CoronaBuitenland

‘Deze vaccinatiecampagne wordt het grootste medische schandaal van deze eeuw’

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Een arts die in eerste instantie voorstander was van de coronavaccinatie roept gezondheidsautoriteiten nu op om te stoppen met vaccineren. Volgens de Britse cardioloog Aseem Malhotra wegen de voordelen niet op tegen de risico’s.

De arts stelt dat er meer dan genoeg bewijs – overweldigend bewijs zelfs – is om de uitrol van het vaccin op te schorten. Hij heeft dit bewijs maandag gepubliceerd in een paper.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Smoking gun

Malhotra verwijst onder meer naar een recente analyse van de vaccinonderzoeken van Pfizer en Moderna waaruit blijkt dat gevaccineerde proefpersonen meer kans hadden op ernstige bijwerkingen. De cardioloog noemt de studie een ‘smoking gun’.

Het is hoog tijd om te stoppen met vaccineren zodat autoriteiten en experts de gegevens kunnen analyseren, aldus de arts. De paper is in twee delen gepubliceerd in het Journal of Insulin Resistance. De krant The Epoch Times kon Pfizer en Moderna niet bereiken voor commentaar.

Mark my words

Neuroloog Jan Bonte raadt iedereen aan de twee artikelen te downloaden, te lezen en te bewaren. “Alles wat ik heb aangevoerd als argumenten voor en tegen vaccinatie in de afgelopen twee jaren staat erin. Zéér de moeite waard!” schrijft hij.

“En iets wat ik in kleine kring al langer zei, durf ik nu ook wel in het openbaar te stellen: deze vaccinatiecampagne wordt het grootste medische schandaal van deze eeuw. Mark my words,” waarschuwt Bonte.

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
1 jaar geleden

“deze vaccinatiecampagne wordt het grootste medische schandaal van deze eeuw”
dat wordt het niet, dat is het al.
alleen de msm en het kartel ontkennen het nog.

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

Dr. Thomas Binder Interview – How Psychology Was Weaponized To Suppress Truth In The Age Of COVID
https://odysee.com/@TLAVagabond:5/Dr-Thomas-Binder-Interview-9-11-22:d

ADAM
ADAM
1 jaar geleden

Er zijn zoveel artsen die dit al 2 jaar roepen, komt niet in msm en het schapenvolk kijkt toch niet verder want hun vakantie is belangrijker: geen tijd voor b nu nader onderzoek.

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 jaar geleden

Aansluitend op dit artikel, een bericht gepubliceerd in Surgical Neurology International dat op 22 april 2022 online werd gepubliceerd en geschreven door Russell L. Blaylock. COVID UPDATE: What is the truth? – PMC.

Het artikel begint als volgt: The COVID-19 pandemic is one of the most manipulated infectious disease events in history, characterized by official lies in an unending stream lead by govenment bureaucracies, medical associations, medical boards and international agencies.

Dit dossier beslaat 23 pagina’s.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x