Homepagina » Binnenland » Botbreuken door bruut politiegeweld in Bilthoven: ‘Hier zit ik nog maanden mee’
bilthoven
Foto: Wouterjan Stikkel CC BY-SA 3.0

Botbreuken door bruut politiegeweld in Bilthoven: ‘Hier zit ik nog maanden mee’

Tijdens het boerenprotest gisteren in Bilthoven werd onder andere de voorman van actiegroep Nederland in Opstand aangehouden. De arrestatie van de 38-jarige Tinus Koops zorgde voor veel heisa, schrijft het AD. Op social media gaan filmpjes rond van zijn arrestatie. “Rustig! Ik doe niks!” zegt Koops terwijl hij in de boeien wordt geslagen. Veel van zijn aanhangers zijn woedend op de politie. Zij vinden dat Koops zonder enige aanleiding is aangehouden.

Eén van hen zag voor zijn neus dat Tinus hard werd aangepakt en uit het niets werd meegenomen. “Ik reageerde daarop behoorlijk boos en er kwamen een hoop emoties naar boven richting de agenten.”

De betoger wilde rond half 5 vertrekken uit Bilthoven toen hij in de gaten kreeg dat hij gevolgd werd. “Ik stak de straat over omdat ik ze al aan zag komen en vervolgens sprongen ze met 7 man uit een busje, waarvan 3 of 4 achter mij aan renden.”

Je gaat toch niet dood?!

“Zij waren veel sneller dan ik en vielen mij met hun volle gewicht in de rug aan. Ik kwam gigantisch hard neer op de grond. Door die val heb ik mijn knie op 3 plaatsen gebroken. Ik moet geopereerd worden want de schade is te groot. Mijn enkel gebroken en m’n schouder is ook gekneusd, met een heleboel beste schaafplekken.”

“Ik werd niet veel later in de bus gegooid en met mijn hoofd tussen de stoelen gedrukt zodat ik niets kon zien. Eenmaal aangekomen op het bureau kreeg ik gelukkig een rolstoel zodat ze me naar de cel konden brengen. Aangegeven dat het echt niet ging met mijn knie en enkel. Toch moest ik tot 21.30 uur wachten tot er een arts kwam. Krijg je te horen van de politieagent: “Ja, je gaat toch niet dood?!”

Zeker 2 tot 3 maanden

“Alle strijders stonden mij buiten op te wachten, wat ik echt heel tof vond! Daarna naar het ziekenhuis, waar ze gelijk genoeg wisten. Toch een CT-scan gemaakt en daar was goed op te zien dat het niet goed was.”

“Heb helaas een slapeloze nacht achter de rug. Zelfs met slaappil kwam ik niet in slaap door de enorme pijn waar ik op dit moment last van heb. En hier zit ik helaas nog zeker 2 tot 3 maanden mee.”

Melanie Dokter, die verslag uitbracht bij het politiebureau in Houten, zegt in dit Facebookfilmpje: “Ze arresteren je omdat je niks doet. Je wordt vrijgelaten, maar je kunt niet meer lopen. Gaat nergens over.” Onder het filmpje schreef ze: “Er was totaal geen reden voor deze arrestaties.”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marten
Marten
8 maanden geleden

De Gestapo is weer goed bezig geweest en ook onze beroeps moordenaars waren ruim vertegenwoordigd 80 + in Irak en 9000 + in sibrenica

salvar
salvar
8 maanden geleden

heb het al eerder gezegd , de politie het leger en de regering met de rest van het zootje zijn je vijand.
wordt wakker mensen en doorbreek de corona hoax want zo meteen zijn jullie zelf aan de beurt en je hoef alleen maar te kijken en dan wordt je in elkaar getremd.
de wereld wordt steeds leuker een waarlijk circus wordt het.

Willem
Willem
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

Is het al ze zijn helemaal doorgeslagen
Deskundigen in de zorg dringen bij het kabinet aan op nieuwe, strengere coronamaatregelen. Die zouden binnen drie dagen moeten worden ingevoerd. Dat staat in een brief, gericht aan premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, waar het tv-programma Nieuwsuur (NPO 2) over beschikt.

