Homepagina » Gezondheid » Alzheimer binnen een paar dagen omgekeerd. Dit natuurlijke middel herstelt het geheugen
Alzheimer binnen een paar dagen omgekeerd. Dit natuurlijke middel herstelt het geheugen

Alzheimer binnen een paar dagen omgekeerd. Dit natuurlijke middel herstelt het geheugen

De 88-jarige moeder van Carolyn lijdt aan Alzheimer en leefde de afgelopen zeven jaar in een verzorgingstehuis. Ze ging hard achteruit.

Carolyn besloot het heft in eigen hand te nemen en zelf voor haar moeder te zorgen. Haar moeder had moeite met praten en het herinneren van mensen, namen, gezichten en woorden.

Carolyn had gelezen over de heilzame werking van kokosolie. Ze besloot haar moeder twee keer per dag in te smeren met de olie.

Spaanse studie

Al na vijf dagen zag ze een verschil. Haar moeder begon zich voor het eerst in jaren mensen en namen te herinneren. Ze was weer in staat om te communiceren en te lezen.

In december 2015 werd een Spaanse studie gepubliceerd over de effecten van kokosolie op alzheimerpatiënten.

De proefpersonen werden onderverdeeld in twee groepen en de ene groep kreeg 40 milliliter kokosolie per dag.

Positieve effecten

Het cognitieve vermogen van de groep die de kokosolie kreeg bleek aan het einde van de rit een stuk beter te zijn dan dat van de andere groep.

De studie toonde de krachtige positieve effecten van kokosolie op patiënten die lijden aan Alzheimer.

Wereldwijd zijn er naar schatting 24 miljoen mensen met de ziekte van Alzheimer. Volgens het CBS is het aantal mensen in Nederland dat aan de ziekte overlijdt vanaf 1996 met ruim 600 procent gestegen.

Enorme impact

De farmaceutische industrie heeft geen genezing voor de ziekte; beschikbare behandelingen hebben maar een klein effect.

Voor Carolyn en haar moeder is er geen twijfel over mogelijk dat kokosolie een enorme impact heeft gehad op hun dagelijks leven.

[Natural News Blogs]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Louise schreef:

  Tja het is het proberen waard……ik ben sowieso een voorstander van vetten voor de hersenen maar t beste preventief….zelf heb ik veel baat bij hennepzaad olie ( bio) het is bekend dat je daar heel helder in je hoofd van kan worden. Zie stichting mediwiet ( Werner).En nee, het is geen Cbd olie , maar ouderwetse levertraan ( Noorwegen of IJsland ) dit ivm vervuiling is ook goed……Kijk we moesten zo nodig vetvrij gaan eten ivm met gezondheid……nou zolang er niemand is die precies weet welke stoffen en hoeveelheid we nodig hebben om gezond te blijven, moeten we zelf maar expermiteren. Van heel ons lichaam hebben de hersenen het meeste vet ( energie) nodig…….mijn ervaring op het moment ( burn-out / depressie ) is dat ik veel meer vet nodig heb,ook veel roomboter……dus het doet zeker wat met het hoofd. Nou nog onderzoekers die eens aan de slag gaan, wat en bij wie het beste aanslaat.

  49 likes
 • Elise49 schreef:

  Heeft iemand ooit geprobeerd om demente mensen(regelmatig/beginnende dementerende) zuurstof toe te dienen? Weet wel dat ze al bij reuma patiënten doen.
  Al de andere middelen zijn opiaten(pijn verdrijven/hallucinatie middelen, zowel synthetisch als natuurlijke stoffen). Dus het werkelijke probleem wordt niet opgelost. Het lijkt dat de patiënt er beter van wordt. Het is ook nog verslavend. Denk bv aan morfine. Mensen die al half dood zijn krijgen een korte opleving. Opium(papaver) is een natuurlijk stof/verslavende stof. Bij veel gebruik dodelijk.
  Voor mensen die geïnteresseerd zijn in mythologie.(werking van de geest en lichaam) Lees eens over de kinderen van Nyx(Grieks)/Nox(Latijn). Kinderen van de slaap en dood. Kinderen van de nacht/onderwereld.
  Naast dat alles synthetisch(kunstmatig) wordt(voedsel/watervergiftiging(drugsafval kan niet gefilterd worden) kleding, medicijngebruik etc).,hebben we ook nog te maken met menselijke gemaakte straling.
  Basis natuurkunde: Bij langdurige druk(straling) op een stof/element kan de bestaande stof veranderen in een andere stof. Lees bv zuurstof wiki. Zonder goede zuurstof breekt alles af. Bij dementie de eiwitten werking/plaque vorming,waardoor het bloed niet meer goed doorstroomt en zo sterven de cellen af. Beetje te vergelijken met plaque vorming in je mond(tandsteen=een zachte substantie wordt een harde substantie). Eigenlijk zou je zonder tandenpoetsen moeten kunnen leven. De mond zou het zelf moeten kunnen doen(mond is in balans) Het proces noemt men enten. Aan 1 deeltje beginnen andere deeltjes te plakken. Via scheikunde kun je nog verder gaan dan de natuurlijke werking.(steeds meer deeltjes erbij plakken) Producten die je gebruikt om deeltjes weer af te breken zijn dus pleisters(tandpasta werking) Je moet het product blijven gebruiken om hetzelfde resultaat te krijgen. Daarnaast kunnen producten ook weer andere schade toebrengen. Zoals fluoride.
  Op deze manier(alle gebieden/vlakken) vernietigt men de huidige mens.

