Homepagina » Buitenland » Op het matje: Belgische luchtmacht ‘bestookt onschuldige burgers in Syrië’
Op het matje: Belgische luchtmacht 'bestookt onschuldige burgers in Syrië'

Op het matje: Belgische luchtmacht ‘bestookt onschuldige burgers in Syrië’

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de Belgische ambassadeur Alex van Meeuwen op het matje geroepen.

De ambassadeur kreeg bewijsmateriaal te zien waaruit blijkt dat Belgische F-16’s betrokken waren bij een bombardement op het dorp Hassadjek bij Aleppo in Syrië.

Tijdens de ontmoeting met Van Meeuwen zei viceminister van Buitenlandse Zaken Vladimir Titov dat Rusland het verwarrend vindt dat België, ondanks het duidelijke bewijs, halsstarrig de feiten blijft ontkennen.

Twee maten

Rusland stelt dat er door Belgische bombardementen in de ochtend van 18 oktober zes burgers om het leven kwamen. Moskou gebruikt de bewering om aan te tonen dat het Westen met twee maten meet.

Het Westen beschuldigt Rusland van dit soort praktijken terwijl het zelf schuldig is aan bombardementen op onschuldige burgers.

Het bewijs dat de Belgische F-16’s betrokken waren bij de bombardementen bestaat uit radarbeelden waarop de ‘nummerplaten’ van de Belgische gevechtsvliegtuigen waren te zien.

Misleidt

Een woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie lichtte toe dat al snel kon worden vastgesteld dat de F-16’s, die opstegen vanaf vliegbasis Al-Azraq in Jordanië, tot de Belgische luchtmacht behoorden.

De Belgische minister van Defensie Steven Vandeput ontkent het bombardement met klem. “De beschuldigingen houden geen steek, dit is klinkklare nonsens,” klonk het.

Volgens de woordvoerder misleidt Vandeput mensen in België en elders in de wereld doelbewust of misleidt het Belgische ministerie van Defensie samen met de VS de autoriteiten van het land.

 

[DW]


Vond je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

55 reacties

 1. LS…

  Laten we ons goed beseffen dat Wij in het Westen aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan. We laten ons allen misleiden door de chaos van de smeerlapperij die is veroorzaakt door de Ashkenazi Khazaren Israël / USA . Toch wel opvallend te noemen dat de Israëli aan de zijlijn blijven staan en dat de huurlingen van het Westen / IS nog nooit een Israëli’s doel hebben bestookt… Zijn we dan nog steeds zo dom na 70 jaar besodemieterij ?

  44 likes
  • Kijk, ik denk dat de meeste burgers in het Westen nog dom zijn ook… Rusland is de laatste die België mag beschuldigen van het doden van onschuldige burgers! Hoeveel onschuldige slachtoffers zijn er gevallen onder de bombardement van het regime van Assad en de Russen? Het is gemakkelijk iemand anders te beschuldigen dan zwijgen ze over jou… En als Poetin Assad niet zo lang gesteund had, dan was het daar allang vrede… En nee, ik ben niet naïef maar erger me wel aan de domme complottheorieën die regelmatig opduiken. Daar zijn pas dommigheden bij… Als onze minister van defensie met harde bewijzen aantoont dat onze huidige F16’s onmogelijk daar waren dan geloof ik hem ook. En vergeet ook niet dat België in het verleden nog F16’s verkocht heeft aan Arabische landen, zoals Jordanië. moet er nog zout zijn?

   8 likes
   • @Pieter, wie gaf de NAVO met Amerika en Engeland in het voortouw het recht om Libie aan te vallen en khadaffi om te brengen? Wie gaf Amerika het recht om Irak, onder valse voorwendselen aan te vallen en Saddam Hoessein om te brengen? En wie geeft de VS/SA/ISR/EU en vele anderen het recht om Syrië aan te vallen en daar onschuldige mensen uit te moorden? De Russen wordt gevraagd steun te verlenen bij het verslaan van westerse huurlegers, het is oorlog en ook daarbij vallen helaas doden en gewonden, maar Rusland is niet de vijand, de vijand dat ben jij en andere leeghoofdige zoetpraters van het Westen…..De Russen waren er niet geweest als het Westen niet aan deze smerige oorlog was begonnen.