De deskundigen zien, wat ze noemen, ‘een urgente dreiging voor de volksgezondheid’. Ze willen niet wachten tot september. De Jonge nodigt in een eerdere brief de zorgexperts uit om mee te denken over verbeterpunten voor als er een tweede coronagolf komt. Die adviezen zouden voor september moeten worden opgestuurd naar de Tweede Kamer.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

En intussen wordt er ook hard gewerkt om 5G uit te rollen. Daarover is al door diverse onderzoekers etc uitgelegd dat de hoge frequenties net zo’n effect op de mens kan hebben als een virus dat kan hebben. Dus als je door 5G slecht in orde wordt kunnen ze dat lekker camoufleren met corona, wat nauwelijks een effect heeft. Maar als 5G veel mensen beïnvloed dan krijgen ze hun zin. Dan is er werkelijk een golf die veel mensen ziek kan maken maar geven ze corona de schuld. Zo kan 5G mooi afgedekt worden en kunnen ze de mensen muilkorven onder de noemer van corona.

Evert
Evert
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Voor mij rijst dan de vraag, wie zijn dan die zogenaamde “deskundigen
uit de zorg?

Philip
Philip
8 maanden geleden

Thans zou het leger er moeten zijn voor de burger bevolking te verdedigen (grondwet)…op de zgn politie moet je niet echt rekenen, zij zijn er enkel om de zgn machthebber te beschermen, ook wel de privé militie genoemd!! (politici-multinationals etc…)

Philip
Philip
Reactie op  Philip
8 maanden geleden

Ps: zoals enkele weken geleden al gezegd/voorspeld, is het nu in nagenoeg in-op alle openbare plaatsen, inclusief drukke winkel/hoofd straten verplicht om een mondmasker te dragen in België (dus oppassen Belgen-Nederlanders)

William
William
8 maanden geleden

Kunen deze “agenten” niet worden aangeklaagd voor toedienen van ernstig letsel? In de USA zouden ze voor een paar jaar achter de tralies verdwijnen.. iemand bijna gehadicapt inelkaar rammen om NIETS.. zouden deze gewetensloze marjonetten nog normaal kunne slapen.. ze hebben een “eed” afgelegd.. meineed heet dat waar ze mee bezig zijn

Willem
Willem
Reactie op  William
8 maanden geleden

Nee het was geen neger he dan telt het niet en gaat de politie niet op de knieën

Rob
Rob
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Ze gaan voor BLM op de knieën en van de blanke medeburger breken ze de knieën als je het hier zo leest. Ik kan me werkelijk niet voorstellen dat dit soort types een relatie of gezin hebben. Dat overleeft een relatie of gezin nooit. Zie je het al voor je? Komt zo’n zombie thuis, vraagt zijn vrouw ‘hoe was je dag schat’? Waarop die zombie zegt ‘het was weer een goede dag. We hebben aardig wat eigen burgers in elkaar geslagen en van eentje hebben nog de knieën gesloopt. Voor de rest hebben we er nog een zooitje bij elkaar geveegd en gearresteerd’. Welke vrouw wil dat soort verhalen van haar partner horen? Ik kan me niet voorstellen dat ze na hun werk anders zijn. Als je zo machtsgeil bent dan ben je dat altijd.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
Reactie op  William
8 maanden geleden

goed zo willen, het begrip gaat komen deze agenten hebben zelf art. 27 c SV gedaan en dan kan je aangifte doen schade eisen enz..

