Homepagina » Buitenland » Het leek wel een oorlogsgebied, zo erg is het nog nooit geweest. Beelden van nieuwjaarsnacht die u niet zag in de media
media
Foto: Screenshot Twitter/Damien Rieu

Het leek wel een oorlogsgebied, zo erg is het nog nooit geweest. Beelden van nieuwjaarsnacht die u niet zag in de media

De media, die vrijwel allemaal in handen zijn van één groot bedrijf, doen nauwelijks nog objectief verslag van gebeurtenissen. Ze zijn er vooral om boodschappen uit te dragen.

Deze aanpak heeft verstrekkende gevolgen, zo zagen we tijdens de oud- en nieuwviering.

Voor de argeloze nieuwsconsument lijkt het alsof nieuwjaarsnacht relatief rustig is verlopen en dat er hier en daar wat schade is veroorzaakt door ‘vandalen’.

Oorlogsgebied

De beelden die momenteel op social media circuleren, schetsen echter een heel ander beeld.

De media schrijven enerzijds dat ‘vrome moslims’ afval opruimen na de feestnacht en anderzijds dat ‘jongeren’ auto’s in brand steken in bijvoorbeeld Brussel.


Verschillende plekken in onder andere België en Frankrijk leken te zijn veranderd in een oorlogsgebied.

“Zo erg is het nog nooit geweest,” was een veelgehoorde reactie.


Er doken hallucinante beelden op uit Brussel van mensen met pistolen en molotovcocktails die vernielingen aanrichtten. Er werden 211 arrestaties verricht.


In meerdere fragmenten zijn jongeren aan het juichen terwijl ze bewakingscamera’s slopen en is te zien hoe in Molenbeek en Vorst auto’s in brand worden gestoken.

Spoor van vernieling

In Antwerpen vielen ‘jongeren’ de politie aan.

Ook in Deurne en Borgerhout waren ‘jongeren’ aan het werk. Vlaams Belang-politicus Sam van Rooy sprak op Twitter van een ‘kleine jihad’.

In Deurne werd vuurwerk door een ingeslagen raam naar binnen gegooid. De politie moest de brandweer beschermen omdat de brandweerlieden werden bestookt met vuurwerk.


Zestig ‘vandalen’ trokken een spoor van vernieling door Luik.

In Gent werd het feestplezier de hele nacht ontsierd door talloze groepjes ‘jongeren’ die bommetjes en voetzoekers bleven gooien.

Intifada

In Parijs werden honderden auto’s in brand gestoken.


De Franse stad Straatsburg, waar het Europees Parlement zetelt, deed even denken aan Idlib in Syrië.

Onderstaande hallucinante beelden tonen uitgebrande auto’s en vuurzeeën. Beelden die u niet ziet in de media, tweette Damien Rieu:


Gelukkig hebben de media het antwoord al klaar: ‘Alcohol is de grote boosdoener’.


Vlaams Belang-politicus Dries Van Langenhove reageert:


Ondertussen nog wat beelden van de intifada in Brussel:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Als ik spreek voor NL, waarvan ik niet weet of dat representatief is voor de genoemde gebieden; tja, is ook niet zo gek toch? als de politie openlijk toegeeft de strijd tegen de georganiseerde misdaad te hebben opgegeven en dat inbraken al lang geen prioriteit meer heeft, dan kun je natuurlijk een rekensommetje maken. Onze politie staat met een pistooltje tegen zware automatische wapens en wat zegt de politiek … bezuinigen! Ikzelf woon zo’n beetje in de Gazastrook van A’dam en de situatie verhard hier enorm. Daar de politie gecapituleerd heeft, vertrek ik hier. Ik verlaat dan ook meteen de stad waar ik geboren, opgegroeid en geleefd heb. Dat doet zeer, maar is niet anders. Het liefst zou ik NL verlaten, maar heb hier kinderen. We hebben een laf stelletje idioten zitten, op een plek waar je anders mag verwachten. Het spijt me dan ook te zeggen, dat de Marokkaanse gemeenschap alhier, enkel en alleen maar bezig is met destabiliseren en de boel doelbewust kapot aan het maken. Ze hebben gewonnen, ik geef het op. Zwarte piet wordt verbannen, maar het vuurwerk niet? Rutte heeft bloed aan zijn klauwen.

  32 likes
  • Ipv tv te kijken en kopen kopen kopen, organiseer jezelf Jeff samen met die meerderheid ingeslapen kaaskoppen om je heen. Burgerwacht, drie keer in de week op marstocht door je wijk, de stormbaan op, laat ouderen praten over de oorlog, leer Krav Maga, WhatsApp groepen, praatgroepen, do or die?

