Het Complot

“Onderzoek rol CIA bij verspreiding ebolavirus”

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er moet een onderzoek komen naar de rol van de CIA bij de verspreiding van de Zaïre-variant van het ebolavirus, die verantwoordelijk is voor de huidige uitbraak in West-Afrika. Dat stelt de Amerikaanse onderzoeksjournalist Wayne Madsen.

In 1976, het jaar waarin George H.W. Bush directeur was van de CIA, kreeg Zaïre (nu Democratische Republiek Congo geheten) te kampen met een uitbraak van ebola. In datzelfde jaar overtrad de Amerikaanse overheid een Senaatswet door zich te bemoeien met de burgeroorlog in buurland Angola, aldus Madsen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“In 1980 zagen we de uitbraak van hiv in Zaïre en Angola, twee landen waar de CIA opereerde,” zei hij. “In mijn ogen moet er een onderzoek worden ingesteld naar het biologische oorlogsprogramma van de CIA in Zaïre en Angola tussen 1976 en 1980.”

De Cubaanse leider Fidel Castro gaf in 1975 opdracht om troepen te sturen naar Angola. De Cubaanse soldaten moesten er het pas onafhankelijk geworden land, onder leiding van de Volksbeweging voor de bevrijding van Angola (MPLA), bijstaan in de strijd tegen opstandelingen die in het geheim werden gesteund door de CIA en het Zuid-Afrikaanse Apartheidsregime.

"Onderzoek rol CIA bij verspreiding ebolavirus"
Wayne Madsen

Als blijkt dat de CIA virussen ontwikkelt voor oorlogsdoeleinden, kan dat de inlichtingendienst in een kwaad daglicht stellen, zei Madsen.

Afgelopen weekend zei president Obama dat hij geen reisbeperkingen wil instellen van en naar landen in West-Afrika waar het ebolavirus is uitgebroken. “We kunnen West-Afrika niet isoleren van de rest van de wereld. Dat kan de situatie alleen maar erger maken.”

Op dit moment zijn ruim 500 troepen gestationeerd in Liberia en Senegal. Het Pentagon wil 3600 manschappen inzetten om de ebola-epidemie in West-Afrika te bestrijden. “Het is erg vreemd dat de VS troepen stuurt terwijl er in het gebied juist gezondheidsmedewerkers en artsen nodig zijn,” zei Madsen.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
9 jaren geleden

Off topic, maar enigszins ook weer on topic, kijk ook eens naar de protesten in Hong Kong, daar komt de VS King Kong aap zwaar uit de mouw, al beweren de demonstranten van niet en houdt de VS zich stil, het is weer het zoveelste moment van de VS die zich stillaan als een gezwel nestelt op plaatsen waar ze macht en invloed wil uitoefenen.

…. De demonstranten in Hongkong ontkennen dat er buitenlandse krachten achter hun protesten zitten. “Ze zeggen dat hun protesten niet worden gesponsord door NGO’s of mensenrechtenorganisaties”, vertelt onze correspondent Marieke de Vries. “Ze zeggen dat ze het zelf hebben gedaan.”

De hoogste bestuurder van Hong Kong zegt dat de demonstranten in z’n stad worden opgestookt vanuit het buitenland. Volgens hem krijgen de studenten steun uit Amerika en Groot Brittannië.

Een gezond en weldenkend mens vraagt zich onderzoekend af waar al deze hardnekkige protesten toch zomaar vandaan komen? Komt alles zomaar via internet en social media zonder aansturende macht die financiert en coördineert? Wie zijn de aanstichters van alle opstanden in het Midden-Oosten? Wie heeft er belang bij om invloed uit te oefenen op landen en op mensen, ja zelfs op heel Europa? De VS zit niet alleen wereldwijd met zijn klauwen in en aan de ebola te rommelen, maar rommelt overal daar waar invloed, geld en macht uitgeoefend moet worden. Dit ‘vredestichtende’ geesteszieke land met wereldwijde militaire basissen van waaruit ‘zaken’ geregeld kunnen worden en drones opstijgen om van afstand met remote control als in een computerspel random onschuldigen af te knallen heeft als een demon maar één doel voor ogen en dat is -economisch- groter groeien over de rug, dood en ellende van een ander.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Een false flag operatie tov. Ebola door de CIA/VS.

trackback
BOINNK!!! | Er dient hoognodig een onderzoek te komen naar de rol van de CIA inzake deverspreiding van het ebolavirus
9 jaren geleden

[…] Lees ook meer op: https://www.ninefornews.nl/onderzoek-rol-cia-bij- … […]

Richard Groen
Richard Groen
9 jaren geleden

CIA, of andere bolwerken van de globalisten (nieuwspraak voor fascisten). Ebola zoals de Afrikanen het nu leren kennen komt uit de labs van Tekmira farmaceuticals. Dat werk op bestelling doet voor het DoD (Dept. of Defense).
Feit is dat ook Monsanto Tekmira van kapitaal heeft voorzien.

Monsanto dat in het monsterverbond zit met Cargill, Unilever, Ahold, Novartis. Massamoord en oorlogsmisdaden als visitekaartje.
Agent Orange, de Atoombom (Manhattan project), opzettelijke milieudelicten met PCB (Alliston), War-on-drugs om bevolking met glyfosaat te besproeien.

