Homepagina » Het Complot » Witte Huis geeft nepvaccinatieprogramma’s om DNA te verzamelen toe
Witte Huis geeft nepvaccinatieprogramma's om DNA te verzamelen toe

Witte Huis geeft nepvaccinatieprogramma’s om DNA te verzamelen toe

Het Witte Huis heeft toegegeven dat er vaccinatiecampagnes zijn gebruikt voor spionagedoeleinden. De regering van de Amerikaanse president Obama heeft nu beloofd om de campagnes niet meer te gebruiken in de ‘oorlog tegen terrorisme’.

John Brennan, de directeur van de CIA, besliste in augustus 2013 al dat de CIA de vaccinatieprogramma’s niet meer zou gebruiken ‘voor operationele doeleinden van spionage’. De CIA belooft ook dat het DNA of ander genetisch materiaal dat verkregen wordt bij dergelijke campagnes niet meer gaat verzamelen of gebruiken, aldus antiterrorisme-adviseur van het Witte Huis Lisa Monaco.

Het Witte Huis is bezorgd dat veel mensen in het Midden-Oosten vanwege de nepvaccinatieprogramma’s geen vertrouwen meer hebben in vaccins. Volgens Mike Adams van Natural News is er nu voldoende bewijs dat vaccins zijn gebruikt als wapen tegen individuen die door de VS als vijanden worden gezien. Hij vraagt zich sterk af of we het Witte Huis of de CIA op hun woord moeten geloven.

In 2011 meldden de media dat de Pakistaanse arts Shakil Afridi in de woonplaats van Osama bin Laden een nepvaccinatieprogramma had opgezet om DNA-materiaal te verzamelen en zo de aanwezigheid van de al-Qaedaleider te bevestigen.

Tot irritatie van de Verenigde Staten werd de arts in 2012 tot 33 jaar cel veroordeeld wegens banden met terreurbeweging Lashkar-e-Islam. Justitie in Pakistan zou de straf van 33 jaar hebben omgezet in 23 jaar.

Adams acht het mogelijk dat vaccins ook in het Westen zijn gebruikt als wapen. Tussen 1955 en 1963 kregen 98 miljoen Amerikanen een poliovaccin toen een deel van de doses besmet was met het papovavirus SV40, een virus dat tumoren en kanker kan veroorzaken. Naar schatting zijn 10 tot 30 miljoen Amerikanen blootgesteld aan het virus. Deze informatie heeft vorig jaar korte tijd op de website van de Amerikaanse Gezondheidsdienst CDC gestaan.

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Buddy schreef:

  “Het Witte Huis is bezorgd dat veel mensen in het Midden-Oosten vanwege de nepvaccinatieprogramma’s geen vertrouwen meer hebben in vaccins.”..?

  Niet alleen daarom hebben we geen vertrouwen in vaccinaties, laat staan de politiek die ze voeren, sorry, je moet echt een plank voor je kop hebben om nog zulke uitspraken te durven doen.

  Alleen al de uitspraak: “De CIA belooft” is al één grote leugen.

  Omdat de laatste tijd goed blijkt hoe doorzichtig “dom en belachelijk” ze eigenlijk zijn, heb ik ergens ook nog wel medelijden met dit soort zielige creaturen…

  13 likes
  • huisheks schreef:

   Toch zijn die zielige figuren nog steeds heel arrogant bezig en zetten ze de mensen nog steeds tegen elkaar op. Dus is er nog steeds geen eind aan welk spionage programma dan ook.
   En dit volk moet het voor het zeggen hebben in de wereld ?
   Wordt het niet eens tijd ze een koekje van eigen deeg te geven i.p.v. altijd maar braaf mee te lopen en ja te knikken ??

   2 likes
 • Kalki schreef:

  Een schril begin van zoveel andere leugens, van o.a. de ‘Boston-bombing’ tot aan 9/11 en die het Witte Huis GAAN toegeven?

  8 likes
 • IIS schreef:

  Al wat de VS wereldveroveraar doet en bedenkt lijkt steeds meer op de ziekelijke machtswellust en experimenten van de nazi’s. Nu kun je je afvragen wat er eerder was de VS-kip of het nazi-ei, maar ik denk dat de Amerikanen eerder bezig waren met hun ziekelijke experimenten en het tentoonspreiden van hun idioot uitgevallen macht die men denkt te hebben over de wereld. Ongetwijfeld zullen er meer landen zijn, ook binnen Europa, net als China of Rusland die de meest gestoorde zaken hebben geflikt, maar het imperialisme en het willen overheersen van de VS overtreft zo te zien nog steeds alles. De VS hebben in alles de overtreffende trap op controle te hebben en een patent op overheersing en oorlogvoering en zien mensen die niet tot hun groep behoort of niet zich wensen te onderwerpen aan hun grieven en ver onderaan in HUN goddelijke piramide zitten als afval en uitschot. De hele wereld is onderschikt aan de wensen, de gedachten en de grillen van de VS. Wat ooit werd onderwezen en gezien als een bevrijder en bondgenoot bleek niet meer te zijn dan een heel doortrapte hyena die iedereen via list, moord en bedrog naar zijn hand zet. Misschien dat mensen eens wakker durven worden en zonder aanzien des persoons/land hun smerige praktijken eens goed tegen het licht houden en het beest(je) eindelijk eens bij naam gaan noemen.