King of Light
King of Light
Reactie op  :adrianus-johannes.
8 maanden geleden

Erger nog, als je geen gevaar voor ze vormt mogen ze je niet eens aanraken. Dat weten ze maar al te goed. Weet ik uit ervaring. Je hebt veel meer rechten dan je denkt. Heb ooit eens een Gerechtsdeurwaarder een rechtse hoek op zijn kaak verkocht, nadat hij mij een klap op mijn schouder had gegeven terwijl ik voorover gebogen stond om iets in zijn tas terug te stoppen. Meteen een leger politie aan de deur. Maar ze hebben me met geen vinger aangeraakt en geen handboeien omdat ik mij beriep op het UVRM. En ja hoor meneer de deurwaarder deed nog een valse aangifte ook. Meneer had een hoop details achterwege gelaten.
Aangezien ik toen al jaren beveiligingsbeambte was kende ik de wet heel goed. Toen ik 8 uur later werd vrijgelaten werd mij wel nadrukkelijk gezegd geen valse aangifte te doen tegen de deurwaarder. Mijn mond viel open van verbazing. Even later liep ik toch vol genoegdoening het politie bureau uit. Maanden later heb ik de OvJ de les gelezen in de rechtszaak omdat ie dacht een burgertje toch niets zou begrijpen van noodweer en noodweer-exces. En dat alles zonder bijstaan van een advocaat. Ook maakte ik duidelijk een MENS te zijn en geen NATUURLIJK PERSOON en dat het gebruik van de NP internationaal verboden is. Dat weten ze dondersgoed.
In feite kunnen ze dan al niets meer.
Uiteindelijk werd ik vrijgesproken van vervolging.
Ik bedoel hier alleen maar duidelijk te maken ken je pappenheimers.

Pieter
Pieter
8 maanden geleden

Kunstmest bommen met ongediertebestrijdingsmiddel en guerilla tacktieken gaan toepassen. Een Dutch Defence Force DDF snel vormgeven voor het laatste kwartaal van dit jaar. Enige manier om dit gajes te verslaan.

salvar
salvar
Reactie op  Pieter
8 maanden geleden

@Pieter
ben het met je eens maar de meesten willen niet zitten nog in hun comfort zone en wanneer ze wakker worden is het te laat.
kijk maar als ze praten over mondkapjes als het moet moet het , hoe gek kan je zijn.
diegeen die geen muilkorf willen moeten elkaar steunen en bij elkaar komen , ik weet alleen nog niet hoe?

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Pieter
8 maanden geleden

Terug naar de Provo tijd, Pieter dit is wat ze willen, het moet intelligenter, een waarlijke ondergrondse, denk er om ze zijn slim, alle scenario’s staan in hun programma’s, under cover agenten, liggen op de loer, de overtreffende trap is nog niet berijkt, maar zal niet lang meer duren, vreemd de vice Premier Minister van binnenlandse zaken, de wezenlijke boze geest achter dit alles, Ollogren onzichtbaar voor het moment, groet !

Optimaforma
Optimaforma
Reactie op  Pieter
8 maanden geleden

Ik weet dit al een jaar of tien. Maar het probleem is dus dat je eigen leven dan ook zo goed als voorbij is. Brengt nog een probleem met zich mee, namelijk je creëert een sentiment waar de elite weer misbruik van kan maken. “Zie je wel, ze vallen ons aan, de budgetten moeten nog verder omhoog” of “zie je wel, het zijn losbandige terroristen, tuig van de richel”. Bovendien, je moet het ook nog eens écht beter kunnen. Er moet een alternatief zijn voor het volk. Vergt veel coördinatie, eendracht. We zijn al te verdeeld, we hebben én Europa én de VS met oneindig diepe zakken en dito personeel. Als je begint met het opruimen van de corrupte elite, trek je een beerput open die een krater slaat in elk dorp, elke stad. De landverraders wonen namelijk overal. De een is echt een verrader, de ander is slechts een geïndoctrineerde slaaf. Wil je écht definitief positieve verandering, dan vergt het een plan van ongekende proporties. En al is alles perfect, dan nog heb je geen garantie. Want je denkt toch niet dat wij vrij mogen zijn? Al zouden vanavond om 1900uur alle verraders zijn opgeruimd, dan om 1930 komt de bommenwerper met de h-bom over. Ze blazen liever alles op dan dat het volk in de gelegenheid laten te kunnen beschikken over vrijheid en zelfbeschikking. De VN is het meest bloeddorstig van allemaal. Nee mensen, we komen hier niet zomaar uit.

