Universum

“Oud-marinier beveiligde 17 jaar lang menselijke kolonies op Mars”

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse oud-marinier heeft gezegd dat hij 17 jaar lang gestationeerd is geweest op de planeet Mars. Dat melden diverse media.

De gepensioneerde officier, die het pseudoniem Kapitein Kaye gebruikt, beweert ook dat hij heeft gediend bij een geheime ‘ruimtevloot’ van een multinational die Earth Defense Force wordt genoemd. Deze ruimtevloot zou militair personeel werven in landen als Rusland, China en de Verenigde Staten.

De oud-marinier zegt dat hij naar de rode planeet werd gestuurd om vijf menselijke kolonies te beschermen tegen inheemse levensvormen. Kapitein Kaye is naar eigen zeggen getraind om drie verschillende soorten gevechtstoestellen en drie soorten bommenwerpers te besturen. Hij voegde toe dat zijn training plaatsvond op een geheime maanbasis genaamd Lunar Operations Command, Saturnusmaan Titan en in de ruimte.

Kapitein Kaye zegt dat op de maan een ceremonie werd gehouden toen hij met pensioen ging. Bij deze gelegenheid zouden diverse vips aanwezig zijn geweest, waaronder de Amerikaanse oud-minister van Defensie Donald Rumsfeld.

[Daily Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk001
Henk001
8 jaren geleden
ronny
ronny
8 jaren geleden

en waar blijven de live beelden van deze mars basissen dan wel ???????

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Hoe maken we dit bericht tot wereld nieuws? Zou het een goede zaak zijn als dit wereldkundig wordt gemaakt en zou dit een bijdrage leveren aan de verruiming van het menselijke bewustzijn.
‘De oud-marinier zegt dat hij naar de rode planeet werd gestuurd om vijf menselijke kolonies te beschermen tegen inheemse levensvormen’, die inheemse levensvormen, waren dat ook E.T.’s? In zo’n geval zou het ook toegankelijker moeten worden om E.T.’s uit te nodigen om de mensheid te helpen bij rampen op Aarde.

pietje bell
pietje bell
8 jaren geleden

Waar zijn die andere minstens 25 jaar gebleven. En Ronny die live beelden kan je wel vergeten. Er zou eens een stapel geroofd goud te zien zijn of de aller nieuwste wapens.(Die toch niet zullen werken)Daar naast zitten zij daar wel maar in principe tussen 2 volkeren die ver boven hun staan.Maar die arrogantie van de cabal kent geen grenzen.Maar de afloop is al te zien in Avatar.Of te wel een enkeltje retour naar huis.(je kan daar gewoon ademhalen net als hier)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x