Gezondheid

Voedsel is liefde (video)

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Binnen nu en een week gaan inwoners van de Amerikaanse staat Californië stemmen over voedseltransparantie in de gouden staat.

In Californië is een voorstel gelanceerd om het vermelden van genetisch gemanipuleerde ingrediënten op voedselverpakkingen te verplichten.

Met een televisiespotje probeert campagnegroep Yes on Proposition 37 mensen bewust te maken over voeding. De boodschap is erg positief en prikt door de leugens en het bedrog van de bio-industrie: voedsel is liefde.

Voedselprijzen

“Het is zeer eenvoudig: voedsel is een heilig aspect van ons leven,” zei mediadirecteur van de campagne Stacy Malkan. “We hebben het recht om te weten of ons voedsel uit de natuur komt, of dat het genetisch gemanipuleerd is door bedrijven als Monsanto of Dow. Wij strijden voor ons recht om te weten wat er in ons voedsel zit.”

In tegenstelling tot wat de bio-industrie beweert zal Proposition 37 niet leiden tot hogere voedselprijzen (pdf). Ook zal het voorstel geen verwarring veroorzaken bij consumenten.

Tegencampagne

De industrie heeft op haar beurt een agressieve tegencampagne gelanceerd: No on 37. De organisatoren, die al zijn beschuldigd van fraude en het stelen van logo’s, hebben meer dan 40 miljoen dollar tot hun beschikking.

“Mensen zijn helemaal klaar met al die negativiteit in politieke reclamespotjes,” voegde Malkan toe. “We weten dat mensen ons zullen steunen als ze deze positieve boodschap zien.”

Bron: Carighttoknow.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dymph
dymph
10 jaren geleden

Ik hoop dat wij alle eens mogen gaan stemmen dat monsanto mag blijven of niet op deze aarde en dat alle info over dit bedrijf eens naar buiten word gebracht en wat de schade gevolgen zijn wat dit bedrijf heeft aangericht. Te hopen dat deze mensen die dit alle hebben aangericht eens verantwoordelijk worden gesteld van deze schade. Alleen wat krabbeltjes op de verpaking vind ik onvoldoende.

Ned Kelly
Ned Kelly
10 jaren geleden

En u denk dat deze criminelen worden aan gepakt door corrupte rechters en politicie die zwijg geld van deze crimminelen krijgen toegeschoven

dymph
dymph
10 jaren geleden

[quote name=”Ned Kelly”]En u denk dat deze criminelen worden aan gepakt door corrupte rechters en politicie die zwijg geld van deze crimminelen krijgen toegeschoven[/quote]
En hoe denk jij over ene rechtbank op te zetten die het volk heeft opgericht ? Of bv een volkopstand ? Als vele wakker worden dan denk ik dat ze op het lopen mogen zetten deze lui. Een hooivork en fakkels kunnen veel aanrichten en meer dan hen lief is. Laat deze lui maar eens los tussen de katoenboeren in India.
ps
Ik denk dat soevereinen mensen zonder problemen zo’n volks-rechtbank op mogen richten en ze er voor mogen slepen als deze mensen schade hebben ondervonden of bv door deze bedrijf geen fatsoenlijk eten meer op tafel kunne zetten die ze willen of ,,, ect

Hunting Wolf
Hunting Wolf
10 jaren geleden

Je bent dat, wat je eet!Dus ik wil zeer graag weten wat ik eet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x