Wetenschap

Ontsnappen neutronen naar spiegeluniversum?

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de klassieke Star Trek-episode Mirror, Mirror wordt kennisgemaakt met het spiegeluniversum. In de serie bestaan talloze parallelle universa.

Het spiegeluniversum bevat grotendeels dezelfde personages als het reguliere Star Trek-universum, maar de personages hebben heel andere persoonlijkheden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Twee theoretisch natuurkundigen zijn op basis van onderzoek naar neutronen van mening dat zoiets daadwerkelijk bestaat in de realiteit om ons heen.

Parallelle wereld

Zurab Berezhiani en Fabrizio Nesti van de Universiteit van l’Aquila in Italië analyseerden experimentele data verzameld door een Franse onderzoeksgroep die aantoonde dat de mate waarin zeer langzame vrije neutronen verloren gaan leek af te hangen van de richting en de sterkte van het toegepaste magnetische veld. Deze anomalie kon niet worden verklaard op basis van de bekende natuurkunde.

Berezhiani stelt voor dat de anomalie wel kan worden verklaard door een parallelle wereld die bestaat uit spiegeldeeltjes. In dat spiegeluniversum is ieder neutron in staat om willekeurig te schakelen tussen zijn onzichtbare tweeling en terug. Neutronen trillen dan om de paar seconden naar de onzichtbare wereld.

Spiegelmaterie

Om de experimentele data volledig te kunnen verklaren moet deze trilling gevoelig zijn voor de aanwezigheid van een magnetisch veld.

De interpretatie is gebaseerd op de aanname dat de aarde een spiegel-magnetisch veld heeft van circa 0,1 Gauss. Een dergelijk veld kan worden opgewekt door spiegeldeeltjes die door het sterrenstelsel zweven als donkere materie.

Hypothetisch gezien zou de aarde de spiegelmaterie door middel van interactie tussen normale deeltjes en deeltjes uit parallelle werelden kunnen opvangen.

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Evolva
Evolva
11 jaren geleden

Wat ik me altijd heb zitten afvragen, ontrend een multi-universum. Is dat, hoe zit het dan met de spirituele wereld? (hemel etc). Kan ik dan in een ander universum heel slecht zijn, terwijl ik hier goed ben. Wat is het dan voor m’n karma …. Ne zware boterham om te verteren 🙂

Jeffrey
Jeffrey
11 jaren geleden

Dit is grotendeels wetenschappelijke fraude bedacht door de elite om de mens in een new age religie te douwen. Spiritueele werelden werken op een manier die niet menselijk is uit te leggen. Hoe meer we het proberen hoe verder we van de waarhied afdwalen. Satan zij tegen eva dat ze niet goed genoeg was zoals ze was geschapen, datzelfde doet die nu nog steeds jou vertellen dat je ergens anders hoort te zijn of iets anders of in een andere dimensie, Dit is het paradijs de hemel waar we horen maar we misbruiken het omdat we het niet goed genoeg vinden. Het feit dat je een lichaam hebt en functioneert is al een gift opzichzelf je hebt LEVEN gekregen. Ga nou niet verlangen naar iets wat je “zogenaamd” in de dood zou krijgen. Wat een onzin. Laatste jaren word meer gedaan door de elite dan we zelf denken van religie tot spiritualiteit tot ufo’s ze proberen alles te verzieken om jou bij de Ware Bron weg te houden.

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

In het artikelDe new reality show over irokezen met Maarten Oversier meld ik dit:Citaat:Bovendien herinner ik me vaak als ik gedroomd heb, dat ik hele gesprekken heb gehad, die als het ware door elkaar heenlopen kwa tijd.Vaak kan ik de info in het heden gebruiken, en met de indianen waarmee ik gesproken heb doen dit eveneens.Ik denk dat dementies door elkaar heen kunnen lopen.Althans zo ervaar ik het.Ik noem onze vertrappers dan ook WHITE FOOLS!!……Dit alles gebeurd tijdens mijn slaap, maar zeer bewust!!Het zou kunnen dat ik in de spiegelwereld dus nog steeds indiaan ben!!!Waarom hoor ik van dit artikel dan ook niet vreemd op??Ik heb het idee dat sommigen dit bewust kunnen, en anderen er zich niet eens bewust van zijn!!Maar elke keer voor mijn droom, is het of een coccon mij omhuld, en ik eerst een reis afleg.Eerst zie ik stipjes licht, die plots een lijn worden, en dan is het ploep,en ik ben weer een indiaan.Een zeer interessant artikel is dit.

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

#2 Jeffrey: De ware bron??God, Allah, Boedha,of wie dan ook is in de taal die ik in mijn dromen spreek, Konkachilla(Grandfather)Toen de blanke kwam bracht deze ziekte verderf etc.Maar verkondigde over “God” en vervuilde het water, zodat de indiaan ziek werd.Voorheen was alles duizend maal beter, tot uw God de indianen wereld besloot om zeep te helpen.En overal waar God zonodig gepredikt moest worden werd haat en kwaad geboren.Konkachilla leert ons dat uw geloof, als een kwaad bestreden gaat worden, door arthè aarde) zelf.Wat voor u een ware bron is, is voor de ander slechts een sprookje.Ik geloof Konkachilla, wat betekend dat de aarde wraak gaat nemen door haar onjuist te hebben behandeld.Uw god vertelt ditzelfde in Openbaringen.En misschien eens op youtube bram Vermeulen `In den Beginne`eens beluisteren 5 delen van ieder 10 minuten.Na arthè haar wraak, zult u in dezelfde wereld wonen, waarin de indiaan gelukkig was.Uw paradijs zoals uw God dit noemt!!

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x