Homepagina » Gezondheid » Spotgoedkoop medicijn tegen kanker niet interessant voor farma-industrie
Spotgoedkoop medicijn tegen kanker niet interessant voor farma-industrie

Spotgoedkoop medicijn tegen kanker niet interessant voor farma-industrie

Er bestaat een veilig en effectief middel tegen kanker, maar de farma-industrie is er niet in geïnteresseerd omdat het niet kan worden gepatenteerd.

Dichloorazijnzuur (DCA) is een organische verbinding die de groei van kankercellen onderdrukt zonder daarbij de gezonde cellen aan te tasten.

In 2007 is de stof door professor Evangelos Michelakis van de Universiteit van Alberta in Canada getest op menselijke kankercellen en kanker bij muizen, waar de stof werkzaam bleek te zijn. In 2010 hebben de eerste klinische onderzoeken plaatsgevonden naar de behandeling van kanker bij mensen met DCA.

Onsterfelijkheid

In het eerste onderzoek werden vijf patiënten met hersentumoren 15 maanden met de stof behandeld. Bij vier van hen was de groei gestopt en toonde later onderzoek aan dat de kankercellen waren gedood.

Omdat dichloorazijnzuur een bestaande organische verbinding is, is het juridisch niet mogelijk om deze stof te patenteren. Geen farmaceutisch bedrijf gaat er onderzoek naar doen omdat een investering om DCA als kankermedicijn op de markt te brengen niet kan worden terugverdiend.

Overheden financieren geneesmiddelenonderzoek vrijwel nooit. ‘Ga maar naar de industrie,’ is de standaardreactie. Toch doodt DCA de meeste kankers door de ‘onsterfelijkheid van kankercellen’ uit te schakelen.

Druk

Het Canadese persagentschap Novopress ontdekte dat er veel druk werd uitgeoefend op Michelakis. Dit gebeurde door een aantal verantwoordelijken van grote farmaceuten die bezig zouden zijn een veel duurder product te ontwikkelen dat zeer dicht aanleunt bij DCA en waarmee wel miljardenwinsten kunnen worden gerealiseerd, aldus Novopress.

In 2008 claimden twee Vlaamse kankerpatiënten dat hun tumoren waren verkleind door het slikken van dichloorazijnzuur. De twee Vlamingen slikten de pillen al enige maanden met goed gevolg. De stof wordt al tientallen jaren gebruikt tegen stofwisselingsziekten.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gert de Bruine schreef:

  Ik woon nu al een 16 jaar in Brazilie en hier hebben we een plant die Aveloz heet, lijkt op de plant die we in nederland de potloodplant noemen.
  In de jaren 50 kregen brasiliaanse spiritualisten de boodschap door om het sap, wat op melk lijkt, aan kankerpatienten toe te dienen om de kanker te genezen.
  Om de 3 uur een glas water met 5 druppels van deze melk schijnt vele kankerpatienten te hebben genezen. Big farma verloor zo veel geld, en begon een tegencampagne, dat dit middel zeer gevaarlijk zou zijn en andere problemen zou veroorzaken.
  Zo is deze plant in het ^bijna^ongubruik geraakt, tot het een tijdje terug opnieuw ontdekt werd en weer voor goede resultaten zorgd.
  Zoek maar op internet.

  5 likes
 • Harrie H. Braam schreef:

  [quote name=”Harrie H. Braam”]Kijk eens op de volgende website: http://www.mms1.nl. Het gaat hier over Master Mineral Solution van Jim Humble. Een aanrader is het boek van Leo Koehof. En als je geïnteresseerd bent in de werking van het middel bij terminale kanker kijk en luister dan naar filmpje van Hieke Kamminga uit Joure. http://mms1.nl/index.php/category/gebruikerservaringen/

  Ja ja, we worden wakker met z’n allen!!![/quote]

  Sorry voor een typefout, maar het filmpje handelt niet over terminale kanker, maar het terminale stadium van de besproken ziekte van de patiënte. Er wordt wel over de verdwijning van huidkanker gesproken.

