Gezondheid

Alzheimer binnen een paar dagen omgekeerd. Dit natuurlijke middel herstelt het geheugen

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 88-jarige moeder van Carolyn lijdt aan Alzheimer en leefde de afgelopen zeven jaar in een verzorgingstehuis. Ze ging hard achteruit.

Carolyn besloot het heft in eigen hand te nemen en zelf voor haar moeder te zorgen. Haar moeder had moeite met praten en het herinneren van mensen, namen, gezichten en woorden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Carolyn had gelezen over de heilzame werking van kokosolie. Ze besloot haar moeder twee keer per dag in te smeren met de olie.

Spaanse studie

Al na vijf dagen zag ze een verschil. Haar moeder begon zich voor het eerst in jaren mensen en namen te herinneren. Ze was weer in staat om te communiceren en te lezen.

In december 2015 werd een Spaanse studie gepubliceerd over de effecten van kokosolie op alzheimerpatiënten.

De proefpersonen werden onderverdeeld in twee groepen en de ene groep kreeg 40 milliliter kokosolie per dag.

Positieve effecten

Het cognitieve vermogen van de groep die de kokosolie kreeg bleek aan het einde van de rit een stuk beter te zijn dan dat van de andere groep.

De studie toonde de krachtige positieve effecten van kokosolie op patiënten die lijden aan Alzheimer.

Wereldwijd zijn er naar schatting 24 miljoen mensen met de ziekte van Alzheimer. Volgens het CBS is het aantal mensen in Nederland dat aan de ziekte overlijdt vanaf 1996 met ruim 600 procent gestegen.

Enorme impact

De farmaceutische industrie heeft geen genezing voor de ziekte; beschikbare behandelingen hebben maar een klein effect.

Voor Carolyn en haar moeder is er geen twijfel over mogelijk dat kokosolie een enorme impact heeft gehad op hun dagelijks leven.

[Natural News Blogs]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
7 jaren geleden

Tja het is het proberen waard……ik ben sowieso een voorstander van vetten voor de hersenen maar t beste preventief….zelf heb ik veel baat bij hennepzaad olie ( bio) het is bekend dat je daar heel helder in je hoofd van kan worden. Zie stichting mediwiet ( Werner).En nee, het is geen Cbd olie , maar ouderwetse levertraan ( Noorwegen of IJsland ) dit ivm vervuiling is ook goed……Kijk we moesten zo nodig vetvrij gaan eten ivm met gezondheid……nou zolang er niemand is die precies weet welke stoffen en hoeveelheid we nodig hebben om gezond te blijven, moeten we zelf maar expermiteren. Van heel ons lichaam hebben de hersenen het meeste vet ( energie) nodig…….mijn ervaring op het moment ( burn-out / depressie ) is dat ik veel meer vet nodig heb,ook veel roomboter……dus het doet zeker wat met het hoofd. Nou nog onderzoekers die eens aan de slag gaan, wat en bij wie het beste aanslaat.

Mark van de Ven
Mark van de Ven
7 jaren geleden

De farmaceutische industrie heeft geen geneesmiddel voor Alzheimer, sterker nog langdurig gebruik van vele medicijnen verhoogt de kans op Alzheimer juist. Trouwens het meeste geheugenverlies wordt veroorzaakt door cardiovasculaire problemen (cardiovasculaire dementie). Deze vorm van dementie wordt vaak verward met Alzheimer. Een leven zonder medicijnen en met gezonde voeding, voldoende beweging, voldoende licht en zo min mogelijk stress geeft het geheugen een grote kans om tot op hoge leeftijd volledig intact te blijven.

Han
Han
7 jaren geleden

Ik heb een moeder van 97, zeer vergeetachtig en volgens de dokter op weg naar dementie. Ik had ook gehoord over kokosolie en geef dat nu dagelijks aan haar sinds een half jaar. Ik merk inderdaad vooruitgang, in ieder geval niet verdere achteruitgang.

Kijk eens naar you tube naar het verhaal van dr Mary Newport en haar man, die al op vrij vroege leeftijd ernstige alzheimer verschijnselen kreeg. Zij heeft heel goede resultaten bereikt met cocosvet en MCT, de olie uit cocosvet: https://www.youtube.com/watch?v=_9INyTTXfR0
(let op: duurt wel ongeveer 1 uur).

Op de tweede plaats de titel van een boek hierover in het Nederlands: “Stop alzheimer nu!” van dr Bruce Fife, Isbn nr 9789079872893 uitgegeven bij Succesboeken.nl Gaat voor een groot deel over de gunstige werking van kokosolie.

Henk Azie
Henk Azie
7 jaren geleden

cocos olie is ook een vervanger voor listerine.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x