Mens en Dier

‘Rutte zet draai al in om toch te tekenen bij het kruisje. De rest is toneel’

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Brussel overleggen de 27 regeringsleiders van de EU over het coronaherstelfonds. De top begon vrijdag en er ligt nog steeds geen akkoord. Premier Rutte wil strenge voorwaarden verbinden aan de leningen en subsidies uit het herstelfonds, waar 750 miljard euro in gestort zal worden. Dit tot grote ergernis van andere landen.

Volgens Rutte ‘wordt er vooruitgang geboekt’. De EU-top lijkt daarmee aan te koersen op een compromis. “We zijn nog bezig, maar er zit wel schot in de zaak,” aldus de premier.

Blijf in Brussel en kom nooit meer terug

PVV-leider Geert Wilders reageert: “De draai wordt al ingezet om toch te tekenen bij het kruisje. De rest is allemaal toneel. Als Rutte instemt met honderden miljarden aan giften en subsidies aan Zuid-Europese landen dan heeft hij opnieuw gefaald en de Nederlandse belastingbetaler bedrogen.”

Voorafgaand aan de top gaf Wilders Rutte een simpele opdracht mee: “Veto het herstelplan en kondig een Nexit aan. Zo niet, blijf in Brussel en kom nooit meer terug.”

Enkele dagen geleden liet Rutte al weten toch bereid te zijn om de leningen uit het Europese coronaherstelfonds om te zetten in giften.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Iamand zal die “Leider” toch een halt aan moeten roepen.Dit gaat veels te ver..Maar wat is ver in de ogen van dat kind..pff

exegese
exegese
1 jaar geleden

Het is en blijft een klucht, maar dan wel een hele dure !
God is ingeruild voor geld en geld is the main tool van satan.

jenne aakster
jenne aakster
1 jaar geleden

Rutte en Ollogren zijn afgesanten van de Bilderberggroep alias NWO, hebben hun opdracht op zak, hij moet kiezen tussen zijn volk wat hij in wezen toch vertegenwoordigt, en zijn echte baas we gaan het zien, als hij accoord gaat, is de toekomst van Nederland verkwanselt, met alle negatieve gevolgen van dien !

salvar
salvar
1 jaar geleden

wat je ook denkt van wilders hij zegt het wel.
vooral het laatste blijf in brussel.
geweldig als die idioot daar blijft in het gekkenhuis.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x