    40 likes
    • Waarom ga jij niet in Rusland wonen als alles daar zoveel beter is! Dat de oorlog in Syrie en Irak politieke oorlogen zijn weet het kleinste kind. Maar ik vind wel dat wij in het Westen wel fier mogen zijn op onze democratische vrijheden. En wordt ons niet alles verteld? gewoon niet, omdat er al genoeg fantasten rondlopen, die alle normen en waarden in de grond willen boren. Er is ook nog zoiets als de UNO die een mandaat kan verlenen. Hebben w de Westerse landen zo’n mandaat, waarschijnlijk niet. En ja, het is mogelijk dat hun hoofddoel is het proberen te breken van de Russische macht en invloed in die streken… Of misschien moeten ze volgens jou Assad zijn burgerbevolking laten uitmoorden? Maar of Poetin de ideale man is, daar heb ik toch ook mijn twijfels over. Theoretisch heb je gelijk als je stelt dat Assad de Russen om hulp vroeger. Als jij je geschiedenis zoudt leren kennen, dan weet je dat we dank zij de Amerikanen verlost werden van de Nazi’s. Zonder hen zou je nu waarschijnlijk Duits praten… Daarbij in een oorlog heeft de overwinnaar altijd gelijk. Je mag gerust stellen dat ook de geallieerden misdaden beging ( vb bombardement van Dresden,..) Gewoon om aan te tonen hoe het systeem werkt. Kan je de beelden niet vertrouwen op TV als ze de slachtoffers van de Russische bombardementen tonen? Volgens jou waarschijnlijk niet. Volgens jou is alles gemanipuleerd door de westerse overheden.

     2 likes
     • @Pieter, In Rusland gaan wonen en jullie soort idioten over laten aan dit verloren land? Dat zou geen gekke optie zijn.

      Miljoenen moorden, mensen die op beestachtige wijze door het Westen zijn omgebracht mogen plaatsvinden omdat het politieke moorden zijn? Waarom grijp jezelf niet een wapen en ga uit naam van de politiek moorden en slachten? Of laat jij liever dergelijke vieze zaakjes opknappen door anderen om ze daarna vervolgens goed te keuren? Toen ik las “fier over onze democratische vrijheden” ben ik opgehouden met lezen en heb eerst een teiltje gepakt. Als dit is wat mensen zoals jij -geloven- dan is het duidelijk dat wij redeloos verloren zijn en zijn reacties van jouw soort mensen totaal te negeren. Onze gehele democratie stelt namelijk nul niks meer voor, zodra een partij is gekozen dan zal er onmiddellijk een alarmbel afgaan bij de gangsters in Washington en zal men er voor zorgen dat hier in Den Haag en Brussel precies dat gebeurt wat de VS nodig acht. Het beetje oppositie wat er is kan ons niet meer redden, daar de macht van de VS vele malen groter is dan een aantal goed gelovige politici die, net als jij, geloven in “democratie”….Even voor de goede orde met je ‘hogere kennis’, maar Assad is nimmer een oorlog begonnen, daar zijn, nogmaals, door het Westen ingehuurde soldaten/moordenaars voor ingezet die Assad en een groot deel van de bevolking moesten ombrengen, het is dankzij de Russen dat dit nog niet is gelukt (lees anders eens de verhalen van pater Frans van der Lugt)…..En over de nazi’s in de WOII gesproken, dat was een oorlog juist opgezet en gefinancierd door de VS, maar als je je daar niet in wilt verdiepen dan zul je ook niet begrijpen hoe het huidige smerige spel wordt gespeeld…..En ja, alles is gemanipuleerd door westerse -nazi-fascistoïde-maffia regeringen en de overheden vreten uit dezelfde ruif, dus die voeren braaf, net als in de WOII hun orders uit. Er is niets veranderd sinds WOII, het is alleen maar erger geworden en zitten diep onder de VS, want waar zijn wij nog baas over…DAN?? Ons geld, onze bezettingen onze levens? Wie nog geloofd dat wij in een vrij en democratisch systeem leven is de perfecte slaaf in wording en zeker, we leven in slavernij van de VS en wie dat niet aanstaat zal worden naakt en berooid eindigen of zelfs worden omgebracht (voorbeeld, Pim Fortuyn).

