Homepagina » Buitenland » Overlevende dodelijke schietpartij Florida werd geïnstrueerd tijdens interview. Is het allemaal theater?
Overlevende dodelijke schietpartij Florida werd geïnstrueerd tijdens interview. Is het allemaal theater?

Overlevende dodelijke schietpartij Florida werd geïnstrueerd tijdens interview. Is het allemaal theater?

Na de dodelijke schietpartij op een school in Florida afgelopen week, waren twee leerlingen die het bloedbad overleefden veelvuldig in de media te zien.

Eén van de leerlingen, David Hogg, verdedigde de FBI en wees met de beschuldigende vinger naar president Trump. Later gaf hij toe dat zijn vader bij de FBI zat.

“Het is walgelijk,” zei Hogg tegen CNN. “Mijn vader is een gepensioneerde FBI-agent en bij de FBI werken ze heel erg hard.”

Getipt

“Het is verkeerd dat de president de FBI hier de schuld van geeft,” voegde hij toe.

Enkele dagen geleden werd bekend dat de FBI al in september werd getipt over een mogelijke schietpartij door schutter Nikolas Cruz.

Een vlogger zag op YouTube een alarmerend commentaar op een video die hij had gepost. “Ik zal een professionele schoolschutter zijn,” schreef ene Nikolas Cruz.

Dat is ook de naam van de tiener die vorige week op een middelbare school in Parkland 17 mensen heeft doodgeschoten.

Onacceptabel

De gouverneur van Florida, Rick Scott, drong daarop aan op het vertrek van FBI-baas Christopher Wray.

“Het is onacceptabel dat de FBI geen actie heeft ondernomen tegen deze moordenaar,” zei Scott. “Zeventien onschuldige mensen zijn dood. Toegeven dat een fout is gemaakt is onvoldoende.”

In onderstaand filmpje is te zien dat Hogg wordt geïnstrueerd tijdens een interview en een tekst heeft ingestudeerd:

Hetzelfde liedje

Waarom wordt het kind van een FBI-agent gebruikt om Trump-haat aan te wakkeren en strengere wapenwetgeving af te dwingen?

Hoe erg deze schietpartijen ook zijn, het is steeds weer hetzelfde liedje. De schutter zit zwaar aan de medicijnen, de dader was al in beeld, maar de politie greep op de één of andere manier niet in en het incident wordt gebruikt om de vrijheden van burgers nog verder in te perken.

Foto: Fourthords Wikimedia Commons

[The Gateway Pundit]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Er is niets op tegen om de vrijheid van de burgers flink in te perken, aangaande de doldwaze verkoop van schietijzers. Dat is een soort vrijheid die elke keer weer tal van levens kost.

  6 likes
  • @Theo,

   Ik citeer en hoop dat je de onzinnigheid van je eigen uitspraak hopelijk inziet!!

   “Er is niets op tegen om de vrijheid van de burgers flink in te perken, aangaande de doldwaze verkoop van schietijzers” !!

   Zo niet dan kom jij je nog aan het krabben waar je geen jeuk hebt.

   Een “schietijzer” heeft nog nooit iemand vermoord cq verwond, net zoals een mes, een honkbalknuppel, een tank, een raket, een weet ik al niet wat…….

   De persoon die dit gebruikt is de boosdoener echter men moet zich (ook weer bij deze hoax) eens afvragen hoe dit komt, hoe IEMAND zover komt om ALS HET AL WAAR ZOU ZIJN zoiets doet!

   Zet verdorie jullie TV eens uit en begin met zaken helder te zien. TV is NLP enz nog véél meer!!

   Word werkelijk niet goed van zulk soort opmerkingen!

   We moeten met zeer grote spoed zorgen dat de ROVERHEID ingeperkt wordt alsmede de hulpjes van deze roverheid, politie, justitie én belastingdienst en geloof mij dit maar op mijn woord……ik kan het weten, met zekerheid…..want…..ik heb aan de andere kant gestaan!!!!!!!!!!!!!!!

