Mens en Dier

Oud-huisarts: ‘Dit is de ECHTE reden waarom steeds meer landen mondkapjes verplichten’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ze voeren de druk verder op. De door de kwaadaardige Gates gefinancierde monsters die de wereld willen overnemen en ons in slaafse zombies willen veranderen, maken het dragen van mondkapjes in steeds meer landen verplicht, zegt oud-huisarts, voormalig hoogleraar en schrijver Vernon Coleman.

Vanaf 24 juli moeten we ons hier in Groot-Brittannië verkleden als bankovervallers wanneer we boodschappen gaan doen. Het personeel hoeft geen kapje te dragen, want volgens Boris de Baviaan kan het virus niet worden overgedragen van medewerker op klant. Wat is het coronavirus toch slim.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Vreemd genoeg kan het coronavirus geen mensen besmetten die op kantoor werken. Alsof dit zeer intelligente virus tegen zichzelf zegt: ‘Ik kan deze mensen besmetten omdat ze winkelen, maar ik mag geen mensen besmetten die werken’.

Wat gewasziekten te maken hebben met mondkapjes

Als dit klinkt als onwetenschappelijk gebrabbel is dat omdat het onwetenschappelijk gebrabbel is. Als we geen oorlog zouden voeren tegen de meest kwaadaardige cabal die ooit op deze aarde heeft rondgelopen, dan zou dit gewoon lachwekkend zijn. De wetten die er nu door worden gedrukt zouden Stalin, Hitler, Attila de Hun en zelfs Vlad de Spietser en Genghis Khan jaloers maken.

Iedereen weet dat de ziekte bijna is verdwenen. Spoedig zal het virus nog minder bedreigend zijn dan voetschimmel. Als het coronavirus een popplaat was, dan zou hij op het punt staan om uit de top 100 te verdwijnen.

Waarom moet iedereen opeens aan de mondkapjes? Het enige wat ik kon vinden was een onderzoek dat is uitgevoerd door de Universiteit van Cambridge. Zij hebben kennelijk geconcludeerd dat het dragen van mondkapjes een goed idee is. En raad eens wat de persoon die het onderzoek heeft uitgevoerd doet voor de kost? Zijn naam is Richard Stutt en hij maakt modellen over de verspreiding van gewasziekten. Gewasziekten! Hij maakt modellen, net als Ferguson.

Hij is gespecialiseerd in gewasziekten en weet plotseling alles over mondkapjes en of we ze al dan niet moeten dragen. Raadde Stutt mensen vorig jaar ook aan om mondkapjes te dragen tegen de griep? Heeft hij het dragen van mondkapjes aangeraden om de verspreiding van tuberculose te voorkomen? Een kwart van de wereldbevolking is besmet met tuberculose, een ziekte die jaarlijks meer dan 1,5 miljoen levens eist. Als we één mondkapje moeten dragen voor het coronavirus, dan hebben we er per persoon vier nodig voor tuberculose.

Smerige vingerafdrukken van de Gates Foundation

Velen maken de fout door zich te focussen op het reproductiegetal, het aantal besmette personen. Dat getal is volstrekt onbelangrijk. Waar het om gaat, is het aantal sterfgevallen. En dat aantal daalt aanzienlijk omdat ze oude mensen in verpleeghuizen niet langer vermoorden. Als Stutt een arts was dan zou hij dat misschien kunnen begrijpen.

“We hebben weinig te verliezen door op grote schaal mondkapjes te dragen,” zei ene dr. Retkute van Cambridge. Niets te verliezen? Twee kennissen van mij droegen mondkapjes en stierven door zuurstofgebrek. We moeten beseffen dat dit onderdeel is van het plan van de overheid om de wereldbevolking uit te dunnen, en de harten van Bill en Melinda Gates te veroveren.

Misschien ben ik sceptischer geworden over de Universiteit van Cambridge nadat de universiteit 210 miljoen dollar heeft aangenomen van de Bill & Melinda Gates Foundation. Overal waar je kijkt zie je de smerige vingerafdrukken van de Gates Foundation.

Het komt erop neer dat er geen medische reden is om een mondkapje te dragen. Ze zijn slecht voor je. De enige reden dat we worden gedwongen om mondkapjes te dragen, is om ons te onderdrukken, bang te maken en ons in zielige slaven van het beest te veranderen. Als je een mondkapje draagt, behoren je lichaam, je geest en je ziel toe aan hen. Game over.

Knielen voor je meesters

Hoelang moeten we ze dragen? Drie maanden? Zes maanden? Twaalf maanden? Waarschijnlijk voor altijd. Ze zeggen dat we ze moeten blijven dragen tot het vaccin klaar is. Dat kan nog wel 5, 10 of 15 jaar duren. Of langer. Dit zal onderdeel worden van het nieuwe abnormaal.

Is het mogelijk dat mondkapjes onderdeel zijn van een soort satanisch ritueel, net als handen wassen en afstand houden? Als deze oorlog voorbij is en we dit conflict met onze eigen overheid hebben gewonnen, zullen onze politieke leiders kandidaten zijn voor het oorlogstribunaal.

Eenieder die een mondkapje draagt, is een ruggengraatloze collaborateur die de slechtste mensen helpt die ooit op deze aarde hebben rondgelopen. Onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door een paar bloemisten heeft laten zien dat dragers van mondkapjes niet voor zichzelf kunnen denken. Ze zijn niet slim, het zijn volgers, het zijn mensen die er als kind van droomden om kampbewaker te worden. Ze doen nooit iets en zullen nooit iets bereiken. Het zijn zielenpoten die toegewijd zijn aan de EU.

Doe je mondkapje op en kniel voor Gates, Soros, de Rothschilds en de Rockefellers, Blair en de Clintons. Wat een kwaadaardig, zielloos clubje.

Kamer van verschrikkingen

De massamedia noemen Bill Gates een filantroop. Ik ga proberen om de definitie van het woord filantroop te veranderen. Bij het woord ‘filantroop’ zou je in het vervolg moeten lezen: ‘Een filantroop is een schurk die geen enkele interesse heeft in het welzijn van anderen, en die donaties gebruikt om macht te kopen en nog meer geld te verdienen’.

Als synoniem voor ‘filantroop’ stel ik voor: ‘slijmerig, eencellig organisme dat gewoonlijk wordt gevonden op de bodem van smerige vijvers’.

De idioten die rondlopen met hun mondkapje en knielen voor de giftige Gates zijn in mijn ogen zo gevaarlijk en ziek dat we ze in een reageerbuis moeten rammen en bewaren in de kamer van verschrikkingen in Madame Tussauds. Daar is ook plek voor Blair, de afschuwelijke Clintons en de smerige Obama.

De hersenloze dragers van mondkapjes zijn collaborateurs en je weet wat er gaat gebeuren met collaborateurs als de oorlog voorbij is. De meesten van hen zijn remainers die niet de moeite namen om genoeg onderzoek te doen zodat ze erachter zouden komen dat de EU is opgezet door nazi’s.

Ik sluit af met mijn mantra: ‘Geen dom mondkapje, geen dodelijk vaccin, geen 1,5 meter’. Leer het uit je hoofd en deel het met de collaborateurs die ons mee willen slepen, maar daarin niet zullen slagen omdat mensen die het licht hebben gezien een monopolie hebben op wijsheid, moed en integriteit.

[Vernon Coleman]

4 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
3 jaren geleden

Vanuit de hele wereld blijven berichten binnenkomen over het succes bij de behandeling van COVID-19 met homeopathie. Het American Institute of Homeopathy (AIH) stelt met succes behandelde gevallen samen uit de VS, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Canada, Turkije en India. Zoals bij de meeste ziekten, zijn de beste kansen op succes altijd in het begin, wanneer de symptomen voor het eerst optreden. In allopathische ziekenhuizen werden ze tesamen met de standaard behandeld.Slechts enkele tientalle middelen moet je door en door kennen om meer dan 90% op te lossen zonder verwikkelingen, beademing en revalidatie.Dr FAUCI de spin in het net en de grootste smeerlap onder de virologen.Wie ging er stalen nemen van de virussen 1000 km van het lab? Viro-logen. Wie roerde er in urine, stront en bloed van die dieren? De viro-logen. Wie kwam lezingen geven op TV en in universiteiten en andere media? De viro-logen. Wie vertelde op de TV dat als ze besmet waren dat ze vrijwillig in quarantaine gaan? een Chinese viro-loog. Wie zet de WHO onder druk? De Chinezen. Deze dieren leven al duizenden jaren samen met de mens. Pas nadat viro-logen ermee begonnen is het zover gekomen. Wie of wat is Bill Gates ? Hij is geen dokter, geen professor, geen epidemioloog, geen viroloog doch een simpele zakenman, een zeer sluwe handelsman die geen middel schuwt zich over de ruggen en ten koste de gezondheid van anderen zich buitensporig te verrijken en zijn macht al kwijlend te vergroten. Waarom laten mensen wereldwijd zich vol spuiten door producten van deze sluwe gifmenger, waarom dulden wij nog dat de door ons gekozen regeringsleiders de adviezen volgen van de organisatie van deze oplichter, deze meedogenloze crimineel ? Wie gelooft dit soort schuim der aarde nog ?Iedere epidemie de laatste decennia is gestart in een labo veroorzaakt door experts die de wereld rondtrekken om te roeren in stront, urine en bloed van dieren waarmee de mens al generaties lang mee samenleeft. Door het transport uit zijn natuurlijke omgeving maakt dat de natuurlijke weerstand van de mens wegvalt. De Engelsen brachten ook dekens met pokken besmet naar de indianen om hen uit te roeien.Ze ontdekken van alles en lossen niks op. Dankzij de virologen zitten we nu in deze situatie.”Gain-of-function” verwijst naar experimenten waarbij een ziekteverwekker wordt gewijzigd om hem nieuwe of toegevoegde functionaliteit te geven, zoals het vermogen om mensen te infecteren wanneer dat niet kon, of verhoogde besmettelijkheid of letaliteit SARS-CoV-2 is het enige coronavirus met een furinesplitsingssite. Zelfs verre familieleden van CoV-2 hebben dit niet.Gevaarlijke coronavirus-experimenten onder leiding van Dr. Anthony Fauci gingen door in de VS tot 2014, toen president Obama het werk beval te stoppen vanwege veiligheidsschendingen bij drie biolabs. Fauci verplaatste de operaties vervolgens naar het Wuhan-laboratorium in China en zette de coronavirus-experimenten voort tot het moment dat de COVID-19-pandemie zich voordeed.

salvar
salvar
3 jaren geleden

wil je je ziel en zaligheid niet verkopen aan de duivel dan.
geen vaccin.
geen mondkapje.
geen 1,5 meter.
niet kijken naar npo 1,2 en 3.
trek je eigen conclusie.

wil je dit wel succes verder.

Philip
Philip
3 jaren geleden

Ik werk zelf in een rusthuis en kan zeggen dat mondmaskers niet helpen, toch die stoffen en chirurgische mondmaskers niet.
De voordelen die je er zou uithalen volgens de zgn media experts virologen, is in de realiteit statistics verwaarloosbaar.
Wij moesten deze verplicht dragen van af half Maart, uiteindelijk is nagenoeg iedereen besmet geraakt, zowel bewoners als verzorgend en verplegend personeel.

De enige mondmaskers die wel beter kunnen helpen, zijn de FFP2 en de FFP3 mondmaskers, deze zijn opgebouwd uit kleine microvezels en er is een degelijke filter in verwerkt.
Nadeel is dat ze vrij prijzig zijn en moeilijk te verkrijgen, alleen mensen die rechtstreeks in contact komen met Covid 19 patiënten krijgen deze aangeboden.