      14 likes
     • weg met ons, heb nog niet veel onzin gehoord, maar jij verkoopt wel de meeste… Het bewijs dat we in een democratie leven is dat jij hier je gal mag spuwen. En misschien ben ik naïef, maar ik ben tevreden dat ik in deze “democratie” kan en mag leven. Een goed leven leiden, een paar keer op vakantie gaan, en genieten van het leven, want het is zo al kort genoeg! Liever goedgelovig, dan zo achterdochtig en fobisch als de meeste onder jullie. Sorry, maar ik wil mijn minister van defensie geloven als hij verklaart dat het niet onze F16’s waren die dat bewust bombardement uitvoerden. Je moet in iets geloven, anders word je zo achterdochtig dat het een obsessie wordt en je overal een complot in ziet. En het is net door fanatici dat er zoveel onrecht in de wereld bestaat. En ik denk dat ik nu ga stoppen met nog te reageren, want er wordt hier teveel bullsh*t verkocht, die totaal niets te maken heeft met dat artikel. Ieder heeft het recht om zijn mening te ventileren, en ik heb dat gedaan. Je hoeft er niet mee eens te zijn, maar ik ga wel verder met mijn “gelukkig” leven te leiden en er nog zoveel mogelijk proberen uit te halen. Doemdenkerij en complottheorieën zijn niet aan mijn besteed. Ik wens jou alvast nog een mooie discussie toe.

      1 likes
     • @Pieter – Ik zeg niet gauw dat iemand een sukkel is, maar een perfecte slaaf ben je zeer zeker! Een goed leven leiden of is het lijden? Weet je hoe goed je leven zou zijn zonder een “democratische” roofstaat? Een paar keer op vakantie…Nou, nou, das geweldig zeg en dat van je eigen zuurverdiende centen, tenminste als er nog iets overblijft nadat je het meeste hebt moeten afstaan onder dwang aan de overheid!….Genieten van het leven? Tja, als een slaaf genieten mag van zijn meester dan is het toch echt genieten!…Ja toch? Wel vreemd, landen met een dictator schijnen al deze privileges niet te kennen.

      1 likes
     • @ weg met ons

      U bent ofwel iemand die onderaan de ladder staat, en de pest in heeft dat blijkbaar iedereen het beter doet, of een anarchist of een libertariër. Ik gok het laatste gezien het woord roofstaat.
      Wist je dat libertariërs het beste voor hebben met de mensen, maar vooral met zichzelf. De armsten en armen komen bij het verbeteren van e.e.a. niet op de eerste plaats. Nee, ze krijgen een kans. Nou. als je onderaan de ladder staat dan is je kans uiterst klein dat je situatie verbetert.
      Als mens zou ik persoonlijk zeggen, ik heb het al goed, ga eerst naar die andere, die kan het beter gebruiken…

      0 likes
   • Stop met de MSM te verdedigen man, ga op onderzoek uit en gebruik niet de MSM!

    14 likes
    • Derek, stop met op deMSM te zeiken. Stop met de alt.nieuws the verdedigen. Ga op onderzoek uit. Heeft Rusland bewijs getoond? Of was het gewoon een valse beschuldiging van Rusland om de aandacht af te leiden. Dat is in Ieder Geval gelukt op de alt.nieuws sites!

     6 likes
     • zei mol nr. 2

      fff

      13 likes
     • Je bent weer lekker aan het trollen Vladi..

      Denk.na heeft gewoon gelijk, zie verderop in de reacties. Rusland komt met foto’s aanzetten van 2014, het is gewoon pure propaganda, maar gelukkig zijn jij en degene die jou een thumbs up geven wakker genoeg om dit in te zien….

