Homepagina » Gezondheid » Over 8 jaar is de helft van alle kinderen autistisch. De oorzaak is schokkender dan je denkt
Tegen 2025 is de helft van alle kinderen autistisch. Wetenschapper onthult wat dit kwaadaardige bedrijf daarmee te maken heeft

Over 8 jaar is de helft van alle kinderen autistisch. De oorzaak is schokkender dan je denkt

In het jaar 2025 lijdt één op de twee kinderen aan autisme, zo concludeerde wetenschapper Stephanie Seneff van het gerenommeerde MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory in de VS.

De afgelopen jaren heeft zij onderzoek gedaan naar het effect van gifstoffen op aandoeningen als autisme.

Seneff is tot de conclusie gekomen dat onkruidverdelger glyfosaat, die onder de naam Roundup door Monsanto wordt verkocht, verantwoordelijk is voor de explosieve stijging van het aantal kinderen met autisme.

Sterk verband

Uit gegevens blijkt volgens de toxicoloog dat er een sterk verband is tussen het gebruik van Roundup en de toename van autisme.

De symptomen van autisme komen daarnaast overeen met de verschijnselen van glyfosaatvergiftiging.

Een recente studie sluit aan op de bevindingen van Seneff. De studie concludeert dat zwangere vrouwen die in gebieden wonen waar veel pesticiden worden gebruikt, liefst 60 procent meer kans hebben op een autistisch kind.

Moedermelk

In de moedermelk van Amerikaanse vrouwen zijn al uitzonderlijk hoge concentraties glyfosaat aangetroffen.

Seneff zei dat er in de moedermelk van deze vrouwen tussen de 760 en 1600 keer meer glyfosaat zit dan de EU in zijn drinkwater toestaat.

Urinemonsters laten zien dat Amerikanen 10 keer zoveel glyfosaat in hun lichaam hebben als Europeanen.

Te ver

“Volgens mij zijn we al te ver gegaan en moeten we heel drastische maatregelen gaan nemen,” zei de toxicoloog.

Maïs en soja worden veelvuldig besproeid met Roundup en op deze manier komt glyfosaat terecht in vele voedselproducten. De herbicide wordt ook in diervoer gevonden.

Stephanie Seneff is auteur van meer dan 170 wetenschappelijke studies. Een aantal van die studies gaan over de link tussen giftige chemicaliën en ziektes. Haar huidige werk is gericht op de relatie tussen gezondheid en voeding.

Bekijk hieronder haar recente TED-lezing:

[New Eastern Outlook via Alliance for Natural Health]


Vind je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. Beetje oud nieuws uit 2014, maar soit.

  [ “Volgens mij zijn we al te ver gegaan en moeten we heel drastische maatregelen gaan nemen,” zei de toxicoloog. ]
  Wie zei dat?
  Niet Stephanie Seneff want die is geen toxicoloog, ook geen epidemioloog, ook geen arts.

  18 likes
  • Ik word hier zo blij van, dat z.g. kenners, weet-allers dit zo snel kunnen weerleggen, wat door een toch niet geheel onkundig iemand verteld, c.q. uitgelegd wordt. Ik neem aan dat jullie bekend zijn in de toxicologie? Ook bekend in de epidemiologie??? Of gewoon de hakken in het zand en interessant doen op dit medium?

   12 likes
   • Toxicologie en epidemiologie valt onder biologie….biologie betekent de leer van het leven. De leer van het leven is dat de natuur hard is en door natuurlijke selectie gaan mensen en dieren nou eenmaal dood…dan kan je interessante synoniemen opdreunen. Maar in de natuur geldt gewoon het recht van de sterkste….je kan zo slim zijn als je wilt en ook heel sterk zijn…maar als een naakt mens en een tijger de jungle in gaan komt de tijger er levend uit.

    Je zal wel zo’n iemand zijn die net z’n kind heeft laten vaccineren…en? Om de bijsluiter gevraagd? Of kreeg je die niet?

    Dus als je je kind niet in ent is je kind een gevaar voor de samenleving? Waarom? Iedereen is toch ingeënt?..we leven al 4000 jaar zonder…nu moetten we vergif in onze baby’s stuitten anders is je kind een gevaar voor de maatschappij…Als in Terrorist?

    En…Epidemiologie? Tjaaah als het beestje maar een naampje heeft…ieder z’n eigen smaak zei de hond, die zich daarna tussen z’n benen likte…

    10 likes
    • [ Iedereen is toch ingeënt? ]
     Nee, natuurlijk niet, dat weet je toch wel?
     Baby’s in de baarmoeder zijn niet gevaccineerd en lopen risico een ziekte via de moeder op te lopen. Pas geboren baby’s kunnen pas na maanden gevaccineerd worden als de natuurlijke afweer, gekregen van de moeder, is verdwenen. Dan zijn er nog verzwakte baby’s en kinderen die niet gevaccineerd worden. Dan zijn er nog een paar procenten kinderen waarbij de vaccinatie op een of andere wijze niet gewerkt heeft, zoals bijna niets altijd 100% werkt.

