Homepagina » Het Complot » “Onderzoek rol CIA bij verspreiding ebolavirus”
"Onderzoek rol CIA bij verspreiding ebolavirus"

“Onderzoek rol CIA bij verspreiding ebolavirus”

Er moet een onderzoek komen naar de rol van de CIA bij de verspreiding van de Zaïre-variant van het ebolavirus, die verantwoordelijk is voor de huidige uitbraak in West-Afrika. Dat stelt de Amerikaanse onderzoeksjournalist Wayne Madsen.

In 1976, het jaar waarin George H.W. Bush directeur was van de CIA, kreeg Zaïre (nu Democratische Republiek Congo geheten) te kampen met een uitbraak van ebola. In datzelfde jaar overtrad de Amerikaanse overheid een Senaatswet door zich te bemoeien met de burgeroorlog in buurland Angola, aldus Madsen.

“In 1980 zagen we de uitbraak van hiv in Zaïre en Angola, twee landen waar de CIA opereerde,” zei hij. “In mijn ogen moet er een onderzoek worden ingesteld naar het biologische oorlogsprogramma van de CIA in Zaïre en Angola tussen 1976 en 1980.”

De Cubaanse leider Fidel Castro gaf in 1975 opdracht om troepen te sturen naar Angola. De Cubaanse soldaten moesten er het pas onafhankelijk geworden land, onder leiding van de Volksbeweging voor de bevrijding van Angola (MPLA), bijstaan in de strijd tegen opstandelingen die in het geheim werden gesteund door de CIA en het Zuid-Afrikaanse Apartheidsregime.

"Onderzoek rol CIA bij verspreiding ebolavirus"

Wayne Madsen

Als blijkt dat de CIA virussen ontwikkelt voor oorlogsdoeleinden, kan dat de inlichtingendienst in een kwaad daglicht stellen, zei Madsen.

Afgelopen weekend zei president Obama dat hij geen reisbeperkingen wil instellen van en naar landen in West-Afrika waar het ebolavirus is uitgebroken. “We kunnen West-Afrika niet isoleren van de rest van de wereld. Dat kan de situatie alleen maar erger maken.”

Op dit moment zijn ruim 500 troepen gestationeerd in Liberia en Senegal. Het Pentagon wil 3600 manschappen inzetten om de ebola-epidemie in West-Afrika te bestrijden. “Het is erg vreemd dat de VS troepen stuurt terwijl er in het gebied juist gezondheidsmedewerkers en artsen nodig zijn,” zei Madsen.

[PressTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
6 jaren geleden

Off topic, maar enigszins ook weer on topic, kijk ook eens naar de protesten in Hong Kong, daar komt de VS King Kong aap zwaar uit de mouw, al beweren de demonstranten van niet en houdt de VS zich stil, het is weer het zoveelste moment van de VS die zich stillaan als een gezwel nestelt op plaatsen waar ze macht en invloed wil uitoefenen.

…. De demonstranten in Hongkong ontkennen dat er buitenlandse krachten achter hun protesten zitten. “Ze zeggen dat hun protesten niet worden gesponsord door NGO’s of mensenrechtenorganisaties”, vertelt onze correspondent Marieke de Vries. “Ze zeggen dat ze het zelf hebben gedaan.”

De hoogste bestuurder van Hong Kong zegt dat de demonstranten in z’n stad worden opgestookt vanuit het buitenland. Volgens hem krijgen de studenten steun uit Amerika en Groot Brittannië.

Een gezond en weldenkend mens vraagt zich onderzoekend af waar al deze hardnekkige protesten toch zomaar vandaan komen? Komt alles zomaar via internet en social media zonder aansturende macht die financiert en coördineert? Wie zijn de aanstichters van alle opstanden in het Midden-Oosten? Wie heeft er belang bij om invloed uit te oefenen op landen en op mensen, ja zelfs op heel Europa? De VS zit niet alleen wereldwijd met zijn klauwen in en aan de ebola te rommelen, maar rommelt overal daar waar invloed, geld en macht uitgeoefend moet worden. Dit ‘vredestichtende’ geesteszieke land met wereldwijde militaire basissen van waaruit ‘zaken’ geregeld kunnen worden en drones opstijgen om van afstand met remote control als in een computerspel random onschuldigen af te knallen heeft als een demon maar één doel voor ogen en dat is -economisch- groter groeien over de rug, dood en ellende van een ander.

