Homepagina » Mens en Dier » Huisarts Rob Elens is bezorgd over bijwerkingen coronavaccins: ‘Moeten we niet te licht over denken’
huisarts
Foto: Rob Elens (Bitchute/Potkaars podcasts)

Huisarts Rob Elens is bezorgd over bijwerkingen coronavaccins: ‘Moeten we niet te licht over denken’

In Europa wordt inmiddels volop gevaccineerd tegen corona. Ook in Nederland komt de vaccinatiecampagne mondjesmaat van de grond. Het vaccin is uitvoerig getest en veilig, claimt coronaminister De Jonge. Toch zijn er genoeg artsen die zich zorgen maken over de veiligheid van de coronaprik.

Eén van hen is huisarts Rob Elens. Hij is bezorgd over de bijwerkingen. Tussen de 30 en 70 procent van de mensen heeft last van milde bijwerkingen: spierpijn, koude rillingen, pijn op de injectieplaats, koorts, vermoeidheid en hoofdpijn. Je hebt ook ernstige bijwerkingen, waarbij je niet kunt werken en een dokter moet raadplegen. “Eén op de 30 mensen, drie procent, krijgt last van zo’n bijwerking,” zei Elens in gesprek met OPN. “Dus dat is niet mis.”

De huisarts voegde toe dat het coronavaccin tot wel 50 keer meer bijwerkingen veroorzaakt dan een griepvaccinatie. “Dus daar moeten we niet te licht over denken. Zeker niet omdat er nog andere mogelijkheden zijn.” Je moet ook beseffen dat 98 procent van de mensen niet ziek wordt door dit virus, voegde Elens toe.

Er zijn dus zeker sterfgevallen

“Er wordt heel positief over gepraat, maar volgens mij is het tijd voor een pas op de plaats,” zei de huisarts. Hij pleit voor meer onderzoek voordat we grootschalig gaan uitrollen. Elens hekelt ook de hele show eromheen. “Ik zag dat Gommers werd gevaccineerd, of daar leek het op in ieder geval.”

De huisarts begrijpt niet waarom er zoveel druk wordt uitgeoefend. Hij wees erop dat een Portugese verpleegkundige na inenting is overleden en dat er ook een aantal bewoners van verzorgingstehuizen zijn gestorven. “Er zijn dus zeker sterfgevallen.”

“Dat maakt mij bang. Geef mijn prikkie maar aan Fikkie.”

4.9 58 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
2 maanden geleden

O maar daar maken de Hugo en Rutte zich niet druk om ,het is veilig, zo veilig dat deze heren zichzelf nog niet hebben ingeënt?

Haggis
Haggis
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Zullen ze nooit doen ook, staat gelijk aan zelfmoord. Thinning out the herd. Daar horen deze “heren” niet bij

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Haggis
2 maanden geleden

Precies! Rutte zegt duijdelijk hij heeft nooit PCR test genomen en ook noet zal doen, wat heeft geen zin als je geen klachten heb zei die, want PCR test werk ook niet zonder klachten. Zoek de video maar op….

voorjaar
voorjaar
Reactie op  rop
2 maanden geleden

gaat ook niet gebeuren.
daar hebben zij de bevolking voor.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Maar goed, de propaganda doet haar werk, dus het volk zal massaal in de rij staan.

De ‘weigeraars’ zal het leven onmogelijk worden gemaakt.

Welkom in dictatoriale totalitaire politiestaat waar een perfect voorbeeld van is gegeven in dit gesprek: Overheid ondermijnt de rechtstaat al jaren zélf. Uitgebreide talkshow over het ‘RIEC’. https://www.youtube.com/watch?v=-GafhDDKjN0
Het is hier niet beter dan in door ons afgeschilderde dictatoriale (totalitaire) regiem zoals Rusland, Wit-Rusland, Noord-Korea, noem maar op.

word wakker
word wakker
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Als het zou kunnen zou ik liever in Rusland wonen dan in Nederland met die vieze huichelende rutte met holmaatje huugje die niets met volksgezondheid van doen hebben.

Mentha
Mentha
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Ja, ongevaccineerden worden straks de paria’s van de staat. Kunnen niets meer en zullen zo gedwongen worden tot de spuit óf we moeten off grid gaan en onszelf gaan bedruipen. Ergens. Ik denk er serieus over. Ik kan en weet hoe te overleven met weinig in de natuur maar dat kunnen niet veel mensen. We hebben elkaar nodig.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Mentha
2 maanden geleden

Maar dat elkaar is uit elkaar gejaagd.

