Homepagina » Het Complot » Als je de echte waarheid kent kijk je wel anders naar het nieuws. Een must-read over de macht van de onzichtbare elite
Als je de echte waarheid kent kijk je wel anders naar het nieuws. Een must-read over de macht van de onzichtbare elite

Als je de echte waarheid kent kijk je wel anders naar het nieuws. Een must-read over de macht van de onzichtbare elite

Schrijver Lucas Hollertt kwam erachter dat de waarheid wordt weggehouden en dat we in een systeem leven dat niet ons systeem is, maar dat van een heel klein gedeelte van de bevolking.

“Alles draait om geld en macht,” zegt hij in de Leusder Krant. “Er zitten een aantal sleutelfiguren op heel belangrijke plekken die buiten ons gezichtsveld zijn.”

“Het kwaad zit uiteindelijk in de hoogste graden van de vrijmetselarij en de Jezuïeten,” vervolgt hij.

Grote geheel

“Mensen zien graag de wereld zoals zij denken dat die is en willen over het algemeen niet uit hun comfortzone stappen,” aldus Hollertt. “Als mens zouden we eigenlijk naar het grote geheel moeten kijken.”

De schrijver is onder meer op zoek gegaan naar de antwoorden achter bijvoorbeeld de financiering van de Eerste en Tweede Wereldoorlog, de frauduleuze totstandkoming van de Federal Reserve en de moord op John F. Kennedy.

Hollertt heeft met zijn onderzoek de grote lijnen tussen de grote gebeurtenissen gezien. “Als je dat eenmaal ziet dan kijk je wel anders naar het nieuws. De vluchtelingenstroom, het EU-apparaat, 9/11 en het ongeluk met MH17.”

Echte waarheid

“Deze gebeurtenissen komen allemaal in een ander daglicht als je de echte waarheid kent,” zegt hij. “Kennedy sprak de waarheid en we weten allemaal hoe dat is afgelopen.”

Er was geen uitgever te vinden die het boek van Hollertt wilde uitbrengen en dus bracht hij het in eigen beheer uit. Het is hier verkrijgbaar.

Heel klein groepje

“Ik zal nooit iemand mijn gedachtegang opleggen, maar wil wel dat mensen beseffen dat wat vaak als waarheid wordt gebracht, lang niet altijd de waarheid zal zijn,” benadrukt hij.

“Mijn boek gaat over een wereld die geregeerd wordt door een heel klein groepje onzichtbare elite aan het hoofd van de bancaire wereld, multinationals en politieke instellingen,” klinkt het.

Boekentip: De macht van de onzichtbare bankiers

[Leusder Krant]


Vond je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. Ik ben kwaad op deze onzichtbare elite, langzaam maar zeker vernietigen ze deze kostbare Aarde en mensheid.

  24 likes
  • Ze zijn onzichtbaar omdat ze niet gekend willen zijn , maar ze hebben wel de touwtjes in handen en laten het vuile werk opknappen door de zogenaamde staatshoofden.. Zolang ze onbekend blijven zijn ze veilig.

   8 likes
  • !3 rijke families die alle banken in de wereld bezitten;
   en ze zijn al bang heel bang.
   Daarom organiseren ze nu al een verschrikkelijke financiele crisis die in 2020 begint.Bijna alle banken vallen. Die nog overblijven gaan verschrikkelijke hoge rentes vragen.
   En dan vallen die ook!
   Daarna komt er direct een eerlijk systeem. waarin geld weer een eerlijk ruilmiddel is.

   2 likes
 2. Willie conform zijn moeder,,(extreem gevaarlijke roofridders) 1x in de week een gesprek met de loopjongen ehh ik bedoel de marionet Minpr. Rutte,..en een plek in de raad van state. Fortyuin wilde hier een stop op,..we weten de uitkomst,..gewoon een extreem linkse rakker voor het karrettje van de AIVD en nu wil Baudet dat ook afnemen van de roofridder,..hetzelfde scenario speelt zich nu af,..ik geef hem 1 tot 2 jaar,…zonde!
  Er komt een oplossing,….de bevrijding van het kind,..Wow(?) legt binnenkort uit,…jullie zijn er klaar voor!

