Homepagina » Mens en Dier » ‘Volkert, moordenaar van Pim Fortuyn, koopt WOONBOERDERIJ’
volkert
Foto: Wouter Engler CC BY-SA 4.0

‘Volkert, moordenaar van Pim Fortuyn, koopt WOONBOERDERIJ’

Bij de redactie van Nieuws uit Berkelland kwam afgelopen week een bericht binnen dat Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn, een woonboerderij zou hebben gekocht tussen Borculo en Geesteren in Gelderland. De redactie heeft dit nog niet kunnen bevestigen, maar blijft de zaak onderzoeken. Als dit gerucht klopt, is het natuurlijk de vraag hoe Volkert aan het geld is gekomen.

Maandag doken er op social media ook al geruchten op dat Volkert een huis had gekocht in Borculo:


Pijnlijk

In april werd daarnaast bekend dat de Nederlandse overheid Volkert duizenden euro’s moet betalen. Hij diende in 2018 verzoeken in tot inzage in zijn persoonsgegevens bij minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid en minister Dekker voor Rechtsbescherming. De ministers moesten hem binnen een maand antwoord geven. Grapperhaus reageerde niet. En nu moet de staat hem bijna 3000 euro betalen. Het nieuws was ‘pijnlijk’ voor de familie van Fortuyn.

Volkert werd in 2003 veroordeeld tot 18 jaar celstraf voor de moord op Fortuyn in mei 2002. De afgelopen jaren waren er meerdere zaken tussen hem en de staat, die hij meestal won.

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
GeenNL
GeenNL
9 maanden geleden

Dat deze kapo Mossad agent nog leeft is geen wonder, omdat het toneelstuk moest worden uitgespeeld tot het eind en ik vermoed dat deze licentie moordenaar nooit in de gevangenis heeft gezeten, maar ergens in het buitenland zijn beloning mocht uitzitten in alle luxe in een tropische omgeving.

Hopelijk ooit: „Wie met het zwaard omgaat, zal door het zwaard vergaan.”

Willem
Willem
Reactie op  GeenNL
9 maanden geleden

Ach, deze corrupte regering kan gewoon over straat en wordt nog steeds bejubeld, Volkert koopt een boerderij en niemand die hem een strobreed in de weg legt Wij zijn verworden tot niets, een waardeloos volk. Was net in een winkel en liep langs een vrouw en die kakelde gelijk tegen haar man 1,5 meter, ja 1,5 meter, dus niet tegen mij direct maar wel dat ik het hoorde, zo vergaat je goeie bui wel weer. Deze hele hypocriete samenleving is gewoon helemaal geen moer meer waard, het was al niet veel maar nu is het echt over.

Marc
Marc
Reactie op  GeenNL
9 maanden geleden

@GeenNL: Wie met het zwaard omgaat, zal door het zwaard vergaan. Dit ziet u helemaal verkeerd, de meeste leven lang en gelukkig, diegene die door het zwaard vergaan kunnen ze missen en horen er niet bij.

GeenNL
GeenNL
Reactie op  Marc
9 maanden geleden

@Marc

Het kan verkeren, heb iemand gekend die een volledig onschuldig persoon op gruwelijke wijze heeft omgebracht met een mes. De dader is uiteindelijk jammerlijk gestorven in de gevangenis of anders gesteld: rotte weg in de gevangenis, door het mes (zwaard) te hanteren en verging er uiteindelijk door.

salvar
salvar
9 maanden geleden

hij moest de show opvoeren terwijl er een kruisvuur was en dat weet volkert en dat weet de regering van toen ook he melkert.
het was moord vanuit hogere kringen , fortuin mocht nooit MP worden net zoals nu baudet en wilders streng in de gaten worden gehouden en de partijen mogen niet te groot worden.
daarbij liep volkert rechtstreeks in de armen van de politie.
sluit me AUB op en na 12 jaar ben ik vrijman met een flinke som geld voor het zwijgen , dank u wel.

