Natuur en Milieu

Stadje opgeschrikt door mysterieuze blauwe sneeuw

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van Tsjeljabinsk, de Russische stad die in 2013 werd getroffen door een meteoor, hebben alarm geslagen over vreemde blauwe sneeuw waarmee de straten van de stad waren bedekt.

“Toen de zon vanochtend opkwam en iedereen blauwe daken en blauwe parkeerplaatsen zag, raakten we een beetje in paniek,” zei inwoner Dmitry. De blauwe sneeuw is met name in het industriegebied waargenomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het bizarre fenomeen in het stadje in de Russische Oeral zaaide paniek. Sommigen lokale bewoners speculeerden dat de sneeuw besmet was met giftige stoffen.

Correspondent Alexandra Artamonova van het lokale persbureau Telefact zei dat ze ‘een zoete smaak in haar mond kreeg’ op het moment dat ze in de buurt van de blauwe sneeuw kwam. Ze voegde toe dat mensen die in de buurt van de sneeuw waren geweest, last hadden gekregen van keelpijn.

Noch het ministerie voor Noodgevallen, noch het ministerie van Milieu heeft gereageerd op de kwestie, aldus de media. LifeNews claimde echter dat er een lekkage was geweest in één van de kleurstoftanks van een fabriek waar verf voor paaseieren wordt gemaakt. Het bedrijf liet weten dat de kleurstof geen gevaar vormt voor de volksgezondheid.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pommetje
pommetje
9 jaren geleden

Waarom moet er altijd weer gesproken worden over “mysterieus” als de oorzaak ook is vermeld in het stuk.
Zet dan iig het woord mysterieus tussen aanhalingstekens. Zodat we het met een korrel zout kunnen nemen.

JevWeazle
JevWeazle
9 jaren geleden

U bent nu ethyleen dibromide, nano-deeltjes van aluminium, barium en kationische polymere vezels met ongeidentificeerd bioactief materiaal aan het in ademen.

Wij de mensen zijn niet gewaarschuwd, geadviseerd of geraadpleegd maar zijn zeer zeker kwetsbaar voor de resultaten. Biologische componenten zijn geconstateerd in luchtonderzoeksamples waaronder: gemodificeerde schimmels, gedroogde rode bloedcellen en exotische strengen van bacteriën.

Welkom in de nieuwe wereld van een giftig barium luchtruim, weermodificatie, mind control en populatie beheersing door het gebruik van chemtrails gemoduleerd met electromagnetische frequenties gegenereerd door HAARP systemen.

Onze gezondheid word aangevallen met als ondersteunend bewijs de gigantische toename van de door chemtrail veroorzaakte longkanker, astma, long- en ademhalingsproblemen.

Onze natuurlijke omgeving en planetaire weersystemen worden gemanipuleerd wat resulteerd in bizarre blikseminslagen, absurde weerpatronen, 20 procent minder zonlicht wat de aarde bereikt, de bijna totale ineenstorting van bepaalde aan de westkust gelegen ecosystemen en de creatie van een aantal ’s werelds grootste tornado’s en orkanen.

Onze atmosfeer word steeds meer en meer besproeid net chemtrail wolken bestaande uit barium/aluminium, ethyleen dibromide en allerlei andere giftige zaken. Zij het in de oceaan of in de atmosfeer deze fijnstofdeeltjes zijn een gevaar voor elk levend organisme op deze aarde.

Mijn gezondheid is al aanzienlijk aangetast door bovenstaande feiten.
Er is een main-stream media blackout over dit onderwerp dus de enige manier om het verhaal bekendheid te laten krijgen is via mond tot mond

keep spreading the truth

pietsnot
pietsnot
9 jaren geleden

mysterieuze blauwe sneeuw,,als sneeuw zwart is dan is het “mysterieus

mimi
mimi
9 jaren geleden

Tja het zal wel van een of andere bedrijf komen

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x