Buitenland

Op het matje: Belgische luchtmacht ‘bestookt onschuldige burgers in Syrië’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de Belgische ambassadeur Alex van Meeuwen op het matje geroepen.

De ambassadeur kreeg bewijsmateriaal te zien waaruit blijkt dat Belgische F-16’s betrokken waren bij een bombardement op het dorp Hassadjek bij Aleppo in Syrië.

Tijdens de ontmoeting met Van Meeuwen zei viceminister van Buitenlandse Zaken Vladimir Titov dat Rusland het verwarrend vindt dat België, ondanks het duidelijke bewijs, halsstarrig de feiten blijft ontkennen.

Twee maten

Rusland stelt dat er door Belgische bombardementen in de ochtend van 18 oktober zes burgers om het leven kwamen. Moskou gebruikt de bewering om aan te tonen dat het Westen met twee maten meet.

Het Westen beschuldigt Rusland van dit soort praktijken terwijl het zelf schuldig is aan bombardementen op onschuldige burgers.

Het bewijs dat de Belgische F-16’s betrokken waren bij de bombardementen bestaat uit radarbeelden waarop de ‘nummerplaten’ van de Belgische gevechtsvliegtuigen waren te zien.

Misleidt

Een woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie lichtte toe dat al snel kon worden vastgesteld dat de F-16’s, die opstegen vanaf vliegbasis Al-Azraq in Jordanië, tot de Belgische luchtmacht behoorden.

De Belgische minister van Defensie Steven Vandeput ontkent het bombardement met klem. “De beschuldigingen houden geen steek, dit is klinkklare nonsens,” klonk het.

Volgens de woordvoerder misleidt Vandeput mensen in België en elders in de wereld doelbewust of misleidt het Belgische ministerie van Defensie samen met de VS de autoriteiten van het land.

 

[DW]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob ter Horst
Rob ter Horst
5 jaren geleden

De pot verwijt de ketel! Eén pot nat! Enz…

bert s
bert s
5 jaren geleden

Hebben we wel in de gaten dat vele bijbelse landen de laatste tien jaar een ware tribulation periode hebben mee gemaakt en dat we misschien zelfs ooggetuigen zijn van de laatste periode van de Laatste Generatie. De exoterische wereld laat ons zien dat het gaat om olie -en gaspijpleidingen, echter de esoterische wereld laat ons een heel ander verhaal zien. Het is wel fucking toevallig dat dit alles nu precies in Syrië plaats vindt. Een van de voorspellingen van de laatste dagen is dat Damascus volledig zal worden vernietigd en dat er een dag zal komen dat er iets in de lucht zal voorvallen waardoor alle soldaten van vele naties direct naar huis willen keren. Wel, die soldaten van vele naties zijn er al. de halve wereld gooit daar momenteel zijn bommen, inclusief Nederland.
Tevens wordt ons cruciale informatie door de mainstreammedia onthouden. In het voorjaar heeft een joodse commissie bepaald dat de exodus van de joden naar Israel is volbracht en dat er vissen zijn gesignaleerd in de dode zee?! Cruciale gebeurtenissen beschreven in de bijbel over de laatste dagen, weg gehouden bij het grote publiek. Alle waanzin op deze wereld is een afleiding op wat gaat komen zodat we het ware bijbelse verhaal niet zullen herkennen. Het duivelse vaticaan heeft vorig jaar het jaar van de Genade afgekondigt en het eindigt op 8 November 2016, jawel.. de dag van de Amerikaanse verkiezingen, je kunt het zelf niet bedenken. Maak je maar klaar want er zal vele sh*t op ons neerdalen.

koloth
koloth
5 jaren geleden

Goeie actie van Rusland tegen belgie,het amerikaanse slaafje.
Je moet het westen als een klein kind behandelen, dat doen ze zelf nl. ook naar de rest van de wereld.

math
math
5 jaren geleden

Dit valt onder verantwoording van de N.a.t.o. of de N.a.v.o. .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x