      5 likes
     • Helemaal gelijk Denk.na.
      Het alternatieve nieuws is vooral gebaseerd op persoonlijke overtuigingen, roddel en achterklap, fantaseren en niet te vergeten propaganda, en weinig eigen onderzoek en neutraliteit.
      In 15 minuten had ik al door dat dit bericht niet klopte. Na nog een half uur had ik al de nodige bewijzen op tafel.
      Waar blijft jullie eerlijkheid, of zijn jullie toch gewoon Russische staatstrollen of Amerika- en jodenhaters…

      3 likes
    • @Derek – Niet alleen msm te verdedigen, maar ook begrijpen dat geen enkele F16 ook maar iets heeft verloren boven Syrisch grondgebied. Of het bericht van de Russen waar is of niet daar kan men over redetwisten, maar er vliegen F16 wel degelijk boven Syrië en dat is zeer opmerkelijk, omdat geen land het recht heeft om er te vliegen en al helemaal geen recht heeft er acties te ondernemen, niet eerder dan dat het Syrische regiem ze hierom heeft gevraagd. F16 vliegen daar dus ongevraagd en illegaal, het is dankzij de Russen die iets slimmer zijn dan de het westerse gespuis en begrijpen dat een F16 uit de lucht schieten alleen maar verdere confrontaties zal uitlokken of zelfs het begin van een WOIII kan inluiden…En dat zal dan ook wel de bedoeling zijn de westerse nazi’s, een F16 offeren voor een groter doel?

     1 likes
   • Pieter dat je lomp geboren bent daar kan je niets aan doen, maar de bezoekers van deze site die vaak nog veel meer wereld nieuws volgen via vele andere sites beschuldigen van complot denkers, getuigd in mijn ogen dat je weinig bijgeleerd heb.
    Jammer voor iemand die denkt zo kritisch te zijn of ben je een Mol.

    20 likes
    • Tuurlijk een mol,hij verkoopt dezelfde kots als MSM.

     fff

     10 likes
    • Ik ben gewoon realistisch. Daarbij ik heb niets tegen de Russen, want ik heb al meegewerkt aan een documentaire voor een Russisch TV-station. Maar Israel wordt niet aangevallen omdat primo de Amerikanen die steunen en secundo Israel veel harder zal terug slaan dan IS lief is. Worden onze westerse media beïnvloed? Zeker, net zoals de Russische media… Weten we alles, nee. Ben ik een mol? Zeker niet, want ik probeer gewoon realistisch en logisch na te denken. Of denk je dat Assad en de Russen doelwitten kunnen platgooien zonder onschuldigen te treffen? Als je dat denkt, dan ben je pas lomp… Daarbij wij kunnen nog openlijk onze mening ventileren wat een bewijs is van democratie, niet? En ik beschuldig niemand als hij een complottheorie wilt geloven. Maar jij bewijst hun denkpiste door te stellen dat ik een mol zou zijn en lomp geboren. Ik probeer elke problematiek op een open minded manier te beoordelen, en daar een loutere logische en aanvaardbare oplossing voor te vinden. Wat is daar verkeerd mee?

     2 likes
   • kun je duidelijker zijn over de aanvallen van assad en rusland welke zijn gebombardeert en wat je nieuws bronnen zijn

    9 likes
   • LS…

    Dan was het daar allang vrede ! Niet dom en niet naïef !? Daar zakt mijn broek van af. Ook zonder (Belgisch) zout !

    8 likes
  • @ceasar,

   Je bedoeld zeker 68,5 jaar, 14 mei 1948 de oprichting van de onafhankelijke staat Israël. Tevens de dag van de geboorte van de Laatste Generatie, een generatie die alles mee zal maken, inclusief Gods oordeel. Een generatie duurt volgens de bijbel 70 jaar dus we zijn er bijna en alles op deze wereld loopt precies volgens plan.

