Homepagina » Mens en Dier » Huisarts Rob Elens is bezorgd over bijwerkingen coronavaccins: ‘Moeten we niet te licht over denken’
huisarts
Foto: Rob Elens (Bitchute/Potkaars podcasts)

Huisarts Rob Elens is bezorgd over bijwerkingen coronavaccins: ‘Moeten we niet te licht over denken’

In Europa wordt inmiddels volop gevaccineerd tegen corona. Ook in Nederland komt de vaccinatiecampagne mondjesmaat van de grond. Het vaccin is uitvoerig getest en veilig, claimt coronaminister De Jonge. Toch zijn er genoeg artsen die zich zorgen maken over de veiligheid van de coronaprik.

Eén van hen is huisarts Rob Elens. Hij is bezorgd over de bijwerkingen. Tussen de 30 en 70 procent van de mensen heeft last van milde bijwerkingen: spierpijn, koude rillingen, pijn op de injectieplaats, koorts, vermoeidheid en hoofdpijn. Je hebt ook ernstige bijwerkingen, waarbij je niet kunt werken en een dokter moet raadplegen. “Eén op de 30 mensen, drie procent, krijgt last van zo’n bijwerking,” zei Elens in gesprek met OPN. “Dus dat is niet mis.”

De huisarts voegde toe dat het coronavaccin tot wel 50 keer meer bijwerkingen veroorzaakt dan een griepvaccinatie. “Dus daar moeten we niet te licht over denken. Zeker niet omdat er nog andere mogelijkheden zijn.” Je moet ook beseffen dat 98 procent van de mensen niet ziek wordt door dit virus, voegde Elens toe.

Er zijn dus zeker sterfgevallen

“Er wordt heel positief over gepraat, maar volgens mij is het tijd voor een pas op de plaats,” zei de huisarts. Hij pleit voor meer onderzoek voordat we grootschalig gaan uitrollen. Elens hekelt ook de hele show eromheen. “Ik zag dat Gommers werd gevaccineerd, of daar leek het op in ieder geval.”

De huisarts begrijpt niet waarom er zoveel druk wordt uitgeoefend. Hij wees erop dat een Portugese verpleegkundige na inenting is overleden en dat er ook een aantal bewoners van verzorgingstehuizen zijn gestorven. “Er zijn dus zeker sterfgevallen.”

“Dat maakt mij bang. Geef mijn prikkie maar aan Fikkie.”

4.8 63 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
9 maanden geleden

O maar daar maken de Hugo en Rutte zich niet druk om ,het is veilig, zo veilig dat deze heren zichzelf nog niet hebben ingeënt?

ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

Maar goed, de propaganda doet haar werk, dus het volk zal massaal in de rij staan.

De ‘weigeraars’ zal het leven onmogelijk worden gemaakt.

Welkom in dictatoriale totalitaire politiestaat waar een perfect voorbeeld van is gegeven in dit gesprek: Overheid ondermijnt de rechtstaat al jaren zélf. Uitgebreide talkshow over het ‘RIEC’. https://www.youtube.com/watch?v=-GafhDDKjN0
Het is hier niet beter dan in door ons afgeschilderde dictatoriale (totalitaire) regiem zoals Rusland, Wit-Rusland, Noord-Korea, noem maar op.

Harold
Harold
9 maanden geleden

Bezorgd over de bijwerkingen? iets moet zogenaamd goed zijn voor je zijn wat iemand die gezond is totaal niet nodig heeft en er gaan letterlijk mensen aan dood.
Waar is het gezonde verstand ?
Het vaccin is uitvoerig getest en veilig, claimt coronaminister De Jonge?
Hij heeft de ballen verstand van gezondheid en het vaccin is te kort op de markt om veilig beschouwd te worden want daar heb je volgens de specialisten ( dr Carrie Madey ) 10 tot 15 jaar voor nodig. Mensen kunnen zelf ook nadenken, gebeurt nauwelijks meer en zeker niet door de jongere (i phone )generatie.
Zou mijn kinderen nu 0 vaccinaties geven met de kennis van de wereld waar we echt in leven en wat er overal achter steekt.

Rudolf
Rudolf
9 maanden geleden

U heeft gelijk dr dit spul wordt niet in mijn lichaam gespoten echt niet ps het is heel verdacht dat die spuit in gezonde mensen wordt gespoten Mengele zou jaloers zijn groet uit Rotterdam

x

Check Also

medewerkster

Medewerkster Pathologisch Instituut klapt uit de school: ‘De noodsituatie is niet het gevolg van het coronavirus’

In Duitsland is momenteel veel te doen ...

vanden bossche

Vaccinexpert Vanden Bossche waarschuwt: Zo gevaarlijk zijn kinder- en boostervaccins!

Viroloog Geert Vanden Bossche, voorheen werkzaam voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

70
0
We lezen graag je reactie!x