densie
densie
Reactie op  IIS
6 jaren geleden

niet onaardig…
behoorlijk goed gezien…
eens… ging het “schuim” van Europa, Amerika ontdekken, moorden daar 60! ja lees het goed 60 miljoen indianen uit… en het verloop… nu, alhier…zie het “resultaat” de uitkomst, haha de toekomst….
America is dying from inside out….wait and see… it’s a tragedy…

Faith
Faith
Reactie op  densie
6 jaren geleden

What tragedy? Hopi Indianen zijn een meditatief volkje en staan in contact met hun voorvaderen en zodoende voorspelden ze alles. Alle voorspellingen zijn uitgekomen op een na, en die zien we allemaal al van verre aankomen.

densie
densie
Reactie op  Faith
6 jaren geleden

ik had het over de “gewone” bevolking, de mensen die gechipt worden, gevaccineerd, verplicht dadelijk, in Fema kampen…honger…afgemaakt op straat door de politie, huisdieren ook…etc etc etc verdere uitleg overbodig lijkt me…

Faith
Faith
Reactie op  densie
6 jaren geleden

We kunnen er niets aan doen, boos worden frustreerd alleen maar. Ga dan mediteren of swingen en laat een ander even goed boos worden.
Deze is er bv. echt veel beter in dan ik.
Op deze manier kan ik zelfs genieten van boos zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=awY1MRlMKMc

bert s
bert s
Reactie op  densie
6 jaren geleden

De geschiedenis heeft ons geleerd dat elke beschaving zich uiteindelijk zelf vernietigd, ook de huidige beschaving zal zichzelf vernietigen. Door de huidige technologie is de hele wereld verworven tot 1 beschaving. Niet alleen Amerika maar de hele wereld zal dit ondervinden. Het is een proces die de mensheid moet ondergaan om uiteindelijk een volgende fase te kunnen bereiken. Zie het als een evolutionair proces.

Faith
Faith
Reactie op  bert s
6 jaren geleden

@ Bert: hoe kom je daar nu bij dat alle beschavingen zichzelf vernietigen. De Indianen zijn vernietigd maar het blijkt niet helemaal uitgeroeid en dat hun voorvaderen nog gewoon met ze communiceren in dromen en visioenen. Ze voorspelden al veel en nu is het wachten op de laatste voorspelling. Aangezien we van frequentie veranderd zijn geef ik de Amerikanen weinig hoop. Age of Aquarius.

Faith
Faith
Reactie op  bert s
6 jaren geleden

Op de Telegraafsite was ook al zo’n pro-Amerika hetze aan de gang. New York werd in de reacties de hemel in geprezen. Als dat op de Telegraaf site staat krijg je toch het idee dat als ze het er zo dik bovenop leggen, het wel eens zo kon wezen dat er geen hond meer naar NY gaat. Ze moeten natuurlijk reclame maken. Misleiding zijn ze goed in. Als ik het goed begrijp Bert, drukt Amerika zich weer als een haantje naar voren. Da’s alleen maar lachen.

Roy
Roy
Reactie op  IIS
6 jaren geleden

En die hoogste bestuurder van Hong Kong heeft er geen baat bij om te roepen dat de demonstranten worden opgestookt vanuit het buitenland?

Het ligt niet aan ons, wij doen alles goed, het ligt aan het buitenland..

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

Het valt wel op dat die demonstraties er nu zijn en dat ze zo hardnekkig zijn. De gemiddelde bewoner van Hong Kong heeft totaal niks aan deze demonstraties want die belemmeren het economische leven. En dat gezever over vrijheid is een schijnheilige farce want Hong Kong is nooit echt vrij geweest (ook niet onder Brits bestuur). Die demonstraties zijn opgezet om China te pesten. De gebruikelijke bruikbare idioten staan weer vooraan. Als Chima nu slim is dan sturen ze een stelletje in burger geklede knokploegen erop af die ze van de straat vegen (uiteraard niet met politiepet op). En Nee ik beschouw China ook zeker niet als democrati maar Nederland en de EU ook niet.