   3 likes
   • Welja, nog een geloofsgestoorde erbij,

    0 likes
    • Geloof/mythologie/huidig systeem heeft met elkaar te maken. ISRAEL= Zonnegod ra(leven/weer)/el is de elektrische god van zowel computer als het weer(donder/bliksem). ISRA is koperdraad geleiding.(het element waar computers enz. mee gemaakt wordt.) Als je Israel zou vertalen in engels dan wordt het coppergod. C = een programmeertaal, oppergod spreekt voor zich. De reuben brothers(stam Israel) beheren databedrijf: globalswitch.com De wereld omkeren. Pomoboro bol(2 werelden(aarde/techniek)bij Vaticaan en andere steden. Wat eigenlijk betekent: via techniek de wereld omdraaien. Inside out. Oude jas omdraaien, zodat je een nieuwe jas hebt. Aangezien geloof gebaseerd is op natuurfenomenen(zonder menselijke touch) gaat het Vaticaan dus vreemd. Pomodoro techniek. Via tijd iets controleren/invullen.
     Technologie wordt/is het middel om dit tijdperk te beëindigen. De oorlogen zijn er om 1 wereld te maken/mensen op te ruimen. Voor het joodse en christelijke geloof moet het gebied van Solomon(Levant) weer terug in handen zijn, zodat de tempel in Jeruzalem weer opgebouwd kan worden. Zo kan Jezus weer terug keren. Maar je krijgt eerst nog een nep profeet/wereldleider, die doet alsof ie vrede sticht/anti-christ.
     Geloof(instituten) hebben wel degelijk met het huidig systeem te maken.

     4 likes
     • LS…

      De Christus Figuur heeft als zodanig nooit bestaan. Religie is een uitvinding van Satan en bedoeld om de mens in angst, schuld en boete te laten lijden… Door religieuze en politieke terreur zal de wereld uiteindelijk vergaan. Dat is het enige wat wij weten en daar komt geen geloof aan te pas !

      2 likes
    • LS…

     Leg uit: Wat is een geloofsgestoorde volgen jou !

     1 likes
   • LS…

    En wat wil je daarmee zeggen en wat heeft god daarmee te maken ?

    3 likes
 2. Goeie actie van Rusland tegen belgie,het amerikaanse slaafje.
  Je moet het westen als een klein kind behandelen, dat doen ze zelf nl. ook naar de rest van de wereld.

  36 likes
  • Ik begrijp trouwens niet wat de Belgische luchtmacht boven Syrië te zoeken heeft.
   Zij zijn niet uitgenodigd door de wettige Syrische regering.
   De Russen daarentegen wel.
   Wanneer de Russen dit toestel naar beneden geschoten hadden, stonden zij ,of je het er mee eens bent of niet, volkomen in hun recht.

   40 likes
 3. De pot verwijt de ketel! Eén pot nat! Enz…

  5 likes
  • Wel volgens de MSM kranten zijn de bewijzen van de Russen net een bewijs dat het de Belgen niet waren, omdat de identificaties van de vliegtuigen niet behoren aan Belgische vliegtuigen….

   Wat nu eens nuttig zou zijn is dat er nu eens een echte journalist gaat uitpluizen tot wie die identificaties dan wel behoren. Maar nee niks daarvan…

   1. het is niet van belgië -> van wie dan wel, wel vreemd dat Rusland dan zo lomp zou zijn om de identificatie te verwarren met Belgische. Zijn de Russen dan zo dom ? noway.

   2. het zijn Belgische, hola, waarom komt Rusland dan niet met bewijs dat het wel Belgische zijn ?
   misschien doen ze dit wel maar wordt het gewoon niet overgenomen door ‘onze’ westerse media ?

   een beetje journalist zou hier toch wel snel iets moeten kunnen vinden nee ?

   Wel spijtige dat Nine for news niet wat verder uitspit, want nu zijn ze enkel het verlengde van MSM.

   18 likes
   • Inderdaad kritische journalisten zijn er niet meer.
    In dit geval geef ik de Russen het voordeel van de twijfel
    Stuur de radarbeelden maar op.
    Ik vermoed echter dat België dit geval wederom in opdracht van de B’s onder het vloerkleed moet schuiven.

    11 likes
    • Waarop baseer jij dan dat de Russen het voordeel van de twijfel hebben. Moet je op niet-kritische journalisten blijven wachten, of kan je niet gewoon zelf een gedegen onderzoek doen, en dan je mening op feiten baseren…
     Voor mij is het geen probleem onderzoek te doen, en ik doe helemaal niks professioneels met informatie, en ben ook geen journalist. Tóch is het voor mij vrij gemakkelijk om

     3 likes
     • om ehh logisch na te denken over feiten die de gemiddelde burger zelf kan vinden…

      Was wat belangrijkers tussen gekomen.