   Word aub WAKKER nu het nog kan!

   Gladiator

   22 likes
   • Een “KERNWAPEN” heeft nog nooit iemand vermoord cq verwond, net zoals een mes, een honkbalknuppel, een tank, een raket, een weet ik al niet wat…….

    Toch proberen we uit alle macht het aantal kernwapens terug te dringen, maar de amerikanen doen dat niet bij wapens bedoeld om aan te vallen. Rara?

    2 likes
    • @Frans2:

     Wapens zijn het ultieme middel ter zelfverdediging. Zo moet je het recht op wapens zien.

     Mensen die geen wapens ter zelfverdediging meer hebben, leggen het per definitie af tegen de bewapende tegenstander.

     En wat nu als die tegenstander de eigen regering is???

     Wist je Frans dat de moordzuchtige commies geregeld hadden dat de arme Russen hun wapens hadden ingeleverd? Die commie staat had vervolgens de hand vrij om zo’n 60 miljoen mensen van kant te maken.

     Ingewijden zeggen dat de totalitaire NWO nog niet bereikt is, komt omdat de Amerikanen nog steeds wapens bezitten. Het is dus kortom ook in ons belang dat dat zo blijft.

     En die schietpartijen op scholen zijn veelmeer het gevolg van sociale en culturele misstanden in de VS dan van wapenbezit. Als zo’n doorgedraaide jongeman geen schietwapen meer heeft vindt hij wel een ander wapen om zijn frustratie te botvieren. ervan uitgaand natuurlijk dat die schietpartijen ‘spontaan’ zijn.

     2 likes
     • KERNwapens zijn het ultieme middel ter zelfverdediging. Zo moet je het recht op KERNwapens zien.

      En dat schiettuig dat een 17 jarige, die nog niet eens een biertje mag kopen, op elke beurs zonder identificatie of backgroundcheck kan aanschaffen, dat zijn ook assault rifles, aanvalswapens en geen verdedigingswapens.

      Verdedigen tegen de eigen regering stamt uit een tijd dat de regering zelf niet meer dan musketten met losse kogels en los buskruit hadden, plus een paar kanonnen die je moeizaam moest herladen. Tegenwoordig leg je het ook met AR 15 geweren af tegen tanks, pantservoertuigen, drones, straaljagers etcetera. Die verdediging tegen de regering is onzin geworden, utopie.

      “Almost 1300 children die and 5790 are treated for gunshot wounds annually in America”, dat is nog maar een deel van de afschuwelijke gevolgen van “verdedigen tegen de regering”, maar zogenaamde vaccinatiedoden krijgen wél aandacht.

      Als je de NWO wilt bereiken met 500 miljoen mensen dan moet je iedereen verplichten overal een geladen wapen te dragen, dat “schiet” pas lekker op.

      Overigens heeft 60% geen wapen in huis, wat maar weer aantoont hoe machtig de wapenfabrikanten zijn.

      Een land dat kinderen, gekken en criminelen toestaat aanvalswapens te dragen ter “verdediging” is een ziek sadistisch land.

      https://edition.cnn.com/2018/02/15/politics/guns-dont-know-how-many-america/index.html

      2 likes
   • Drill, drill, dril op dezelfde dag, zoals bij 911, Madrid en London bombing, Sandy Hook, Boston marathon, Paris shooting.
    Ben ik er een vergeten?
    Is het allemaal theater?
    Nee, je bent hartstikke gek de regeringen liegen niet tegen zijn burgers !!
    Hoe durf je dit te denken!

    3 likes
   • Wist je dat de Intertoys zware wapens verkoopt…

    Supersoakers !

    Die kun je vullen met benzine of ethanol, doosje lucifers erbij en dan kun je heel veel mensen in de ellende trappen

    Hmm, supersoakers zijn nog steeds te koop!! Wat een schande (sarc.)