  5 likes
  • Zijn het niet deze eliten die kinderen offeren aan hun afgod Nimrod en hun profeet Jezebel?
   Zitten zij niet in deze esoterische broederschappen als , de vrijmetselaars,mechanics,forestery en de rozenkruisers?
   Zijn zij niet de pedofielen etc die de toekomst van morgen (onze kinderen) nu al demoniseren en leren om hun aardse wil, hun wil, te gehoorzamen boven de wil van zelf?

   5 likes
   • Uw commentaar getuigt van een zomaar van alles roepen en napraten blablabla! Ik kan gevoeglijk zeggen dat u uit uw nek kletst. Heeft u boeken van Rozenkruisers (welke Rozenkruisers eigenlijk?) wel eens gelezen? Heeft U lezingen gevolgd van Rozenkruisers? Heeft u zich verdiept in de verschillende ordes van Rozenkruisers; er zijn er die wereld verzakend zijn en ernstige strevers naar zuiverheid van hart en ziel en dus beslist niets van doen hebben met politiek en zaken waar u hen van beticht en er zijn er die wereldzoekend zijn wat op zich dus ook al genoeg zegt?! Verder is niet iedere vrijmetselaarsgroepering zomaar op een hoop te gooien; ook daarbij zijn zeer grote verschillen. Er zijn nog meer groeperingen in de wereld die niets van doen hebben met kwalijke wereldse zaken, Soefi-ordes bijvoorbeeld en zo kan ik er nog wel meer opnoemen. U verwijt “de elite” maar u bent zelf ook zeer gevaarlijk bezig door maar wat te roeptoeteren zonder enige kennis en ondergrond. Wat weet u van de achtergrond van andere groeperingen? Calvinisme: Calvijn (die eigenlijk Cohen heet, een Ashkenazi), ook een figuur met een duister agenda en zo kan ik nog wel doorgaan op allerlei institutioneel! Werkelijk, ik moest even in mijn ogen wrijven toe ik uw commentaar las. Kijkt u eens naar en in uzelf dan ziet u dat nog heel veel af te breken en opnieuw te metselen is aan en in uzelf.

    1 likes
    • Esoterie is geen geheim op zich. Esoterie betekent ”alleen voor ingewijden”. Op bol.com kun je zat literatuur vinden waarin esoterie wordt behandeld. Nu denkt de gemiddelde ninefornews lezer dat dit verwijst naar geheime informatie die ”de elite” gebruikt om hun zakken te vullen. Deze informatie zou dan komen in de vorm van insider kennis op de aandelenmarkt, elkaar lekker rijk maken over de rug van burgers et cetera. Dit is niet waar. Natuurlijk gebeurt dit maar dat staat los van esoterie op zich. Bij de golfclub zitten ook veelal vermogende mannen die zaken met elkaar doen. Zijn zij nu ook lid van de ”Illuminati”? Zijn zij ook verbonden aan de Rothschilds? Horen zij ook bij de NWO?

     ‘Inwijding’ in de ware zin van het woord betekent het verhogen van de geestelijke gevoeligheid waardoor de geest gevoelig wordt voor fijnere en subtielere energieën. (Deze energieën worden afgebeeld als engelen en demonen omdat het zo makkelijker te communiceren is. Het probleem hierbij is dat de leek niet begrijpt dat dit geen demonen zijn maar slechts symbolische verwijzingen naar abstracte waarheden.) De geest van de ingewijde gaat op een hogere frequentie trillen waardoor de geest als het ware meer bewegingsruimte krijgt en er geesteskamers worden geopend die normaal gesloten blijven. De ware geestelijke inwijding is net zo voelbaar als een zomerbries op je gezicht. De ware inwijding is voelbaar in elke cel van je lichaam. Occultisme is het daadwerkelijk beoefenen van esoterische disciplines in een poging om via deze weg geestelijke verheffing te bereiken en te herrijzen uit het graf van materie… het Licht aan het einde van de reis, Lucifer die zichzelf verheft boven ”God” (heer van de materie in deze context). Esoterie en haar praktiserende vorm Occultisme moeten niet verward worden met de huis & tuin spiritualiteit zoals we vandaag overal de dag zien: moeders die in het weekend hun yoga oefeningen doen, zichzelf boeddhist noemen, beeldjes van boeddha in de vensterbank zetten en vervolgens denken dat ze verlicht zijn. Occultisme is een zéér serieuze zaak en zal, indien toegepast op de verkeerde manier, veelal onherroepelijke schade doen. Doordat de geest wordt opengesteld voor fijnere energieën zullen deze je lichaam ook betreden. Als diegene die deze energieën ondergaat deze niet goed kan kanaliseren dan zullen ze destructief werken. Dit is vergelijkbaar met het besturen van een race auto: Als je gewend bent om in een Fiat Panda die maar 140 km/h kan rijden, en in één keer in een race auto met een snelheid van 350 km/h stapt, dan is de kans groter dat je uit de bocht vliegt dan dat je de racewagen kan gebruiken op de manier waarvoor die is gemaakt.