Remco
Remco
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Ik heb kennissen in Moskou en ik kan jullie bevestigen dat daar alles normaal is. Winkels, bars, scholen, etc, alles is open. Zelfs in de drukke spits in de metro draagt nagenoeg niemand meer een mondkapje. Zelfs het nieuws is eerlijker daar. Russia Today heeft enkele items besteed aan de Corman-Drosten paper, de wetenschappelijke onderbouwing van de PCR-test waar 10 wetenschappelijke fouten in zitten:
https://www.rt.com/op-ed/507937-covid-pcr-test-fail/
Landmark legal ruling finds that Covid tests are not fit for purpose. So what do the MSM do? They ignore it. Ze nemen de PCR test niet serieus meer in Rusland. Toch is Nederland potentieel een mooier land om in te wonen als Rusland hoor. Hadden wij maar Vladimir Putin en niet die duivel van een Rutte.

Harold
Harold
2 maanden geleden

Bezorgd over de bijwerkingen? iets moet zogenaamd goed zijn voor je zijn wat iemand die gezond is totaal niet nodig heeft en er gaan letterlijk mensen aan dood.
Waar is het gezonde verstand ?
Het vaccin is uitvoerig getest en veilig, claimt coronaminister De Jonge?
Hij heeft de ballen verstand van gezondheid en het vaccin is te kort op de markt om veilig beschouwd te worden want daar heb je volgens de specialisten ( dr Carrie Madey ) 10 tot 15 jaar voor nodig. Mensen kunnen zelf ook nadenken, gebeurt nauwelijks meer en zeker niet door de jongere (i phone )generatie.
Zou mijn kinderen nu 0 vaccinaties geven met de kennis van de wereld waar we echt in leven en wat er overal achter steekt.

Rudolf
Rudolf
2 maanden geleden

U heeft gelijk dr dit spul wordt niet in mijn lichaam gespoten echt niet ps het is heel verdacht dat die spuit in gezonde mensen wordt gespoten Mengele zou jaloers zijn groet uit Rotterdam

Yvonne
Yvonne
2 maanden geleden

Gedeeld op Fakebook, dat zal me dus wel weer een ban opleveren! 🤣

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Yvonne
2 maanden geleden

ben je dan nog lid van Feekboek ? door lid te blijven blijf je de idioten die ons onderdrukken ondersteunen.

Yvonne
Yvonne
Reactie op  BertRoermond
2 maanden geleden

Klopt, en ik wil eigenlijk al een hele tijd weg, maar…
Steeds heb ik gedacht dat alles goed zou komen en dat Trump tóch president zou worden, dan kon ik mooi al die Trump-haters uitlachen.
Helaas is dat (tot op heden) niet doorgegaan 😥, de geruchtenmachine draait nog steeds op volle toeren maar zo langzamerhand geloof ik er toch echt niet meer in.
Ze hebben me nog lang aan het lijntje weten te houden 😉
Ik wacht het nog een week of twee af maar dan is het toch echt bye bye fakebook!

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Yvonne
2 maanden geleden

Begin nu maar met al je FB historie te wissen, je tijdslijnen, je foto’s. Meldt het netjes aan je contacten, en als je toch iets sociaals wil hebben online, zoek een (bewezen) onafhankelijke uit. En na deleted account 30 dagen niet inloggen ander moet je weer je zooi deleten, heel geraffineerd hoe ze dat opgezet hebben. Ook je WhatsApp en Instagram en LinkedIn weg doen, ze werken in tandem.
Dus, fantastisch besluit, ontneem ‘ze’ hun inkomsten en ze verdwijnen.

Yvonne
Yvonne
Reactie op  Gea Breuker
2 maanden geleden

Juist, alle foto’s heb ik al verwijderd, en ik ik heb m’n fb historie al gedownload.
Ik sta ervoor in de startblokken.
Twitter en Insta heb ik een paar weken geleden al geregeld.
Verder m’n account bij Amazon verwijderd en Whatsapp moet er ook uit.
Dat is eigenlijk het lastigste account om te ditchen, de hele familie- en kennissenkring zit daarop 🙃

Petrus
Petrus
Reactie op  Yvonne
2 maanden geleden

Telegram is goed alternatief.

Spuugzat
Spuugzat
Reactie op  Petrus
2 maanden geleden

Signals nog beter

Yvonne
Yvonne
Reactie op  Petrus
2 maanden geleden

Klopt, ik gebruik nu ook Telegram, en ik heb tot nu toe twee van mijn kennissen meegekregen.
Nu de rest nog 😁

Henk
Henk
2 maanden geleden

Tja het blijft de vraag wat het met je doet . Een gewoon vaccin is het niet , het is moderne gen-therapie dat had minister de Jonge er wel bij moeten zeggen echter dat heeft die nagelaten. Vertrouwen krijg je alleen maar in bewindvoerders als ze open kaart spelen en dat is niet iets wat Rutte en de Jonge doen dus maw is het volk niet overtuigd .