Het klinkt heel simpel en te saai voor woorden, maar het komt neer op het immateriële. Boeken, ideeën. Schrijf het van je af. Lees en onderzoek Kant en Spinoza. Maak graffiti. Schrijf brieven naar gemeentes. Ambtenaren. Directeuren. Bedrijven. De premier. De koning. Laat je horen. Ontwerp protestkunst. Stop voor zover van toepassing met middelenmisbruik. Wordt gezond. Ga je voorbereiden op een uitputtingsslag. Heb lief, nu het nog kan. Wees vergevingsgezind voor vrienden en familie. En het allerbelangrijkste, schrijven schrijven en nog eens. Want dan breken de onzichtbare kettingen vanzelf. Zonder geweld winnen is het hoogst haalbare, geef ze geen reden om je neer te halen. Lead by example. Bereid je voor op de horrorherfst, zorg voor getroffenen om je heen. Er komt massa werkloosheid en diepe armoede aan. Dan moeten de ideeën staan. Succes allemaal

wim11
wim11
8 maanden geleden

Grof schandaal, het nieuwe normaal, gaaf land

jenne aakster
jenne aakster
8 maanden geleden

Ja maar hier mogen ze niet mee weg komen, mishandeling met groof letsel, dat is punt één, ten tweede een knokploeg creéeren, diet dit soort smerige achterbakse accefietjes kunnen voorkomen, en misschioen moeten er wat politie poten worden gebroken, klinkt niet goed weet ik, maar toch er zitten boeven tussen !

Jeroen Mus
Jeroen Mus
8 maanden geleden

Beterschap Tinus! Ik heb al een paar keer gezien dat je hard bent aangepakt terwijl je niks deed. Het is duidelijk dat ze bang zijn voor mensen die opstaan tegen het gezag.

Nederland is helaas geen rechtsstaat meer en evenmin een democratie. Nog steeds zijn velen gevangen in angst, gecreeerd door de kartelmedia en gebaseerd op misleiding, verdraaiing en foute aannames. Mensen die zich aan alle regels houden zijn feitelijk medeplichtig aan vrijheidsbeneming van alle Nederlanders. Maar pas als de meerderheid dit beseft, kunnen we alles stilleggen totdat deze overheid opgeeft.

Deze overheid bestaat slechts uit uitvoerders van de WHO-dictatuur die wereldwijd is uitgerold na het uitroepen van een pandemie (die tot voor kort geen pandemie zou zijn geweest). Om van deze criminele organisatie af te komen, zal NL zijn lidmaatschap moeten opzeggen – zoals de VS.

Degenen die het spel doorhebben moeten zich blijven verzetten, ook namens Tinus, want anders wordt de terreur nog erger!

GeenNL
GeenNL
8 maanden geleden

De boeren zijn in feite, net als Nederland, kapot. En wat valt er te redden of anders gesteld, wat valt er nog te verliezen als je toch al kapot bent en de door het klootjesvolk zo aanbeden en verafgode overheid en politiek graag wil dat het grootste deel van de boeren oprot, de tent sluit en doodvalt?…Niets!

Wat de boeren nu als harde protest zouden moeten doen is de verantwoordelijkheid bij de overheid en politiek leggen en doen wat ze wil. Sluit de poorten van jullie bedrijven en lever massaal de sleutels in bij de doorgesnoven politici in Den Haag die jullie bloed wel kunnen drinken en vanaf het begin de boeren hebben behandeld alsof ze de laatste stukken overbodige drek zijn op deze planeet. De overheid en politiek mogen dan de bedrijven runnen en de dieren te vreten geven en de akkers verzorgen en mag het Haagse bluf Nederland van voedsel voorzien, eens zien hoe zij hun verantwoordelijkheid nemen. Ze zullen dan wel het leger het smerige werk van de boeren laten opknappen en daarbij wederom verklaren, in mooie doorgesnoven politieke bewoording, dat de boeren de laatste stukken overbodige stukken drek op deze planeet zijn.

Als ondernemer, als boer, zou ik resoluut de handen van het bedrijf trekken en mij niet langer als hardwerkende belastingslaaf laten behandelen als drek of zelfs als misdadiger.

Het finale protest zal dan luiden: de dood of de gladiolen!!

Of zijn jullie boeren ergens toch bang en zo dom als altijd werd wordt gezegd? Ik denk zeker weten van niet, dus, waar wachten boeren dan nog op? Op het bittere eind?

