UFO

Onopgelost mysterie: Politieagent getuige van UFO-landing in New Mexico

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Politieagent Lonnie Zamora zag op 24 april 1964 een UFO in de lucht boven Socorro in de Amerikaanse staat New Mexico.

Het ging om een wit ovaalvormig object, zo vertelt Nick Pope, die van 1991 tot 1994 voorzitter was van de UFO-desk op het Britse ministerie van Defensie, aan Science Channel. Hij voegt toe dat het object ook beschikte over een soort landingsgestel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Plotseling kwamen er vlammen uit de onderkant van de UFO, waarna het object opsteeg, aldus ufoloog William J. Birnes in het programma NASA’s Unexplained Files.

Geheime wapensystemen

Zamora staat voor een raadsel. Hij heeft nog nooit een object gezien dat zich zo snel voortbeweegt en zo’n vreemde vorm heeft. Hij maakt melding van zijn uitzonderlijke waarneming.

De FBI, het leger en de luchtmacht wilden allemaal weten wat er aan de hand was, aldus Christopher Orwoll, directeur van het New Mexico Museum of Space History.

Het object verscheen op slechts enkele kilometers van de White Sands Missile Range, waar de eerste atoombom tot ontploffing werd gebracht en waar wordt gewerkt aan geheime wapensystemen.

Niet mogelijk

Sommigen denken dat Zamora een Lunar Surveyor, een experimentele NASA-sonde, heeft gezien, maar volgens veel onderzoekers is dat niet mogelijk.

“Lonnie Zamora zei dat het object 10 tot 12 meter lang was, terwijl de Lunar Surveyor ongeveer vier meter lang was, dus die kan het niet geweest zijn,” legt astronoom Antonio Paris uit.

Buitenaards ruimteschip

Het incident doet denken aan de landing van een buitenaards ruimteschip in 1989 in de Sovjet-Unie, dat werd bemand door drie tot vier meter grote wezens met kleine hoofden.

“Geleerden hebben bevestigd dat recent in een park bij de Russische stad Woronezj een onbekend vliegend voorwerp is geland,” aldus persbureau TASS. “Zij hebben ook de landingsplaats geïdentificeerd en sporen aangetroffen van buitenaardse wezens.”

Inwoners van de stad zagen volgens het persbureau zwevend boven het park een groot lichtend voorwerp of schijf. Ze zeiden dat de UFO landde en dat er drie wezens naar buiten kwamen die grote gelijkenis vertoonden met mensen en werden vergezeld door een kleine robot.

[Science Channel]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Waarom is dit geen mainstream nieuws?

pat
pat
7 jaren geleden

Hoe zo!? omdat het een Politieagent is die het gezien heeft?

Anton50
Anton50
7 jaren geleden

Wellicht een vergevorderd toestel van Aardse makelij…..

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x