  2 likes
 • kengai schreef:

  Stephan je moet voor jezelf beslissen wat het beste voor jou is en als je groot vertrouwen hebt in big farma, dan is dat jou keuze, maar ik vertrouw hun niet.

  2 likes
 • bram schreef:

  ja? en waar kan je het kopen/krijgen?
  waar zit het in ?
  een beetje onduidelijk allemaal…helaas..

  1 likes
 • Harrie H. Braam schreef:

  Kijk eens op de volgende website: http://www.mms1.nl. Het gaat hier over Master Mineral Solution van Jim Humble. Een aanrader is het boek van Leo Koehof. En als je geïnteresseerd bent in de werking van het middel bij terminale kanker kijk en luister dan naar filmpje van Hieke Kamminga uit Joure. http://mms1.nl/index.php/category/gebruikerservaringen/

  Ja ja, we worden wakker met z’n allen!!!

  1 likes
 • Johan Beeckaert schreef:

  [quote name=”bram”]ja? en waar kan je het kopen/krijgen?
  waar zit het in ?
  een beetje onduidelijk allemaal…helaas..[/quote]

  Mijn oom had het via een apotheek ik denk ergens in Brugge of Antwerpen. Van het product werden dan pilletjes gemaakt. De tumoren waren effectief verkleind, dat was duidelijk te zien op de scans, maar hij was eigenlijk al te ziek.

  1 likes
 • Patrick schreef:

  Oud nieuws. Van DCA is aangetoond dat het niet werkt. Kijk eens naar het volgende artikel: http://kanker-actueel.nl/NL/an-aldca-13008.html

  1 likes
 • lida schreef:

  Iedere kankerpatient levert 90.000 euro op voor de commercie…. willen ze dat medicijn wel ‘uitvinden’? Veel mensen overwinnen kanker door goede voeding, en positieve instelling. Daar valt voor de zieken winst te halen! Steun ze daarin!

  1 likes
 • Johan Beeckaert schreef:

  Een oom van mij heeft het middel speciaal uit Canada laten komen en heeft het bijgevolg ook gebruikt. Er trad een lichte verbetering op, maar na enkele maanden kwam de terugval en spijtig genoeg een overlijden tot gevolg. Blijkbaar zit er wel een bestanddeel in het middel dat “iets doet ten goede” aangezien zijn tumoren tijdelijk kleiner werden.

  0 likes
 • Dondervogel schreef:

  Een applaus voor de farmaceuten.Ja een applaus voor hun heerlijke afgang door hun zelf gerealiseerd.Zullen we ze met z,n allen gaan uitzwaaien en de ruimte inschieten?Vieze Graaiers!En de vrijwilligers lopen wel met hun collecte busjes om de farmaceut nog meer poen te laten opstrijken.Alles onder het motto ONDERZOEK.Terwijl dit moet zijn, ter zelf verrijking.Voor iedere ziekte is een kruid gewassen, is de farmaceut dwars door de oren geschoten, en is nu foetsie.Gelukkig is er op de pc genoeg aan alternatieven te vinden.Pas als die er niet meer zijn?Tja dan toch maar naar de farmaceut om een 70% risico pilletje, op kanker te halen.Of gokken en niets doen.

  0 likes
 • patrik schreef:

  @johan @bram

  Belangrijk om op te merken is dat dichloorazijnzuur (DCA) het metabolisme van een kankercel van glycolyse weer naar oxidatieve fosforylatie verschuift. Maar niet alle kankercellen (zoals vaak word gedacht) gebruiken glycolyse en zijn niet meer in staat om oxidatieve fosforylatie te doen. Enkel traag groeiende solide tumors (met een O2 gebrek) schakelen over op glycolyse.