     De fysieke inwijding in bijvoorbeeld de vrijmetselarij beeldt deze geestelijke inwijding uit middels een ritueel (d.m.v. lichtsymboliek). Een inwijding waarbij een lid een ritueel ondergaat staat dus niet gelijk aan de daadwerkelijke geestelijke inwijding. Het grootste gedeelte van de vrijmetselaars is zich niet eens bewust van de ware betekenis van de vrijmetselarij. Voor hen is het slechts een veredelde gezelligheidsvereniging met een mysterieus karakter. De talloze rozenkruisers groeperingen die er bestaan hebben geen enkele connectie met de originele rozenkruisers. Als ik nu een hamburgertent open en die McDonalds noem, ben ik dan ook een McDonalds? De hamburgers die ik verkoop zullen waarschijnlijk niet eens in de buurt komen van die van de McDonalds.

     1 likes
    • ik weet genoeg van de geheime orde die door Salomo werd opgericht, en later de witte broederschap werd genoemd een orde waar ook Jesus toe behoorde en zich had gesplits in de essenen, nazoreers, (farizeeers,saduceeres) over wie Jesus sprak als huichelaars en dienaren van satan, Ik weet ook dat je eerst white magic moet kennen om black magic te kunnen doen.

     0 likes
     • Je weet echt niet genoeg (ik ook niet en hoef dit eigenlijk ook allemaal niet te weten, alleen van het Ene/Essentiele/Tao wil ik weten en daartoe moet je GNOSIS bezitten); je hebt uiterlijke- of boekenkennis en De Kennis/Gnosis bezit je niet.
      De gnosticus, waarachtige rozenkruiser houdt zich niet op of is niet bezig met zwarte en/of witte magie. De ware gnosticus is wereldverzakend, bedrijft geen- en bemoeit zich niet met politiek waarvan jij hen zomaar effetjes beschuldigt en dat is nogal wat!). De waarachtige Rozenkruisers zijn een Christo-centrische Broederschap en weten waar “het kruis en de roos” voor staan! Het is zo’n immens boeiend en verheffende leer dat men deze niet zomaar effetjes iedereen uitlegt; het bekende gezegde “paarlen voor de zwijnen” of “rozen voor de ezels”, te verstaan als: niets doorgeven aan diegenen die het nog niet bevatten kunnen en daarom vertrappen of afwijzen in hun onbewustzijn en daarmede extra karma maken, wat weer tegelijkertijd verantwoording hierover van de gnosticus vraagt. Jezus sprak ook tot de schare en de discipelen in verschillend niveau. Verder: vanuit een bepaald standpunt bekeken is alles waarmee wij in aanraking komen magie want we weten niets af van Het Leven/Het Ene/Tao/Dat Wat Is. Streven naar Het Ene en loskomen van het ego, het opgeblazen niks, de waan dat is de opdracht; het doornenpad naar Golgotha! Waarna verlossing!

