Gezondheid

Over 8 jaar is de helft van alle kinderen autistisch. De oorzaak is schokkender dan je denkt

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het jaar 2025 lijdt één op de twee kinderen aan autisme, zo concludeerde wetenschapper Stephanie Seneff van het gerenommeerde MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory in de VS.

De afgelopen jaren heeft zij onderzoek gedaan naar het effect van gifstoffen op aandoeningen als autisme.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Seneff is tot de conclusie gekomen dat onkruidverdelger glyfosaat, die onder de naam Roundup door Monsanto wordt verkocht, verantwoordelijk is voor de explosieve stijging van het aantal kinderen met autisme.

Sterk verband

Uit gegevens blijkt volgens de toxicoloog dat er een sterk verband is tussen het gebruik van Roundup en de toename van autisme.

De symptomen van autisme komen daarnaast overeen met de verschijnselen van glyfosaatvergiftiging.

Een recente studie sluit aan op de bevindingen van Seneff. De studie concludeert dat zwangere vrouwen die in gebieden wonen waar veel pesticiden worden gebruikt, liefst 60 procent meer kans hebben op een autistisch kind.

Moedermelk

In de moedermelk van Amerikaanse vrouwen zijn al uitzonderlijk hoge concentraties glyfosaat aangetroffen.

Seneff zei dat er in de moedermelk van deze vrouwen tussen de 760 en 1600 keer meer glyfosaat zit dan de EU in zijn drinkwater toestaat.

Urinemonsters laten zien dat Amerikanen 10 keer zoveel glyfosaat in hun lichaam hebben als Europeanen.

Te ver

“Volgens mij zijn we al te ver gegaan en moeten we heel drastische maatregelen gaan nemen,” zei de toxicoloog.

Maïs en soja worden veelvuldig besproeid met Roundup en op deze manier komt glyfosaat terecht in vele voedselproducten. De herbicide wordt ook in diervoer gevonden.

Stephanie Seneff is auteur van meer dan 170 wetenschappelijke studies. Een aantal van die studies gaan over de link tussen giftige chemicaliën en ziektes. Haar huidige werk is gericht op de relatie tussen gezondheid en voeding.

Bekijk hieronder haar recente TED-lezing:

[New Eastern Outlook via Alliance for Natural Health]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ton Nuiten
Ton Nuiten
6 jaren geleden

Een goed artikel! Wanneer zal de carriëre van Stephanie Seneff te gronde gericht worden? Ik stel deze vraag i.v.m. Andrew Wakefield; deze medicus had in 1998 een verhandeling geschreven waarin hij een verband had gelegd tussen vaccins en autisme. Dit werd in The Lancet gepubliceerd. Het gevolg was dat vele Britse ouders hun kinderen niet langer lieten vaccineren. Hierdoor zou het aantal stergevallen m.b.tot o.a. mazelen zijn gestegen. Later zou Wakefield zijn ontmaskerd als een bedrieger; hij zou zijn gegevens hieromtrent hebben vervalst. Wakefield werd vervolgens uit zijn beroep gezet en zijn artikel uit The Lancet verwijderd. Althans, dat was wat Roel Coutinho vertelde in een aflevering van “Complot or not” van EenVandaag waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 2 augustus 2016.

Na deze aflevering met Coutinho op youtube nogmaals te hebben bekeken, ben ik op zoek gegaan naar meer informatie over Wakefield. En ja, hij zou (met de nadruk op “zou”) zijn ontmaskerd als een leugenaar. Zie: http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/mmr-wakefield-fraud-doctor-anti-vaccine-film-return-uk-secret-screening-vaxxers-vaccinations-a7583021.html En tot zover schijnt het juist te zijn wat Coutinho en The Independent over Wakefield hadden gezegd en geschreven.

Na echter vérder gezocht te hebben, kwam ik de website van James Perloff tegen: https://james-perloff.com/2017/04/05/vaccination-visuals Er staan vele videoclips en foto’s van verschillende medici die zo hun éigen (kritische) mening hebben over vaccins. Eén van hen, Del Bigtree, de producent van de filmdocumetaire “Vaxxed”, zei het voldende:

“The really sad thing is the amount of doctors who say to me, ‘I know vaccines are causing autism, but I won’t say this on camera because the pharmaceutical industry will destroy my career just like they did to Andy Wakefield.'”

De Carriëre van Andrew Wakefield die officieel werd bestempeld als een bedrieger, werd dus zoals Bigtree duidelijk maakte, de grond ingeboord. En wel omdat hij de farmaceutische industrie had ontmaskerd als een stel vaccinerende gifmengers die met hun rommel ik weet niet bij hoeveel kinderen al autisme hadden veroorzaakt! Dus hoe het Seneff zal vergaan, is voor mij nog niet duidelijk. By the way, Wakefield werd door The Independent betiteld als een “conspiracy theorist”, en dit alleen al maakt het een en ander duidelijk …

Pollie
Pollie
6 jaren geleden

Iemand van MIT die conclusies over autisme trekt, ik neem dat net zo serieus als een neuroloog die iets over computerwetenschappen te melden heeft. Schoenmaker, hou je bij je leest, zeg ik maar

Frans2
Frans2
6 jaren geleden

Beetje oud nieuws uit 2014, maar soit.

[ “Volgens mij zijn we al te ver gegaan en moeten we heel drastische maatregelen gaan nemen,” zei de toxicoloog. ]
Wie zei dat?
Niet Stephanie Seneff want die is geen toxicoloog, ook geen epidemioloog, ook geen arts.

johan
johan
6 jaren geleden

Alle ellende in de wereld die je maar kent en komen gaat is een verdienmodel!

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x