     Voor die kinderen zijn bewust niet-gevaccineerde kinderen een potentieel gevaar.

     12 likes
     • Ja, die Tetyana Obukhanych heb ik gezien bij WTK.
      Ze heeft haar naam staan onder drie onderzoeken die vaccinatie aanbevelen, recentelijk nog in 2012.
      Nu komt ze opeens met zogenaamd onderzoek in een boek opdraven ipv het voor peer review aan een serieus wetenschappelijk tijdschrift voor te leggen.

      6 likes
     • Voortschrijdend inzicht kun je dat noemen.Daar komt bij dat wetenschappers geen harde bewijzen hebben dat vaccinatie ook maar iets doet. Om die reden is Dr van der Linden destijds gestopt met het geven van griepvaccins en werd vervolgens voor de rechter gesleept terwijl hij zich baseerde op wetenschappelijk onderzoek wat uitwees dat er GEEN bewijs bestond dat de vaccinatie effect had. Wel was er bewijs voor nadelige bijwerkingen . “Wetenschap” is geldstroomgerelateerd heden ten dage en heeft weinig meer van doen met welzijn of gezondheid.

      4 likes
    • Spirit_himalaya27

     @Baal lucifer Mooi verwoord, maar een muis is niet sterker dan een leeuw. De leeuw en muis kunnen goed overweg, ze leven langs elkaar. Dus niet altijd geldt het recht van de sterkste, maar het recht van de slimste, snelste en sterkste.

     1 likes
   • En? Heb je al uitgezocht wat Seneff wél is?
    Voor een beetje googelen heb je echt niet veel tijd nodig.
    In beide artikelen die onderaan als bron genoemd worden staat niet dat Seneff toxicoloog is, dus dat moet ergens anders vandaan komen maar dat is niet te vinden op internet. Het is heel kwalijk als iemands onderzoek onterecht extra gewicht krijgt door een beroep toe te kennen dat die persoon helemaal niet heeft.

    En als het over vaccinatie of climate change of monsanto gaat dan protesteren bij uitstek mensen met een diploma die niet past bij het onderwerp. Op zich niks mis mee, maar je merkt het in hun redeneringen dat ze kennis over het onderwerp missen.

    14 likes
 2. Een goed artikel! Wanneer zal de carriëre van Stephanie Seneff te gronde gericht worden? Ik stel deze vraag i.v.m. Andrew Wakefield; deze medicus had in 1998 een verhandeling geschreven waarin hij een verband had gelegd tussen vaccins en autisme. Dit werd in The Lancet gepubliceerd. Het gevolg was dat vele Britse ouders hun kinderen niet langer lieten vaccineren. Hierdoor zou het aantal stergevallen m.b.tot o.a. mazelen zijn gestegen. Later zou Wakefield zijn ontmaskerd als een bedrieger; hij zou zijn gegevens hieromtrent hebben vervalst. Wakefield werd vervolgens uit zijn beroep gezet en zijn artikel uit The Lancet verwijderd. Althans, dat was wat Roel Coutinho vertelde in een aflevering van “Complot or not” van EenVandaag waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 2 augustus 2016.

  Na deze aflevering met Coutinho op youtube nogmaals te hebben bekeken, ben ik op zoek gegaan naar meer informatie over Wakefield. En ja, hij zou (met de nadruk op “zou”) zijn ontmaskerd als een leugenaar. Zie: http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/mmr-wakefield-fraud-doctor-anti-vaccine-film-return-uk-secret-screening-vaxxers-vaccinations-a7583021.html En tot zover schijnt het juist te zijn wat Coutinho en The Independent over Wakefield hadden gezegd en geschreven.

  Na echter vérder gezocht te hebben, kwam ik de website van James Perloff tegen: https://james-perloff.com/2017/04/05/vaccination-visuals Er staan vele videoclips en foto’s van verschillende medici die zo hun éigen (kritische) mening hebben over vaccins. Eén van hen, Del Bigtree, de producent van de filmdocumetaire “Vaxxed”, zei het voldende:

  “The really sad thing is the amount of doctors who say to me, ‘I know vaccines are causing autism, but I won’t say this on camera because the pharmaceutical industry will destroy my career just like they did to Andy Wakefield.'”