      1 likes
   • Aanvullend commentaar: wat is er mis met esoterie (is beslist niet geheim) wat in essentie op kennis die slechts voor ingewijden bedoeld is? Geldt dit ook niet in de zogenaamde wetenschap/schetenwap? Een kleuter krijgt ook niet de relativiteitstheorie aangereikt toch? Is daar nog niet aan toe en ditzelfde geldt voor mensen die niet kunnen begrijpen of niet gevoelig zijn voor het innerlijke maar wel bereikbaar voor mensen die zich wel innerlijk willen “ontwikkelen”: zich van allerlei lagen ontdoen en naar puurheid streven (het weer worden als een kind bij wijze van spreken ofwel onschuldig worden als een lam). Dan zijn is er ook nog sprake van Gnostische Rozenkruizer Broederschap, wat dus weer wat anders is dan een esoterische broederschap: Gnosis is een kernbegrip uit het gnosticisme. Het woord is afkomstig van het Griekse: γνῶσις, gnōsis, dat kennis of inzicht betekent. Kenmerkend voor gnostici is dat ze niet geloven (in godsdienstige zin), maar de innerlijke morele autoriteit stellen boven elk uiterlijk gezag (binnen het gnosticisme bestaat geen kerkelijk gezag).

    2 likes
  • ja….leuk!
   en dan alle wapens weg…
   Overal Vrije scholen en creatief onderwijs en sexuele voorlicht vanuit de Kama Soetra…
   en dan samen spelen….uitwisselen van goederen en iedereen gelijk….
   en elke dag mediteren…en Tai Chi en zo, en gezonde voeding en geen bio industrie meer

   etc etc etc etc

   namaste

   ps en de Aarde cleanen met z’n allen en stoppen met die rare uitjes in de ruimte…
   gewoon van binnen uit luisteren naar de Schoone Kosmos…tot in de Centrale Zon, daar komen we uiteindelijk vandaan als Geestelijk wezen, we hébben een lichaam, we hébben een ziel, maar zijn dit NIET…
   We zijn Liefde op zoek naar zichzelf…

   5 likes
 3. De vrijmetselarij dient niet als systeem wat als doelstelling heeft om een zogenaamde NWO agenda te bewerkstelligen. Er wordt altijd maar verwezen naar de ”hoge graden” waar de zogenaamde ‘topboys’ zitten. Dit is niet waar. In de Schotse Ritus (graad 4 t/m 33) worden de 30e/31e/32e/33e graad verleent aan leden die een bestuurlijke functie hebben met betrekking tot de lokale afdelingen. Als 33e graad vrijmetselaar ben je dus niét op de hoogte van super geheime zogenaamde illuminati agenda’s. Als je in de hoogste graden binnen de schotse ritus zit (30 t/m 33) ben je dus vooral bestuurlijk bezig. Je taak is dan voornamelijk om de clubkas te beheren en manieren te zoeken om nieuwe en vooral jonge leden aan te trekken. Vroeger kreeg men de 30e/31e/32e/33e graad uitgereikt naarmate je de esoterische/occulte stof goed beheerste en begreep. Als je toen één van deze graden in bezit had dan had je nog aanzien. Het doel hiervan was om de kwaliteit van de vrijmetselarij te bewaken: de vrijmetselaars die de essentie van de vrijmetselarij begrepen werden aangesteld als een soort leermeesters die hun kennis doorgaven aan de volgende generatie. Vandaag de dag krijg je één van bovengenoemde graden als je veel vrije tijd hebt en bereid bent om een bestuurlijke taak te vervullen. Niets ontzagwekkends of romantisch aan dus, voornamelijk de boekhouding doen en secretariële werkzaamheden verrichten in je vrije tijd.

  De waarheid is dat de vrijmetselarij op dit moment aan het doodbloeden is, zowel in de lage als de hoge graden. Daar waar de vrijmetselarij vroeger, en dan heb ik het over de 20e eeuw, nog een filosofisch/esoterisch/occult genootschap met een reputatie was, is de vrijmetselarij van de 21e eeuw vooral een saaie groep 55+’ers die hethebben over hoe vroeger alles beter was: een veredelde gezelligheidsvereniging die teert op reeds vergane glorie. Geen esoterie/occultisme maar sterke verhalen die niet mis zouden staan in een kroeg. De ware vrijmetselaars die de echte maconieke denkwijze hebben zijn zwaar in de minderheid met een verhouding van ongeveer 95/5. Als gevolg hiervan is de vrijmetselarij volledig afgedwaald van het pad dat zij eerst bewandelde.