      3 likes
   • Zal je helpen.
    De eerste meldingen kwamen op 19 oktober van deze websites: http://sana.sy/en/?p=90968 en http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13950728000795.
    Het dorpje Hassadjek was in eerste instantie moeilijk te vinden, maar toch: https://twitter.com/i/web/status/780071088629907457.
    De foto die farsnews plaatste lijkt op een behoorlijk druk bebouwde straat, maar Hassadjek op de satellietfoto lijkt in het geheel niet op een dorp met een bebouwde straat, maar zijn allemaal losstaande huizen: 36°23’48.20″N 37°14’49.24″O.
    Hier wordt blijkbaar wel de locatie en schade getoond: https://www.instagram.com/p/BLybVAyhuGr/, maar ook hier is iets vreemd. Er is op de tweede bewegende foto een heuvel te zien, terwijl daar op de satellietopname niets op lijkt. Let ook op 1 van de commentaren, “jentethijs This is a picture from 2014. Get your facts straight”.
    Wie moet je allemaal geloven, de MSM, alternatieven of de oorlogvoerende partijen…

    4 likes
 4. Rusland beweert ‘bewijzen’ te hebben. Wat hebben ze getoond? Een PowerPoint waarop ze hebben gezet wat ze willen dat we geloven. Geen bewijs dus. Ze hebben geen echte radarbeelden vrijgegeven.
  Elk militair vliegtuig zend een identificatiecode uit. Maar alleen je bondgenoten kunnen die begrijpen en je zo identificeren. Rusland kent de codes van Belgische vliegtuigen niet, dus kan onmogelijk aantonen dat het Belgische vliegtuigen waren. Waar is dus hun bewijs?

  Het is gewoon een tactiek van Rusland, om de aandacht af te leiden van hun eigen bombardementen op hulpkonvooien en burgers. En een afleiding van de discussies die er afgelopen vrijdag waren op de Eurotop in Brussel over sancties tegen Rusland.

  Trouwens, het is niet alleen Rusland die de Belgische ambassadeur op het matje heeft geroepen. België heeft ook de Russische ambassadeur ter verantwoording geroepen. België vraagt expliciet naar de bewijzen. Mar Rusland kan met niets beters afkomen dan een PowerPoint. Sommige mensen vallen daar dan voor, denken dan niet verder na en beschouwen zo’n bewering als ‘bewijs’. Alles om mar te kunnen zijken over ‘MSM’ en ‘het Westen’ enzovoort.

  7 likes
  • Waar het om gaat is dat de wettige Syrische regering Rusland om hulp heeft gevraagd om de door het westen gesteunde rebellen/terroristen te bestrijden. De rest van de wereld heeft daar eenvoudig weg niets te zoeken.

   18 likes
  • Vriendelijke vriend,, denk na, en leer wanneer je de waarheid wilt weten de zaak 180 om moet draaien.
   Wel de zaak van 2 kanten bekijken en niet als een schaap de msm alleen de MSM volgen.

   4 likes
   • Peter, be kink ook niet allen als even schaap de alt.niews sites. Waaris het bewijs van Rusland? Nee, ze geven er green. Ze kunnen dat Niet want. Dis waarom zou is de Msm Dan Nietzsche geloven? Waarom Zou ik de Belgische minister Dan niet geloven? Is een Russische minister echt geloofwaardiger?

