Homepagina » Gezondheid » Oud-huisarts (91) strijdt al zijn hele leven voor een natuurlijke aanpak van ziektes
Oud-huisarts (91) strijdt al zijn hele leven voor een natuurlijke aanpak van ziektes

Oud-huisarts (91) strijdt al zijn hele leven voor een natuurlijke aanpak van ziektes

Voormalig huisarts Hans Moolenburgh (91) maakt zich al zijn hele leven hard voor een natuurlijke aanpak van ziektes. Volgens hem realiseren mensen zich te weinig dat onze vervuilde aardbol hun gezondheid aantast.

Onder andere door de vele straling waar we aan worden blootgesteld en ons drinkwater, waar nog altijd medicijnresten in zitten. Zijn archief zit tjokvol wetenschappelijke artikelen hierover, maar die verschijnen nauwelijks in reguliere medische tijdschriften.

Toen Moolenburgh in de jaren vijftig als huisarts begon, doorliepen kinderen gewoon alle bekende kinderziektes en bouwden zo hun weerstand op. Doordat steeds meer kinderziektes werden weggeënt zag hij een vloed aan allergieën en intoleranties ontstaan.

Symptoombestrijding
Oud-huisarts (91) strijdt al zijn hele leven voor een natuurlijke aanpak van ziektes

Hans Moolenburgh

“Lees er ‘Vaccinatie’ van dr. Viera Scheibner maar op na over hoe vaccinatieprogramma’s het immuunsysteem van kinderen aantasten,” aldus de oud-huisarts. “Jarenlang heb ik deze kinderen begeleid en vaak was aanpassing van hun voedingspatroon al genoeg om klachten te verhelpen. Vooral suiker is een grote boosdoener.”

Moolenburgh zocht naar meer biologische manieren om bijvoorbeeld kanker aan te pakken, door de afweer van de patiënt te versterken door gezonde voeding en vitamines. Over de huidige geneeskunde zegt hij: “Het is allemaal symptoombestrijding en daar pak je de oorzaken van ziektes niet mee aan.”

Op het matje

Toen de regering besloot in 1968 fluoride aan drinkwater toe te voegen, schreef hij een artikel waarin hij waarschuwde voor de toename van kanker. Den Haag liet hem op het matje roepen en verbood hem zo te schrijven.

Hoewel zijn ideeën vaak geridiculiseerd werden, ziet hij nu wel een omslag. Steeds vaker wordt gekozen voor complementaire middelen of biologische voeding en wordt suiker in de ban gedaan. Dat vindt Moolenburg fijn om te zien. “We zijn er alleen nog lang niet,” voegt hij daar gelijk aan toe.

Omgebracht

De natuurlijke visie wordt namelijk gigantisch tegengewerkt vanuit de farmaceutische industrie. In Amerika zijn diverse klokkenluiders op het gebied van onder meer biologische kankerbehandelingen op raadselachtige wijze plots overleden. Moolenburgh vermoedt dat deze klokkenluiders zijn omgebracht.

De oud-huisarts, die gespecialiseerd was in de natuurlijke behandeling van kankerpatiënten en van kinderen met vaccinatiebeschadigingen en overgevoeligheden voor E-nummers, heeft ook nog een heel andere kant. Hij schreef onder andere twee bestsellers over engelen als beschermers en helpers van de mensheid.

[Trouw]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Dr. Moolenburgh is een van de weinige artsen die het vak uitoefende om de mensen daadwerkelijk beter te maken ipv. ziek te houden.
  Met échte mensenkennis, vakkennis en intelligent handelen wel te verstaan.

  Dat is tegenwoordig wel anders, met de huisarts/medicijnman voor de Farma.

  26 likes
 2. Gelukkig bestaat Hand Moolenburgh!
  Lees zijn site door mensen!

  http://www.homeopathie-behandeling.nl/artikelen-1/dr-hans-moolenburgh-1

  15 likes
 3. Een wijs man, behalve arts, een echte arts die op zoek gaat naar de oorzaak van de kwaal of ziekte in plaats van de symptomen te bestrijden, is hij ook filosoof. Ik las onlangs een prachtig en verhelderend boekje van hem met als titel : Is toeval echt toevallig ? Prachtig boekje wat je kijk op de omringende wereld echt in positieve zin kan veranderen.

  13 likes
 4. Moolenburgh heeft een holistische kijk op de mens, en benadert deze dan ook zo in zijn behandelingen , iets wat een doorn in het oog is van de hardnekkige regulieren , die zich als marionetten laten gebruiken worden door Big Farma. Hij kent de (geestelijke) waarheid achter de materiele dingen omdat hij wijsheid combineert met intellect en niet alleen intellect zoals het geleerd word op de universiteiten , en wat wat leidt naar domheid en geld verdienen .
  Niet voor niets kwam hij met engelen in contact en wist daar vlug de waarheid in te vinden , als ook in andere dingen zijn boeken zijn getuigen gewoonweg van wijsheid en inzichten die hij verwierf tijdens zijn carriere als geneesheer .! En ik draag deze man heel hoog in het vaandel , moge hij nog lang bij ons zijn en nog veel mensen zo bewust maken als hij tot nu toe deed .

  9 likes
 5. Moleburgh was en is nog steeds een van de weinige pioniers op zijn vak gebied die nog in leven zijn ( moge hij nog lang leven) het werk en inzichten van de ze arts kun je enkel het predicaat geven zeer hoogwaardig !!! wij als mensheid mogen zeer blij zijn met een arts als Molenbergh ,
  Als nu de rest dit ook eens ging inzien dan zal het in de toekomst voor onze kinderen een beetje gemakkelijker op worden .
  Helaas willen de zogenaamde wijzen in Brussel en regeringen van landen er niet aan die gaan voor het grote geld

  4 likes
 6. Tegenwoordig worden steeds meer een algorithmische benadering gepropageerd om ziektes te bestrijden.
  Dit houdt in dat ziektes statistisch benaderd worden om zo de ziektes in de ban te doen.
  Genetica wordt waarschijnlijk de weg om ziektes te bestrijden. Op die manier komt de symptoom bestrijding steeds meer op de achtergrond.
  Ongeveer 90% van de cliënten die de huisarts bezoeken voelen zich ziek om mentale redenen. Dit betekent dat heel veel mensen lijden aan lichamelijke symptomen, want het mentale welzijn heeft veel te maken met de gezondheid van het lichaam, hetgeen ook met mondjesmaat in de westerse geneeskunst wordt erkend.

  Ziektes kunnen heel moeilijk uitgebannen worden , want de leefomgeving, het klimaat, hebben ook weer invloed op lichamelijk welzijn en dus ook op het mentale welzijn.

  3 likes
 7. jarenlang van alles gevolgd…van wat ie zegt, doet en schrijft…oh ik heb hem diep lief, deze mens…!
  Werkelijke intelligentie…een warm hart……..én moedskracht!

  Hans Moolenburgh I love you!
  Blessed is the One who’s life is the proof and the evidence of TRUTH!

  3 likes
 8. De zin van ziek zijn, Thorwald Dethlefsen

  Lezen !

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister-president

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

We moeten ons realiseren dat het maanden ...

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...