CoronaBinnenland

Over 3 weken staat een arts die weigerde te buigen voor de immense druk van de inspectie voor de rechter

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!

Een aantal artsen, waaronder Jan Vingerhoets, werd een rechtszaak aangedaan omdat zij weigerden te buigen voor de immense druk van de gezondheidsinspectie, die zich kritiekloos had laten gebruiken door de minister.

Daarvoor is zij inmiddels door de rechter stevig op de vingers getikt. Het – onwettige – doel van de inspectie was, zoals het vonnis zo treffend beschrijft, om ‘lastige’ artsen tot de orde te roepen, schrijft Vingerhoets op zijn site.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dat laatste wil tot dusver niet zo vlotten, want een groepje dokters houdt hardnekkig vast aan de eed. En dat past kennelijk niet zo goed in de agenda die de minister in zijn hoofd had.

Selectief ingezet

Inmiddels zijn de eerste twee van deze groep artsen vrijgesproken. De boetes zijn vernietigd en de minister moet de proceskosten betalen. Eigenlijk moet de burger die betalen, want hiervoor wordt gewoon in de belastingpot gegraaid, net zoals dat gebeurt met de enorme boetes die de overheid opgelegd kreeg wegens het achterhouden van informatie na Woo-verzoeken, aldus Vingerhoets.

Hij wijst erop dat de rechterlijke macht door de overheid selectief wordt ingezet: ‘lastige’ artsen die hun patiënten naar beste inzicht willen helpen, krijgen een stevige boete, maar zelf negeert de overheid onwelgevallige vonnissen.

Onwelgevallige artsen worden vervolgd en stevig beboet, onwelgevallige vonnissen daarentegen worden genegeerd. Voor de boetes die dit de overheid zelf oplevert, laat zij de burgers opdraaien. Vingerhoets: “Leuker kan de overheid het helaas niet maken, makkelijker wel. Voor zichzelf dan, wel te verstaan.”

Logica

De uitspraken bieden hoop voor de artsen wier zaken nog moeten voorkomen, want de argumenten die tot vrijspraak leidden, gelden voor Vingerhoets en zijn collega-artsen.

De inspectie neemt hem kwalijk dat hij één van de meest veilige middelen die we kennen, off-label heeft voorgeschreven aan coronapatiënten.

Dat gebeurde overigens ook met de coronavaccins, die niet geregistreerd waren voor het voorkomen van overdracht, maar die daarvoor wel werden aangeprezen. Opgedrongen zelfs. “Dat mocht dan weer wel, dus ik raad u aan om niet te proberen hier ook maar enige logica in te zien.”

Drie rechters

De zaak wordt behandeld door drie rechters, die zich 12 weken mogen buigen over deze zaak. Dat doet Vingerhoets de wenkbrauwen fronsen. “Want als drie ervaren rechters zo ontzettend lang moeten nadenken over de vraag hoe de wet moet worden uitgelegd, hoe kan dan van een eenvoudige dokter, midden in een pandemie met zijn poten in de modder, verwacht worden dat hij die wet ter plekke binnen een kwartiertje op de juiste wijze interpreteert?”

De enige die is benadeeld door zijn behandeling is de vaccinproducent. “Het zal me niet verbazen als Pfizer nog een claim bij ons gaat indienen wegens gederfde inkomsten.”

Over drie weken gaat arts Vingerhoets de drie rechters uitleggen dat het wel lijkt te gaan om off-label recepten, maar dat de inspectie zich in werkelijkheid heeft laten misbruiken voor een heel ander doel.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Riakanmeer
Riakanmeer
1 maand geleden

Wijsheid is een gift. Kennis ook.

Annette
Annette
1 maand geleden

WAT zou de wereld er héél anders uitzien, als IEDERE arts hier in Nederland er net zo over zou denken als Jan Vingerhoets.

In mijn ogen is hij niet anders dan een ECHTE held! Ik weet wel, dat er mensen zijn, die zeggen, dat je het woord “held” niet zomaar mag gebruiken, maar ik doe het lekker toch.

Laten wij alsjeblieft eerlijk zijn: Ik ben ervan overtuigd, dat misschien wel 80% van alle artsen in Nederland er net zo over denken als Jan, maar er verder niets mee hebben gedaan.

Erger nog…. Ze hebben willens en wetens meegedaan met dat walgelijke experiment, waar, tot op de dag van vandaag, nog steeds slachtoffers vallen.

En waarom denk ik nu, dat er heel veel artsen zijn, die wel beter wisten, maar er niets mee deden?

Heel simpel. Dat noemen wij: de weg van de minste weerstand. Zij wisten het wel, maar hadden geen zin om hun kop boven het maaiveld uit te steken. Wetende, dat dat ze in grote problemen zou brengen.

Als er honderdduizenden mensen, waaronder mijn man en ondergetekende, al vóór de prikrondes begonnen, informatie hadden opgediept op het internet, waar door ECHTE wetenschappers werd gewaarschuwd voor wat komen ging, dan maakt niemand mij wijs, dat artsen deze informatie hebben gemist.

Maar goed…. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit verhaal voor Jan zal aflopen. Wij weten inmiddels, dat de rechterlijke macht zwaar geïnfiltreerd is met foute figuren. Dus het zal er zeker om gaan spannen.

Het feit dat er ZES WEKEN voor wordt uitgetrokken, is natuurlijk ook een teken aan de wand. Dat is niet bedoeld om een weloverwogen besluit te nemen, maar niets anders dan tijd rekken.

Jan, voor mij ben jij een echte arts. Iemand die nog wel de betekenis weet van het afleggen van de Eed van Hippocrates.

Ik wens je ongelooflijk veel succes en hoop van harte, dat deze keer het recht zal zegevieren.

Maaike
Maaike
1 maand geleden

Het zal blijken of ook deze 3 rechters deel uitmaken van het misdadige regieme in Nederland.
Hun aarzeling spreekt al boekdelen…

Waarheid
Waarheid
1 maand geleden

Mocht deze SUPER arts toch een boete krijgen, dan doneer ik graag !!

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x