Veelvuldig handen wassen en ontsmetten brengt ook geen soelaas, er is altijd residu dat de dans ontspringt, meer nog, virussen en bacteriën worden na verloop van tijd immuun, met 100% alcohol je handen was is niet aan te raden wegens brandwonden.

Handschoenen zijn een grote bron van virussen en bacteriën, deze moet je na ieder gebruik en in het geval van de zorgverleners, na ieder bezoek aan een bewoner/patient weggooien.
Word zelden gedaan vanwege de hoge kostprijs (moeten zuinig zijn op de handschoenen en mondmaskers)

Ik zie ondanks de verplichting van mondmaskers in België (ja het is verplicht, het is volgen of vervolgd worden) dat veel mensen nog steeds niet weten hoe ze te dragen.
Ik weet het noemt een mondmasker, maar dat betekend niet dat je alleen de mond en kin moet gaan bedekken.
Een mondmasker dient om je mond en neus te bedekken, dus nogmaals, niet alleen je kin en mond. (krijg het daar van)

Voor België is voornamelijk Marc van Ranst de spreekbuis, hij is een lab rat en spreekt vooral in naam van big farma.
Hij is groot voorstander van vaccinatie op alle vlakken, thans is hij medeverantwoordelijk voor de 41 duizend doden op amper 4 maanden tijd in het griep seizoen 2014-2015…ze hadden namelijk verkeerd gegokt welke griep stam dominant ging zijn.

Dat is die zelfde Van Ranst in het jaar 2009, die voorspelde (voorspelde) miljoenen doden daar de mexicaanse varkensgriep.
Uiteindelijk was het een storm in een glas water en zat de regering opgescheept met miljoenen dosissen waardeloos medicijn zoals Tamiflu.
PS: Marc van Ranst gaat ook de politiek in, van een enige onafhankelijke lab rat kan men zeker niet spreken.

Ook voor België en spreekbuis voor de media is een zeker Steven Van Gucht..
Steven is voornamelijk een statische idiote viroloog, maw, hij baseert zich op modellen en dan ook nog steeds in het ergste geval.
Zulke mensen baseren zich dus nooit op de realiteit, het zijn cijfer geile mensen en daar rond word dan een heel beleid rond gevoerd.
Het zou me ook niet verbazen moest hij geld hebben ontvangen van de Melinda en Gates foundation, geld van big farma krijgt hij zo wie zo al. (dat geld voor nagenoeg alle medische Universiteiten en medische instituten) Dus wederom, er is nooit sprake van enige onafhankelijkheid, er zijn altijd bepaalde belangen mee gemoeid…mensen die dat nu nog steeds niet door hebben zijn niet alleen blind zoals een Mol, maar vergeef me, ook zo dom als een achterdeur!!

Marco
Marco
3 jaren geleden

Cijfers coronavirus SARS-COV2 (veroorzaakt ziekte Covid 19)
D.d. 13 juli 2020

Zweden
Inwoners
10101341
Getest en positief Covid-19
74898 (ca.0,74% van de bevolking)
Overleden
5526 (ca. 0,05% van de bevolking)
(note: Zweden heeft enorm ingezet op testen, al is deze slechts in 50% van de gevallen betrouwbaar.)

Nederland
Inwoners
17136132
Getest en positief Covid-19
51237 (ca. 0,30% van de bevolking)
Overleden
6156 (ca. 0,04% van de bevolking)

Verenigde Staten
Inwoners
330846486
Getest en positief Covid-19
1811277 (ca. 0,55% van de bevolking)
Overleden
105147 (ca. 0,03% van de bevolking)
(note: De VS heeft enorm ingezet op testen, al is deze slechts in 50% van de gevallen betrouwbaar.)

Italië
Inwoners
60459655
Getest en positief Covid-19
243061 (ca.0,40% van de bevolking)
Overleden
34954 (ca. 0,06% van de bevolking)
(note: Italië heeft enorm ingezet op testen, al is deze slechts in 50% van de gevallen betrouwbaar.)

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x