Homepagina » Buitenland » Onthullingen FBI-onderdirecteur bevestigen bestaan Deep State. Zo gaat zij te werk
Onthullingen FBI-onderdirecteur bevestigen bestaan Deep State. Zo gaat zij te werk
Foto: Elisfkc Wikimedia Commons

Onthullingen FBI-onderdirecteur bevestigen bestaan Deep State. Zo gaat zij te werk

Afgelopen donderdag zei CBS News-presentator Scott Pelley dat voormalig onderdirecteur van de FBI Andrew McCabe hem had verteld dat functionarissen van het Amerikaanse ministerie van Justitie na het ontslag van FBI-directeur James Comey bij elkaar waren gekomen om te bespreken of ze president Trump zouden kunnen afzetten.

Dit nieuws bevestigt dat er een Deep State is die de gekozen president actief tegenwerkt, schrijft Tyler O’Neil voor PJ Media.

Men kwam meerdere keren op het ministerie van Justitie bijeen om te kijken of het mogelijk was om Trump af te zetten, aldus Pelley.

Verzet

Het is niet voor het eerst dat Trump wordt tegengewerkt door leden van zijn eigen regering.

Vorig jaar september bleek uit een opiniestuk in de New York Times dat er sprake is van ‘verzet’ binnen de regering.

“De Deep State is heel echt,” aldus O’Neil. “Er is geen sprake van één gigantisch complot, maar we hebben hier te maken met geïsoleerde individuen die tegen het beleid van Trump zijn.”

Doelbewust

“Mijn bronnen binnen de Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA hebben me verteld dat medewerkers de president doelbewust hebben tegengewerkt,” zegt hij.

Democraten ontkennen het bestaan van de Deep State omdat ze sceptisch zijn over beweringen gedaan door conservatieven, maar ook omdat het bestaan ervan ingaat tegen hun door de overheid gevoede utopische visie, klinkt het.

[PJ Media]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Trump met oa. zijn muur en intenties om kernwapens uit te breiden verdient het om het veld te ruimen.

  6 likes
  • salvar schreef:

   @kalki
   de muur wordt niet gebouwd om de mexicanen tegen te houden maar om zo meteen het volk zelf gevangen te houden.
   het wordt een groot fema kamp.

   10 likes
   • Rob schreef:

    De muur gaat niet om de mexicanen maar om de enorme colonne van van migranten die naar Amerika willen binnen komen. Daar zitten grote hoeveelheden kinderhandelaren (voor sexdoeleinden en orgaanhandel), drugshandelaren en terroristen tussen. Die komen n omgecontroleerd Amerika binnen, net zoals de Cabal Europa wil overspoelen met miljoenen Afrikanen. Ook daar zit van alles tussen wat je hier niet wil, zoals vrkrachters, terroristen etc. DAAR bouwt Trump de muur voor zodat dat gaaies buiten Amerika blijft en gecontroleerd immigratie plaats vindt. Trump zegt niet dat er geen immigranten mogen zijn, wel dat het via de bestaande regelgeving gecontrolerd moet worden wie er wel en ie er niet binnen mag komen. Datzelfde zou voor Europa ook moeten gelden maar zowel Europa als merika wordt door de Cabal om zeepgeholpen als het ongecontroleerd migranten binnen laat. Dit is allemaal onderdeel van de plannen van de Deep State / shadow gouvernment / Cabal, de top van de macht. Trump zal nog veel moeten bewijzen maar hij is geen puppet president van de USA corporatie en de deep state, zoals Obama en zijn voorgaangers wel waren. Trump zit hen in het vaarwater en dat vinden ze niet zo leuk. Dat moet je vanuit satanisme zien. De wereld wordt beheerst door satanisten en die zien graag kinderhandelaren, terroristen en drugdealers ongecontroleerd Amerika binnen komen,.

    9 likes
  • Philip schreef:

   De muur/hek staat/bestaat al, Trump wil die alleen verlengen/verder bouwen…iets wat al zijn voorgangers ook hebben gedaan.

   Kernwapens uitbreiden onder Trump, neen hij gaat verder op het elan van zijn voorgangers…onder Obama werd al gewerkt aan de modernisering van de bestaande kernwapens.

   1 likes
 • salvar schreef:

  de president doelbewust hebben tegengewerkt.
  ik probeer rutte en consorten tegen te werken maar het helpt geen zier en waarom niet ze horen en dienen de elite.

  10 likes
 • Kalki schreef:

  Trump with his space-army has to go and he is a bad example for all this other bad elite; Now this perverted porno-governments want to send massdestructionweapons into space, so that from space they can have attacks for destroying humanity/infra-structures on earth: now aliens have to eliminate this.

  0 likes
 • x

  Check Also

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >