Gezondheid

Oud-huisarts (91) strijdt al zijn hele leven voor een natuurlijke aanpak van ziektes

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig huisarts Hans Moolenburgh (91) maakt zich al zijn hele leven hard voor een natuurlijke aanpak van ziektes. Volgens hem realiseren mensen zich te weinig dat onze vervuilde aardbol hun gezondheid aantast.

Onder andere door de vele straling waar we aan worden blootgesteld en ons drinkwater, waar nog altijd medicijnresten in zitten. Zijn archief zit tjokvol wetenschappelijke artikelen hierover, maar die verschijnen nauwelijks in reguliere medische tijdschriften.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Toen Moolenburgh in de jaren vijftig als huisarts begon, doorliepen kinderen gewoon alle bekende kinderziektes en bouwden zo hun weerstand op. Doordat steeds meer kinderziektes werden weggeënt zag hij een vloed aan allergieën en intoleranties ontstaan.

Symptoombestrijding
Oud-huisarts (91) strijdt al zijn hele leven voor een natuurlijke aanpak van ziektes
Hans Moolenburgh

“Lees er ‘Vaccinatie’ van dr. Viera Scheibner maar op na over hoe vaccinatieprogramma’s het immuunsysteem van kinderen aantasten,” aldus de oud-huisarts. “Jarenlang heb ik deze kinderen begeleid en vaak was aanpassing van hun voedingspatroon al genoeg om klachten te verhelpen. Vooral suiker is een grote boosdoener.”

Moolenburgh zocht naar meer biologische manieren om bijvoorbeeld kanker aan te pakken, door de afweer van de patiënt te versterken door gezonde voeding en vitamines. Over de huidige geneeskunde zegt hij: “Het is allemaal symptoombestrijding en daar pak je de oorzaken van ziektes niet mee aan.”

Op het matje

Toen de regering besloot in 1968 fluoride aan drinkwater toe te voegen, schreef hij een artikel waarin hij waarschuwde voor de toename van kanker. Den Haag liet hem op het matje roepen en verbood hem zo te schrijven.

Hoewel zijn ideeën vaak geridiculiseerd werden, ziet hij nu wel een omslag. Steeds vaker wordt gekozen voor complementaire middelen of biologische voeding en wordt suiker in de ban gedaan. Dat vindt Moolenburg fijn om te zien. “We zijn er alleen nog lang niet,” voegt hij daar gelijk aan toe.

Omgebracht

De natuurlijke visie wordt namelijk gigantisch tegengewerkt vanuit de farmaceutische industrie. In Amerika zijn diverse klokkenluiders op het gebied van onder meer biologische kankerbehandelingen op raadselachtige wijze plots overleden. Moolenburgh vermoedt dat deze klokkenluiders zijn omgebracht.

De oud-huisarts, die gespecialiseerd was in de natuurlijke behandeling van kankerpatiënten en van kinderen met vaccinatiebeschadigingen en overgevoeligheden voor E-nummers, heeft ook nog een heel andere kant. Hij schreef onder andere twee bestsellers over engelen als beschermers en helpers van de mensheid.

[Trouw]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fan!
Fan!
7 jaren geleden

Gelukkig bestaat Hand Moolenburgh!
Lees zijn site door mensen!

http://www.homeopathie-behandeling.nl/artikelen-1/dr-hans-moolenburgh-1

Robin
Robin
7 jaren geleden

Dr. Moolenburgh is een van de weinige artsen die het vak uitoefende om de mensen daadwerkelijk beter te maken ipv. ziek te houden.
Met échte mensenkennis, vakkennis en intelligent handelen wel te verstaan.

Dat is tegenwoordig wel anders, met de huisarts/medicijnman voor de Farma.

Johan
Johan
7 jaren geleden

Tegenwoordig worden steeds meer een algorithmische benadering gepropageerd om ziektes te bestrijden.
Dit houdt in dat ziektes statistisch benaderd worden om zo de ziektes in de ban te doen.
Genetica wordt waarschijnlijk de weg om ziektes te bestrijden. Op die manier komt de symptoom bestrijding steeds meer op de achtergrond.
Ongeveer 90% van de cliënten die de huisarts bezoeken voelen zich ziek om mentale redenen. Dit betekent dat heel veel mensen lijden aan lichamelijke symptomen, want het mentale welzijn heeft veel te maken met de gezondheid van het lichaam, hetgeen ook met mondjesmaat in de westerse geneeskunst wordt erkend.

Ziektes kunnen heel moeilijk uitgebannen worden , want de leefomgeving, het klimaat, hebben ook weer invloed op lichamelijk welzijn en dus ook op het mentale welzijn.

exegese
exegese
7 jaren geleden

Een wijs man, behalve arts, een echte arts die op zoek gaat naar de oorzaak van de kwaal of ziekte in plaats van de symptomen te bestrijden, is hij ook filosoof. Ik las onlangs een prachtig en verhelderend boekje van hem met als titel : Is toeval echt toevallig ? Prachtig boekje wat je kijk op de omringende wereld echt in positieve zin kan veranderen.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x