    2 likes
 5. Hebben we wel in de gaten dat vele bijbelse landen de laatste tien jaar een ware tribulation periode hebben mee gemaakt en dat we misschien zelfs ooggetuigen zijn van de laatste periode van de Laatste Generatie. De exoterische wereld laat ons zien dat het gaat om olie -en gaspijpleidingen, echter de esoterische wereld laat ons een heel ander verhaal zien. Het is wel fucking toevallig dat dit alles nu precies in Syrië plaats vindt. Een van de voorspellingen van de laatste dagen is dat Damascus volledig zal worden vernietigd en dat er een dag zal komen dat er iets in de lucht zal voorvallen waardoor alle soldaten van vele naties direct naar huis willen keren. Wel, die soldaten van vele naties zijn er al. de halve wereld gooit daar momenteel zijn bommen, inclusief Nederland.
  Tevens wordt ons cruciale informatie door de mainstreammedia onthouden. In het voorjaar heeft een joodse commissie bepaald dat de exodus van de joden naar Israel is volbracht en dat er vissen zijn gesignaleerd in de dode zee?! Cruciale gebeurtenissen beschreven in de bijbel over de laatste dagen, weg gehouden bij het grote publiek. Alle waanzin op deze wereld is een afleiding op wat gaat komen zodat we het ware bijbelse verhaal niet zullen herkennen. Het duivelse vaticaan heeft vorig jaar het jaar van de Genade afgekondigt en het eindigt op 8 November 2016, jawel.. de dag van de Amerikaanse verkiezingen, je kunt het zelf niet bedenken. Maak je maar klaar want er zal vele sh*t op ons neerdalen.

  13 likes
  • Onnodig te zeggen dat als de cabal op die dag, of de dag ervoor, het kan elk moment gebeuren, door cyberattacks niet meer met elkaar en hun broodnodige handlangers kunnen communiceren, zonder handlangers zijn ze nergens, en als ze daardoor ook niet meer bij hun geld kunnen, is het snel over met hun pret. Dan kan er zomaar ineens vrede zijn.

   4 likes
  • idd, het zijn allemaal bakermatten van onze beschaving die worden plat gebombardeerd, precies of ze de allerlaatste bewijzen willen vernietigen van onze menselijke oorsprong.

   1 likes
 6. Zeker weer een actie om Rusland in een kwaad daglicht te zetten. I Love Poetin

  7 likes
  • Nee, een bewering van Rusland in een pogoing om het westen in een kwaad daglicht te plaatsen.

   7 likes
  • Dus de MSM hebben gezegd dat de Russen hebben gezegd dat Belgische f16’s een dorp hebben gebombardeerd, maar de Russen hebben helemaal niks gezegd! Of wat bedoel je?
   Pfff!
   Waarom zouden de Belgen bommen gaan gooien op een Syrisch dorpje? Terwijl de strijd in Mosoel en Allepo hevig woedt?

   0 likes
 7. We staan erbij, en kijken er naar! Daar gaat ons belastinggeld.
  En onze vrijheden en rechten erbij. ‘Naar de Filistijnen’, ahw. Stoppen met die onzin.

  Gisteren: Iedere dag plegen 20-30 Am. militairen zelfmoord – ze hebben geen andere keuze!
  ziek van de nanodeeltje D.U., DUst., en ze worden volgespoten met vaccins die giftig zijn – bedoeld om hen langszaam te doden als hun uitzending erop zit; getuigenissen uitwissen. Dat is de opzet. Ziék!
  Gisteren: onze huurlingen, de IS – is niet Islamitische en ook al geen Staat – gooiden gifgas.

  De remmen zijn los.
  Kerry en Kirbij: draaien alles 180 graden om.
  Onze eigen oorlogsmisdaden noemen zij ‘vergissingen’.

  Ter herinnering, Dec. 2015.
  Zowel Queen Elizabeth, als de nep-Paus: genieten jullie van jullie laatste Kerstmis.
  Duidelijk toch?!!

  CETA is ook een wapen. Stil wapen voor stille oorlog. Herkoloniseren van de EU. Met CETA hebben we niks meer te vertellen over onze eigen levens. Heel de monopolitiek is er ‘nat’ voor (Ploumen, Rutte, c.s.)

  relevante selectie verzwegen nieuws uit betrouwbare bronnen:
  http://www.infowars.com/syria-us-aided-terrorists-in-chemical-attack-europe-next/
  Israeli Subs Headed for Gulf – Defense-Middle East – News – Arutz Sheva:
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/137760#.U5Hpy3JdVA2