  Het excuus ”dan zal je wel niet zijn toegelaten tot de échte hoge graden!” gaat hier niet op. Er is altijd een bolwerk binnen een bolwerk, dus ook binnen de vrijmetselarij. De ‘’33’ers’’ van vroeger hebben de Orde al lang verlaten. De vrijmetselarij die je vandaag de dag ziet is slechts een schim van wat het ooit was. De ware vrijmetselaars weten dit en zijn al lang uitgeweken naar andere genootschappen.

  Ik heb zelf vele jaren bij de vrijmetselarij gezeten maar ben eruit gestapt om bovenstaande redenen (welke graad ik had is niet belangrijk of van toepassing). Ik heb met mijn eigen ogen vanaf de eerste rij gezien hoe de vrijmetselarij is afgetakeld van esoterisch/occult genootschap naar een opgehemelde gezelligheidsvereniging waar het grootste deel van de leden niets met filosofie te maken wil hebben. Als het woord ‘occultisme’ valt dan zal het grootste deel van de leden hun neus ophalen terwijl de ware vrijmetselaar weet dat de vrijmetselarij doordrenkt is met occulte symboliek en occulte leerstellingen.

  9 likes
 4. Sorry hoor, maar had ie ook nog iets nieuws te melden?

  14 likes
 5. welke actie zou men moeten nemen om deze elite groep en handlangers
  te ontmaskeren, of is hier een gezegde “only a ninja can kill a ninja” van toepassing.

  2 likes
 6. De één denkt dat Allah alles bepaald, de ander kiest voor god of het spaghettimonster, weer een ander denkt dat de wereld één groot complot is. Echter geen van allen komen ze ooit met waterdicht bewijs op de proppen, terwijl ze allemaal claimen de absolute waarheid in pacht te hebben. Fijn voor Hollertt dat een krantje is Leusden (of all places) hem zijn one minute of fame geeft. De oude Marx zag één ding goed: religie is opium voor het volk.

  7 likes
 7. te bedenken dat er loopjongens zijn van deze elite in de regeringen

  4 likes
 8. Als je echt een inkijk wilt hebben in de verborgen/geheime wereld van de vrijmetselaars, dan moet je oude boeken lezen.
  Dan krijg je een hele goede inkijk in hun verborgen praktijken.

  De top van de elite houdt zich bezig met esoterie.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Esoterie

  Het boek Etidorhpa, uit 1895, geeft je een goede inkijk over hoe het werkt.
  Het is een vrij saai boek, omdat er heel veel wetenschappelijke feiten worden uitgelegd en al die wetenschappelijke feiten zijn totaal anders dan ons is geleerd.
  http://etidorhpacontent.blogspot.nl/

  3 likes
  • Als de top van de elite zich bezig houdt met esoterie, en zij zijn doorgerongen in alle religies of instellingen voorlopers van goede waarde en normen, die wat licht en waarheid zouden kunnen brengen naar de mensheid van onze aarde Wat rest dan nog, de 144000 gekozen eliten die geroepen moeten worden voor een nieuw convenant die niet gedemoniseerd is

   0 likes
 9. tip : lees het boek Regeren vanuit het Duister van Jim Marss

  2 likes
 10. Iemand die zegt “Het kwaad zit uiteindelijk in de hoogste graden van de vrijmetselarij en de Jezuïeten”, heeft zolang met zijn neus op het beeldscherm van zijn computer zitten zoeken, dat hij het zelf is gaan geloven. Want deze enige informatie die hij gebruikt voor zijn boeken en interviews komt van Youtube en andere internet pagina’s die vol worden geschreven door mensen die net zulke complottheorieën vermoeden als hijzelf. Nog steeds is er de macht van het geschreven woord. Als je iets leest, zal het wel waar zijn. Als het op Youtube staat, moet het wel waar zijn. Dit zouden toch wel de laatste ‘bronnen’ moeten zijn als je een boek gaat schrijven over de ‘echte waarheid’.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

europarlementariër

Europarlementariër Sophie in ‘t Veld flink op haar nummer gezet: ‘Ik ben het een beetje beu, dat toontje’

Tweede Kamerleden en Europarlementariërs debatteerden maandagmiddag over ...

covi-pass

Binnenkort ook in Nederland: de COVI-PASS, jouw immuniteitspaspoort

Een Britse cyberfirma gaat met een aantal ...