Buitenland

Overlevende dodelijke schietpartij Florida werd geïnstrueerd tijdens interview. Is het allemaal theater?

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na de dodelijke schietpartij op een school in Florida afgelopen week, waren twee leerlingen die het bloedbad overleefden veelvuldig in de media te zien.

Eén van de leerlingen, David Hogg, verdedigde de FBI en wees met de beschuldigende vinger naar president Trump. Later gaf hij toe dat zijn vader bij de FBI zat.

“Het is walgelijk,” zei Hogg tegen CNN. “Mijn vader is een gepensioneerde FBI-agent en bij de FBI werken ze heel erg hard.”

Getipt

“Het is verkeerd dat de president de FBI hier de schuld van geeft,” voegde hij toe.

Enkele dagen geleden werd bekend dat de FBI al in september werd getipt over een mogelijke schietpartij door schutter Nikolas Cruz.

Een vlogger zag op YouTube een alarmerend commentaar op een video die hij had gepost. “Ik zal een professionele schoolschutter zijn,” schreef ene Nikolas Cruz.

Dat is ook de naam van de tiener die vorige week op een middelbare school in Parkland 17 mensen heeft doodgeschoten.

Onacceptabel

De gouverneur van Florida, Rick Scott, drong daarop aan op het vertrek van FBI-baas Christopher Wray.

“Het is onacceptabel dat de FBI geen actie heeft ondernomen tegen deze moordenaar,” zei Scott. “Zeventien onschuldige mensen zijn dood. Toegeven dat een fout is gemaakt is onvoldoende.”

In onderstaand filmpje is te zien dat Hogg wordt geïnstrueerd tijdens een interview en een tekst heeft ingestudeerd:

Hetzelfde liedje

Waarom wordt het kind van een FBI-agent gebruikt om Trump-haat aan te wakkeren en strengere wapenwetgeving af te dwingen?

Hoe erg deze schietpartijen ook zijn, het is steeds weer hetzelfde liedje. De schutter zit zwaar aan de medicijnen, de dader was al in beeld, maar de politie greep op de één of andere manier niet in en het incident wordt gebruikt om de vrijheden van burgers nog verder in te perken.

Foto: Fourthords Wikimedia Commons

[The Gateway Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
4 jaren geleden

Er is niets op tegen om de vrijheid van de burgers flink in te perken, aangaande de doldwaze verkoop van schietijzers. Dat is een soort vrijheid die elke keer weer tal van levens kost.

Dolex
Dolex
4 jaren geleden

Dit laat in ieder geval zien dat spontaniteit niet wordt gewaardeerd door dit medium, dat alles wordt geregiseerd.
Kan nog steeds wel de waarheid zijn.

Dolex
Dolex
4 jaren geleden

@theo – Het ingewikkelde is dat het second amendment door de voorstanders juist als bescherming van de burgers tegen de overheid wordt gezien. Zij denken als volgt: het is gevaarlijk als de overheid een monopolie heeft op het gebruik van vuurwapens.

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

De school had zo te zien op een bijeenkomst van ‘rouwenden’, ook weer een erg hoog nep joods gehalte. Dat de antisemitisme kaart nog niet werd getrokken verbaast mij. Of was de schutter één van dezelfde sekte?….Het mag duidelijk zijn voor de wakkeren onder ons dat een burger die zich kan bewapenen en groeperen erg lastig is en een bedreiging vormt voor het NWO project. Daarom jaagt men wereldwijd ook zo op de vrije jongens van motorclubs?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x