Homepagina » Mens en Dier » ‘Rutte zet draai al in om toch te tekenen bij het kruisje. De rest is toneel’
rutte
Foto: Minister-president Rutte CC BY 2.0

‘Rutte zet draai al in om toch te tekenen bij het kruisje. De rest is toneel’

In Brussel overleggen de 27 regeringsleiders van de EU over het coronaherstelfonds. De top begon vrijdag en er ligt nog steeds geen akkoord. Premier Rutte wil strenge voorwaarden verbinden aan de leningen en subsidies uit het herstelfonds, waar 750 miljard euro in gestort zal worden. Dit tot grote ergernis van andere landen.

Volgens Rutte ‘wordt er vooruitgang geboekt’. De EU-top lijkt daarmee aan te koersen op een compromis. “We zijn nog bezig, maar er zit wel schot in de zaak,” aldus de premier.

Blijf in Brussel en kom nooit meer terug

PVV-leider Geert Wilders reageert: “De draai wordt al ingezet om toch te tekenen bij het kruisje. De rest is allemaal toneel. Als Rutte instemt met honderden miljarden aan giften en subsidies aan Zuid-Europese landen dan heeft hij opnieuw gefaald en de Nederlandse belastingbetaler bedrogen.”

Voorafgaand aan de top gaf Wilders Rutte een simpele opdracht mee: “Veto het herstelplan en kondig een Nexit aan. Zo niet, blijf in Brussel en kom nooit meer terug.”

Enkele dagen geleden liet Rutte al weten toch bereid te zijn om de leningen uit het Europese coronaherstelfonds om te zetten in giften.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gaston schreef:

  Wederom heeft Wilders gelijk. De regeringsleiders hebben donderdag bij het begin van de eerste vergadering allemaal al getekend. Alles wat daarna gebeurt is toneel om thuis te verkopen dat ze zo hun best gedaan hebben om het beste voor hun land er uit te slepen.

  37 likes
 • salvar schreef:

  wat je ook denkt van wilders hij zegt het wel.
  vooral het laatste blijf in brussel.
  geweldig als die idioot daar blijft in het gekkenhuis.

  27 likes
  • Willem schreef:

   Tja maar na 16 jaar in de kamer blijft het bij woorden, hij greep de laatste verkiezingen ook niet aan om mee te regeren terwijl het de 2e partij was dat zegt genoeg.

   8 likes
 • jenne aakster schreef:

  Rutte en Ollogren zijn afgesanten van de Bilderberggroep alias NWO, hebben hun opdracht op zak, hij moet kiezen tussen zijn volk wat hij in wezen toch vertegenwoordigt, en zijn echte baas we gaan het zien, als hij accoord gaat, is de toekomst van Nederland verkwanselt, met alle negatieve gevolgen van dien !

  17 likes
  • Sjaakie van den Hoek schreef:

   Aan alle schrijvers van de reacties van VOOR 13:00 uur.

   Nederland is al lang geleden verkwanseld daar kan niets meer aan gedaan worden, hadden jullie maar beter naar Geert Wilders moeten luisteren, Maar dat verdomden JULLIE!!!
   Eigen schuld dikke BULT. пока пока vertaald Pokka pokka!!

   11 likes
   • Rob schreef:

    Al honderden jaren zijn ze bezig met het plan van een NWO. Om het even wat ‘dichterbij’ te houden, het systeem van direct na w.o. 2 was al bedoeld om mensen steeds meer van de welvaart afhandig te maken. In he begin kon een gezin van 1 inkomen goed leven. Daarbij was de kinderbjslag heel hoog. Dus alles bij elkaar had een gemiddeld gezin niets te klagen. Maar dan heb je sindsdien ook het belasting systeem en de inflatie. De inflatie houdt in feite gewoon in dat prijzen verhoogd worden. Daardoor was één inkomen op een gegeven moment al niet meer genoeg. Ook de kinderbijslag werd afgebroken tot uiteindelijk wat het nu is. En zo wordt iedereen al heel lang voorbereid op het moment dat er niets meer is en iedereen volledig afhankelijk van de staat en uiteindelijk de NWO zal zijn. Alle welvaart is intussen opgeslokt door de elite. de top 1% heeft ruim 50% van alle welvaart opgeslokt. De top 10% heeft zo’n 93% van alle welvaart opgeslokt. 90% van de wereldbevolking moet de laatste 7% verdelen en een groot deel heeft helemaal niets. Denk aan Afrikaanse landen en Aziatische landen. Wij hebben het voor onze standaard niet bepaald goed maar in die landen ligt het ng veel lager. Er zijn zelf types die beweren dat de wereld hun bezit is en de mens hier geen bestaansrecht heeft. Die knakker van Amazon heeft zich zo’n 400.000 tot 500.000 ha grond toegeëigend. Wat moet je met zoveel grond? En zo zijn er meer die zich enorme oppervlakten grond hebben toegeëigend. En jij denkt dat Wilders aan die wereldwijde structuur iets zal veranderen? De hele kliek in het Binnenhof is een poppenkast waar er teveel naar kijken en luisteren. De politiek bepaald helemaal niets, die voert alleen maar uit wat hun meesters hen bevelen. Nederland zoals wij het kennen, van na de oorlog, is al die tijd al onder de macht van de globalisten en hun agenda.

