Mens en DierCorona

Huisarts Rob Elens is bezorgd over bijwerkingen coronavaccins: ‘Moeten we niet te licht over denken’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Europa wordt inmiddels volop gevaccineerd tegen corona. Ook in Nederland komt de vaccinatiecampagne mondjesmaat van de grond. Het vaccin is uitvoerig getest en veilig, claimt coronaminister De Jonge. Toch zijn er genoeg artsen die zich zorgen maken over de veiligheid van de coronaprik.

Eén van hen is huisarts Rob Elens. Hij is bezorgd over de bijwerkingen. Tussen de 30 en 70 procent van de mensen heeft last van milde bijwerkingen: spierpijn, koude rillingen, pijn op de injectieplaats, koorts, vermoeidheid en hoofdpijn. Je hebt ook ernstige bijwerkingen, waarbij je niet kunt werken en een dokter moet raadplegen. “Eén op de 30 mensen, drie procent, krijgt last van zo’n bijwerking,” zei Elens in gesprek met OPN. “Dus dat is niet mis.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De huisarts voegde toe dat het coronavaccin tot wel 50 keer meer bijwerkingen veroorzaakt dan een griepvaccinatie. “Dus daar moeten we niet te licht over denken. Zeker niet omdat er nog andere mogelijkheden zijn.” Je moet ook beseffen dat 98 procent van de mensen niet ziek wordt door dit virus, voegde Elens toe.

Er zijn dus zeker sterfgevallen

“Er wordt heel positief over gepraat, maar volgens mij is het tijd voor een pas op de plaats,” zei de huisarts. Hij pleit voor meer onderzoek voordat we grootschalig gaan uitrollen. Elens hekelt ook de hele show eromheen. “Ik zag dat Gommers werd gevaccineerd, of daar leek het op in ieder geval.”

De huisarts begrijpt niet waarom er zoveel druk wordt uitgeoefend. Hij wees erop dat een Portugese verpleegkundige na inenting is overleden en dat er ook een aantal bewoners van verzorgingstehuizen zijn gestorven. “Er zijn dus zeker sterfgevallen.”

“Dat maakt mij bang. Geef mijn prikkie maar aan Fikkie.”

4.8 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
3 jaren geleden

O maar daar maken de Hugo en Rutte zich niet druk om ,het is veilig, zo veilig dat deze heren zichzelf nog niet hebben ingeënt?

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Maar goed, de propaganda doet haar werk, dus het volk zal massaal in de rij staan.

De ‘weigeraars’ zal het leven onmogelijk worden gemaakt.

Welkom in dictatoriale totalitaire politiestaat waar een perfect voorbeeld van is gegeven in dit gesprek: Overheid ondermijnt de rechtstaat al jaren zélf. Uitgebreide talkshow over het ‘RIEC’. https://www.youtube.com/watch?v=-GafhDDKjN0
Het is hier niet beter dan in door ons afgeschilderde dictatoriale (totalitaire) regiem zoals Rusland, Wit-Rusland, Noord-Korea, noem maar op.

Harold
Harold
3 jaren geleden

Bezorgd over de bijwerkingen? iets moet zogenaamd goed zijn voor je zijn wat iemand die gezond is totaal niet nodig heeft en er gaan letterlijk mensen aan dood.
Waar is het gezonde verstand ?
Het vaccin is uitvoerig getest en veilig, claimt coronaminister De Jonge?
Hij heeft de ballen verstand van gezondheid en het vaccin is te kort op de markt om veilig beschouwd te worden want daar heb je volgens de specialisten ( dr Carrie Madey ) 10 tot 15 jaar voor nodig. Mensen kunnen zelf ook nadenken, gebeurt nauwelijks meer en zeker niet door de jongere (i phone )generatie.
Zou mijn kinderen nu 0 vaccinaties geven met de kennis van de wereld waar we echt in leven en wat er overal achter steekt.

Rudolf
Rudolf
3 jaren geleden

U heeft gelijk dr dit spul wordt niet in mijn lichaam gespoten echt niet ps het is heel verdacht dat die spuit in gezonde mensen wordt gespoten Mengele zou jaloers zijn groet uit Rotterdam

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x