Mens en Dier

Oud-profvoetballer: ‘Hoeveel sporters moeten er nog in elkaar zakken voordat er een onderzoek komt?’

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Engelse oud-profvoetballer pleit voor een onderzoek nadat deze week opnieuw spelers in elkaar zakten op het veld. Middenvelder John Fleck van Sheffield United zakte tijdens een duel met Reading in elkaar. Hij werd per brancard van het veld gedragen.

De 30-jarige Schotse international werd overgebracht naar het ziekenhuis. Het zou inmiddels weer goed met hem gaan. De afgelopen maanden gingen talloze voetballers en andere topatleten plotseling tegen de grond.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Gisteren was het opnieuw raak. Tijdens de Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en Sheriff Tiraspol in Moldavië greep de 26-jarige Adama Traore in de 77e minuut naar zijn borst. Terwijl hij naar de grond ging, schoten artsen de aanvaller uit Mali te hulp.


“Hoeveel sporters moeten er nog in elkaar zakken op het veld voordat er een onderzoek wordt ingesteld?” twittert oud-profvoetballer Matt Le Tissier.


Het is niet duidelijk of Fleck en Traore het coronavaccin hebben gekregen. Volgens dr. Yaffa Shir-Raz is het aantal hartdoden onder FIFA-spelers in 2021 vervijfvoudigd. “Wat is de oorzaak van deze plotse epidemie?” vraagt Shir-Raz.

[Summit News]

4.9 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

ENORME TOENAME VAN HARTPROBLEMEN IN DE (TOP-)SPORT

22 januari Sterft Honkballer Hank Aaron vlak na zijn VacciNazi.
13 maart Sterft Bokser Marvin Hagler.
2 september Sterft Boksster Jeanette Zacarias Zapata na een Hartinfarct in de Ring.
5 September Sterft Jens De Smet, amper 27 jaar oud, nadat hij zaterdagmiddag tijdens een voetbalwedstrijd in elkaar zakte.
5 september krijgt jeugdspeler Dylan Rich een Hartaanval op het veld.

Zomaar een Willekeurige opsomming van wat Slachtoffers van de Operatie-Depopulatie-COVID-1984-VacciNazi, in de nabije toekomst zullen steeds meer (Top-)Sporters (Dood) neervallen op het Sportveld…veelal voor het oog van de Camera…Daar is dan géén ontkennen meer aan…Ik vraag me af hoe al die Vaders & Moeders straks gaan reageren als ze op de Tribune zitten & hun Gevaccineerde Zoon of Dochter Dood zien neerstorten op het Veld…Dat moet toch wel een heftige ervaring zijn lijkt me…de Woede zal buiten alle proporties zijn als deze Enorme COVID-1984-VacciNazi-Leugen eindelijk uit gaat komen…Dan gaat het Dak eraf…ik kan niet wachten totdat het eindelijk zover is…Dat Landverradende Parasitaire Ongedierte in Den Haag, de Eed van Hypocritus Brekende Pseudowetenschappers & de Verslaggevers van de MK-ULTRA-Mainstream-Media gaan er met de Dag slechter & Slechter uitzien…Er is géén weg meer terug…Lijkbleek, ingevallen ogen, schichtig, Nerveus, Zenuwachtig & Stotterend proberen ze steeds WANHOPIGER hun Vege Lijf te redden…

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

De inzet is om een bepaalde opschoning te bewerkstellen.
Linksom of Rechtsom, de opschoning gaat gewoon door.

Elise
Elise
2 jaren geleden

Dat kunnen 2 dingen los van elkaar zijn of in combinatie van. 1. het vaccin. 2. telecom/satelliet invloeden/slechte luchtkwaliteit. Frequenties(onnatuurlijke) zijn slecht voor de gezondheid.
Keek van de week 112. Ellie Lust liet voorbeelden zien van wat de huidige technologie al allemaal kon. Er werd een verwarde vrouw gevolgd/gevonden via de lucht(helicopter) en andere spionage middelen(overal hangen camera’s), die langs het spoor liep. Zei ze: we hebben hiermee een leven gered. Best wel komisch als ze zichzelf van van kant wou maken. Niet beledigend bedoelt. Daarna werd er een wiethuis gespot en Elly zei zelfs dat ze met die apparatuur konden zien welk telefoonnummer jij hebt ingetoetst op je mobiel.
Dat gaat ver he?

Linda
Linda
2 jaren geleden

Misschien toch een gevaarlijk
Killer virus?(ik bedoel gifspuit!!!)

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x