    Tja…

    1 likes
  • Amerikanen zijn bang voor hun overheid. Daarom willen ze hun wapens behouden.
   Gekken heb je overal; Alphen a/d Rijn?
   In de handen van een gek is alles een dodelijk wapen, daarom is een goede psycho test vooraf zeer belangrijk; ook voor martial arts zou dit moeten gelden.

   1 likes
 2. Helaas ligt de 4chan-site met de posts van Q er tijdelijk uit. Een van de laatste entries was een verwijzing naar “Behold a pale horse” uit 1991, door Bill Cooper. Voor iedereen die een onderbuikopvatting voelt opkomen bij dit incident is het goed dit even te lezen. Ik kan dus nu even niet naar de oorspronkelijke post linken maar deze dan maar: https://twitter.com/stompk/status/964664845797769216
  Klik op de afbeelding van het omkaderde tekstgedeelte. Dit was 1991, let wel.

  De normale menselijke reactie is “wapens afschaffen”. Het probleem is dat onze gezonde reacties op tal van zaken zijn gekaapt door de social engineering spin doctors. Dus als ik het normaal gesproken eens zou zijn met zo’n stelling kan ik dat nu niet omdat er een overkoepelend fenomeen is waar deze opvatting voor wordt misbruikt.

  Ik heb het gezien, dit ventje, zoon van een FBI-agent (de FBI die zelf in gebreke bleef).
  Overigens zijn hier weer meerdere schutters gesignaleerd, zoals in Las Vegas.
  En nog iets, voor wat het waard is; er was een interview met een meisje uit de hogere klassen van die school, die tegen een reporter zei dat ze de jongen (Cruz) tegen was gekomen op de gang terwijl de sirenes gingen en er schoten werden gehoord. Hij was ongewapend. Ze zei tegen hem: “ik dacht dat het om jou ging, dat jij de schutter was”, waarop Cruz stomverbaasd “ik???” zei.

  Ik weet niet of hij überhaupt een schot heeft gelost, ik heb nergens een verslag gezien van iemand die hem daadwerkelijk heeft zien schieten. Misschien wel, maar ik heb het nog niet gevonden.
  In ieder geval, dit verhaal heeft weer genoeg haken en ogen.

  6 likes
 3. Dit laat in ieder geval zien dat spontaniteit niet wordt gewaardeerd door dit medium, dat alles wordt geregiseerd.
  Kan nog steeds wel de waarheid zijn.

  0 likes
 4. @Gladiator,

  het is een beetje waaspraat om te menen dat een wapen niet schiet,
  als de wapenverkoop in Amerika zo gemakkelijk is, en dan telkens weer grote opschudding
  als er opnieuw op een school iemand zoveel mensen doodt.
  Stel als vergelijk dat jij op een straat woont waar al je buren een wapen bezitten,
  geloof je echt dat dat de veiligheid in je straat vergroot, als er eens ergens buurconflicten uitbreken?

  Telkens wanneer er op een Amerikaanse school een leerling door overige klasgenoten wordt gepest,
  dat is namelijk meestal het geval – kan deze wapens verzamelen, om daarna een bloedbad aan te richten. En dat is te voorkomen, eenvoudigweg door een strenge wapenwet.

  Het is soms moeilijk te onderscheiden tussen nieuws en nep-nieuws. De jongen David Hogg in dat filmpje lijkt eerder verward, jammer zoeken ondanks zulke zaken bepaalde jongeren wat populariteit.

  @Dolex,
  het schijnt me stukken veiliger, wanneer wapens in handen blijven van het politiegezag. Met een goede controle dan ook op wat politie doet. (want gezag en macht kunnen weliswaar worden misbruikt.)

  1 likes
  • @Theo,
   Beste,

   Een wapen schiet niet….nooit!!!
   De vinger aan de trekker doet zo’n ding pas afvuren en wat je zegt over de zogenaamde politie, die kunnen helaas geen van allen schieten en dus is een wapen in hun handen méér dan levensgevaarlijk!

