Homepagina » Buitenland » Overlevenden bloedbad Florida en CBS-verslaggeefster hebben de grootste lol. Wat klopt hier niet?
Overlevenden bloedbad Florida en CBS-verslaggeefster hebben de grootste lol. Wat klopt hier niet?

Overlevenden bloedbad Florida en CBS-verslaggeefster hebben de grootste lol. Wat klopt hier niet?

Op Twitter verschenen na het bloedbad op een middelbare school in Florida afgelopen woensdag foto’s van een verslaggeefster van CBS News en overlevenden van de schietpartij die vrolijk lachen en poseren alsof ze feestende rocksterren zijn.

Nadat The Gateway Pundit aandacht had besteed aan de foto’s, besloot CBS-medewerkster Caroline West een tweet met één van de foto’s te verwijderen.

De verslaggeefster van CBS is de vrouw met de enorme grijns in het geel:

Overlevenden bloedbad Florida en CBS-verslaggeefster hebben de grootste lol. Wat klopt hier niet?

(Twitter)

De foto’s zijn slechts enkele dagen na de schietpartij gemaakt. De leerlingen zijn helden geworden van de anti-Trumpbeweging en doen zich voor en worden behandeld als rocksterren.

Geoefend

Activiste Cameron Kasky merkte op dat de leerlingen hebben ‘geoefend’ om zich niet te laten manipuleren door andere mensen, waaronder president Trump.

“We zijn niet bang voor mensen die ons proberen te manipuleren,” schreef ze op Twitter. “We hebben geoefend. We weten welke smerige tactieken ze gebruiken.”

“Gelukkig willen de meeste nieuwsnetwerken waarmee we hebben samengewerkt de juiste verhalen naar buiten brengen,” voegde ze toe. “Ik ben daar eeuwig dankbaar voor.”

Schaterlachend

Op het moment van het interview in onderstaand filmpje is het na middernacht in Florida. Wie boekt deze kinderen dag in dag uit voor interviews alsof het volop campagnetijd is?

Je zou verwachten dat kinderen in zo’n geval tijd krijgen om te rouwen. In plaats daarvan worden ze geïnstrueerd, rondgeparadeerd en staan ze schaterlachend op de foto.

Foto: Illegitimate Barrister Wikimedia Commons

[The Gateway Pundit]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  Een hopeloze SSRI bedwelmde patsy, een doelbewust nalatige FBI en een extremistisch Linkse Media spannen samen een in zoveelste criminele poging om systematisch de constitutionele rechten van de Amerikaanse burger te breken, ten koste van alle waardigheid en menselijkheid. Ze gaan letterlijk over lijken om hun ideologie erdoor te rammen!

  28 likes
  • Gladiator schreef:

   Poe poe, @Arwijn,

   Eindelijk IEMAND die dit vreselijk misselijkmakende spelletje door heeft.

   Iemand die geloofd dat ALLE AANSLAGEN welke zijn gepleegd de afgelopen 2 tot 3 jaar geen HOAX óf False Flags waren die……………………..slaapt of kijkt véél te veel TV.

   Gooi verdorie dat verrekte ding de straat op en begin eens langzaamaan (nou ja, mag ook met gepaste spoed) met WAKKER WORDEN.

   Vragen…..

   Graag!

   Gladiator

   18 likes
 • ster schreef:

  Als je in de rouw bent of een zware ongeluk hebt gehad of dergelijke kan je inderdaad lachen puur van de zenuwen en zeker als iemand ene flauwe grap maakt klap je zelfs dan dubbel ervan en dat dan om niks. Dat zijn normale reactie’s. Kom aub met betere bewijzen aan.

  9 likes
  • Remco schreef:

   Normale reacties? Kom op zeg! Breeduit staan te lachen, terwijl er net zogenaamd 17 leerlingen in koelen bloede zijn vermoord? Dat klopt toch niet ster! Als dit geen bewijs is dat het een grote hoax is, dan weet ik het niet meer….

   6 likes
  • Henk Azie schreef:

   Natuurlijk, maar wel direct na een incident, dus niet veel later zoals hier aangetoond wordt.

   0 likes
 • eksegese schreef:

  De elite wil totale controle over al het plebs en dat is erg lastig als die in grote getale met dezelfde wapens rond lopen als de onderdrukker. Dus moet er een probleem geschapen worden welk het doel dient dat maatregelen daartegen worden omarmd door het volk. Dat is wat ze doen, keer op keer op elk gebied. Angst en verwarring zaaien, dat is hun doel.

  12 likes
  • Gladiator schreef:

   @eksegese,

   Wauw, hoeveel gelijk kan een mens hebben. U verdient eigenlijk 10 likes van mij maar kon er maar 1 geven dus bij deze.

   Wordt tijd dat de rest ook WAKKER wordt en niet alleen DAT!! Toetsenbordtijgers!!!!!!

   Gladiator

   2 likes
 • Louise schreef:

  Nou jongens ik heb nieuws voor jullie, het gebeurt hier ook en niet alleen de TV…….Mensen die totaal niets zinnigs en constructiefs bijdragen aan onze maatschappij worden in een klap beroemd door alle overdreven aandacht die ze krijgen, i.p.v. die mensen tegen zichzelf te beschermen…nee ze worden ( mis) gebruikt om tweespalt te zaaien, het meest voor de hand liggende is simpel het zwarte piet verhaal ,wat hysterisch uit de hand is gelopen…. Dezer dagen zie je de hele Holleeder soap in alle kranten, hoezo een rechtszaak , het lijkt ook op een verslag uit een psychiatrische instelling , ….Hetzelfde verhaal voor de extreem links / rechts politiek het is van beide kanten niet helemaal duidelijk waar ze voorstaan, maar gebruld wordt er….. Zo kan ik nog even doorgaan, de media is inmiddels een middel om elkaar te vernietigen , wat een geweldige vooruitgang allemaal ………Oh, ja ook weer een item…het wordt heeeeeel koud de komende weken, jaja in 1 krant zag ik de beer uit Rusland komt eraan,nou ik dacht Putin komt gezellig even op de thee……haha, ja humor kan ook niet meer, misschien kwets je daar iemand mee….maar ja, het is nog steeds ,,ledigheid ,, is des duivels oor kussen….

  12 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump noemt explosie Beiroet ‘een vreselijke aanval – een soort bom’

  Hoewel er nog niet veel bekend is ...

  burgerjournalist

  Burgerjournalist filmt lachende verpleegsters: ‘Dit ziekenhuis is leeg’

  Het coronavirus heeft zich over de hele ...

  >