   8 likes
 2. We wonen in ‘Sesamstraat’. Jaar in jaar uit herhaling en je ogen sluiten voor de werkelijkheid!
  Van onze misplaatste tolerantie wordt gretig misbruik gemaakt. Keiharde aanpak van dit soort tuig is de enige oplossing.

  20 likes
 3. @ Johan en alle medemensen, Keihard aanpakken van dit soort tuig, je hebt gelijk Johan.
  Maar het wie is het echte tuig ?!
  Het echte TUIG werkt achter de schermen en de Nederlandse en Belgische Media is nu in handen van twee mensen, luister maar naar de feiten.

  DRIES VAN LANGENHOVE INTERVIEW: BELGIË IS VERRADEN DOOR EIGEN LEIDERS – DE JENSEN SHOW #76
  https://www.youtube.com/watch?v=YxYeQ2__8kk&t=3s

  NEDERLAND IS DUS OOK VERRADEN DOOR EIGEN LEIDERS.
  Vergeet niet wat het plan is en daarom wordt de samenleving bewust ontwricht en voorgelogen.
  NWO en agenda 21
  Dus logisch dat de totale Nederlandse media ook is opgekocht en wordt dus totaal gecontroleerd.

  18 likes
 4. Die Duitsers hebben Europa weer eens goed verziekt. De muur had nooit mogen vallen. Wat waren ze blij. Ze mochten weer.

  12 likes
  • Ga toch weg joh met je Duitsers dit dat!
   Door Duitsland te slopen in 200 jaar tijd is dit alles juist mogelijk.
   Door zelfhatende blanken is dit mogelijk.
   Ego’s en verdeel politiek.Daarom.Lafheid en verlaten van trots.
   Eendracht maakt macht.
   En dat is vernield.
   Burgeroorlog komt zeer spoedig.
   Ik zou maar kleur bekennen ipv ontkennen wie en wat we schuldig is aan dit alles.iig NIET de Duitsers gozer!

   14 likes
 5. De Deep State is overal.
  Ze worstelt om ons nog banger te maken.
  Want we luisteren niet.

  11 likes
 6. In 1958 zij de Juf in de klas tegen ons dat de wereld zou vergaan met vuur .Daarna was ik wel bang maar later dacht ik na het klopt niet dat de wereld vergaat want die bestaat al tig miljarden jaren .. de mensen die het doen die andermans leven kapot maken die gaan eraan ik praat niet over geloof overal zitten die mensen ertussen Haat draaiers en haat zaaiers . en moordenaars en Brandstichters en zij zijn Allemaal gehersenspoeld . en waarom als zij straks overgaan en op het matje moeten komen Tja . geld en macht zij kunnen het niet mee nemen helaas j geen mer ..Als je wat ouder wordt denk je er meer over na misschien niet iedereen maar toch de meeste . het hoort niet bij de mensen het zijn de onozelen die het doen . Het heeft ook geen zin om namen te noemen want die kennen wij allemaal wel . Misschien wordt het in 2020 Beter Groeten en Gezondheid voor iedereen …

  6 likes
 7. Arnhem, Malburgen West, Oudejaarsavond rond kwart voor 11 in de avond.
  Op nauwelijks 15 meter afstand van elkaar 3 auto’s in brand gestoken!
  En want schets mijn verbazing? Geen enkel bericht in de lokale en regionale kranten.
  Dit is typisch een voorbeeld waarom daders, waarvan men met zekerheid weet dat ze een bepaalde afkomst hebben, door links liberale figuren de hand boven hun hoofd worden gehouden.
  Waarom? Waar is men bang voor ? Een burgeroorlog als ze te hard aangepakt worden of zo?
  Het is gewoon een feit dat 80 procent van álle misdragingen tijdens de oud en nieuw door “jongeren”(zoals ze liefkozend door links genoemd worden) gepleegd worden.
  Helaas vergeet men erbij te vermelden dat deze “jongeren” allemaal van Noord Afrikaanse afkomst zijn….

  6 likes
  • Dat het vooral jongeren zijn, dat klopt, ook veel jongere mannen trouwens van rond de 30/35..Dat ze allemaal van buitenlandse, Noord-Afrikaanse, afkomst zijn is mijns inziens onzin. Denk maar eens aan Duindorp (bijna allemaal blanken) en toen ik hier de straat op ging zag ik ook voornamelijk blanke mensen er naar hartelust op los knallen (is immers een ´Nederlandse´ traditie) met alle mogelijke risico´s van dien..Het begon dit jaar eerder dan ooit (hier in Noord-Nederland) en direct na de kerstdagen zaten we hier avond na avond in de herrie. Nog steeds hoor je hier ´s avonds geknal. Echt te gek voor woorden dat dit is toegestaan. VERBIEDEN die rommel!