Gladiator
Gladiator
9 maanden geleden

Omdat “Volkert” én “moordenaar van Pim Fortuyn” in 1 zin en nog wel direct achter elkaar gebruik worden klopt dit wel……en niet…..of toch weer wel….

Even iets verduidelijken wat ik hiermee bedoel….namelijk….

Daar ik er dus zoals aangegeven in de tekst van uitga dat dit jochie dit geld heeft ontvangen van corruptiestaatje Nederland KLOPT dit dus letterlijk….

Pim Fortuyn is vermoord door de staat den Nederlanden middels OPDRACHT!!!!!

Iemand die redenen van wetenschap bezit dat iemand een moord gaat plegen of de intentie heeft dat deze dit op termijn zal gaan doen is medeplichtig aan deze betreffende moord en dus is de staat der Nederlanden SCHULDIG aan deze moord!!

Ze wisten namelijk lang van tevoren dat dit jochie dit ging doen gezien alle feiten en omstandigheden voor-tijdens en na deze moord!!

Dus of de Staat hem het geld heeft gegeven of het maar gelijk voor hem heeft gekocht is dus een en hetzelfde doel….

Mooi land, deze nietsontziende Bananenrepubliek….oei….sorry….BananenKONINKRIJK!!!!!

Wordt tijd voor iets anders….dit heeft zijn beste tijd gehad en is naar mijn bescheiden mening reeds vér over de houdbaarheidsdatum!!!

Gegroet,

Gladiator
Radix Malorum est cupiditas

Margie
Margie
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

BananenKoninkrijk zal spoedig vallen….

Louise
Louise
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Wonderlijk hè de meeste criminelen leggen al iemand om voor een paar honderd euro’s……
Neeeee valt allemaal niet op hoor, stompzinnige opertunisten met grootheids waanzin die dit Land naar de verdoemenis hebben geholpen ……..
Dacht iemand nu echt dat Pim in dit Land van nu zou willen wonen, zonder normen en waarden, met zulke uilskuikens ….echt niet..🙏

frans
frans
Reactie op  Louise
9 maanden geleden

Pim heeft kort na zijn dood aan een medium laten weten dat hij he theel erg vindt dat er een sculptuur van opgericht is.
“nu schijten de duiven op mijn hoofd” meldde hij. En ook ik had het allemaal anders moeten doen toen ik nog leefde. Aldus het medium.
En ja, Pim zei ook; het water komt, mensen , het water komt.! Maak je uit de voeten”.
Er moeten dus 10 steden zo groot als Amsterdam bijkomen om het westen in het oosten op te kunnen vangen.
Arme boeren.

Repelsteeltje
Repelsteeltje
9 maanden geleden

Meneer van der G. heeft natuurlijk flink betaald gekregen voor zijn “zwijgplicht”
Hoe doorzichtig kan het zijn?!

Dirk
Dirk
9 maanden geleden

We hebben toch wel in de gaten dat hij als patsy gebruikt is door de zittende macht om Pim Fortuyn met zijn ideeën uit de weg te ruimen. Hij heeft nu gezeten en er een mooie boerderij (en nog meer?) aan over gehouden.

Koddebeier
Koddebeier
9 maanden geleden

De BV Nederland schijnt ruimhartig uit betaald te hebben voor het uit de weg ruimen !

Audrey
Audrey
9 maanden geleden

Ten eerste is Pim door een sniper omgelegd. Volkert was daar op het verkeerde moment en is als schuldige aangewezen om het andere te verdoezelen. En heeft er flink wat geld voor gehad om te zwijgen en zogenaamd zijn straf uit te zitten. Nu hij vrij is kan hij doen wat hij wil. Pim is door opdracht omgelegd omdat ze doodsbang waren dat hij echt de grootste zou worden. En dat wil de regering niet. Ik hou mijn hart vast voor de PVV en FvD. Als die samen de meerderheid halen dan gaat er een hoop veranderen in Nederland. Dus die 2 leiders moeten ook vrezen voor hun leven. We wonen nu in een gevaarlijk land en ze deinzen er niet voor terug om die 2 ook om te leggen door een sniper. Want de macht die de regering nu heeft geven ze nooit op.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Audrey
9 maanden geleden

@Audrey,

Beste,

Voor wat betreft het feit dat Pim is omgelegd door eens sniper…..di is correct….

