Buitenland

Het leek wel een oorlogsgebied, zo erg is het nog nooit geweest. Beelden van nieuwjaarsnacht die u niet zag in de media

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De media, die vrijwel allemaal in handen zijn van één groot bedrijf, doen nauwelijks nog objectief verslag van gebeurtenissen. Ze zijn er vooral om boodschappen uit te dragen.

Deze aanpak heeft verstrekkende gevolgen, zo zagen we tijdens de oud- en nieuwviering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Voor de argeloze nieuwsconsument lijkt het alsof nieuwjaarsnacht relatief rustig is verlopen en dat er hier en daar wat schade is veroorzaakt door ‘vandalen’.

Oorlogsgebied

De beelden die momenteel op social media circuleren, schetsen echter een heel ander beeld.

De media schrijven enerzijds dat ‘vrome moslims’ afval opruimen na de feestnacht en anderzijds dat ‘jongeren’ auto’s in brand steken in bijvoorbeeld Brussel.


Verschillende plekken in onder andere België en Frankrijk leken te zijn veranderd in een oorlogsgebied.

“Zo erg is het nog nooit geweest,” was een veelgehoorde reactie.


Er doken hallucinante beelden op uit Brussel van mensen met pistolen en molotovcocktails die vernielingen aanrichtten. Er werden 211 arrestaties verricht.


In meerdere fragmenten zijn jongeren aan het juichen terwijl ze bewakingscamera’s slopen en is te zien hoe in Molenbeek en Vorst auto’s in brand worden gestoken.

Spoor van vernieling

In Antwerpen vielen ‘jongeren’ de politie aan.

Ook in Deurne en Borgerhout waren ‘jongeren’ aan het werk. Vlaams Belang-politicus Sam van Rooy sprak op Twitter van een ‘kleine jihad’.

In Deurne werd vuurwerk door een ingeslagen raam naar binnen gegooid. De politie moest de brandweer beschermen omdat de brandweerlieden werden bestookt met vuurwerk.


Zestig ‘vandalen’ trokken een spoor van vernieling door Luik.

In Gent werd het feestplezier de hele nacht ontsierd door talloze groepjes ‘jongeren’ die bommetjes en voetzoekers bleven gooien.

Intifada

In Parijs werden honderden auto’s in brand gestoken.


De Franse stad Straatsburg, waar het Europees Parlement zetelt, deed even denken aan Idlib in Syrië.

Onderstaande hallucinante beelden tonen uitgebrande auto’s en vuurzeeën. Beelden die u niet ziet in de media, tweette Damien Rieu:


Gelukkig hebben de media het antwoord al klaar: ‘Alcohol is de grote boosdoener’.


Vlaams Belang-politicus Dries Van Langenhove reageert:


Ondertussen nog wat beelden van de intifada in Brussel:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
4 jaren geleden

Die Duitsers hebben Europa weer eens goed verziekt. De muur had nooit mogen vallen. Wat waren ze blij. Ze mochten weer.

johan
johan
4 jaren geleden

We wonen in ‘Sesamstraat’. Jaar in jaar uit herhaling en je ogen sluiten voor de werkelijkheid!
Van onze misplaatste tolerantie wordt gretig misbruik gemaakt. Keiharde aanpak van dit soort tuig is de enige oplossing.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Als ik spreek voor NL, waarvan ik niet weet of dat representatief is voor de genoemde gebieden; tja, is ook niet zo gek toch? als de politie openlijk toegeeft de strijd tegen de georganiseerde misdaad te hebben opgegeven en dat inbraken al lang geen prioriteit meer heeft, dan kun je natuurlijk een rekensommetje maken. Onze politie staat met een pistooltje tegen zware automatische wapens en wat zegt de politiek … bezuinigen! Ikzelf woon zo’n beetje in de Gazastrook van A’dam en de situatie verhard hier enorm. Daar de politie gecapituleerd heeft, vertrek ik hier. Ik verlaat dan ook meteen de stad waar ik geboren, opgegroeid en geleefd heb. Dat doet zeer, maar is niet anders. Het liefst zou ik NL verlaten, maar heb hier kinderen. We hebben een laf stelletje idioten zitten, op een plek waar je anders mag verwachten. Het spijt me dan ook te zeggen, dat de Marokkaanse gemeenschap alhier, enkel en alleen maar bezig is met destabiliseren en de boel doelbewust kapot aan het maken. Ze hebben gewonnen, ik geef het op. Zwarte piet wordt verbannen, maar het vuurwerk niet? Rutte heeft bloed aan zijn klauwen.

joep
joep
4 jaren geleden

In 1958 zij de Juf in de klas tegen ons dat de wereld zou vergaan met vuur .Daarna was ik wel bang maar later dacht ik na het klopt niet dat de wereld vergaat want die bestaat al tig miljarden jaren .. de mensen die het doen die andermans leven kapot maken die gaan eraan ik praat niet over geloof overal zitten die mensen ertussen Haat draaiers en haat zaaiers . en moordenaars en Brandstichters en zij zijn Allemaal gehersenspoeld . en waarom als zij straks overgaan en op het matje moeten komen Tja . geld en macht zij kunnen het niet mee nemen helaas j geen mer ..Als je wat ouder wordt denk je er meer over na misschien niet iedereen maar toch de meeste . het hoort niet bij de mensen het zijn de onozelen die het doen . Het heeft ook geen zin om namen te noemen want die kennen wij allemaal wel . Misschien wordt het in 2020 Beter Groeten en Gezondheid voor iedereen …

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x