Binnenland

De tehuizen waar het eerst gevaccineerd is, hebben weer volop uitbraken: ‘Wie zet deze boeven af?’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds meer verpleeghuizen kampen met coronagevallen. De afgelopen vier weken is in bijna 10 procent van de verpleeghuizen een coronabesmetting geconstateerd, schrijft de Volkskrant. Dat terwijl het grootste deel van de bewoners is gevaccineerd.

Een woordvoerder van de vereniging voor specialisten ouderengeneeskunde Verenso zei: “Het aantal mensen dat ernstig ziek wordt en ook daadwerkelijk aan covid overlijdt, is nog niet zo groot als eerder. Wel maken we ons zorgen omdat het aantal besmettingen snel stijgt.”

Schuld in de schoenen geschoven

Opmerkelijk genoeg krijgen de ongevaccineerden de schuld in de schoenen geschoven. “We weten waar veel ongevaccineerden wonen en waar de uitbraken zijn. Dat maakt het heel lastig om te zeggen: we doen het hele land weer op slot,” zei IC-chef Diederik Gommers.

Beddenbaas Ernst Kuipers zei dat het ‘nodig kan zijn om lokale lockdowns in te stellen aan de hand van de besmettings- en vaccinatiegraad, zoals nu bijvoorbeeld in Staphorst’. Minister De Jonge zei dat dit ‘een epidemie is geworden van ongevaccineerde mensen’.

Vaccins werken niet

“De vaccins werken niet. De tehuizen waar het eerst gevaccineerd is, hebben weer volop uitbraken. Toch zijn ze bezig met ongevaccineerden de schuld te geven. Daar worden nieuwe maatregelen voor voorgekookt,” reageert zangdocente en regisseuse Nelleke Nieuwboer op Twitter.

“Wie zet deze boeven af?” vraagt ze.

Tegen mensen die beweren dat de vaccins gewerkt hebben, zegt Nieuwboer: “Natuurlijk was 2020 ook de hele zomer covidvrij zonder vaccins. Het is een griepachtige ziekte, die houdt niet van de zomer.”

4.9 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Els
Els
1 jaar geleden

Het heeft niets met seizoenen te maken: het heeft met vitamine D te maken.

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
1 jaar geleden

Hoezo griepachtige ziekte?
Hoe kan griep een ander soort achtige ziekte zijn.
Hou nou toch eens op om de griep van enkele jaren terug iets anders te noemen of te duiden.

Jan
Jan
1 jaar geleden

Je wordt doodgegooid met dit soort berichten in toch gaat lulo de jonge door in niemand die deze genocide moordenaar kan in wil stoppen meede mogelijk gemaakt door onze staatsmedia

Linda
Linda
1 jaar geleden

Waar blijven de welwillende politiemannen,militairen ,juristen om dit zootje criminelen op te pakken?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

134
0
We lezen graag je reactie!x