  De Carriëre van Andrew Wakefield die officieel werd bestempeld als een bedrieger, werd dus zoals Bigtree duidelijk maakte, de grond ingeboord. En wel omdat hij de farmaceutische industrie had ontmaskerd als een stel vaccinerende gifmengers die met hun rommel ik weet niet bij hoeveel kinderen al autisme hadden veroorzaakt! Dus hoe het Seneff zal vergaan, is voor mij nog niet duidelijk. By the way, Wakefield werd door The Independent betiteld als een “conspiracy theorist”, en dit alleen al maakt het een en ander duidelijk …

  30 likes
  • Jullie aluhoedjes figuren zijn echt te dom om te schijten he.

   Ik denk dat je niet zo goed begrijpt hoe de wetenschap in elkaar zit.
   Het is namelijk zo dat wanneer een studie wordt verricht en iets aantoont wat twijfel opwekt binnen de wetenschappelijke cirkels er al heel snel een herhaalstudie wordt verricht om te kijken of zij dezelfde resultaten uit het onderzoek krijgen. Dit wordt vaak door studenten gedaan die er geen enkele baat bij hebben om in de stiekeme achterkamertjes te zitten en sluw te doen. Uit de herhaalstudies is simpelweg gebleken dat de zogenaamde links met autisme en vaccinaties bullf*ckingsh*t waren. En zeker aangezien dit zo’n hot topic is, heeft men deze studie keer op keer opnieuw gedaan met telkens hetzelfde resultaat. Vaccinatie veroorzaakt geen autisme. Het grappige aan alle aluhoedjes is dat ze altijd anti wetenschap zijn, maar zich inmiddels wel al meer dan 10 jaar vasthouden aan één wetenschapper die nota bene een fraudeur was. Ironisch of niet?

   2 likes
   • [ Jullie aluhoedjes figuren zijn echt te dom om te schijten he. ]
    Op die manier krijg je nooit iemand zover om een goede discussie op te zetten.

    [ Het is namelijk zo dat wanneer een studie wordt verricht en iets aantoont wat twijfel opwekt binnen de wetenschappelijke cirkels er al heel snel een herhaalstudie wordt verricht om te kijken of zij dezelfde resultaten uit het onderzoek krijgen. ]
    Volgens mij klopt dit niet en is er juist een schrijnend gebrek aan herhalings- studies.
    Enerzijds is het niet spannend andermans werk over te doen, anderzijds is de kans groot dat je het onderzoek net iets anders opzet dan het originele waardoor uitkomsten verschillen en je in oeverloze discussie met de originele onderzoeker kunt belanden. Wie heeft daar zin in?

    3 likes
   • OK; jij toont nu dus aan ( ZONDER WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK) dat alu en kwik Niet de oorzaak zijn van autisme… Wat is volgens jou dan wel de oorzaak van autisme?

    Ik ben 59 jaar, in mijn lagere en middelbare schooltijd ben ik niet één autist tegen gekomen. Eén generatie later STIKT het van de autisten…..Vraag maar na op een basis school; de onderwijzers worden er helemaal krankjorem van. Graag een verklaring Zeester Patrick.

    1 likes
    • Dus jouw anekdote dat JIJ in die tijd nooit een autist tegenkwam is het bewijs dat er nu meer autisten zijn? Ze waren er altijd al, alleen waren het toen verlegen kinderen of drukke, of noem maar op.
     Kwikverbindingen kunnen niet de oorzaak zijn want zitten niet in de vaccinaties.

     2 likes
   • Ik durf te wedden dat hier mensen zitten die gebruikt kunnen worden als maatstaf voor jouw intelligentie. Dit is volledig gebaseerd op jouw eerste uitspraak.

    Daarnaast is het zo dat de farmaceutische industrie een schurken industrie is. Het toepassen van nieuwe onderzoeksmethoden of het ontwikkelen van nieuwe medicijnen wordt vaak gehinderd door de enorme investeringen die gevraagd worden van de producent in spé. Daarentegen staat dat daarmee een hoge mate van statistische significantie wordt verworven. Het nadeel hiervan is dat goede initiatieven of ontwikkelingen het niet halen dankzij de enorm hoge drempel. Ten tweede wordt die drempel natuurlijk ook geimplementeerd zodat je met een nieuwe ontwikkeling altijd bij een oud gediende terecht komt voor de financiele ondersteuning. Op die manier kan de oudgediende jouw studie bagatelliseren alvorens deze daadwerkelijk goed statistisch getoetst is. Dit is de werkelijke macht van de hedendaagse farmaceutische industrie.

    1 likes
 3. Hoop maakt z'n eigen magie

  Het zou al helpen, als mensen leren verantwoording te nemen,
  voor de beslissingen die ze nemen.

  Zodra je verantwoording neemt, voel je jezelf trots en respectvol,
  naar jezelf en anderen.

  6 likes
  • Moet nog zien dat alle meisjes die ingeént zijn tegen het pap virus (baarmoederhalskankervirus) nog uberhaupt kinderen kunnen krijgen….

   En inderdaad, áls dat al lukt ben ik benieuwd wat dat voor kinderen zullen zijn.

   Nú al zijn zóveel kinderen behept met chronische ziekte (exceem,allergie) of vreemd (druk)gedrag….

   Er is bijna geen kind meer dat voor zijn 6e nog geen dokter heeft gezien, afgezien van de inentingen, natuurlijk.
   Waar- in vredesnaam- is ons natuurlijk leven gebleven???

   11 likes
 4. Iemand van MIT die conclusies over autisme trekt, ik neem dat net zo serieus als een neuroloog die iets over computerwetenschappen te melden heeft. Schoenmaker, hou je bij je leest, zeg ik maar

  11 likes
 5. Alle ellende in de wereld die je maar kent en komen gaat is een verdienmodel!

  7 likes
 6. Alle sarcasme, struisvogelmentaliteit, regelrechte complotontkenners gekkies op een rij;

  Waarschuwingen, ontmaskeringen, openbaringen terzake nemen in ernst en aantallen toe. Alle signalen dan maar negeren?
  Halsstarrig het bord voor de kop houden en blind vertrouwen in het alsmaar voortwoekerende overheidsapparaat? Betrouwbare lui, vind u?

  Er zijn duidelijk grote plannen met virussen, vaccins, en gedwongen vaccinatie-campagnes; kleine lijst:

  http://webtv.un.org/meetings-events/watch/world-health-day-2017-high-level-event-on-mental-health-and-depression-in-the-context-of-the-2030-agenda-for-sustainable-development/5389815158001

  http://www.globalresearch.ca/the-evils-of-big-pharma-exposed/5425382
  Patent EP2526221A1 – Set of probes for the detection and typing of 46 human papillomavirus ..:
  http://www.google.com/patents/EP2526221A1?cl=en
  Niet de beste site/bron van info; scheid koren van het kaf; dit klopt wel met de waarnemingen:
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/07/-who-bereidt-in-het-geheim-gedwongen-vaccinaties-vs-en-europa-voor

  5 likes
 7. Ze begint haar toespraak met te zeggen dat het háár interpretatie is en dat het nog niet bewezen is wat zij zegt. Iedere conclusie die je uit haar toespraak wilt trekken over bijvoorbeed vaccinatie komt dan toch geheel voor eigen rekening? Misschien een aanleiding om er aandacht aan te besteden. Kijk hoe je jezelf kunt informeren. En bedenk dat de wetenschap steeds verder ontwikkeld. Ja, voortschrijdend inzicht. Noets mis mee. Tenzij je niet wilt ontwikkelen.

  4 likes
 8. Aan alle struisvogels….Ooit gehoord van epigenetica?
  Nos enfants nous accusseront

  Misschien die maar eens gaan bekijken. Er gaat een wereld voor je open.

  3 likes
 9. Spirit_himalaya27

  Ingaand op het artikel denk ik niet dat glyfosaat de enigste aanleiding is voor autisme, want geesteszieke mensen komen al miljoenen jaren voor. Alleen tegenwoordig wel veel meer, en die geesteszieke mensen zullen niet of zeer moeilijk voor nakomelingen zorgen. De wereldpopulatie zal verminderen. Maar vinden ze het leuk om op aarde te moeten leven met geesteszieke mensen? Nee, niemand vind dat leuk! Dus als je overweegt om een kind te krijgen, kijk dan eerst naar je eigen gezondheid en niet naar je ego.

  1 likes
 10. Mooi. Dan komen die autisten in opstand tegen de gifspuiers, want die 50% ‘normale’ kinderen gaan toch nooit iets ondernemen.

  1 likes
 11. In het jaar 2025 LIJDT één op de twee kinderen aan autisme….nietwaar?

  1 likes
 12. Gelukkig komt het vandaag even niet uit een vaxxin, maar daar zou zomaar de andere helft aan te lijden gaan

  0 likes
 13. Roundup wordt veelvuldig gebruikt op mais en soja ??? Ik denk dat als je dat doet de hele mais en sojaplant verdwijnt. Vo;lgens mij spuiten ze met wat ander smerig spul, heb je ooit roundup wel eens op onkruid gedaan?? Een onduidelijk verhaal met verkeerde info.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zweden

Zweden (geen lockdown) verrast iedereen met groei economie

Terwijl de economie in de meeste Europese ...

wilders

Wilders wil uit de EU vanwege ‘compleet gestoord’ coronaplan Brussel: ‘Nexit’

De Europese Commissie wil belastingen gaan heffen ...