CoronaBuitenland

‘Wauw, dit is bijna het sluitende bewijs dat de oversterfte een relatie heeft met vaccinatie’

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Onderzoekers hebben gekeken naar het aantal bijwerkingen van de coronaprikken afkomstig uit verschillende batches in Denemarken. Het gaat om bijna 11 miljoen Pfizer-doses die aan zo’n 4 miljoen Denen zijn gegeven.

Sommige batches bleken veel meer bijwerkingen te veroorzaken dan andere. De batches die relatief veel bijwerkingen veroorzaken, waren klein.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De onderzoekers hebben de data uit Denemarken nu vergeleken met die uit Tsjechië en zagen bijzondere overeenkomsten.

na

Sterke correlatie

“Wauw, dit is bijna het sluitende bewijs dat de oversterfte een relatie heeft met vaccinatie,” merkt statisticus Herman Steigstra op.

In Denemarken en Tsjechië zijn 9 batches identiek. Nu kunnen we vergelijken hoe vaak bijwerkingen in beide landen gemeld worden. En wat blijkt? Een sterke correlatie tussen beide cijfers. Klachten hangen dus wat al vermoed werd samen met het batchnummer, licht Steigstra toe.

na

Zeer merkwaardig

Hij wijst erop dat er batches zijn die in zowel Denemarken als Tsjechië geen enkele bijwerking geven en batches die in beide landen veel bijwerkingen geven.

Steigstra: “De batches hebben dus sowieso een verschillende werking, wat zeer merkwaardig is.”

Placebo’s

“Wauw! Ons zorgwekkende onderzoek herhaald,” reageert arts Vibeke Manniche op X. De Deense studie waar zij aan meewerkte, laat zien dat de Pfizer-batches te groeperen zijn in schadelijkheid. Sommige batches veroorzaakten extreem veel bijwerkingen, terwijl andere batches helemaal geen bijwerkingen veroorzaakten.

Duitse wetenschappers maakten uit dit onderzoek op dat een aanzienlijk deel van de batches van het Pfizer-vaccin dat in de EU is uitgerold, lijkt te bestaan uit placebo’s.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 181 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wlliam
Wlliam
24 dagen geleden

Dus van onze belastingcenten zijn niet alleen mensen vermoord of gehandicapt maar er is ook nog een keer veel geld uitgegeven aan placebo s, zoutoplossing, voor miljarden euro s, wat een waanzin

Annette
Annette
24 dagen geleden

En WAT is de conclusie van dit verhaal: Iedereen die meedeed aan het allergrootste experiment aller tijden. deed dus, ZONDER dit te weten, mee aan een soort van Russische roulette.

Zouden de mensen, die zo vol vertrouwen in de medische wetenschap EN in de overheid, nóg mee hebben gedaan, als ze dit hadden geweten?

In ieder geval is het nu weer een stukje duidelijker voor mij geworden, dat er in mijn omgeving aan de ene kant een aantal mensen zijn, die werkelijk serieuze gezondheidsproblemen hebben en aan de andere kant mensen, die ogenschijnlijk NERGENS last van hebben.

Tóch blijf ik het nog altijd een rare zaak vinden. Als je meedoet aan Russische roulette en er worden maar liefst 5 kogels afgevuurd (vergelijk met de mensen die 5 prikken hebben gehad), dan moet het toch wel een zeldzaam geluk zijn, als niet één van die kogels je raakt.

OF zou het toch zo zijn, dat personen maar liefst VIJF keer een placebo hebben gehad?

Wat ik eigenlijk wil zeggen, is, dat er nu misschien een beetje mist is verdwenen, maar nog lang niet alles.

Ik blijf met de nodige vragen zitten.

Denkertje
Denkertje
24 dagen geleden

In den beginne konden ze de vraag niet aan, er was niet genoeg produktiecapaciteit, en placebo’s werden als zoete broodjes verkocht. De volle capaciteit kwam later pas, maar al snel daalde de vraag.
De goedgelovige anti wappies hebben de volle laag gekregen van het slechte spul in de 3e en 4e en later.

Delfina
Delfina
24 dagen geleden

Dan had mijn moeder veel pech want heeft nu turbokanker. Nooit ziek geweest en fit. 70 jaar en agressieve kanker. Viel een tijdje na de spuiten ook zomaar van haar stokje! Nooit eerder vertoond.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x