Het Complot

Als je de echte waarheid kent kijk je wel anders naar het nieuws. Een must-read over de macht van de onzichtbare elite

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Schrijver Lucas Hollertt kwam erachter dat de waarheid wordt weggehouden en dat we in een systeem leven dat niet ons systeem is, maar dat van een heel klein gedeelte van de bevolking.

“Alles draait om geld en macht,” zegt hij in de Leusder Krant. “Er zitten een aantal sleutelfiguren op heel belangrijke plekken die buiten ons gezichtsveld zijn.”

“Het kwaad zit uiteindelijk in de hoogste graden van de vrijmetselarij en de Jezuïeten,” vervolgt hij.

Grote geheel

“Mensen zien graag de wereld zoals zij denken dat die is en willen over het algemeen niet uit hun comfortzone stappen,” aldus Hollertt. “Als mens zouden we eigenlijk naar het grote geheel moeten kijken.”

De schrijver is onder meer op zoek gegaan naar de antwoorden achter bijvoorbeeld de financiering van de Eerste en Tweede Wereldoorlog, de frauduleuze totstandkoming van de Federal Reserve en de moord op John F. Kennedy.

Hollertt heeft met zijn onderzoek de grote lijnen tussen de grote gebeurtenissen gezien. “Als je dat eenmaal ziet dan kijk je wel anders naar het nieuws. De vluchtelingenstroom, het EU-apparaat, 9/11 en het ongeluk met MH17.”

Echte waarheid

“Deze gebeurtenissen komen allemaal in een ander daglicht als je de echte waarheid kent,” zegt hij. “Kennedy sprak de waarheid en we weten allemaal hoe dat is afgelopen.”

Er was geen uitgever te vinden die het boek van Hollertt wilde uitbrengen en dus bracht hij het in eigen beheer uit. Het is hier verkrijgbaar.

Heel klein groepje

“Ik zal nooit iemand mijn gedachtegang opleggen, maar wil wel dat mensen beseffen dat wat vaak als waarheid wordt gebracht, lang niet altijd de waarheid zal zijn,” benadrukt hij.

“Mijn boek gaat over een wereld die geregeerd wordt door een heel klein groepje onzichtbare elite aan het hoofd van de bancaire wereld, multinationals en politieke instellingen,” klinkt het.

Boekentip: De macht van de onzichtbare bankiers

[Leusder Krant]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
5 jaren geleden

Sorry hoor, maar had ie ook nog iets nieuws te melden?

Peter
Peter
5 jaren geleden

De één denkt dat Allah alles bepaald, de ander kiest voor god of het spaghettimonster, weer een ander denkt dat de wereld één groot complot is. Echter geen van allen komen ze ooit met waterdicht bewijs op de proppen, terwijl ze allemaal claimen de absolute waarheid in pacht te hebben. Fijn voor Hollertt dat een krantje is Leusden (of all places) hem zijn one minute of fame geeft. De oude Marx zag één ding goed: religie is opium voor het volk.

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Ik ben kwaad op deze onzichtbare elite, langzaam maar zeker vernietigen ze deze kostbare Aarde en mensheid.

ikzelfzelf
ikzelfzelf
5 jaren geleden

Als je echt een inkijk wilt hebben in de verborgen/geheime wereld van de vrijmetselaars, dan moet je oude boeken lezen.
Dan krijg je een hele goede inkijk in hun verborgen praktijken.

De top van de elite houdt zich bezig met esoterie.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Esoterie

Het boek Etidorhpa, uit 1895, geeft je een goede inkijk over hoe het werkt.
Het is een vrij saai boek, omdat er heel veel wetenschappelijke feiten worden uitgelegd en al die wetenschappelijke feiten zijn totaal anders dan ons is geleerd.
http://etidorhpacontent.blogspot.nl/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

32
0
We lezen graag je reactie!x