Eus
Eus
Reactie op  Henk
2 maanden geleden

Dat heeft hij nagelaten omdat daar andere regels voor zijn. Een vaccin is al vastgelegd als z.g. verantwoord medisch handelen. Dit is een therapie en daar gelden andere regels voor, deze kun je n.l. weigeren omdat je een behandeling niet hoeft te nemen.

Petrus
Petrus
Reactie op  Henk
2 maanden geleden

Het is geen vraag wat het met je doet.
Het veranderd je DNA, waardoor je makkelijker onder controle kan worden gehouden(mindcontrol).
En wat dacht je van de lange lijst van bijwerkingendie kunnen optreden enof erger.

Raymond
Raymond
2 maanden geleden

Hij is in opstand vanaf dag 1. Chapeau.

Ertje
Ertje
2 maanden geleden

ik hoef ook geen prikkie. helaas denkt mijn man er anders over, hij gaat wel als hij aan de beurt is, ik hou mijn hart vast!

word wakker
word wakker
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden

Mijn vrouw en ik zijn beiden overtuigd van de negatieve werking van de spuit. Ons afweersysteem is goed en een spuit kan dat niet verbeteren. Waarschijnlijk zit het plan heel geniepig in elkaar en ik vermoed dat het je weerstand zal verlagen en bij een nieuw gelanceerde variant en de tweede spuit legt men dan in grote aantallen het loodje. Als het echt verplicht word vecht ik me liever dood dan dat ik geruimd word middels een spuit. We zijn geen vee.

Jacky
Jacky
Reactie op  word wakker
1 maand geleden

Daar ben ik het helemaal mee eens!!

Mentha
Mentha
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden

Hier hetzelfde. Heb genoeg gewaarschuwd. Als hij het niet overleeft kan ik er ook niks aan doen. Klinkt hard maar inmiddels ben ik er wel goed klaar mee. Hij is een mak schaap dat de hele dag naar msm kijkt.

Miami
Miami
Reactie op  Mentha
2 maanden geleden

Wegwezen meid…fijn op en met jezelf in de natuur gaan leven zoals je eerder aangaf. Jij bent de belangrijkste in jou leven en verantwoordelijk voor je Zelf! Ga voor jou Menta 💃

Petrus
Petrus
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden

Hopelijkwordt hij nog op tijd wakker.

Rob
Rob
2 maanden geleden

Af en toe wordt ik een beetje moe van individuen die zich zorgen maken om de vaccins. Het zijn blijkbaar allemaal individuen die geen idee hebben wat er in het wereldbeeld gaande is. Ze kijken alleen maar vanuit hun ‘positie’ terwijl ze zelf altijd van het systeem deel uit hebben gemaakt. Begrijpelijk wel maar als ze duidelijk willen krijgen wat er gaande is dan moeten ze verder kijken dan alleen hun positie, van waaruit in wezen ook niets zichtbaar is. Je kunt vanuit een artsen positie niet de hele wereld zien. Dat moet moet vanuit het globalisme bekeken worden. En dan moet je ook duidelijk hebben wat voor types de boel bepalen en runnen, wat artsen ook niet weten. Veel mensen die de boel uitpluizen, onderzoeken, etc, brengen wel een beeld van wat er gaande is. Je weet wel, degenen die als complotdenkers, gekkies, etc worden weg gezet omdat ze de agenda in gevaar brengen. In deze video wordt een aardig compleet beeld geschetst over wat er gaande is. Er komt veel in voor wat in de loop der tijd zoal langs is gekomen. De wattenstaafjes van de testkits bijvoorbeeld blijken geen wattenstaafjes te zijn. Het gaat allemaal over technologie, de vierde industriële revolutie en de middels moeten dan wel technologisch zijn. Ze stoppen technologie in de mens. De wattenstaafjes zelf zijn dan ook technologie. Het zijn geen watten maar bewegende vezels. Komt dat bekend voor? Ook de nanodeeltjes, os smartdust, zitten op de staafjes. De vaccins zijn voor het dna. En zo is er nog veelmeer wat uitgelegd wordt. Ga er maar voor zitten, zet een kan koffie o.i.d. klaar want het is een lange video. Maar er word veel uitgelegd.

https://www.brighteon.com/e7b1ae79-64b0-4b37-9b20-e806a90b9ac3

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Het effect van die vezels in de covid test wattenstaafjes, kan ook veroorzaakt worden door statische elektriciteit.
Als de vezels van die test staafjes van een kunststof zijn, krijg je dat effect.
Bij katoenen wattenstaafjes heb je dat effect niet omdat een natuurlijke vezel niet statisch geladen kan worden.

Christ Kanters
Christ Kanters
2 maanden geleden

Daarom ga ik het ook niet laten doen ,nog nooit voor griep een vaccinatie gehaald .

x

Check Also

meisje

Hartverscheurend: 2-jarig meisje sterft na coronavaccin Pfizer

Een tweejarig meisje is gestorven na toediening ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

66
0
We lezen graag je reactie!x