Optimaforma
Optimaforma
Reactie op  GeenNL
8 maanden geleden

Ja. En dat bittere eind dat heet de eindtijd. Apocalypse. De dag van het laatste oordeel. Het komt terug in alle geloven. En in alle volkeren. Het is de onuitgesproken deal met de landheren. Wij werken en daar krijg je net genoeg van om van te leven. En het volk heeft maar te hopen niet te worden uitgemoord of verkracht, of te worden opgeroepen om te moeten vechten voor welk leger dan ook. De dag van de eindtijd, die dus maar niet komt, is precies hetgeen wat hier misbruikt wordt door de elite. Want de één is bijna kapot, krijgt een paar houten guldens voor een 3x zoveel koeien als 10 jaar geleden en ziet die balk waar dat stuk touw zo mooi omheen kan steeds dichterbij komen, en de ander heeft een windmolen, wordt betaald om niets te verbouwen, omdat niets zo lekker co2vriendelijk is, en ziet elke dag de zon vrolijk opkomen.

Er is wel een complot en er is ook een eind. Vele boeren gaan straks vertrekken. Lekker emigreren, vanaf daar de angus beef naar de rest van de wereld en dan is er niets aan de hand. Hier komt het land vol te staan met woningen. De eu betaald en zorgt ook voor inwoners. In 2035 gaan we de 20 miljoen inwoners voorbij. Er is geen betaalbaar eten meer (hoge omzet grossiers, denken ze) en hetgeen wat er is is van dusdanig slechte kwaliteit dat je er achterlijk en ziek van wordt. Het is zo’n groot plaatje.

Er wordt meer co2 vastgelegd in een grasveld wat al tientallen jaren goed wordt onderhouden dan in een gemiddeld bos. Bomen ademen bovendien de meeste co2 snachts weer uit, gras legt meer vast in de bodem. Boeren zijn degene die ervoor zorgen dat het überhaupt leefbaar is in de vele steden, hitte eilanden in de zomer waar de waterdamp in een plaatselijk hogedrukgebied blijft hangen en een broeikas effeft genereerd. Co2 maar ook methaan en anderen bevinden zich hoger in de atmosfeer. Daar kaatsen ze licht terug naar de aarde, maar de oceanen bevat 70x zoveel co2 als alle lucht op aarde. Een minimaal gehalte is juist nodig, namelijk 225 ppm. Onder de 200ppm gaat alles dood want co2 is cruciaal voor het leven. Waterdamp en fijnstoffen, beton en asfalt zijn de reden dat het zo warm wordt en blijft in steden. De enige frisse lucht komt van het platte land, en van fytoplankton uit de oceaan.

Klimaatgehuil richting boeren is dus 100% kolder. Boeren bepalen het wereldbeeld. Boeren zorgen voor verrijking van het leven van de burgers. Ja, er kan nog veel beter en slimmer, maar wij hebben nu al de meest efficiënte boeren ter wereld. De klimaatproblemen gaan opgelost worden dóór boeren, en niet met windmolens maar doordat ze de enige zijn met de kennis en de middelen

De prijzen die de boeren krijgen moet omhoog. De belastingen omlaag. Het is heel simpel eigenlijk. Kennis moet worden gestimuleerd, niet worden vermarkt. De mindset van liberalen veranderen is echter onbegonnen werk. En nu ze dus die klimaatonzin als hamer gebruiken, en steeds harder slaan, zijn we in feite verder weg van een oplossing dan ooit. Niemand denkt nog aan de dieren, het land, de mensen. Liberalisme in de natuur loslaten is waanzin en anarchy. De boeren kunnen hier niets aan doen. Stadsmensen moeten dit oplossen, want die maken de problemen

GeenNL
GeenNL
8 maanden geleden

Waar zijn uiteindelijk de gefakete zorgen om boeren gebleven?

Google: zelfmoord boeren.

x

Check Also

police for freedom

Police for Freedom Nederland van start: politieagenten en veteranen staan op!

In Spanje demonstreren politieagenten al geruime tijd ...

agent

Agent en ME’er klapt uit de school: ‘Het is ronduit schokkend wat ik bijna dagelijks meemaak’

Sinds de demonstratie van afgelopen zondag op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x