IIS
IIS
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

@Roy

Het is niet alleen China, het is bijna mondiaal dat de VS macht uitoefent en het vingertje heft, politieagentje speelt, onschuldige mensen (met drones) vermoordt of vertelt hoe een land demo(n)cratisch geregeerd dient te worden. Wie denkt de VS en de rest van de idioten wel niet wie ze zijn? En evenzo erg zijn de mensen die dit land om wat voor reden dan ook blindelings verdedigen, verheerlijken of bijvallen. En in feite zijn al deze onderdanige eenrichtingdenkers daarom mede schuldig aan de misdaden gepleegd door de VS, en zelfs mede schuldig aan de opzet richting een derde wereldoorlog. Net als Adolf Hitler, die kon het ook niet stellen zonder zijn geesteszieke aanhang, zo kan de VS ook niet zonder onbezoldigde en immorele leeghoofdige pro VS slaven.

De Chinezen hebben het goed gezien en zullen niet zomaar even de VS of de UK beschuldigen van binnenlandse bemoeizucht. Het mag in jouw ogen dan lijken dat de hele wereld behalve de gezalfden en de volgelingen van de VS het fout ziet, maar als een grootmacht als China met dergelijke informatie komt dan zal dit niet zomaar even verzonnen zijn.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Een false flag operatie tov. Ebola door de CIA/VS.

trackback
BOINNK!!! | Er dient hoognodig een onderzoek te komen naar de rol van de CIA inzake deverspreiding van het ebolavirus
6 jaren geleden

[…] Lees ook meer op: https://www.ninefornews.nl/onderzoek-rol-cia-bij- … […]

Richard Groen
Richard Groen
6 jaren geleden

CIA, of andere bolwerken van de globalisten (nieuwspraak voor fascisten). Ebola zoals de Afrikanen het nu leren kennen komt uit de labs van Tekmira farmaceuticals. Dat werk op bestelling doet voor het DoD (Dept. of Defense).
Feit is dat ook Monsanto Tekmira van kapitaal heeft voorzien.

Monsanto dat in het monsterverbond zit met Cargill, Unilever, Ahold, Novartis. Massamoord en oorlogsmisdaden als visitekaartje.
Agent Orange, de Atoombom (Manhattan project), opzettelijke milieudelicten met PCB (Alliston), War-on-drugs om bevolking met glyfosaat te besproeien.

Ebola duikt overal op waar grondstoffen in de bodem zitten. Waar ‘Operatie Endeavor’ de krijgsmacht van de VS feitelijk alle landen in Afrika heeft onderworpen.
Ebola is niet het virus waaraan de Afrikanen massaal het loodje leggen.

Het is Afrikanen nl. opgevallen dat m.n. zij die gehoor hebben gegeven naar klinieken te komen om op Ebola getest te worden, snel kwamen te overlijden.

Dat de VS nu naar al die landen die het op de korrel heeft nu geen medici stuurt, maar n.b. soldaten bewijst duidelijk dat het niet de bedoeling is om Afrikanen te gaan redden.

Maar dat Ebola vooropgezet doel is, om als excuus te benutten, de landen te bezetten. Meer Afrikanen te vermoorden, de grondstoffen te monopoliseren, en inheemse volkeren van hun leefgebieden te verdrijven cq. uit te roeien.

De VS heeft nog nooit in haar geschiedenis oprecht mensen uit hun noden gered. Wel ‘verlost’. Pol Pot, Mobutu, Mugabe, Hitler, Aristide, Pinochet, e.v.a.; Westerse terreurnetwerken en oorlogsmisdaden:
http://www.huppi.com/kangaroo/CIAtimeline.html
http://wchildblog.com/2014/04/12/cia-secret-terror-the-shadow-government-former-mossad-agent-juval-aviv/
CIA = Amerika’s voornaamste terroristisch vehikel: http://www.serendipity.li/cia.html

Onder mom van ‘homeland secrurity’ en ‘terrorisme bestrijding’ verdwijnen gigantische bedragen belastinggeld in de booming business die ontwikkeling van biologische wapens is.