   1 likes
   • Duindorp erbij halen omdat ze blank zijn? WAAR DE FACK WONEN WIJ DAN? Alsof blank zijn strafbaar is in nederland. Wat jij doet is zo onwijs dom. Serieus dom en veraderlijk. Islam is geen religie maar een doodcult, hun achtergrond. Jij gaat duindorpers nu vergelijken met die sexueelgefrustreerde grootheidswaanzinnige nederlandhatende onopgevoede agressieve moslimjongentjes? Jouw soort verkoopt zn kind aan hun ideologieën

    4 likes
  • Dat kun je wel benoemen, maar wat gaat dat helpen? Denkt u dat ‘ze’ terug gaan naar Noord-Afrika? Dat kunnen we wel vergeten…we zullen ermee moeten leren leven, of vertrekken, naar bijvoorbeeld Canada.

   0 likes
 8. De oorzaak(in de basis) ligt bij het systeem, niet in de eerste plaats bij mensen.
  Ook deze groeperingen zijn systeem moe. Nu nog het samen inzien.

  4 likes
  • Ik weet wat je zegt en er zit zeker waarheid in, maar als mensen de gewone mens als vijand kiest, dan heeft het systeem al lang gewonnen. Desondanks,wens ik je een fijn 2020, oprecht

   2 likes
 9. Het zit m idd in een systeem.
  Zgn.joden die zich het opperste ras beschouwen en de blanken haten juist omdat zij…die titel dragen…en weten dat zij juist hen moeten uitroeien om wereld dominantie te garanderen.
  HIER…als je wil horen.HIER als je de waarheid kennen WIL.
  Onderzoek het talmudisme.Onderzoek de sabateers…de kabbala…de haat de dood cultis.
  Onderzoek de Echte zionisten en hun programma.Wie dan nog aarzelt dient te verdwijnen gezien zij een ziekte zijn onder ons..
  “”Eendaracht maakt macht”.Dat is onze redding.Geen pionnen die verdeeldheid zaaien.
  Dus…beken kleur of ga ‘wolfje’…

  2 likes
  • Hahaha, ja jongen, dream on. En de grootste DOODS doctrine, de ISLAM, komt weer overal mee weg…. man man…

   3 likes
   • Ja.
    Maar graag niet zo naief en hoogdravend kerel.

    Onderzoek maar eens wat Sabateeers zijn.
    Waarom denk jij dat zgn. Israel en de Saoedische ‘koningen’ het zo goed kunnen vinden?
    Bekijk de overeenkomsten tussen Talmudisme en islam bijvoorbeeld.
    Wat zijn semmieten behalve de kinderen van sem en WIE zijn zij hedendaags?
    Islam is begonnen in jeruzalem in de vroege 7e eeuw.
    De eerste teksten stammen uit die tijd en niet mekka wat niet eens van belang was voor arabieren destijds.
    Allemaal constructies.
    Sabateeers draaien alles om.Zijn anti leven en anti licht.
    Een leestip voor je.
    “1666 redemption trough sin” van Robert Sepher.

    De overeenkomsten tussen beide ‘religies’ is bijzonder op z’n minst.
    Maar wie weigert zich te sterken met kennis is onwaardig in een discussie als deze.
    Jij laat je blind maken wat blijkt uit je tekst.
    En laat dat nu juist een van hun tactieken zijn.

    Er is nog tijd.

    3 likes
 10. in mijn stad bekogelden ze de zusters van het verzorginshuis op de parkeerplaats met vuurwerk. Geen politie te bekkennen, wijkagent bestaat niet eens meer. Ze vallen echt mensen aan. HALLOOOOOO NEDERLAND??!!! DE ALGEHELE REGERING, OVERHEID, KONINGSHUIS EN JUSTITIE ERUIT. HET ZIJN VERADERS EN OORLOGSMISDADIGERS.

  2 likes
 11. Bas van Stapelberg

  Veel Noord Afrikanen dit met de zegen van hun ouders Nederland vergallen is zonder meer waar maar ook de autochtone jeugd is vreselijk hoor. En het was weer lachwekkend hoe de reguliere media weer snel probeerde alles in de doofpot te stoppen. Het is dat ze er niet omheen konden de verschrikkelijk Gutjes anders hadden zij het zeker gedaan. Weer het zoveelste bewijs dat media in handen is van die smerige EU elite.

  1 likes
 12. Omzet was 70 miljoen……de schade was 15 miljoen dus volgend jaar gaat het gewoon verder!

  1 likes
 13. hahaha, wat een wezenloos gebrabbel weer!
  Tijden niet zo gelachen:))

  0 likes
 14. Nederland, een land vol met hufters. Ik ben blij dat ik er niet meer woon.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...

hoogleraar

Hoogleraar en universitair docent schrijven vlijmscherp artikel over coronabeleid: ‘Draconisch’

Hoogleraar Michaéla Schippers en universitair docent Erwin ...