Paranormaal

Reïncarnatie-therapeute: “Onafgemaakte zaken uit vorige levens kun je als angst of trauma meenemen”

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

“Vorige levens hebben een grote invloed op je huidige leven,” zegt reïncarnatie-therapeute Sylvia van der Reijden stellig. Ze probeert mensen van angsten en trauma’s af te helpen door terug te gaan naar een vorig leven.

Bij reïncarnatie-therapie wordt een lichte trance gebruikt om een blokkade in het onderbewustzijn op te sporen, zodat je de situatie kunt herbeleven, zegt ze. Omdat er volgens haar goede en slechte afgesloten levens bestaan, kunnen mensen terugkeren als slachtoffer of als dader.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Van der Reijden was zich naar eigen zeggen als kind al bewust van paranormale gaven hoewel ze die toen nog niet precies kon bevatten. “Ik had waarnemingen die ik aan anderen vertelde,” zegt ze. “Hierdoor vond men mij een merkwaardig en eigenwijs kind. Bij mij is sprake van hooggevoeligheid waardoor ik dingen ervaar die voor een ander niet waarneembaar zijn.”

Onafgemaakte zaken uit vorige levens kun je als een blokkade, trauma, angst of fobie meenemen naar het huidige leven, aldus Van der Reijden. Daarnaast worden talenten en kwaliteiten uit vorige levens meegenomen, voegt ze toe.

“Als mensen overlijden maken ze daarna op zielsniveau afspraken met elkaar om gezamenlijk te incarneren op aarde,” zegt ze. “Mensen die je in dit leven omringen, kun je dus al in een vorig leven zijn tegengekomen. Je kunt ze ook later pas tegenkomen. Je merkt al vaak bij een eerste ontmoeting dat er een klik is.”

Volgens Van der Reijden is er dan eigenlijk sprake van herkenning op zielsniveau. De therapeute: “De ziel verzamelt steeds meer liefde en wijsheid. Ieder persoon heeft een ziel met een uniek niveau van wijsheid dat door de levens heen is opgebouwd.”

[Het op Zondag]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
human no machine
human no machine
9 jaren geleden

Als je het leven terugbrengt naar het aardse niveau dan ligt de basis van veel angsten, trauma’s of moeilijkheden in de opvoeding. Het nest, de basis, waar men uitkomt bepaalt een groot deel van het leven, helemaal als één van de ouders dominant was of als familiebanden een te grote rol speelden en men niet heeft geleerd positief, vrij en onafhankelijk te denken in de opvoeding kunnen mensen dit voor de rest van hun leven (onbewust) als probleem of obstakel ervaren. Het is dan zaak om geconditioneerd gedrag of het opgedrongen gedrag of gedachten om te buigen en te worden of te zijn zoals men wil. Het is belangrijk het verleden los te laten en eigen visies en inzichten te ontwikkelen, hoe eerder men onderkent wat er in het verleden anders of beter had gekund zonder nog langer in het verleden te blijven hangen met de nodige verwijten kan men werken aan een betere basis of vooruitgang.

rop
rop
9 jaren geleden

Goed en slecht is de basis van de angst,, als deze twee niet meer voor de persoon bestaat is ook de angst weg.. of een heel stuk minder, vanuit de natuur gezien bestaat er geen angst, de natuur kent geen angst, het is alleen de mens die angst zelf creëert , dat doet het met zijn denken, met zn verleden en toekomst, het denken schept angst en is daardoor onnatuurlijk.. het is een verzet tegen het leven zelf, het leven is altijd direct en nu , voor het leven bestaat geen toekomst noch verleden, alleen het denken daarin schept angst,, wilt men dit niet meer ,stap uit het patroon van het denken in angst en observeer haar, angst kan alleen maar door toedoen van verleden en toekomst zich voeden nooit in het moment zelf… zet het denken stil ,en men zit in de stilte van het leven,, zet het denken in beweging en men zit in verleden en toekomst dat is de kracht van het denken , een mooi instrument als het word gebruikt voor creatieve doeleinden , een ook een instrument voor creatieve opgeroepen angsten waardoor het wegzinkt in het verleden en angst schept in het heden, observeer angst als niet meer werkelijk als het uit het verleden komt want daar komt het meestal vandaan en breng het naar het heden, dan is er angst voor wat er gebeurt voor nu of in de toekomst, het leven word dan door elkaar geschud,,
als angst word doorzien met het echte leven van nu of in het moment zal de angst zijn kracht verliezen door te denken dat goed en slecht een gedachte is waarin de mens een gevangenen is van zijn denkvermogen.. goed en slecht zijn een dualistisch patroon van het denken.. en daarom ook de basis van veel onrust.. zolang we goed zien als goed en zo lang we slecht zien als slecht zal men ook de gevangenen zijn van deze twee onnatuurlijke tegenstellingen.. het is waarmee de angst zich voed..
observeren van angsten die voortkomen uit een verleden kunnen het leven doen schudden,
men word door elkaar geschud door een verleden die niet werkelijk meer is , men kan er diep in wegzinken.. het is niet meer werkelijk voor het leven in het NU,,

Dnnnoz
Dnnnoz
9 jaren geleden

Een reïncarnatie therapeut? serieus?

wolfje
wolfje
9 jaren geleden

leven, sterven, reïncarneren, leven … wie heeft dat idiote spelletje toch bedacht en waarom lijkt er geen ontkomen aan te zijn?

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x