Ook ons land doet daar in het geheim hard aan mee. Topsectoren-beleid; handig witwasmiddel.
Zo leidde de Bijlmer ramp al naar Biowapens, en Erasmus Medisch Centrum.
Diezelfde link is weer in het ‘spel’ mbt. MH17.

Daar komen langs de namen Glenn Thomas, de UN-AIDS 2014 conferentie – en sponsors de biowapengigant Gilead, de farmareus Merck Sharp & Dome (MSD); gekende eugenisten Bill Gates, Bill Clinton, Richard Branson, Bob Geldoff, Desmond Tutu, c.s..

En geen krant die daar over schrijft.

Jon Rappaport doet een boekje open over dat die zgn. Ebola test, probleemloos ‘positief’ scoren – zelfs in controle groepen, in afwezigheid van enig virus.
En dat de zgn. vaccins worden geladen met toxische stoffen die erop zijn gericht om het menselijk immuunsysteem plat te leggen.
Het patroon tekent zich af dat alle volkeren die de VS wil onderwerpen hun biologische labs zien verdwijnen in handen van Amerikaanse globalisten.
In de Ukraine, Georgie, en Kazakhstan alleen al een dozijn labs.

In de Oekraïne heeft de VS al labs gebouwd in de volgende steden:
Odessa, Dnepropetrovsk, Lugansk, Lviv, Vinnitsa, Ternopol, Uzhhorod, Kiev, Simferopol and Kherson
Ook in Georgië en Kazahstan heeft de VS zulke LABS DES DOODS gebouwd. (ref. journalist Jeffrey Silverman)

Erasmus Medisch Centrum werkt met psychopaat Kawaoka aan geschikt maken van dodelijk virussen voor biologische wapens.
Interessant is ook de verzwegen geschiedenis te ontdekken.

Die van het Japanse biowapenlab ‘Unit 731’ in de oorlog tegen Rusland, en de Russische bevolking vooral.
‘Unit 731’ wordt nu voortgezet middel de WHO, aldus onderzoeksjournalist Shimatu. Die versloeg al de UNAIDS conferentie van 2001, voor Hong Kong Univ. pers.. Lees dat: type url abeldanger.net/2014/07
artikel dd. 20 juli 2014.

Onze regering is van dit alles perfect op de hoogte. Zorgvuldig verzwijgen, en consekwent blijven liegen gaat zeker niet vanzelf.
Wij gaan er ook aan. De regering pleit hardnekkig voor gmo’s. Minister Schippers is bezeten van het EPD, en een verplicht systeem naar analogie van het ‘Mengele’ Obama care ziet ze helemaal zitten. En die vergelijking is zeker niet overdreven. Immers de nazi rassenleer komt uit de koker van Rockefellers’ ‘Population Council’, en de Eugenics Society – opgericht begin vorige eeuw in Londen.

Nu mbv. onze fascistische regeringsleiders en media verpakt in zgn. ‘crypto-eugenitische’ termen en retoriek. ‘Population Planning’, ‘Family Planning’.
Webster Tarpley The Elite’s Plan for Global Extermination (FL-HD)
https://www.youtube.com/watch?v=OEBa9vWVjF0

De ‘bruikbare idioten’ beperken zich tot het brandmerken van de klokkenluiders als ‘complotdenkers’; wat de serieuze klokkenluiders openbaren is uiteraard geen theorie – als tegenovergesteld van onbewezen waarheid; itt. de angstpsychoses die onze regeringsleiders opwekken, worden de duivelse complotten feilloos gedetailleerd met waarnemingen, en namen.

We kunnen dagelijks de ‘bruikbare idioten’ in onze Regering, media en ‘wetenschap’ op het beeldscherm en in de dagbladen in actie zien.

x

Check Also

trump

‘Trump-aanhangers’ bestormen (naar verluidt) het Capitool

Woensdag is het Amerikaanse Capitool naar verluidt ...

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x