Echter dat van Volkert is ingeweven in de hele film…

Dit moest zodat het niet zo opviel voor “het volk” dus dit hele toneelstuk is van A tot Z geregisseerd…..echter….

Hetgeen u nu zegt over PVV alsmede FvD……dat beste valt me nu echt tegen!!!!

Deze zijn beiden CONTROLLED OPPOSITION en zou u werkelijk denken dat deze 2 ooit een meerderheid zullen halen dan doe me een lol en denk nog maar eens. En zouden ze al ooit een meerderheid halen dan wordt er wel iets op gevonden zodat dit spel niet door kan gaan.

De Wilders campagne, u weet wel de laatste, ja die bedoel ik, waar dat lijfwachtpoppetje, een Marokkaan als ik me niet vergis, lekte over de zogenaamde beveiliging!!!

Hahahahaha, een lek in de beveiliging van Wilders, een jongeman welke rechtstreeks door de Mossad en ook nog wel in IsraHel is opgeleid en dus van deze dienst bescherming geniet…….in deze beveiliging zal geen lek komen, nooit!!

Allemaal spel voor de bühne!!! Afleiding…..

En dan Thierry B.

Beste, deze geweldige man, u weet wel, die van de “blootreportage”, ja die bedoel ik….

Deze persoon is rechtstreeks afkomstig van en nu komt ie….Yep, Instituut Clingendael welk middels een speciaal KB (Koninklijk Besluit) is opgericht…………
Om speciale gecontroleerde oppositie op te leiden!!!

Ben aub nooit zo naïef om te denken dat stemmetjes in een urn (urn is trouwens een bus voor het bewaren van stoffelijke resten, de naam is nogal correct gekozen vind ik zelf, toch!?) gooien ook maar ooit een verandering teweeg zullen of kunnen brengen, en als het dan een keertje fout afloopt door iemand die per ongeluk (in de politiek gebeurt er NOOIT iets per ongeluk!!) uit het niets komt opgedoken en dan onverhoopt een gigantisch succes boekt, tja…..die wordt dan maar zoals we dat inmiddels hier al kunnen noemen…”gefortuyneerd” en dus is ook zo’n varkentje snel weer (weg) gewassen!!!!

Daarbij klopt uw laatste zin dan weer wel helemaal!!
Deze macht , en zeer zeker de erbij gewonnen MACHT namens CORONA bullshit, raken ze niet meer kwijt, ben daar maar zeker van!!

En degenen die er iets aan zouden kunnen doen, WIJ, wij beste zijn veel te verdeeld en zijn ons de koppen in aan het slaan over ditjes en datjes want oh zo belangrijk, zo belangrijk dat we het hoofddoel, het terughalen van ONS Nederland, compleet uit het zicht verliezen!

Dit stomme achterlijke coronahoax gelovende volk had NU als een paal van beton en ijzer achter de boeren moeten staan en hun meehelpen om Nederland plat te gooien….gewoon he le maal plat…..simpel toch…..elke week 1 dag, mooi gecoördineerd…..de ene week een maandagmiddag, de andere week een donderdagavond enz enz enz…..

Panklaar plan……maar nee, de ezels moeten stemmen…..en weer 4 jaar naar de kl*te…..en dan zijn er steeds weer mensen die willen GAAN STEMMEN….

Pfffff, niet doen, nooit meer, dit systeem moet platgegooid…..

Maar voor de goede orde…zie de commentaren op die linkse rooie site NU.NL over de boeren….
Gegroet beste,

Gladiator

Pjoter
Pjoter
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Kortweg we zijn gewoon bezet, toch!?

Petra
Petra
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

“…en dan zijn er steeds weer mensen die willen GAAN STEMMEN….”

Tja, dat u kennelijk uw stem niet uitbrengt is uw keuze. De rest van Nederland doet het met het beste instrument dat voorhanden is en voor zover nog aanwezig: onze democratie.

