UFO

UFO’s houden Iraanse kerncentrales in de gaten

Help anderen door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De luchtmacht van Iran gebruikt naar verluidt al decennialang F-14A Tomcats om UFO’s te onderscheppen.

In het oktobernummer van het tijdschrift Combat Aviation Monthly wordt uitgelegd hoe de luchtmacht de Tomcat in de afgelopen 20 jaar heeft ingezet om onbekende toestellen te onderscheppen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In de herfst van 2004 begon Iran met de bouw van een kerncentrale in de buurt van Arak (foto). Het was bekend dat het Amerikaanse leger onbemande drones inzette om informatie te verzamelen over Iraanse kerninstallaties. Gevechtstoestellen stonden dag en nacht paraat om de drones te onderscheppen. Sommige van de ongeïdentificeerde toestellen waren echter alles behalve normaal.

Magnetische energie

De radar pikte verschillende keren UFO’s op. Volgens Iraanse bronnen binnen het leger waren de UFO’s in staat om buitengewone manoeuvres te maken. Zo konden ze buiten de atmosfeer vliegen en bereikten ze een topsnelheid van Mach 10, tien keer zo snel als de geluidssnelheid.

De onbekende objecten waren ook in staat om boven een doel te blijven hangen. Ze straalden bovendien veel magnetische energie uit die nagivatie- en radarsystemen verstoorde.

In november 2004 zag de bemanning van een F-14A een oplichtend object in de buurt van de kerncentrale van Arak. De piloot omschreef het object als bolvormig met een soort groene nabrander die voor de nodige turbulentie zorgde. Als gevolg van de magnetische energie van het object werden de instrumenten van het gevechtstoestel verstoord. Toen de piloot een AIM-7 lucht-luchtraket wilde afvuren, versnelde het object plotseling en verdween het ‘als een meteoor’.

Onderzoek

In 2012 werd ook een F-14 ingezet om een UFO te onderscheppen, maar luttele seconde na vertrek explodeerde het toestel. De Iraanse luchtmacht gaf uiteindelijk opdracht om geen actie meer te ondernemen tegen deze vreemde oplichtende objecten.

In 2009 werden tientallen UFO’s gemeld in het Iraanse luchtruim, maar de Iraanse overheid stelde dat het niet ging om buitenaardse toestellen. Rusland en Iran deden twee jaar lang onderzoek naar de objecten en concludeerden uiteindelijk dat de toestellen Amerikaanse drones waren.

Voor zover bekend bestaat er geen vliegtuig dat zich gedraagt zoals de genoemde UFO’s in Iran. De X-43A Scramjet van NASA bereikte in 2004 een topsnelheid van 9,6 Mach, maar kan niet boven een doel blijven hangen.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m&m
m&m
10 jaren geleden

onderscheppen?
het betekent niet kunnen onderscheppen.
mach 10 en ik denk dat ze nog wel sneller kunnen.

AwE130
AwE130
10 jaren geleden

Dit zijn drones die ze besturen vanuit de ruimte. Helaas willen vele UFO onderzoekers dit niet geloven want voor sommige is het bijna een religie. Ja UFO’s bestaan maar niet alles is een UFO. De technologie die in het artikel wordt beschrijft is wel degelijk mogelijk. Mach 6,72 was al bereikt in 1967 de X15. De Falcon Hypersonic Technology Vehicle 2 (HTV-2)bereikte 20 mach tijdens een test vlucht niet zo lang geleden. Nu zijn dit hele ander toestellen als die ze gebruiken vanuit de ruimte. Als ik een keer tijd heb zal ik er wel eens een boekje over open doen. Je moet weten hoe de hazen lopen als je de echte UFO’s wilt ontmantelen. Met dit artikel bewijst Niburu de elite die deze technologie bezitten een grote dienst. Wakker worden beste Niburu mensen want ander lopen jullie in de val.

AwE130
AwE130
10 jaren geleden

Meer informatie over de “Falcon Hypersonic Technology Vehicle 2” en de mach 20 snelheid.
http://www.de-waarheid-sorry.nl/index.php/ruimtevaart/63

GVR
GVR
10 jaren geleden

Als de buitenaardsen zo begaan zijn met ons en ons gebruik van kernenergie, zou het dan ondertussen niet moeten wemelen van de UFO’s boven Fukushima?

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x