Great ResetBinnenland

Sky News-presentator straft Rutte af: Nederland lijkt ‘af te glijden naar dictatuur’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Nederland lijkt net als Canada af te glijden naar een dictatuur. Premiers Justin Trudeau en Mark Rutte zijn allebei slaafjes van Klaus Schwab en de globalisten van het World Economic Forum, zegt Sky News-presentator Rowan Dean.

Slechts enkele maanden geleden viel de Canadese overheid op de meest groteske en angstaanjagende wijze haar eigen burgers aan. De overheid blokkeerde bankrekeningen van vreedzaam demonstrerende truckers. Daarnaast vertrappelden politiepaarden betogers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Eerlijk is eerlijk, sommige boeren moeten stoppen

Vorig jaar vertelde premier Rutte op het World Economic Forum vol trots over de Nederlandse betrokkenheid bij de zogeheten Food Innovation Hubs van het World Economic Forum, die gericht zijn op het ‘transformeren van voedselsystemen en landgebruik’.

Dat betekent onder meer het terugdringen van de stikstofuitstoot, met als gevolg dat het voortbestaan van veel boerenbedrijven in gevaar komt. “Eerlijk is eerlijk, sommige boeren moeten stoppen,” zei landbouwminister Staghouwer.

Wat toevallig

En dus gaan boeren massaal de weg op om te protesteren en letterlijk te vechten voor hun leven. Ze werpen blokkades op en spuiten mest tegen gemeentehuizen. Dean wijst erop dat de politie naar verluidt de protesten infiltreert, een tactiek die ook door Trudeau zou zijn toegepast. “Wat toevallig.”

“Dit is wat er gebeurt als je overheid wordt binnengedrongen door globalistische activisten van het World Economic Forum,” benadrukt hij. “Klinkt dat als een complottheorie? Jazeker! Maar ik ben niet degene die dat zegt; Klaus Schwab heeft in 2017 de plannen van het World Economic Forum opgebiecht.”

4.9 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ALF
ALF
1 jaar geleden

We zitten er al in.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Nederland glijdt niet af naar een dictatuur maar naar een Totalitaire staat.

Een dictator zal zijn boeren liefhebben, een totalitaire staat zal de boeren onteigenen.

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

Ben het spuugzat. En werkloos.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Wij (het volk) zijn hier in Nederland te goed gelovig geweest, en Rutte, Kaag en Hoekstra aangevuld met GL en PVDA hebben daar smerig misbruik van gemaakt. Zo erg dat er geen tegengeluid meer geduld wordt, en dat gaat een paar bruggen te ver. Wat mij zelf betreft is de tijd gekomen voor de grote schoonmaak, het is te ver gegaan en we zullen ons uit de ellende moeten knokken. Ik sta vierkant achter de boeren en waar nodig zal ik assisteren om dat zooitje van het binnenhof te verjagen. en laten we gelijk een NEXIT bewerkstelligen. NU…NU..

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x