Tot zondag op het Malieveld, Gladiator?

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Petra
9 maanden geleden

@Petra,

Beste,

U heeft mij helaas niet goed begrepen en heel misschien ook mijn eerdere commentaren welke ik heb gegeven inzake demonstraties niet.

Niet dat dit MOET, geen sprake van, echter ik ga om meerdere redenen NIET en ook NOOIT naar demonstraties waarvan ik de afloop reeds ken en die nooit zo zal zijn dat ik die oké zal vinden.

Dat mag terzijde omdat dit sec mijn idee betreft en dit niemand hoeft over te nemen!

Waar ik wel grote moeite mee heb is het feit dat alles geregisseerd is en wordt….

Wat bedoel ik hiermee….

* Demonstratie moet ik aanvragen….
* Demonstratie moet daarachter in die hoek, of in die straten, of op dát veld….
* Een demo mag wel (eigenlijk niet maar toch en mét burgemeester erbij inclusief button op de jas….zo van, kijk ezels, begrijpen jullie nu nog niet dat we dit uitsluitend doen om jullie tegen elkaar uit te spelen!!!)en de andere niet…..(ik ben bij de overheid weggegaan (na ruim 24 jaar) net voor het feit dat ik het niet door mijn strot kreeg, dit meten met 2 maten!!
* Onterecht een cel in kan ik NOOIT accepteren, en wel echt nooit!!!
* Als ik buitenproportioneel geweld zie welk door een overheids DIENAAR wordt uitgevoerd en dan ook nog tegen oudere mensen, vrouwen of kinderen zal bij mij niet 1 zekering springen maar dan krijgt de hele zekeringenkast een MALFUNCTION………en dat betekend niet veel goeds wat mij in enorme problemen zou brengen….waar ik ook wel weer uitkwam maar waarom….???

Daarbij denk ik zelf dat ik vele betere plannen had en evt nog heb liggen…..

En ik kan u verzekeren, deze zetten echte zoden aan de dijk echter het probleem hierbij is, alleen kan ik het niet allemaal regelen, er zouden ongeveer een kleine 598 handen bij moeten, maar oké, dan héb je ook iets,

Dan nog kort over het stemmen,
Beste, kijk naar mijn eerdere commentaar, daar blijf ik bij…..stemmen heeft geen nut, nooit gehad en dit wordt niet anders…ja, misschien toch wel…electronisch stemmen….want dan is alles controleerbaar!
NO WAY dus!

Dan last but not least,
Ik ben alleen en heb de verantwoording voor een geweldig mooi dier, een echte beauty (ben wel wat bevooroordeeld in deze maar goed!), ze heet Britt en is een pracht van een Mechelse Herder dame….

Ik zou haar kunnen meenemen echter…..zou er iemand ongenodigd in mijn buurt komen zoals een agressief politietje,, ja dan…..kwam er met zekerheid vlees mee!!

Gegroet beste and no hard feelings okay!

Gladiator

LibertyFarmer
LibertyFarmer
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

Ik vind uw denkwijze met de mijne overeenkomen, hierbij stel ik u 2 handen ter beschikking.
Groet

Liesa
Liesa
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Hier ben ik t helemaal mee eens.. alles is spel..uitgekauwd.
Van tevoren ….dit kan je bijna niet uitleggen….We kijken naar een toneelstuk op deze aardbol..berekend..alles gepland…niets is normaal..waarschijnlijk nooit geweest.

