UFO

‘Onzichtbare UFO’s’ vullen het luchtruim

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sommigen vragen zich af waarom de goede UFO’s onzichtbaar zijn. Dankzij nachtkijkers is er een nieuwe klasse objecten die enkel infrarood licht uitstralen.

Komen ze van andere planeten? Omdat zwakke objecten met dergelijke apparaten vaak worden versterkt verwarren mensen ‘onzichtbare UFO’s’ geregeld met uilen, vleermuizen, vliegtuigen en satellieten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In sommige gevallen zien mensen met hun nachtkijker een legerdrone. Zo legde de Laredo Paranormal Research Society in Texas onlangs een onzichtbare driehoek vast. Een object bestaande uit drie infrarode lichtbollen bewoog richting het westen en verdween achter het dak van een huis.

Gecloaked buitenaards schip

Volgens oprichter Ismael Cuellar kon het object niet worden gezien met het blote oog en maakte het geen geluid. “We hebben uitgesloten dat het gaat om een vogel, insect, vliegtuig, helikopter of een drone,” zei Cuellar. “Er lijkt maar één mogelijke verklaring over te blijven: het is een gecloaked buitenaards schip.”

Aardwetenschapper en ruimtevaartadviseur Ben McGee, te zien in de serie Chasing UFOs van National Geographic, is het niet met Cuellar eens. Volgens McGee is het object een drone van de grenspolitie met navigatielichten.

Driehoekig

“Bijna een derde van het verkeer in de buurt van het nabijgelegen Laredo International Airport wordt gegenereerd door het leger. Laredo ligt dicht bij de Mexicaanse grens. Het leger zet steeds vaker drones in om de grenspolitie te assisteren. De drones zijn klein, stil en met het blote oog vrijwel niet te zien,” schreef McGee in een email. Hij voegde toe dat de meeste drones driehoekig van vorm zijn.

Het komt vaker voor dat een vliegtuig verandert in een driehoekig object wanneer het licht ervan wordt opgevangen door een gevoelige infraroodcamera, merkte McGee op.

“Ik werk al 17 jaar voor de Amerikaanse grenspolitie en we maken ook gebruik van geavanceerde nachtkijkers,” zei YouTube-gebruiker LeeRoy Johnson in reactie op het driehoekige object. “Ik kan je verzekeren dat drones van de grenspolitie er niet zo uitzien door een nachtkijker.”

Bron: Livescience.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Esoterisch lampje
Esoterisch lampje
11 jaren geleden

Een gecloaked buitenaards ruimteschip. Natuurlijk. Waarschijnlijker is een krullevaar. Prr ta lie loe.

karel Appel
karel Appel
11 jaren geleden

als ze nu ook al met onzichtbare ufo-s gaan beginnen…. amai zenne.
Mijn huis zit hier al vol met onzichtbare kabouters,
nu die ufo-s er nog bij.
Te gek

Armaita
Armaita
11 jaren geleden

Ik geloof 100 % dat er veel gecloakte ufo’s zijn , ik heb ze namelijk zelf ook op mijn gemodificeerde nog ouderwetse camera staan met nightvision option etc.

Zoek maar eens naar ‘Trevor James Constable’ hij is eigenlijk de grondlegger van het hele infrarood ufo gebeuren.op youtube zul je ook veel filmpjes vinden van ufospotters die met infrarood werken.
Wat ik alleen raar vind aan dit filmje is dat degene die aan het filmen is de ufo niet meer volgt als hij achter het huis langsvliegt.Ik zou er namelijk als een gek achteraan rennen proberen nog een glimp op te vangen 😛 .
Het feit dat het een gen 3 nightvision is maakt het ook niet geloofwaardiger omdat het beeld daarvoor wel erg mooi scherp is voor een gen 3. De bewegingen van de camera komen mij ook niet echt natuurlijk over.
Ik zeg niet dat dit een hoax is , maar ik ben en blijf skeptisch met zulke dingen.

Grtzz

Nique
Nique
11 jaren geleden

Hahaha

(..) Ook Niburu.nl mengt zich in de discussie. Woordvoerder Anton Teuben: “De regering doet er alles aan om het bewijs van de lichtgrijze wolken te onderdrukken. Maar bij ons komen steeds meer waarnemingen binnen. Wij weten dat ze bestaan, en binnenkort zal bij iedereen de waarheid duidelijk worden. Lichtgrijze wolken bestaan echt, en we kunnen ze allemaal zien, als je er maar voor openstaat.” (..)

http://www.speld.nl/2012/07/19/eindhovenaar-38-ziet-lichtgrijze-plek-in-wolkendek/

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x