Homepagina » Mens en Dier » Hugo ‘door vaccinatie dalen besmettingen’ de Jonge vraagt spoedadvies vanwege snel oplopende besmettingen
vaccinatie
Foto: Hugo de Jonge (European People's Party CC BY 2.0)

Hugo ‘door vaccinatie dalen besmettingen’ de Jonge vraagt spoedadvies vanwege snel oplopende besmettingen

Zorgminister Hugo de Jonge vraagt het OMT om een spoedadvies vanwege het snel oplopende aantal coronabesmettingen. Hij wil weten of er nieuwe maatregelen nodig zijn. Sinds afgelopen weekend loopt het aantal nieuwe ‘besmettingen’ snel op, tot zo’n 3600 vandaag.

De Jonge wil van de OMT-leden horen ‘of we ons zorgen moeten maken’. Het gemiddelde aantal nieuwe ‘coronabesmettingen’ over de afgelopen zeven dagen ligt ruim 2,5 keer zo hoog als het gemiddelde over de week ervoor.

Op 26 maart schreef minister De Jonge nog op social media: “Door vaccinatie dalen besmettingen en sterfte in verpleeghuizen sterk. Ook in instellingen voor gehandicaptenzorg nemen de besmettingen af, sterfte is er laag.”

Het aantal besmettingen nam toch af door de toenemende vaccinatie?

Hoe rijmt hij dit met het feit dat het aantal ‘besmettingen’ nu weer stijgt, terwijl we nog steeds aan het vaccineren zijn? Mercy twittert: ‘Aantal positieve tests explodeert’. Vaccinaties werken niet?

Neuroloog Jan Bonte reageert verbaasd. “Huh? Hugo? Het aantal besmettingen nam toch af door de toenemende vaccinatie? Ben je nu dan gestopt met vaccineren? Welke ‘onafhankelijke’ journalist gaat dit vragen?” vraagt hij.

Huisarts Els van Veen voegt hieraan toe: “De corona-soap aflevering 7456. Volgens mij is Hugo de Jonge in paniek. Dat krijgt je ervan als je vaart op testen en het OMT dat aan elkaar hangt van de belangenverstrengeling en ego’s: één grote puinhoop.”

Nieuwe lockdown geldt ook voor gevaccineerden

“De Jonge is incompetent en heeft alleen een technocratische pr-kijk op de ‘prikken’ die hij erin gejast wil hebben. Een gevaar voor de volksgezondheid,” voegt de huisarts toe.

De mensen die een prik hebben genomen zodat ze weer dingen kunnen doen, komen wellicht bedrogen uit. Een eventuele nieuwe lockdown zal namelijk ook gelden voor gevaccineerden. Volgens minister De Jonge is het namelijk ‘erg moeilijk om mensen die gevaccineerd zijn te vrijwaren van maatregelen’.

4.7 63 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
3 maanden geleden

Die gekke leraar moeten ze in een dwangbuis afvoeren, het is een gevaarlijke gek.

freefighter
freefighter
3 maanden geleden

Ook Hugo de Jonge in 2020: ‘De griep is verdwenen omdat iedereen zich goed aan de maatregelen houdt, maar de cojona besmettingen lopen op omdat mensen zich niet zo goed aan de maatregelen houden.’

Arie
Arie
3 maanden geleden

De meeste besmettingen vinden nu plaats bij jongeren, die zijn natuurlijk nog niet allemaal gevaccineerd zeggen ze. Kijken we dan naar de ziekenhuiscijfers dan blijkt dat er maar weinig mensen in het ziekenhuis terecht komen. Waarom moet dan iedereen een gifprik hebben? We hebben nu toch genoeg bewijs dat deze griep helemaal zo erg nog niet is.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

‘besmettingen’
Ik begrijp niet dat de massa na 1,5 jaren nog steeds als een kip zonder kop zonder medische noodzaak zich laten testen.

Als je bepaalde symptomen hebt, hou je dan even gedeisd en zwijg als het graf. Spreken is zilver, zwijgen is goud.
Laat je pas testen als het medisch noodzakelijk is, dus als je medische hulp heb gezocht.

Het is allemaal zo simpel.

Maar ja, de massa denkt er, nogmaals, duidelijk anders over.

x

Check Also

umc

Bestuursvoorzitter Maastricht UMC: 8 op de 10 coronapatiënten zijn gevaccineerd

Het Maastricht UMC maakt zich zorgen over ...

corona

Kabinet zinspeelt op strengere coronamaatregelen voor ongevaccineerden: ‘Waar zijn we mee bezig?!’

Het kabinet gaat zich beraden op nieuwe ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

141
0
We lezen graag je reactie!x