    14 likes
   • Skalenski schreef:

    Wilders is ook niets meer als een poppetje in het circus en wordt gefinancierd vanuit Israel. Pim Fortuyn, in tegenstelling tot Geert W, was duidelijk geen lid van “de club” want die hebben ze omgelegd………

    13 likes
   • jenne aakster schreef:

    Beste Sjaakie, je blijft hopen op iets dat je weet niet zal gebeuren, het is zo’n hopeloos gevoel dat je als mens met al je zorgen en ilussies, maar steeds moet constateren genaaid te worden, door een groep leugenaars en manipulateurs, en dan niet de moed op kan brengen om hier een eind aan te maken, we moeten ons schamen hier voor !!!

    1 likes
    • jenne aakster schreef:

     We zijn Opa’s – Vaders we hebben een verantwoordelijkheid tegen over onze nazaten, hoe kun je als Man Vader je woord gestand doen, terwijl je in wezen levens lang een bedrogen slaaf bent van dit Krupuul, die je al smilend verkopen aan de hoogste bieder, ik schaam me diep, dit te hebben laten gebeuren, en deze erfenis door geef aan mijn nakomelingen, shame on you !

     1 likes
 • John schreef:

  Dat toneel stuk is al op dag 1 van het overleg begonnen. stoere praatjes voor het grote publiek, maar je VETO gebruiken natuurlijk niet. Zo stoer is die Rutte niet.

  15 likes
 • exegese schreef:

  Het is en blijft een klucht, maar dan wel een hele dure !
  God is ingeruild voor geld en geld is the main tool van satan.

  14 likes
 • Piet schreef:

  Respect voor Wilders…

  Dat is ook wat gaat gebeuren straks volgens mij: Rutte gaat Europa in. Wordt geen premier meer hier in Nederland. Het wordt ‘te’ democratisch voor hem hier.

  9 likes
 • PREDATOR schreef:

  Iamand zal die “Leider” toch een halt aan moeten roepen.Dit gaat veels te ver..Maar wat is ver in de ogen van dat kind..pff

  7 likes
 • wolfje168 schreef:

  Ze moeten er een lachmachine achter zetten, iedere keer dat Rutte op tv aan het woord is.

  6 likes
 • 't Roode Vaan schreef:

  Wilders kan heel goed roeptoeteren en hij is altijd boos.
  Makkelijk lullen als je geen verantwoordelijkheid hoeft te nemen.
  Geert kan beter naar Israel emigreren.
  Daar gaat alles precies zoals hij wil.

  5 likes
 • Jack Burton schreef:

  Rutte doet precies hetzelfde als Wilders…gehoorzamen aan z’n (poppen)meester, zo heeft het “klootjesvolk” vertier/hoop/bezigheid, kijkt de andere kant op etc. en lijkt het allemaal levensecht…
  Slim hè?…zo kun je dictatuur verkopen als democratie (of wat dan ook), niet doorvertellen hoor dit gebeurd pas sinds de eerste “beschaving”…

  …slaap lekker iedereen!

  5 likes
 • Piet schreef:

  Er is helemaal geen herstel…??!!

  Het virus duikt alleen terug in de natuur als ecosystemen worden hersteld.
  Net als een leeuw die zijn habitat verloren heeft.

  Alternatieve oplossingen anders dan een vaccin worden nog steeds niet geaccepteerd. Wordt ook nauwelijks aan gewerkt. Terwijl daar wel de oplossing ligt: Andere beademing op IC, vitamine C, chloroquine met zink etc.

  Mensen zijn nog steeds niet verbonden met ‘All that Is’. God. Iedere leider, bestuurder, arts… Ze zijn in feite allemaal gevaarlijk voor de mensheid want ze denken niet in oplossingen voor iedereen. Komt niet genoeg vanuit het hart.

  Enige wat er nu gebeurt is dat mensen bewust raken van wat er allemaal speelt, (dank zij dit soort sites) en straks gaan stemmen voor grote veranderingen. Gelukkig is de mensheid dan wel weer zo gegroeid dat er geen oorlogen uitbreken nu.

  4 likes
 • G van peet schreef:

  De termen in de krant veranderen…alsof er een accoord moet komen. Onze wens was: geen accoord…geen kosten. Poot stijhouden om een accoord te bewerkstelligen? Juist het omgekeerde is gewenst. Elke keer hetzelfde spel…hoe dom is de Nederlander nou eigenlijk?

  4 likes
 • Petrus schreef:

  Ja, Rutte hè.
  Dat zegt genoeg!

  3 likes
 • x

  Check Also

  rutte

  Antwoord van Rutte op allesbepalende coronavraag is ronduit schokkend

  FvD-leider Thierry Baudet vroeg premier Rutte in ...

  overheid

  ‘Overheid maakt ons monddood. Dit is onderdrukking in zijn zuiverste vorm’

  Premier Rutte had gisteren een advies voor ...

  >