Ebola duikt overal op waar grondstoffen in de bodem zitten. Waar ‘Operatie Endeavor’ de krijgsmacht van de VS feitelijk alle landen in Afrika heeft onderworpen.
Ebola is niet het virus waaraan de Afrikanen massaal het loodje leggen.

Het is Afrikanen nl. opgevallen dat m.n. zij die gehoor hebben gegeven naar klinieken te komen om op Ebola getest te worden, snel kwamen te overlijden.

Dat de VS nu naar al die landen die het op de korrel heeft nu geen medici stuurt, maar n.b. soldaten bewijst duidelijk dat het niet de bedoeling is om Afrikanen te gaan redden.

Maar dat Ebola vooropgezet doel is, om als excuus te benutten, de landen te bezetten. Meer Afrikanen te vermoorden, de grondstoffen te monopoliseren, en inheemse volkeren van hun leefgebieden te verdrijven cq. uit te roeien.

De VS heeft nog nooit in haar geschiedenis oprecht mensen uit hun noden gered. Wel ‘verlost’. Pol Pot, Mobutu, Mugabe, Hitler, Aristide, Pinochet, e.v.a.; Westerse terreurnetwerken en oorlogsmisdaden:
http://www.huppi.com/kangaroo/CIAtimeline.html
http://wchildblog.com/2014/04/12/cia-secret-terror-the-shadow-government-former-mossad-agent-juval-aviv/
CIA = Amerika’s voornaamste terroristisch vehikel: http://www.serendipity.li/cia.html

Onder mom van ‘homeland secrurity’ en ’terrorisme bestrijding’ verdwijnen gigantische bedragen belastinggeld in de booming business die ontwikkeling van biologische wapens is.

Ook ons land doet daar in het geheim hard aan mee. Topsectoren-beleid; handig witwasmiddel.
Zo leidde de Bijlmer ramp al naar Biowapens, en Erasmus Medisch Centrum.
Diezelfde link is weer in het ‘spel’ mbt. MH17.

Daar komen langs de namen Glenn Thomas, de UN-AIDS 2014 conferentie – en sponsors de biowapengigant Gilead, de farmareus Merck Sharp & Dome (MSD); gekende eugenisten Bill Gates, Bill Clinton, Richard Branson, Bob Geldoff, Desmond Tutu, c.s..

En geen krant die daar over schrijft.

Jon Rappaport doet een boekje open over dat die zgn. Ebola test, probleemloos ‘positief’ scoren – zelfs in controle groepen, in afwezigheid van enig virus.
En dat de zgn. vaccins worden geladen met toxische stoffen die erop zijn gericht om het menselijk immuunsysteem plat te leggen.
Het patroon tekent zich af dat alle volkeren die de VS wil onderwerpen hun biologische labs zien verdwijnen in handen van Amerikaanse globalisten.
In de Ukraine, Georgie, en Kazakhstan alleen al een dozijn labs.

In de Oekraïne heeft de VS al labs gebouwd in de volgende steden:
Odessa, Dnepropetrovsk, Lugansk, Lviv, Vinnitsa, Ternopol, Uzhhorod, Kiev, Simferopol and Kherson
Ook in Georgië en Kazahstan heeft de VS zulke LABS DES DOODS gebouwd. (ref. journalist Jeffrey Silverman)

Erasmus Medisch Centrum werkt met psychopaat Kawaoka aan geschikt maken van dodelijk virussen voor biologische wapens.
Interessant is ook de verzwegen geschiedenis te ontdekken.

Die van het Japanse biowapenlab ‘Unit 731’ in de oorlog tegen Rusland, en de Russische bevolking vooral.
‘Unit 731’ wordt nu voortgezet middel de WHO, aldus onderzoeksjournalist Shimatu. Die versloeg al de UNAIDS conferentie van 2001, voor Hong Kong Univ. pers.. Lees dat: type url abeldanger.net/2014/07
artikel dd. 20 juli 2014.

Onze regering is van dit alles perfect op de hoogte. Zorgvuldig verzwijgen, en consekwent blijven liegen gaat zeker niet vanzelf.
Wij gaan er ook aan. De regering pleit hardnekkig voor gmo’s. Minister Schippers is bezeten van het EPD, en een verplicht systeem naar analogie van het ‘Mengele’ Obama care ziet ze helemaal zitten. En die vergelijking is zeker niet overdreven. Immers de nazi rassenleer komt uit de koker van Rockefellers’ ‘Population Council’, en de Eugenics Society – opgericht begin vorige eeuw in Londen.

Nu mbv. onze fascistische regeringsleiders en media verpakt in zgn. ‘crypto-eugenitische’ termen en retoriek. ‘Population Planning’, ‘Family Planning’.
Webster Tarpley The Elite’s Plan for Global Extermination (FL-HD)
https://www.youtube.com/watch?v=OEBa9vWVjF0

De ‘bruikbare idioten’ beperken zich tot het brandmerken van de klokkenluiders als ‘complotdenkers’; wat de serieuze klokkenluiders openbaren is uiteraard geen theorie – als tegenovergesteld van onbewezen waarheid; itt. de angstpsychoses die onze regeringsleiders opwekken, worden de duivelse complotten feilloos gedetailleerd met waarnemingen, en namen.

We kunnen dagelijks de ‘bruikbare idioten’ in onze Regering, media en ‘wetenschap’ op het beeldscherm en in de dagbladen in actie zien.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x