  US Imperialism 1900-2010

  http://www.youtube.com/watch?v=Q51NFAkmE-g

  2 likes
  • IIS schreef:

   Overigens denk ik dat men het DNA al heeft van alle wereldburgers. Een buisje bloed afgeven voor bloedonderzoek, een hielprik en ga zo maar door kan evenzo worden gebruikt om DNA uit te halen en simpel ergens in een database op te slaan. Het lijkt me niet moeilijk en zeer voor de had liggen dat grootmachten als de VS dat allang hebben gedaan. Men heeft in de VS al de beschikking over al onze persoonlijke gegevens met werkelijk alle ins and outs, DNA is daarbij een logische aanvulling, dat lijkt me niet zo heel vreemd. Correct en volledig bijhouden van alle persoonsgegevens en andere bijbehorende zaken is ook weer typisch zo’n nazi ding.

   1 likes
   • sld schreef:

    Wat dacht je dan van de hielprik bij kleine babytjes.. via deze weg bekomen ze aan het DNA van je kinderen (en dus ook van jou, omdat dus eigenlijk iedereen vroeger een hierlprik onderging) zogezegd voor het opsporen van infectieziekten, echter, de ziekten zijn dermate zeldzaam dat het niet te rijmen, zelfs onethisch is daarvoor dan alle kinderen te testen. Bovendien zijn de te testen ziekten niet te genezen, slechts met ‘dieet’ te ondersteunen, dus het geeft weinig voorsprong. En, ik heb gecheckt, vrijwel al die ziekten zouden zich binnen enkele dagen openbaren, dus je weet dat eerder dan de uitslag van de test komt. Tevens veel vals-positieven, dus dan gaat je kind door de molen, terwijl er niets aan de hand is. Bovendien, ze testen op inmiddels veel meer ziekten dan algemeen gecommuniceerd en dat is ethisch ook niet kies. Als laatste, ze bewaren de test/DNA-staal minimaal 1 jaar, onder het mom van hertest. Een test is positief, negatief of niet-uitsluitend, dus bewaren is dan een heel raar verhaal. Dit gaat gewoon een DNA databank in en dat kan alleen nare gevolgen hebben. Hielprik gaat om angst voor de ziekten, niet de ziekten zelf.

    1 likes
 • Sander schreef:

  Ik zou willen dat dit de verklaring was voor de verschrikkelijke ziekte, dan is er namelijk een oorzaak en oplossing. Echter is de bron van waar dit nieuws komt even betrouwbaar als propoganda van het derde rijk, kortom, onbetrouwbaar. Graag wil ik geloofwaardige -op feiten te controleren- bronvermeldingen zien met daadwerkelijk foto’s, screenshots en dergelijke van de genoemde pagina. Het is niet serieus te nemen dat een pagina van dergelijk belang zonder kopieën met behulp van screenshot/foto’s etc offline is gehaald.

  Maar het zal best dat er nog andere manieren zijn geweest om de bevolking te controleren, manipuleren en dergelijke. Maar deze site verlaagt zich steeds verder tot een niveau van grote nieuwssite.. Kortom dingen verzinnen en zonder enig bewijs uitspraken doen die een grote -als schapen- reagerende massa zonder enige twijfeling gelooft.

  Als dat nog niet erg genoeg is is er het systeem waarbij een reactie zoals deze in de meeste gevallen niet wordt geplaatst omdat het niet wordt toegestaan. Kritisch denken lijkt te worden afgestraft.

  3 likes
 • bennie schreef:

  Wat zijn nu de sancties????Nada,Nop,zero,0,0….!!!!!

  3 likes
 • Pascal schreef:

  Als wij van 2 DNA strengen naar 12 DNA strengen gaan heeft het dan nog wel enige zin om die te verzamelen?

  Misschien is het beter om dit aan de ware professionals over te laten.

  Misschien een loos onderwerp.

  0 likes
 • barsoomx schreef:

  Aha.

  Over een jaar of 1o praten we dus niet in onszelf, maar tegen (de kloon van onszelf)

  0 likes
 • x

  Check Also

  britse

  Britse corona-adviseur heeft belang van 6 ton in fabrikant coronavaccins

  Ook in Groot-Brittannië klinkt steeds dezelfde mantra: ...

  kabinet

  Kabinet gaat ‘onwaarheden’ over coronavaccin bestrijden op social media: ‘Rillingen lopen over mijn rug’

  Een speciale denktank gaat ‘onwaarheden’ over het ...

  >