  0 likes
 • Pascal schreef:

  Jammer Niburu ook jullie weten dat het totaal niet om geld gaat. Geld is een illusie die ons manipulatieve illusie waarde geeft. De wereld en zijn uitvindingen en evolutie gaat om TIJDPERKEN en NIET om GELD

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”bram”]ja? en waar kan je het kopen/krijgen?
  waar zit het in ?
  een beetje onduidelijk allemaal…helaas..[/quote]
  Er zijn abrikoospitten die tegen kanker werken. Te koop op boinnk.nl. En dan is er zuurzak. Er is ook olie van cannabis. Zelf op zoek gaan.

  0 likes
 • magda schreef:

  Beter preventief te werk gaan,heel veel kanker ontstaat door schimmels vandaar al die suikers in de voedselketen,lekker al die schimmels voeden.Natrium bicarbonaat dood 99% van de schimmels word veel toegepast bij kanker door natuurartsen en met resultaat.Dus iedere dag een half glas water met halve theelepel vermengd werkt preventief.

  0 likes
 • enkidoe schreef:

  Het msm van jim werkt niet, dat weet ik uit ervaring. Verder is het flink duurder geworden. Laat u niet opnaaien door internet, maar probeer uit 1e hand info te kringen.

  0 likes
  • chris schreef:

   werkt prima maar misschien heb je het verkeerd gebruikt of te weinig geduld het werkt tegen heel veel ziekten maar er blijven er natuurlijk altijd over waar het niet tegen werkt !!

   0 likes
 • redice schreef:

  [quote name=”Pascal”]Jammer Niburu ook jullie weten dat het totaal niet om geld gaat. Geld is een illusie die ons manipulatieve illusie waarde geeft. De wereld en zijn uitvindingen en evolutie gaat om TIJDPERKEN en NIET om GELD[/quote]
  bullshit, alles draait om geld en macht op deze aardkloot, en geld IS macht dus ja, alles draait uiteindelijk om dat stinkende geld!!

  0 likes
 • patrik schreef:

  [quote name=”Patrick”]Oud nieuws. Van DCA is aangetoond dat het niet werkt. Kijk eens naar het volgende artikel: http://kanker-actueel.nl/NL/an-aldca-13008.html%5B/quote%5D

  Ff alert blijven en kritisch….

  Ik zie al zo dat verantwoord crashdiëten (ja het bestaat) niet is meegenomen, terwijl dit resulteert in de vermindering van vrije-radicalen. Welke de negatieve druk op het lichaam kan wegnemen. Is zelfs werkbaar aangetoond bij traditionele chemotherapie.
  Cellen die gebruik maken van glycolyse die niet meer in staat om oxidatieve fosforylatie te doen zouden bij dca mogelijk sterven omdat de mitochondriën niet meer gevoed worden..welke de motor van de cel zijn. (Enkel traag groeiende solide tumors (met een O2 gebrek) schakelen over op glycolyse)

  0 likes
 • stephan224 schreef:

  De zogenaamde ontdekker van dit middel heeft het zelf ook gebruikt en is inmiddels overleden. Leuk dus dat het weer als nieuws wordt gebracht, maar DCA is zeker niet zaligmakend. Sterker nog, het lijkt een een HOAX die eens in de zoveel tijd terug komt.

  Overigens geloof ik er niets van dat de fabrikanten het niet willen uitbrengen als het werkzaam is. Die gasten zijn zo handig dat ze een binding maken die wel gepatenteerd kan worden en zo kunnen ze ook de markt op en bergen geld verdienen. Dus of de big pharma nu schuldig is zoals het bericht aangeeft trek ik zeer in twijfel.

  0 likes
 • Tj.Paz schreef:

  het is toch overduidelijk dat de mensen die geld najagen er niet voor u zijn. Ze zijn geprogrammeerd op winst en rijkdom. Elk geneesmiddel of ontdekking die word gedaan zonder winst zal gedood worden en in de kiem gesmoord worden. Immers uw leven telt niet ook uw regering die telkens met andere plannen komt werkt daar hard aan mee.