   Feit is dat als een politieagent hier in NL een schot afvuurt richting SLACHTOFFER dit meestal dodelijk is en dat is absoluut nergens voor nodig. Dit is heel simpel op te lossen door betreffende persoon beter te leren omgaan met zo’n ding. Tot die tijd mooi binnendienst verrichten en never de straat op.
   Daarbij is een strenge wetgeving nooit ergens goed voor dan het upgraden van de misdaad naar aanleiding van zo’n wetgeving.

   De drooglegging in de twintiger jaren in de VS is hier het toonvoorbeeld van.

   Theo, je weet niet waar je het over hebt!!!

   Geef drugs bijv geheel vrij. (let op!!! dit is gewoon een voorbeeld) en de misdaad inzake opiumwetgeving is met zekerheid per direct gereduceerd tot een minimum welks dan ook handhaafbaar is en nu in het geheel NIET!!

   En dan tot slot…….ik hoop niet dat je serieus geloofd in weer een HOAX is deze school want dan hebben ze je met de geweldige MSM verder het bos in gestuurd dan je lief is!!!

   Dit hele spelletje is er namelijk alleen maar voor om de rechten van de mensen steeds verder in te perken. Begin dit nu toch eens eindelijk door te krijgen!!!

   Gladiator

   0 likes
   • [ Dit hele spelletje is er namelijk alleen maar voor om de rechten van de mensen steeds verder in te perken. ]

    Sinds 2013 is er gemiddeld ELKE WEEK een schietpartij op een school. Zodanig dat een of twee doden allang niet meer de pers haalt, 17 stuks nog wel. Denk je dat de NWO niet onderhand een beetje moe wordt van elke week een hoax school shooting te organiseren? Gemiddeld bijna ELKE DAG vindt in de US een schietpartij met 4 of meer doden plaats. Allemaal NWO hoaxes? En ondertussen mogen in toenemende mate wapens gedragen worden in bioscopen, kerken, bibliotheken en scholen. Dus het tegenovergestelde van ontwapening vindt plaats.

    Wanneer beginnen mensen nu toch eens eindelijk door te krijgen dat juist het tegenovergestelde plaatsvindt van wat de NWO wil?

    2 likes
   • WAAROM werkt het in Australië dan wél?
    Daar werd (naar ik meen 1996) de “freedom to bare arms” drastisch ingeperkt.
    Met als gevolg, tja, GEEN incidenten meer zoals nu in Florida.
    1 en 1 is 2.

    2 likes
 5. @theo – Het ingewikkelde is dat het second amendment door de voorstanders juist als bescherming van de burgers tegen de overheid wordt gezien. Zij denken als volgt: het is gevaarlijk als de overheid een monopolie heeft op het gebruik van vuurwapens.

  1 likes
 6. De school had zo te zien op een bijeenkomst van ‘rouwenden’, ook weer een erg hoog nep joods gehalte. Dat de antisemitisme kaart nog niet werd getrokken verbaast mij. Of was de schutter één van dezelfde sekte?….Het mag duidelijk zijn voor de wakkeren onder ons dat een burger die zich kan bewapenen en groeperen erg lastig is en een bedreiging vormt voor het NWO project. Daarom jaagt men wereldwijd ook zo op de vrije jongens van motorclubs?

  3 likes
 7. @ Gladiator , ik ben het helemaal met je eens, het is niet het middel maar de mens die er gebruik van maakt……Het is daarom allemaal treurig omdat het allemaal jonge mensen zijn iedere keer weer…….De mens moet veranderen , niet eerst de maatschappij want dat is de mens…..En over wakker zijn, je wordt pas wakker als je zelfkennis hebt……. Heel simpel een betere wereld begint bij jezelf…….

  1 likes
 8. Interesseert me werkelijk geen snars wat er in de VS gebeurt. Ook al vallen er een aantal goede bommen op Washington. En dan de rest nog. Who cares?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...

trump

Trump strikes again: ‘Extreemlinkse fascisten hebben onze scholen, redacties en bedrijven overgenomen’

President Trump heeft in een toespraak aan ...