Buitenland

Reiner Füllmich te gast bij lancering ‘Neurenberg 2.0’ in Polen

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen week is een Poolse parlementaire onderzoekscommissie gestart als onderdeel van het Neurenberg 2.0-project, een burgerinitiatief. Bij de drie uur durende presentatie van de commissie en het project was de Duitse advocaat Reiner Füllmich te gast.

De commissie zal worden geleid door het Poolse parlementslid Grzegorz Braun, voormalig Europarlementariër professor Miroslaw Piotrowski, politicus Pawel Skutecki en advocaat Jacek Wilk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het project is gestart om informatie te verzamelen over misdaden die zijn gepleegd en de personen aan te klagen die direct of indirect verantwoordelijk zijn voor deze misdaden.

De beelden zijn gemaakt door Regnum TV:

Juridische stappen

De initiatiefnemers van Neurenberg 2.0 zeggen dat de Poolse regering en met name het ministerie van Volksgezondheid en de agentschappen die eronder hangen de Poolse bevolking veel onrecht hebben aangedaan. De naam van het project is puur symbolisch, zo laten ze weten.

De onderzoekscommissie zou samen met Füllmich juridische stappen voorbereiden tegen wat zij ‘het nieuwe totalitarisme’ noemen, schrijft de krant France-Soir.

Grootste uitdaging

De mensheid staat op dit moment voor de grootste uitdaging uit de geschiedenis. Grote multinationals hebben onze wereld ingrijpend veranderd en vernietigen daarbij op ongekende wijze de gezondheid, rijkdom en levens van miljarden mensen. Veel regeringen vechten – onder invloed van de globalistsen – tegen hun eigen bevolking, schrijven de projectleiders in een manifest dat door France-Soir is vertaald.

Regeringen hebben fundamentele wetten en vrijheden geschonden door middel van leugens, terreur en angst. Zij zijn de lokale toezichthouders geworden van onderdrukkende, criminele en internationale groepen, schrijven ze.

“Het is onze plicht om weerstand te bieden aan het gezag dat misbruik maakt van haar voorrechten, net zoals het noodzakelijk is om te vechten tegen dictatuur in al zijn vormen. We protesteren niet alleen tegen de verschillende vormen van intimidatie, maar vooral tegen de tirannieke macht die geen naam heeft, maar die vandaag de dag de wereld van de financiën, media, politie en politiek regeert.”

“Menselijke waardigheid, waarheid en natuurrecht kunnen niet definitief verliezen van het nieuwe totalitarisme. Laten we één front vormen en moed houden. We gaan winnen!” zeggen ze.

4.8 200 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

164 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Absoluut een lichtpuntje in deze donkere dagen, zowel letterlijk als figuurlijk bedoeld.

Reiner Fuelmich houdt zich dus aan zijn belofte, die hij vorig jaar mei, juni zo’n beetje bekend maakte.

Dat het een absolute berenklus wordt, dat is wel duidelijk.

De duistere krachten zijn nóg oppermachtig, maar er beginnen nu toch echt wel scheuren zichtbaar te worden.

Geweldig dat dit juist in Polen gebeurt. Logisch ook wel, want zo’n proces hoef je in de corrupte staten, zoals Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België niet te houden.

Maar ALS dit succes heeft, volgen er méér. Het zal als dominostenen in elkaar vallen. Steen voor steen voor steen voor steen!

Ik ben ook erg blij, dat ninefornews hier aandacht aan besteedt. Wij hebben echt wel een oppeppertje nodig.

Ondertussen wordt er wel weer vol op het orgel gegaan.

Dan bedoel ik de totale idioterie om jonge kinderen vanaf de leeftijd van 5 jaar met die experimentele troep te injecteren. Kinderen: nota bene de toekomst van ons land!

En dan natuurlijk de boosterprikken, die ook met de snelheid van het licht erdoor geramd moeten worden.

En waar gaat het om? Ik heb vanmiddag gelezen, dat ze héél wat van die rotzooi hebben, die tegen de houdbaarheidsdatum zit. En DAT moet je natuurlijk niet willen met z’n allen. Dat zou toch werkelijk je reinste kapitaalvernietiging zijn.

En DAN te bedenken, dat ze de afgelopen jaren niets anders gedaan hebben dan met geld lopen te smijten. En dan niet hun eigen geld, maar dat van ons, de belastingbetalers.

Avax
Avax
2 jaren geleden

Dank dank dank!

Sanne
Sanne
2 jaren geleden

Dit is geweldig nieuws, en ook hoognodig.

Dit is alvast een voorbeeld wat het criminele politieke kartel met hun aanhang te wachten staat.

Rose
Rose
2 jaren geleden

Good luck, hopelijk gaat Neurenbetg2.0 de wereld rond????❤❤❤???

Back to top button
164
0
We lezen graag je reactie!x