  0 likes
 • Tsunder schreef:

  Lees dit maar eens;http://www.iocob.nl/kanker/geen-dichloorazijn-vooralsnog-bij-kanker-54.html

  Ik zou het niet nemen; beter is cannabis-help-olie, geelwortel, shi-take, oesterzwam ( zie AMC-onderzoek) , veel vit.C, D , verander je dieet; biologisch en met mate en niet te vergeten; zorg dat je leeft naar je gevoel, maw ruim trauma’s op en los oude vetes op.

  0 likes
 • riemsesy schreef:

  [quote name=”Gert de Bruine”]Ik woon nu al een 16 jaar in Brazilie en hier hebben we een plant die Aveloz heet, lijkt op de plant die we in nederland de potloodplant noemen.
  In de jaren 50 kregen brasiliaanse spiritualisten de boodschap door om het sap, wat op melk lijkt, aan kankerpatienten toe te dienen om de kanker te genezen.
  Om de 3 uur een glas water met 5 druppels van deze melk schijnt vele kankerpatienten te hebben genezen. Big farma verloor zo veel geld, en begon een tegencampagne, dat dit middel zeer gevaarlijk zou zijn en andere problemen zou veroorzaken.
  Zo is deze plant in het ^bijna^ongubruik geraakt, tot het een tijdje terug opnieuw ontdekt werd en weer voor goede resultaten zorgd.
  Zoek maar op internet.[/quote]
  van cancer.org
  What is the evidence?

  The effects of aveloz have only been studied in the laboratory and in animals, but the results suggest that aveloz may actually promote tumor growth. These early studies suggested that the sap and the plant itself may suppress the body’s immune system, making it less resistant to infections and some types of cancer. This may lead to an activation of the Epstein-Barr virus (the same virus that causes mononucleosis) and the development of a type of cancer known as Burkitt lymphoma. In light of this information, no recent cancer studies in humans have been completed on this plant.

  0 likes
 • Aloysius Kruiden schreef:

  zo worden we bezeikt…..en onze politici doen er aan mee….er is een lichtpuntje:
  Alle zelfstandig kritisch denkende mensen die zich orienteren en meer lezen dan de Story of Voetbal International en ook de toegang tot de giga goed werkende natuurgeneesmiddelen hebben een hogere kans van kanker te genezen dan hen die alleen maar geloven in de Heilige Ziekenhuis specialist ! Er zijn ontzettende veel kankerremmende natuurgeneesmiddelen die echter een nadeel hebben; ze groeien in de natuur en zijn net zo commercieel interessant als het kweken van tomaten of het houden van een kippenstal (niet dus). Geen winsten dus voor apotheken, rceptregels of doktersassistenten die via toetsenbord in 30 seconden een consultprijs declareren. Wat boffen de grootverdieners in ons medisch stelsel toch dat enerzijds de VVD het grof geld verdienen mogelijk maakt in de zakenwereld en de PvdA zorgt dat al die arme arbeidertjes hun chemische geneesmiddelen MAXIMAAL kunnen declareren, door steeds de potten bij te vullen (met hogere premie en ER).
  hoe het medische-industriele-wetenschappelijk complex precies functioneert leest u in: http://www.blz.nl/artikel/rob-hamers/de-tijd-van-de-apocalyps/9789402103045

  0 likes
 • Kalki schreef:

  Het is droevig en zoals commerciële belangen voor gaan bij daadwerkelijke genezingsmiddelen.

  0 likes
 • Klaar schreef:

  Nog effectiever dan DCA is MMS (chloordioxide).

