Buitenaards

VIDEO: Is er direct bewijs voor buitenaards contact?

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is duidelijk dat er iets gaande is, maar is er ook direct fysiek bewijs dat de mensheid is bezocht door buitenaardse wezens? Historicus en schrijver Richard Dolan, kerngeleerde Stanton Friedman en ‘abductee’ Travis Walton probeerden tijdens de Alien Cosmic Expo 2016 ET Disclosure Hearing in Canada een antwoord te geven op deze vraag.

Dolan beargumenteert dat een document fysiek bewijs is en dat een overheidsdocument dat in het archief ligt onderdeel is van de geschiedenis. Historici als Dolan en anderen proberen wijs te worden uit de informatie die uit deze documenten kan worden gehaald.

Friedman merkt op dat van de meeste geheime documenten die worden vrijgegeven door de diverse overheidsagentschappen zoals de NSA, grote delen tekst zijn zwart gemaakt. “Als ze niets te verbergen hebben, waarom doen ze dat dan?” vroeg hij. “Je kunt niet ontkennen dat ze informatie achterhouden.”

Walton deelde zijn eigen ervaringen als steun voor de bewering dat er sprake is van buitenaards contact. De abductee zag op 5 november 1975 naar eigen zeggen een ruimteschip, ging de lucht in en raakte het schip aan. De energie die daarbij vrijkwam, zou hem zes meter de lucht in hebben gegooid.

Daarna werd hij binnengelaten in het ruimteschip, kreeg hij medische verzorging en dat redde zijn leven. Hij was vijf dagen lang vermist en zag er na zijn ervaring uit alsof hij in de Vietnamoorlog had gevochten.

[Earth Mystery News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Overheden houden alles over het buitenaardse in de doofpot.

afwassen
afwassen
6 jaren geleden

Wat is er leuker voor een overheidinstantie dan pseudowetenschappers 150 pagina,s top geheime documenten te geven waarvan alle tekst zwart gemaakt is?

Het laatste leukste gedeelte van het verhaaltje, mist in de video, is dat niet het zelfde?

pietsnot
pietsnot
6 jaren geleden

bla bla bla shoot a damn picture or video lol

Et contactee
Et contactee
6 jaren geleden

ET’s willen niet gezien worden. En bovendien kunnen ze wat mij betreft al een tijdje aan het gas.
Uiteindelijk onderdrukken ze ons alleen maar.
En alle mooie verhaaltjes ten spijt, na al die jaren geloof ik nog steeds helemaal niks van hun zogenaamde goedbedoelde motieven.

Oplazeren kunnen ze wat mij betreft. Met een grote boog.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x