Het Complot

Witte Huis geeft nepvaccinatieprogramma’s om DNA te verzamelen toe

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Witte Huis heeft toegegeven dat er vaccinatiecampagnes zijn gebruikt voor spionagedoeleinden. De regering van de Amerikaanse president Obama heeft nu beloofd om de campagnes niet meer te gebruiken in de ‘oorlog tegen terrorisme’.

John Brennan, de directeur van de CIA, besliste in augustus 2013 al dat de CIA de vaccinatieprogramma’s niet meer zou gebruiken ‘voor operationele doeleinden van spionage’. De CIA belooft ook dat het DNA of ander genetisch materiaal dat verkregen wordt bij dergelijke campagnes niet meer gaat verzamelen of gebruiken, aldus antiterrorisme-adviseur van het Witte Huis Lisa Monaco.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het Witte Huis is bezorgd dat veel mensen in het Midden-Oosten vanwege de nepvaccinatieprogramma’s geen vertrouwen meer hebben in vaccins. Volgens Mike Adams van Natural News is er nu voldoende bewijs dat vaccins zijn gebruikt als wapen tegen individuen die door de VS als vijanden worden gezien. Hij vraagt zich sterk af of we het Witte Huis of de CIA op hun woord moeten geloven.

In 2011 meldden de media dat de Pakistaanse arts Shakil Afridi in de woonplaats van Osama bin Laden een nepvaccinatieprogramma had opgezet om DNA-materiaal te verzamelen en zo de aanwezigheid van de al-Qaedaleider te bevestigen.

Tot irritatie van de Verenigde Staten werd de arts in 2012 tot 33 jaar cel veroordeeld wegens banden met terreurbeweging Lashkar-e-Islam. Justitie in Pakistan zou de straf van 33 jaar hebben omgezet in 23 jaar.

Adams acht het mogelijk dat vaccins ook in het Westen zijn gebruikt als wapen. Tussen 1955 en 1963 kregen 98 miljoen Amerikanen een poliovaccin toen een deel van de doses besmet was met het papovavirus SV40, een virus dat tumoren en kanker kan veroorzaken. Naar schatting zijn 10 tot 30 miljoen Amerikanen blootgesteld aan het virus. Deze informatie heeft vorig jaar korte tijd op de website van de Amerikaanse Gezondheidsdienst CDC gestaan.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Buddy
Buddy
9 jaren geleden

“Het Witte Huis is bezorgd dat veel mensen in het Midden-Oosten vanwege de nepvaccinatieprogramma’s geen vertrouwen meer hebben in vaccins.”..?

Niet alleen daarom hebben we geen vertrouwen in vaccinaties, laat staan de politiek die ze voeren, sorry, je moet echt een plank voor je kop hebben om nog zulke uitspraken te durven doen.

Alleen al de uitspraak: “De CIA belooft” is al één grote leugen.

Omdat de laatste tijd goed blijkt hoe doorzichtig “dom en belachelijk” ze eigenlijk zijn, heb ik ergens ook nog wel medelijden met dit soort zielige creaturen…

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Een schril begin van zoveel andere leugens, van o.a. de ‘Boston-bombing’ tot aan 9/11 en die het Witte Huis GAAN toegeven?

Sander
Sander
9 jaren geleden

Ik zou willen dat dit de verklaring was voor de verschrikkelijke ziekte, dan is er namelijk een oorzaak en oplossing. Echter is de bron van waar dit nieuws komt even betrouwbaar als propoganda van het derde rijk, kortom, onbetrouwbaar. Graag wil ik geloofwaardige -op feiten te controleren- bronvermeldingen zien met daadwerkelijk foto’s, screenshots en dergelijke van de genoemde pagina. Het is niet serieus te nemen dat een pagina van dergelijk belang zonder kopieën met behulp van screenshot/foto’s etc offline is gehaald.

Maar het zal best dat er nog andere manieren zijn geweest om de bevolking te controleren, manipuleren en dergelijke. Maar deze site verlaagt zich steeds verder tot een niveau van grote nieuwssite.. Kortom dingen verzinnen en zonder enig bewijs uitspraken doen die een grote -als schapen- reagerende massa zonder enige twijfeling gelooft.

Als dat nog niet erg genoeg is is er het systeem waarbij een reactie zoals deze in de meeste gevallen niet wordt geplaatst omdat het niet wordt toegestaan. Kritisch denken lijkt te worden afgestraft.

bennie
bennie
9 jaren geleden

Wat zijn nu de sancties????Nada,Nop,zero,0,0….!!!!!

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x