Paranormaal

VIDEO: “Paranormale activiteiten waargenomen in vervallen Brabantse fabriek”

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep onderzoekers heeft paranormale activiteiten waargenomen in de oude Koninklijke Lederfabriek in Oisterwijk. Dat meldt Omroep Brabant. Het is één van de Brabantse erfgoedcomplexen waarin de provincie investeert voor renovatie en herbestemming. Het complex moet in 2020 klaar zijn voor hergebruik en nieuwe bedrijven.

In de 80 jaar dat de fabriek open was, hebben er duizenden mensen gewerkt. De zielen en gedachten van al die arbeiders hebben volgens Alex Helmers nog steeds geen rust gevonden en dolen nog volop door het complex.

Met instemming van de provincie organiseert Helmers eind deze maand een aantal spookjachten in het verlaten complex. “We hebben onderzoek gedaan waaruit onder meer is voortgekomen dat op de plek ooit een spiegelfabriek heeft gestaan,” zei hij. “Bij opgravingen op het terrein hebben we ook menselijke resten gevonden en een dagboek.”

“Bij de provincie Brabant waren ze direct enthousiast toen ik mijn plannen presenteerde,” ging hij verder. “Ze boden me meerdere complexen aan waar ik uit kon kiezen om onze zogeheten Ghostexpedition te kunnen houden. Er zat een klooster bij, een bunker en diverse lege fabrieken.”

Het is de bedoeling dat ronddolende zielen en geesten eind oktober uit het pand worden verjaagd. Aan de expeditie mogen geen hartpatiënten en zwangere vrouwen deelnemen.

[Omroep Brabant]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans
frans
7 jaren geleden

Ik vind wegjagen nogal oneerbiedig.
Wat daar ronddoolt zijn facetten van overledenen. Zij behoeven bevrijding.

Paragnosten ed. kunnen met geestelijk licht op vriendelijke wijze de ‘spoken’ de weg wijzen.
niet elk spook zal zich laten ‘afvoeren’, zal zich verzetten.

Ik heb jaren geleden al eens iets gelezen over ‘wegjagen’ d.m.v. harde muziek, met zeer veel mensen , dus ook veel lawaai, en veel verlichting gedurende de nacht. Een popconcert in alle ruimten van deze fabriek zou dus kunnen reinigen.

Voordat ik mijn appartement ging bewonen heb ik het grondig verbouwd.
Een paragnost vertelde mij dat mijn woning helemaal ‘schoon’ was nu.

frans
frans
7 jaren geleden

Wat heel goed kan is om met veel mensen een grote licht-meditatie te houden waarbij de geestelijke resten van een ooit levende op liefdevolle wijze weg kan gaan naar het Licht. naar lichtwerelden.

days of our lives
days of our lives
7 jaren geleden

Ze moeten niets pretenderen weg te jagen (er van uitgaande dat er daadwerkelijk wat is, wat ik al onwaarschijnlijk vind).

Een attractie als deze kan met goede marketing een goudmijn zijn.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Als ze nu woon-eenheden er van gaan maken, dan wil ik er wel in gaan wonen; tenminste als Oisterwijk genoeg boven NAP ligt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x