UFO

‘Het waren twee onbekende objecten en geen meteorieten’

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen week berichtte het AD dat diverse mensen in de omgeving van Rotterdam mysterieuze witte bollen met rood licht aan de hemel hadden zien verschijnen.

De krant publiceerde op maandag de volgende reactie van een Rotterdammer die zelf ook getuige is geweest van het fenomeen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ik wil even reageren op het artikel over de UFO’s die vorige week in Rotterdam en omstreken zijn waargenomen. Daar ik ze zelf ook heb gezien, begrijp ik niet waar deze krant het onzinverhaal vandaan haalt dat het meteorieten zouden zijn.

Noordzee

Wat ik heb waargenomen was ongelooflijk spectaculair en heeft niets te maken met meteorieten! Er kwam een UFO vanaf de Noordzee het land binnengevlogen die met prachtige langzaam pulserende lichten ter hoogte van Hoogvliet tot stilstand kwam.

Vervolgens bleef hij hier een poosje stil hangen, om daarna een klein stukje rustig door te vliegen richting de Botlek. De UFO stopte ter hoogte van de Botlekbrug en wat er toen gebeurde was ongelooflijk.

Evenwijdig

Een tweede UFO kwam vanaf de Noordzee enorm snel aangevlogen en voegde zich bij de grootste UFO. Evenwijdig aan elkaar vlogen de twee UFO’s verder richting de Botlek.

Dat een krant als het AD deze UFO-melding afdoet als een onzinverhaal vind ik zeer denigrerend naar de mensen toe die dit schitterende fenomeen hebben gezien. Want mag ik de krant er even op wijzen dat meteorieten niet stilstaan in de lucht om vervolgens hun weg te vervolgen?

L. Fransen, Rotterdam.

Bron: AD 14/1/13

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
powerzhea
powerzhea
11 jaren geleden

Gelukkig, zijn er nu amerikaanse nieuws zenders, en andere nieuws zenders rondom de wereld, die dit soort wel erg sirieus nemen. De nederlandse media, moet echt is stoppen, met de waarheid verdraaien, en de waarheid in doofpot stoppen om dat te vervangen met leugens etc.

rinske
rinske
11 jaren geleden

Waar staat dat artikel dan? Kan het niet vinden in het AD.

ReneH
ReneH
11 jaren geleden

Nou geweldig!!!!

Kan het ‘verhaal’ Chinese lichtfestival ook weer de kast in 😀

Geweldig nieuws…ben benieuwd wie de eerst tv zender is, die het gaat oppakken….of afbranden natuurlijk!

m&m
m&m
11 jaren geleden

in hun ogen zijn het meteorieten,ze blijven stilhangen en maken een rechte lijn en vallen niet neer zoals een meteoriet doet,maar dit zal wel een ander soort zijn.
ik heb ook een bol gezien in nijmegen en hing eerst stil en verdween daarna met verschillende snelheden.

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x