Gezondheid

Spotgoedkoop medicijn tegen kanker niet interessant voor farma-industrie

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er bestaat een veilig en effectief middel tegen kanker, maar de farma-industrie is er niet in geïnteresseerd omdat het niet kan worden gepatenteerd.

Dichloorazijnzuur (DCA) is een organische verbinding die de groei van kankercellen onderdrukt zonder daarbij de gezonde cellen aan te tasten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In 2007 is de stof door professor Evangelos Michelakis van de Universiteit van Alberta in Canada getest op menselijke kankercellen en kanker bij muizen, waar de stof werkzaam bleek te zijn. In 2010 hebben de eerste klinische onderzoeken plaatsgevonden naar de behandeling van kanker bij mensen met DCA.

Onsterfelijkheid

In het eerste onderzoek werden vijf patiënten met hersentumoren 15 maanden met de stof behandeld. Bij vier van hen was de groei gestopt en toonde later onderzoek aan dat de kankercellen waren gedood.

Omdat dichloorazijnzuur een bestaande organische verbinding is, is het juridisch niet mogelijk om deze stof te patenteren. Geen farmaceutisch bedrijf gaat er onderzoek naar doen omdat een investering om DCA als kankermedicijn op de markt te brengen niet kan worden terugverdiend.

Overheden financieren geneesmiddelenonderzoek vrijwel nooit. ‘Ga maar naar de industrie,’ is de standaardreactie. Toch doodt DCA de meeste kankers door de ‘onsterfelijkheid van kankercellen’ uit te schakelen.

Druk

Het Canadese persagentschap Novopress ontdekte dat er veel druk werd uitgeoefend op Michelakis. Dit gebeurde door een aantal verantwoordelijken van grote farmaceuten die bezig zouden zijn een veel duurder product te ontwikkelen dat zeer dicht aanleunt bij DCA en waarmee wel miljardenwinsten kunnen worden gerealiseerd, aldus Novopress.

In 2008 claimden twee Vlaamse kankerpatiënten dat hun tumoren waren verkleind door het slikken van dichloorazijnzuur. De twee Vlamingen slikten de pillen al enige maanden met goed gevolg. De stof wordt al tientallen jaren gebruikt tegen stofwisselingsziekten.

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan Beeckaert
Johan Beeckaert
10 jaren geleden

Een oom van mij heeft het middel speciaal uit Canada laten komen en heeft het bijgevolg ook gebruikt. Er trad een lichte verbetering op, maar na enkele maanden kwam de terugval en spijtig genoeg een overlijden tot gevolg. Blijkbaar zit er wel een bestanddeel in het middel dat “iets doet ten goede” aangezien zijn tumoren tijdelijk kleiner werden.

Dondervogel
Dondervogel
10 jaren geleden

Een applaus voor de farmaceuten.Ja een applaus voor hun heerlijke afgang door hun zelf gerealiseerd.Zullen we ze met z,n allen gaan uitzwaaien en de ruimte inschieten?Vieze Graaiers!En de vrijwilligers lopen wel met hun collecte busjes om de farmaceut nog meer poen te laten opstrijken.Alles onder het motto ONDERZOEK.Terwijl dit moet zijn, ter zelf verrijking.Voor iedere ziekte is een kruid gewassen, is de farmaceut dwars door de oren geschoten, en is nu foetsie.Gelukkig is er op de pc genoeg aan alternatieven te vinden.Pas als die er niet meer zijn?Tja dan toch maar naar de farmaceut om een 70% risico pilletje, op kanker te halen.Of gokken en niets doen.

bram
bram
10 jaren geleden

ja? en waar kan je het kopen/krijgen?
waar zit het in ?
een beetje onduidelijk allemaal…helaas..

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
10 jaren geleden

Kijk eens op de volgende website: http://www.mms1.nl. Het gaat hier over Master Mineral Solution van Jim Humble. Een aanrader is het boek van Leo Koehof. En als je geïnteresseerd bent in de werking van het middel bij terminale kanker kijk en luister dan naar filmpje van Hieke Kamminga uit Joure. http://mms1.nl/index.php/category/gebruikerservaringen/

Ja ja, we worden wakker met z’n allen!!!

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x