Mens en Dier

Wonderkind (11) heeft al drie universitaire diploma’s op zak

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tanishq Abraham heeft al drie universitaire diploma’s op zak, heeft zijn zinnen gezet op een Nobelprijs en wil ooit president van Amerika worden. De 11-jarige Tanishq uit Sacramento werd op zijn vierde toegelaten tot Mensa – een vereniging van mensen met een uitzonderlijk hoog IQ – en begon op zijn zevende aan zijn eerste universitaire opleiding.

Hij heeft al studies Wiskunde, Fysica en Talen achter de rug en wil nu een doktersdiploma gaan halen. In zijn vrije tijd schrijft het jongetje blogberichten voor NASA.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Zijn zus werd ook op haar vierde opgenomen in Mensa. Daarmee werden Tanishq en zijn zus de jongste kinderen die ooit tot Mensa zijn toegelaten.

Het wonderkind zegt dat hij geen moeite hoeft te doen. “Als je mij iets geeft, komt er informatie over dat onderwerp in me naar boven. Mijn brein werkt gewoon zo.”


[Metronieuws]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
8 jaren geleden

Professor doctor meester ingenieur – prof. dr. mr. ir. – als hij 25 jaar oud is + een nobel prijs voor geneeskunde of wiskunde of natuurkunde, denk ik.

rik
rik
8 jaren geleden

En wij allemaal maar denken dat het de “hersenkracht” van de mens is die ons verder zal brengen in deze wereld 😀

Zie hier het resultaat.

Ronald
Ronald
8 jaren geleden

Wat een mooi stuk is dit wat weergeeft dat we weer ons leven laten regeren door regels en wetten in onze wereld.
Natuurlijk zouden er altijd uitzonderingen gemaakt moeten kunnen worden want we maken toch zelf de regels dus moeten ze ook onder bepaalde omstandigheden zoals deze aangepast kunnen worden, waarom niet er zijn altijd uitzonderingen en dit is het bewijs daarvan.

Je kunt zien dat leeftijd in dit geval helemaal niets zegt waar de regels mee bepaald zijn om toegelaten te kunnen worden voor een bepaalde studie.
Wat is nu te jong of te oud en wat is nu veel of wat is weinig?
Een haar in de soep is teveel een haar op je hoofd is weinig en wat zou het prachtig zijn als iemand met goede bedoelingen en met een goed verstand President zou kunnen worden.

Enkidoe
Enkidoe
8 jaren geleden

Respect voor wat hij gepresteerd heeft, maar een Associate Degree is geen Universiteit. Een Associate Degree is een soort MBO plus, een twee jarige opleiding wanneer je na het Mbo naar het Hbo gaat.

Maar, uiteraard een knappe prestatie.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x