CoronaBuitenland

Onthutsende cijfers: beerput rond covidprik ‘gaat langzaam maar zeker open’

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!

Het coronavaccin heeft veel mensen blijvend beschadigd en gedood, zei Tucker Carlson in een interview met techondernemer Steve Kirsch. Hij sprak van ‘een ramp van wereldhistorische proporties’. “Hier zullen boeken over worden geschreven.”

De vraag is hoeveel mensen zijn gestorven door de prik. Oud-professor Bret Weinstein zei dat uit onderzoek is gebleken dat 17 miljoen mensen zijn gedood door de prik.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het meest schokkend

Dat is een schatting en het meest schokkende is dat we het niet precies weten omdat niemand het bij lijkt te houden, zei Carlson.

De overheid weet wel precies hoeveel transoperaties er worden uitgevoerd en hoeveel biseksuele Samoaanse piloten er zijn. Maar ze weten niet hoeveel mensen er beschadigd en gedood zijn door het covidvaccin?

Dit is verbijsterend

Kirsch zei dat het vaccin in de Verenigde Staten maar liefst 770 veiligheidssignalen heeft getriggerd. De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC zweeg daarover, er moest een FOIA-verzoek (Wet open overheid) aan te pas komen om deze informatie boven water te krijgen. “Dit is verbijsterend,” zei Kirsch, die toelichtte dat het normaal gesproken bijna onmogelijk is dat een vaccin een veiligheidssignaal triggert.

“De beerput gaat langzaam maar zeker open. Toen Thierry Baudet mensen waarschuwde voor de prik werden hij en alle FVD’ers weggezet als wappie en gevaarlijk,” reageert fractievoorzitter van FVD in Westland Jasper van der Voort.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 248 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 maand geleden

De overheid wil het niet weten, omdat het moord met voorbedachte rade betreft, en dat zal geen overheid toegeven.

Annette
Annette
1 maand geleden

Ik begrijp uit dit artikel, dat er in de VERENIGDE STATEN dus zo’n 17 miljoen mensen zijn gedood door de experimentele gentechinjecties.

Ik kan mij althans niet voorstellen, dat het hier gaat om 17 miljoen doden wereldwijd, want dat kunnen zij, althans volgens mij, helemaal niet weten.

Als het gaat om de doden in de VS is dit natuurlijk absoluut verschrikkelijk, want dit is waarschijnlijk alleen nog maar het topje van de ijsberg.

Ik heb de afgelopen jaren gelezen, dat er maar maximaal 10% wordt gemeld.
Daarnaast zullen er heel wat doden een totaal ander label hebben gekregen.

Dit doet mij onwillekeurig denken aan de “corona”-tijd, waarin nota bene iemand, die een verkeersongeluk kreeg en kwam te overlijden, simpelweg het label kreeg van “coronadode”.

Naast de 17 miljoen doden zijn er natuurlijk ook nog eens een veelvoud aan slachtoffers met ernstige schade aan hun gezondheid. Ik denk zelf, dat het dan gaat om een veelvoud van die 17 miljoen.

Het is allemaal te triest voor woorden. Zoveel mensenlevens verwoest!

Dit onderzoek gaat natuurlijk alleen nog maar over de Verenigde Staten, maar je kunt je wel een voorstelling maken over HOE het verder, zeker in de Westerse wereld, ervoor staat.

Hier in Nederland wordt de deksel nog stevig op de beerput gehouden, maar in andere Westerse landen komt ook steeds meer informatie los.

Eén ding staat voor mij als een paal boven water: Deze uitkomsten kunnen voor ons schokkend zijn, maar de zogenaamd boven ons gestelden (maken zij er alleen maar zelf van, want is natuurlijk helemaal niet waar) zullen hier heel anders over denken.

De bedoeling is namelijk nog steeds om zo’n 90% van de wereldbevolking te elimineren.

En dat doel is gelukkig nog steeds ver weg.

Gosse
Gosse
1 maand geleden

Dat wist die misdadiger Rutte ook, dat er een aanval met voorbedachte rade tegen de mensheid aan de gang was. Hij dient onverwijld opgepakt en veroordeelt te worden voor medeplichtigheid van massamoord.
En hopelijk krijgt hij een levenslange straf.

Djennis
Djennis
1 maand geleden

Fvd is zo ie zo onze laatste strohalm…de rest is WEFFISTAN!

Back to top button
129
0
We lezen graag je reactie!x