Homepagina » Universum » “Oud-marinier beveiligde 17 jaar lang menselijke kolonies op Mars”
"Oud-marinier beveiligde 17 jaar lang menselijke kolonies op Mars"

“Oud-marinier beveiligde 17 jaar lang menselijke kolonies op Mars”

Een Amerikaanse oud-marinier heeft gezegd dat hij 17 jaar lang gestationeerd is geweest op de planeet Mars. Dat melden diverse media.

De gepensioneerde officier, die het pseudoniem Kapitein Kaye gebruikt, beweert ook dat hij heeft gediend bij een geheime ‘ruimtevloot’ van een multinational die Earth Defense Force wordt genoemd. Deze ruimtevloot zou militair personeel werven in landen als Rusland, China en de Verenigde Staten.

De oud-marinier zegt dat hij naar de rode planeet werd gestuurd om vijf menselijke kolonies te beschermen tegen inheemse levensvormen. Kapitein Kaye is naar eigen zeggen getraind om drie verschillende soorten gevechtstoestellen en drie soorten bommenwerpers te besturen. Hij voegde toe dat zijn training plaatsvond op een geheime maanbasis genaamd Lunar Operations Command, Saturnusmaan Titan en in de ruimte.

Kapitein Kaye zegt dat op de maan een ceremonie werd gehouden toen hij met pensioen ging. Bij deze gelegenheid zouden diverse vips aanwezig zijn geweest, waaronder de Amerikaanse oud-minister van Defensie Donald Rumsfeld.

[Daily Mirror]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk001
Henk001
6 jaren geleden
ronny
ronny
6 jaren geleden

en waar blijven de live beelden van deze mars basissen dan wel ???????

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Hoe maken we dit bericht tot wereld nieuws? Zou het een goede zaak zijn als dit wereldkundig wordt gemaakt en zou dit een bijdrage leveren aan de verruiming van het menselijke bewustzijn.
‘De oud-marinier zegt dat hij naar de rode planeet werd gestuurd om vijf menselijke kolonies te beschermen tegen inheemse levensvormen’, die inheemse levensvormen, waren dat ook E.T.’s? In zo’n geval zou het ook toegankelijker moeten worden om E.T.’s uit te nodigen om de mensheid te helpen bij rampen op Aarde.

Drac
Drac
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

Ben je echt zo simpel? Dit soort nieuws serieus nemen. Ben je 10 jaar ofzo? Man man man, wat zijn mensen toch makkelijk te beïnvloeden.

pietje bell
pietje bell
6 jaren geleden

Waar zijn die andere minstens 25 jaar gebleven. En Ronny die live beelden kan je wel vergeten. Er zou eens een stapel geroofd goud te zien zijn of de aller nieuwste wapens.(Die toch niet zullen werken)Daar naast zitten zij daar wel maar in principe tussen 2 volkeren die ver boven hun staan.Maar die arrogantie van de cabal kent geen grenzen.Maar de afloop is al te zien in Avatar.Of te wel een enkeltje retour naar huis.(je kan daar gewoon ademhalen net als hier)

huisheks
huisheks
6 jaren geleden

En nu …. ? Nu moeten we hoera roepen, of zo………..?
Wat kunnen we hiermee ? Niks, noppes, nada.
Bewijzen hebben we niet, deze man treedt niet in de openbaarheid. Het wordt niet ontkend , maar ook niet bevestigd van overheidswege ( zullen ze ook nooit doen). Zie Rumsfeld niet gauw zo’n reisje maken hoor, op zijn leeftijd …
Dus wat kunnen we voor de waarheid aannemen ? Avatar ??
De films vertellen de waarheid ??? Ik ga direct naar Hollywood, halleluja, de films zij geprezen.

huisheks
huisheks
Reactie op  huisheks
6 jaren geleden

Als ik het goed begrepen heb zijn wij dan eigenlijk gemener dan de ET’s ; we stelen hun planeet ,zetten er kolonies op en huren Amerikaanse troopers in om deze kolonies te verdedigen tegen de oorspronkelijke bewoners.
Wat maakt dat van ons ? Overheersers, slavenhandelaren ? Zoals in the good old days ?
BAH !!!

Ruud
Ruud
Reactie op  huisheks
6 jaren geleden

Dat laatste klinkt dan wel weer bekend en geloofwaardig.

Van Eijk
Van Eijk
Reactie op  huisheks
6 jaren geleden

Laura Eisenhouwer verteld het zelfde verhaal.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
6 jaren geleden

Stel dat zo’n ruimtevloot bestaat, en we kunnen interplanetair reizen.
Dan vraag ik me af of we vreemde werelden gaan ‘ontdekken’ of ‘veroveren’.
Als het verhaal waar is, is die keuze dus al gemaakt.
Het is veroveren geworden. Kolonialisme.

Sytze
Sytze
6 jaren geleden

Interessant bericht, zou zomaar ‘the thruth and nothing but the thruth’ kunnen zijn. Ook de mainstream-krant de ‘Daily Mirror’ heeft er afgelopen maandag een artikel aan gewijd. Er word zoveel door de Am. overheid onder de pet gehouden, zelfs ten koste van mensenlevens. Onlangs zou er door de Curiosity ook een vreemd lichtverschijnsel en een statue op mars waargenomen zijn. Vanuit die invalshoek is het een en ander goed te verklaren.

Aan de andere kant zou deze captain Kaye ook gewoon een puppet van de Am. regering kunnen zijn met als boodschap zoveel mogelijk desinformatie te verspreiden om zo de Ufo-gemeenschap weer eens in diskrediet te brengen en onderuit te schoffelen. Natuurlijk moet je ook kunnen relativeren. Mij hoor je niet zeggen dat captain Kaye een collega van captain Kirk (gezagvoerder van de USS-Enterprise) is.

krull
krull
6 jaren geleden

Hebben wij niet genoeg te doen hier op de aarde zelf en de natuur te respecteren en elkaar? De natuur heeft zoveel te bieden waar wij van kunnen genieten met elkaar. Maar ze moeten nodig naar de ruimte om die aliens te bezoeken die demonen en veel achterlijk geld hier inversteren. Dat is gestord gedrag van een groep die denken dat de aade van hun zijn, gestorde kikkers zijn het.

Karel
Karel
6 jaren geleden

Klinkt toch echt wel ongeloofwaardig

Ronny
Ronny
6 jaren geleden

Het lijkt wel komkommertijd………

x

Check Also

alaska

Extreme kou verbreekt records in Alaska. Hier is het net zo koud als op Mars

Alaska wordt geteisterd door extreme kou. In ...

'Overtuigend' bewijs: emeritus professor ontdekt insect- en reptielachtige wezens op Mars. Bekijk de foto's

‘Overtuigend’ bewijs: emeritus professor ontdekt insect- en reptielachtige wezens op Mars. Bekijk de foto’s

Een gerespecteerd wetenschapper heeft gezegd dat er ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x