  0 likes
 • Geert Ottenheijm schreef:

  Internist Dr. Wim Huppes heeft zijn prostaat kanker genezen door dit middel te gebruiken. Ander was hij er niet meer.
  http://kanker-actueel.nl/NL/prostaatkanker-ervaringsverhaal-wim-huppes.html

  0 likes
 • Piet schreef:

  [quote name=”Geert Ottenheijm”]Internist Dr. Wim Huppes heeft zijn prostaat kanker genezen door dit middel te gebruiken. Ander was hij er niet meer.
  http://kanker-actueel.nl/NL/prostaatkanker-ervaringsverhaal-wim-huppes.html%5B/quote%5D

  van prostaatkanker ga je niet dood….. alleen als je chemo gaat gebruiken, dan ga je namelijk dood aan de chemo!!! maar… dokters en specialisten vertellen je dit niet…. hoe krom is de wereld!!!!!!!!!!!

  0 likes
 • Lies Rensen schreef:

  In mijn boek U bent [niet] uitbehandeld 7 jaar leven met longkanker staan de verschillende middelen die hier genoemd en besproken worden in mijn boek o a
  DCA, Natrium Bicarbonaat, hoge dosis 50 gram infuus met Vit C , Flaraxin, Dr.Burzynski methode,
  hyperthermie, GCMaf maar werkt minder, voedingssupplementen via Dr.Rath en De E Valstar .Lijnzaad en hennepzaadolie Cannabis.
  Ik schrijf dit zo om u een beetje wegwijs te maken in de alternatieve geneeskunde wat wij hebben gebruikt en mijn man 4 jaar extra leven heeft op geleverd nadat bij hem longkanker werd geconstateerd.
  Het zijn 3 jaar met chemo en 4 jaar met alternatieve behandelingen In totaal 7 jaar

  0 likes
 • Laurens schreef:

  Plaats dit soort berichten nou niet. Twee tellen checken en je weet dat het weer een complottheorie onzinverhaal is die mensen met kanker valse hoop geeft. Dat een middel iets doet in een laboratorium is mooi maar het opschalen en testen op mensen en de mogelijke bijwerkingen betekenen dat van de duizenden stoffien die “iets doen” er maar enkelen het halen na klinische trials. Trouwens als er een dergelijk goedkoop wondermiddel is hoef je je over de pharmaceutische industry geen zorgen te maken. Die springen er echt wel bovenop want de eerste die een echt werkend geneesmiddel op de markt brengt is gelijk het meest vermogende bedrijf ter wereld.

  0 likes
 • lucas schreef:

  Bedankt voor dergelijk hoopvol artikel. een natuurarts Andreas Moritz geeft tevens aan dat aveloz in combinatie met pau d’arco, een veelgebruikt kruid door doctoren in Zuid Amerika, een perfecte behandeling van kanker zou zijn. Dit schreef hij in zijn boek,

  The following is an excerpt from my book The Key to Health and Rejuvenation (ener-chi.com)on the value of Pau D’ Arco:

  Lapacho (Pau d’ Arco)

  An Amazing Incan Herbal Remedy

  South American physicians are using a recipe derived from the ancient civilization of the Incas to successfully treat various forms of cancer – including leukemia and other life-threatening diseases. They use the inner bark of the Lapacho Colorado Tree, or Red Lapacho – called so because of its scarlet flowers. Also known as Pau d’Arco, Ipe Roxa and Taheebo, the red Lapacho tree grows in the warmer parts of South America: Brazil, northern Argentina, Paraguay, Bolivia, etc. The tree apparently only grows where there is high ozone content in the air, with high concentrations of vital negative oxygen ions. It is virtually free of contaminants caused by pollutants such as pesticides or exhaust fumes.

  viendelijke groet,

  Lucas

  0 likes
 • […] industrie probeert ook met alle macht natuurgeneesmiddelen of simpelweg gezonde kruiden weg te drukken uit onze kennis, want daarmee zouden hun duur ontwikkelde tabletjes minder verkocht worden. Niet alleen de […]

 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  buschauffeur

  Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

  De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar ...

  >