Het Complot

De invloed van HAARP op het bewustzijn

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ondertussen zijn veel mensen bekend met het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), een Amerikaans militair en civiel onderzoeksinstituut in Alaska dat formeel gezien onderzoek doet naar de ionosfeer.

Dr. Nick Begich heeft het verband aangetoond tussen HAARP en de beïnvloeding van bewustzijn. Hij is geregeld als getuige-deskundige opgeroepen door het Europees Parlement.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens Dr. Begich schiet HAARP een gerichte elektromagnetische straal in de bovenste laag van de atmosfeer. Zie het als een geavanceerde ionosferische kachel. De ionosfeer is de elektrisch geladen laag bovenin de atmosfeer. De laag bevindt zich op 60 tot 100 kilometer boven het aardoppervlak.

HAARP is eigenlijk een omgekeerde radiotelescoop omdat het apparaat een antenne heeft die signalen uitzendt in plaats van ontvangt. Met HAARP wordt een technologie getest die de ionosfeer met een gerichte straal op bepaalde plaatsen opwarmt. Elektromagnetische stralen worden vervolgens teruggekaatst naar de Aarde en penetreren alles.

Radiogolven

Het leger maakt er ook gebruik van. Uit documenten van de Amerikaanse luchtmacht blijkt dat een systeem is ontwikkeld om mentale processen bij mensen te manipuleren en te verstoren door gepulste radiofrequente stralen of radiogolven, zoals bij HAARP.

De Servische politicus Vojislav Šešelj zei deze week tijdens een zitting van het Joegoslavië-tribunaal dat Amerikaanse, Britse en Franse geheime diensten zijn gezondheid sturen door middel van radiogolven.

Hersenfunctie

“Politiek strategen zijn geneigd onderzoek naar het brein en menselijk gedrag uit te buiten. Geofysicus Gordon J.F. MacDonald, een specialist op het gebied van oorlogsvoering, zegt dat kunstmatig gestimuleerde elektronische straling kan leiden tot een trillingspatroon dat een relatief groot vermogen produceert boven bepaalde gebieden op Aarde en dat op deze manier een systeem kan worden ontwikkeld waarmee de hersenfunctie van een grote hoeveelheid mensen in bepaalde gebieden gedurende langere tijd kan worden aangetast,” zei oud-Nationaal Veiligheidsadviseur van de Amerikaanse president Jimmy Carter Zbigniew Brzeziński toen hij werkzaam was als professor aan de Columbia-universiteit.

Naast HAARP worden ook genetisch aangepaste gewassen en voorgeschreven medicijnen geassocieerd met wetenschappelijke technologieën om de bevolking te controleren. Een goede manier om je te wapenen tegen dit soort technieken is het toepassen van de Schumann resonantie.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rosa
Rosa
11 jaren geleden

Onder de link ‘Schumann-resonantie’ tref ik het volgende aan.

‘Mogelijk kunt u deze pagina niet bezoeken omdat:
een verouderde bladwijzer/favoriet
een zoekmachine heeft een verouderde lijst van de website
een fout getypt adres
u heeft geen toegang tot deze pagina
De opgevraagde bron is niet gevonden
Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van uw verzoek.
Probeer één van de volgende pagina’s
Startpagina
Als de problemen blijven bestaan, neem dan a.u.b. contact op met de systeembeheerder van deze website.’

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x