Audrey
Audrey
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Beste, Denkt u nou echt dat als u niet gaat stemmen dat het dan beter word. En dat dan alles plat gegooid word. Dat denk ik dus niet. Als u en ik en miljoenen mensen niet gaan stemmen dan doen de VVDers en de linkse partijen dat wel, want die blijven trouw aan hun partij. Dan hebben we over 20 jaar nog zo’n waardeloos kabinet. Dus is het slim om NIET te gaan stemmen?. Maar dat is uw eigen keus en daar bent u vrij in om te doen wat u wil. Maar ik zeg ook eerlijk. Wie niet gaat stemmen moet ook niet zeuren dat het zo’n puinhoop is. Ik ben al oud en ik zit mijn tijd nog wel uit.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Audrey
9 maanden geleden

@Audrey,

Beste,

Laat u aub van mij verteld zijn dat 20 jaar geleden zo’n zelfde zooitje onbenul aan het roer zat en ook toen al kreeg ik dit geluid te horen……

U ziet waar we NU staan….en daar staan we met een ietsie pietsie geluk (geloof er zelf geen ene barst van maar dat mag geen naam hebben!) achter 20 jaar nog steeds.

Het enige wat een klein beetje verandering zou kunnen brengen, maar dan moet dit wel een sneeuwbaleffect krijgen door mensen in te lichten cq voor te lichten hoe mee te doen is om het systeem te verzieken…..tegen te werken….nergens aan mee te doen……zaken weigeren te doen enz enz enz…..daar zijn veel, heel veel manieren voor welke iedereen kan doen én uitbreiden en en en….

Dan zal er een systeemcrash komen en wel met grote zekerheid…..denk zelfs dat dit met een exponentionele factor zou kunnen gaan…….

Dat kan ‘m wel gaan worden maar dat kost een beetje tijd, welke op dit moment niet meer voorhanden is……en en inzicht van steeds meer mensen die meedoen….maar dat is het probleem niet!!

maar ga stemmen zou ik zeggen……..om na 4 jaar gezapig te hebben gewacht erachter te komen dat…..tja….

Gegroet beste,

Gladiator

Audrey
Audrey
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

@Gladiator,

Beste,

Dat klopt helemaal. Ik stem al heel lang niet meer maar er veranderd in mijn ogen ook helemaal niets. Maar nu met die corona gekheid zie je hoe gewillig winkeliers ook zijn om hun zaak draaiende te houden. Overal strepen en pijlen op de grond. De anderhalve meter regel. Die doen alles om het hoofd boven water te houden. Kroegbazen zeggen niet fuck de corona regel, bij mij kan je gewoon naar binnen zonder bescherming. NEE….. Ze doen mee aan die onzin en dat is wat de regering wil. Dus iedereen werkt overal aan mee. Dat krijgen we nooit voor elkaar wat u schrijft. Het klinkt heel goed maar in de praktijk gaat het niet werken.

Gegroet beste,

Audrey

CHiXiStigma
CHiXiStigma
9 maanden geleden

Borculo dus, da’s makkelijk te vinden.

Dave Landis
Dave Landis
9 maanden geleden

Niet om die lullenkop van een Volkert te verdedigen maar hij kan ook geld hebben gekregen van bijvoorbeeld familie of een erfenis of een deel van erfenis wat nog open stond of wellicht had hij een flinke spaarrekening, dus het hoeft geen afkoopsom te zijn zoals gesuggereerd wordt.

CHiXiStigma
CHiXiStigma
Reactie op  Dave Landis
9 maanden geleden

Zou een mooie schadevergoeding kunnen zijn voor familie Fortuin.
https://www.volkertvandergraaf.net/Volkert/volkert_van_der_graaf_weigert_betalen.htm

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Dave Landis
9 maanden geleden

Hoeveel heeft het wangedrag van Van Der Graaf de samenleving gekost ?

H.J.
H.J.
9 maanden geleden

Kunnen zijn kinderen trots zijn en of verder leven, met de wetenschap dat hun Vader is veroordeelt voor de tweede politieke moord in Nederland.

Deze kinderen gaan een eigen leven leiden, met al zijn in en outs en de maatschappij vergeet niet.

x

Check Also

quarantaineplicht

Quarantaineplicht op 15 mei ingevoerd: ‘We gaan naar een hele nare verklikkersamenleving’

Op 15 mei wordt voor mensen die ...

testsamenleving

Ziedaar de testsamenleving: je moet gaan bewijzen dat je ‘gezond’ bent

In dierentuinen, musea, pretparken en voetbalstadions wordt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x