  De aanleiding van de ‘Global war by Terror’ werd gekoppeld aan 9/11 – Meteen werd Irak als schuldig aangewezen, toen die Story Telling was doorgeprikt, was het S.A.; toen ook dat verhaaltje mank ging ging het circus tekeer in Afghanistan: Dit is wat er echt gebeurde, en wat het mediakartel toedekt:
  ‘ART project’ in WTC voor 9-11 dozen ontstekingsmechanismen stapelen:
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=121475
  Christmas in the New World Order » Euro-med:
  http://euro-med.dk/?p=31720
  Deze documentaire prikt veel propaganda door; kijkt achter de schermen – oogopener!
  De VS heeft als ‘core business’ mensen over de hele wereld massaal doden. De reeks begon al in 1890 met het opblazen van hun eigen oorlogsbodem de ‘Maine’, en schuld te leggen bij onschuldig Spanje.
  Die dingen, die leren wij op onze staatsscholen dan ook NIET.
  People Who Control America Mind Blowing Documentary HQ:
  https://www.youtube.com/watch?v=bzrYMEvAEyw

  Nu heeft de Navo gekozen voor der ramkoers tegen Christenen, Irakezen en Syriërs.
  Turkije mag nu tot diep in Irak mensen doden, uiteraard onder mom van ‘humanitaire interventie’.
  Turkije is vazalstaat van het zionisten strookje in de Levant, dat is geen geheim. IS wordt helemaal niet verdreven uit Mosul.
  In werkelijkheid houd de NAVO de argeloze belastingbetalers in het Westen bezig, en zoet. Tegelijk biedt het gelegenheid tot hergroeperen, en herbewapenen van IS, VSL, Al-Nusra, en al die andere NAVO proxy mensenslachters i.o..
  IS heeft meteen nieuwe fronten geopend. In Kirkuk (weer uitmoorden burgers), en tegelijk ook aan de andere kant van het land Ar Rutbah; op weg naar de grens met Syrië!
  En berichten komen langs hoe Turkije n.b. Peshmerga-strijders, Koerden, bombardeert! De beste opruimers van IS in deze laffe proxy-oorlog, de NAVO-doctrine.
  De NAVO die ook de deportatie van niet blanken naar de EU als wapen inzet in WO3 – tegen de EU. ‘t is maar dat u de verbanden ziet, en begrijpt waar dit op uitloopt.
  Het ‘Merkel-plan’, niet dat Merkel dat zelf bedacht heeft;
  nee, zo is het door de denktanks van de NAVO uitgewerkt, en van een titel voorzien.

  8 likes
 8. over die f-16’s zijn de oude modellen van het ex Belgisch luchtmacht en die zijn al lang verkocht aan derden landen , België zit daar zelfs niet wij doen doelwitten in Irak tegen die islamitische Barbaarse sekte . en dan maar te zwijgen over Rusland die samen met Assad volkeren genocide en duizenden onschuldige kinderen hebben gedood met wapens die door de meeste landen verboden zijn om te gebruiken

  3 likes
 9. Dit valt onder verantwoording van de N.a.t.o. of de N.a.v.o. .

  1 likes
 10. op 12 oktober verwittigen jullie voor de fals flags operaties met vliegtuigen !!

  1 likes
 11. Thanks to Bush, Obama, Rotschilds, EU, Soros en de door en door verrotte mediakanalen Wereldwijd.

  Bekijkt u deze video van Libië en u snapt de constante herhalingen zoals ook de vorige afleveringen in Irak, Afghanistan en Syrië maar ook soortgelijk gespeeld in de Oekraïne en welke er nog op stapel staan zoals bijv Iran en natuurlijk Rusland deze voorbereiding is al jaren bezig..

  Mensen Please kijk en begrijp het spel wat met u gespeeld word !!!!!

  https://m.youtube.com/watch?v=qVHzAinRH4g

  En verspreid het aub naar alle believers in de machthebbers en de mainstream media !!

  0 likes
 12. In belgie zullen ze wel weer eens een parlementaire commissie in het leven roepen die na minstens 10 jaar met een voorbijgestreefd antwoord komt.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mondkapjes

Miljoenen mondkapjes vernietigd ‘om plaats te maken voor vluchtelingen’

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is ...

italië

‘Meesterschaker’ Poetin doet wat EU nalaat: Italië helpen bij coronacrisis. ‘Dit zie je niet bij de NOS’

Rusland helpt Italië bij het gevecht tegen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.