Buitenland

Biden waarschuwde in februari: als Rusland binnenvalt, maken wij een einde aan Nord Stream 2

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De gaspijpleidingen Nord Stream 1 en 2, die via de Oostzee van Rusland naar Duitsland lopen, zijn op meerdere plaatsen lek. Drie onderzeese pijpleidingen hebben op één dag ‘ongekende schade’ opgelopen.

Beide leidingen zijn nu niet in gebruik, maar bevatten wel gas. De Russische regering zei sabotage niet uit te sluiten. De Deense premier Mette Frederiksen zegt dat er opzet in het spel is.

Dinsdagmiddag ging de Europese gasprijs omhoog door de lekkages, die aan het licht kwamen nadat de druk in de leidingen was gedaald. Nord Stream 2 zou eigenlijk dit jaar in gebruik genomen moeten worden.

Biden: ik beloof u, dat gaat ons lukken

Begin februari dit jaar waarschuwde de Amerikaanse president Joe Biden: “Als Rusland binnenvalt, zal er niet langer een Nord Stream 2 zijn. We zullen daar een einde aan maken.”

Een verslaggever vroeg de president: “Maar hoe gaat u dat voor elkaar krijgen, aangezien het project in Duitse handen is?”

Biden: “Ik beloof u, dat gaat ons lukken.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Man van zijn woord

Anthony Stabourlos, voorzitter van de Belgische partij Relego, reageert: “Hij is wel een man van zijn woord.” Journalist Joost Niemoller voegt toe: “De Verenigde Staten die Duitsland straffen. Ze hebben het vaker gezegd. Als de Russen oorlog voeren, dan stopt Nord Stream. En hoe, dat hebben we nu gezien.”

Eind januari waarschuwde de Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria ‘F*ck the EU!’ Nuland al dat Nord Stream 2 er niet zal komen als Rusland Oekraïne binnenvalt.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.8 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
187 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
5 maanden geleden

Dat wordt een koude hongerwinter !

Real Dutch Patriot
Real Dutch Patriot
5 maanden geleden

Dit nieuws is niet te zien bij de NOS

Erwin
Erwin
5 maanden geleden

Als dit geen oorlogsdaad is dan weet ik het ook niet meer.

Herman R
Herman R
5 maanden geleden

Dit was te verw8ten!, the Yanks🙈 schuwen niets😒

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

187
0
We lezen graag je reactie!x