Homepagina » UFO » Onopgelost mysterie: Politieagent getuige van UFO-landing in New Mexico
Onopgelost mysterie: Politieagent getuige van UFO-landing in New Mexico

Onopgelost mysterie: Politieagent getuige van UFO-landing in New Mexico

Politieagent Lonnie Zamora zag op 24 april 1964 een UFO in de lucht boven Socorro in de Amerikaanse staat New Mexico.

Het ging om een wit ovaalvormig object, zo vertelt Nick Pope, die van 1991 tot 1994 voorzitter was van de UFO-desk op het Britse ministerie van Defensie, aan Science Channel. Hij voegt toe dat het object ook beschikte over een soort landingsgestel.

Plotseling kwamen er vlammen uit de onderkant van de UFO, waarna het object opsteeg, aldus ufoloog William J. Birnes in het programma NASA’s Unexplained Files.

Geheime wapensystemen

Zamora staat voor een raadsel. Hij heeft nog nooit een object gezien dat zich zo snel voortbeweegt en zo’n vreemde vorm heeft. Hij maakt melding van zijn uitzonderlijke waarneming.

De FBI, het leger en de luchtmacht wilden allemaal weten wat er aan de hand was, aldus Christopher Orwoll, directeur van het New Mexico Museum of Space History.

Het object verscheen op slechts enkele kilometers van de White Sands Missile Range, waar de eerste atoombom tot ontploffing werd gebracht en waar wordt gewerkt aan geheime wapensystemen.

Niet mogelijk

Sommigen denken dat Zamora een Lunar Surveyor, een experimentele NASA-sonde, heeft gezien, maar volgens veel onderzoekers is dat niet mogelijk.

“Lonnie Zamora zei dat het object 10 tot 12 meter lang was, terwijl de Lunar Surveyor ongeveer vier meter lang was, dus die kan het niet geweest zijn,” legt astronoom Antonio Paris uit.

Buitenaards ruimteschip

Het incident doet denken aan de landing van een buitenaards ruimteschip in 1989 in de Sovjet-Unie, dat werd bemand door drie tot vier meter grote wezens met kleine hoofden.

“Geleerden hebben bevestigd dat recent in een park bij de Russische stad Woronezj een onbekend vliegend voorwerp is geland,” aldus persbureau TASS. “Zij hebben ook de landingsplaats geïdentificeerd en sporen aangetroffen van buitenaardse wezens.”

Inwoners van de stad zagen volgens het persbureau zwevend boven het park een groot lichtend voorwerp of schijf. Ze zeiden dat de UFO landde en dat er drie wezens naar buiten kwamen die grote gelijkenis vertoonden met mensen en werden vergezeld door een kleine robot.

[Science Channel]


Vind je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Waarom is dit geen mainstream nieuws?

  2 likes
  • Sinds wanneer zou de MSM aandacht geven aan zulke zaken? Of het op waarheid berust is kan ik niet zeggen want het is maar een verhaal. Er is zeker leven buiten de aarde maar dit zou niet snel openbaar worden gemaakt, denk zelfs helemaal niet. Maar het is geen toeval dat er waarnemingen zijn boven gebied waar kernproeven zijn gedaan en ook rondom Chemtrails. Mochten ze de aarde bezoeken dan zal er denk ik geen kwaad bloed achter zitten. Maar dat we in de gaten worden gehouden zal zeker een waarheid zijn alleen zijn wij allemaal niet intelligent genoeg zijn om het waar te nemen! Althans dat denk ik dan?

   4 likes
 2. Hoe zo!? omdat het een Politieagent is die het gezien heeft?

  2 likes
  • Nee, omdat er mensen zijn die bij elk artikel de MSM erbij willen halen.. Mensen die constant de MSM willen bashen, omdat ze alles geloven wat op internet staat op niet MSM-gerelateerde websites… Mensen zoals Jaya, die zo goedgelovig zijn dat ze misschien nog wel in Sinterklaas geloven…

   0 likes
 3. Wellicht een vergevorderd toestel van Aardse makelij…..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politiecommissaris

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Je moet wel volslagen idioot zijn om ...

bakstenen

Wat zit er achter de mysterieuze stapels bakstenen die relschoppers in Amerikaanse steden vinden?

Er zijn verschillende filmpjes opgedoken van grote ...