  Deze Griekse god zegt al genoeg.
  Moros (Grieks Μόρος) is de Griekse god van het noodlot en de zoon van Nyx die hem baarde zonder mannelijke bevruchting. Hij personificeerde het naderend onheil en de vernietiging. Ook is hij de broer van Hypnos, Thanatos, de Hesperiden en Eris.
  Moros=moord=de dood
  Lees site Visionair: Werkende kunstbaarmoeder ontwikkeld.
  De Grieken waren er al ver voor Christus en hadden dus al kennis over huidige technologie werking.
  Als wij(de mens/volgende generaties) nog een kans willen hebben om te overleven, dan moet de stekker eruit.(incl. satellieten). Ik denk dat er al eerder satellieten zijn opgeruimd en dat dit de gaten in de maan en aarde heeft veroorzaakt. Ik denk dus dat de nep invasie van aliens hier mee te maken heeft. De Hebreeuwse bijbel vermeld bij de zeven zegels dat er vuurbollen naar beneden komen. Dat is het gevolg van het opruimen van de satellieten. De heilige geschriften zijn tot stand gekomen via het doorgeven van alle/eeuwenoude kennis.(vorige tijdperken/werelden). Berekend via zon/maan en sterrenhemelkalenders.
  De agenda 21/30 is hierop gebaseerd. Over 4 jaar of tussen 13 jaar dus.
  We worden al voorbereid op een invasie. Lees: Niburu.co Engelse krant spreekt over buitenaardse invasie.
  In feite is dit de manier om het systeem van groei/technologie compleet te vernietigen. Kan men daarna weer op natuurlijke basis weer gaan leven. De sabbataanse sekte waar Niburu.co het over heeft zorgt ervoor dat het slechte alles overneemt zodat Jezus/nieuwe god terugkomt. En zo kan men de vernietigde tempel(Jeruzalem) weer gaan opbouwen.
  Ik vraag me steeds vaker af of de Noord en Zuidpool door menselijke gemaakte energieën verstoort wordt. En dat er helemaal geen natuurlijke dreiging(bijkomende energieën zon/planeten etc) van buiten aarde is. Dat alles een hoax is, puur om het huidig systeem af te breken.
  Op alle vlakken gaat het dus slechter worden. Het evil komt vanuit alle hoeken. En wij moeten daar mee zien te dealen. Das geen eenvoudige klus dmv het systeem. Blijf menselijk/het goede in je gebruiken. En vergeet niet jezelf te beschermen als het moet.(je leven letterlijk in gevaar is/momentgebeurtenis).
  Wens iedereen dus veel kracht en wijsheid toe.

  11 likes
 • Han schreef:

  Ik heb een moeder van 97, zeer vergeetachtig en volgens de dokter op weg naar dementie. Ik had ook gehoord over kokosolie en geef dat nu dagelijks aan haar sinds een half jaar. Ik merk inderdaad vooruitgang, in ieder geval niet verdere achteruitgang.

  Kijk eens naar you tube naar het verhaal van dr Mary Newport en haar man, die al op vrij vroege leeftijd ernstige alzheimer verschijnselen kreeg. Zij heeft heel goede resultaten bereikt met cocosvet en MCT, de olie uit cocosvet: https://www.youtube.com/watch?v=_9INyTTXfR0
  (let op: duurt wel ongeveer 1 uur).

  Op de tweede plaats de titel van een boek hierover in het Nederlands: “Stop alzheimer nu!” van dr Bruce Fife, Isbn nr 9789079872893 uitgegeven bij Succesboeken.nl Gaat voor een groot deel over de gunstige werking van kokosolie.

  8 likes
 • andré schreef:

  “dat aan de ziekte overlijdt vanaf 1996 met ruim 600 procent gestegen”
  wat is de reden van de toename ?
  Eten we minder vet ?
  Hebben we meer straling om ons heen ,wat inwerkt op onze gevoelige “antenne massa” ?
  Of de combinatie ?

  5 likes
  • helder schreef:

   ik denk dat stress, met name piekeren, voeding, tv, radio, kortom geluid, roken en nog veel meer oorzaken (kunnen ) zijn voor hersenaandoeningen. Tai Chi bijvoorbeeld is een heel goede ontspannings en bewegingsleer ook voor ouderen. Edelstenen kunnen ook veel negatieve straling en energieen opnemen en beschermen. Water drinken, er is echt iets te doen tegen welvaartziekten.

   6 likes
  • Joke Janssen. schreef:

   Ik denk de kombinatie. Beide zijn niet goed.

   2 likes
 • Mark van de Ven schreef:

  De farmaceutische industrie heeft geen geneesmiddel voor Alzheimer, sterker nog langdurig gebruik van vele medicijnen verhoogt de kans op Alzheimer juist. Trouwens het meeste geheugenverlies wordt veroorzaakt door cardiovasculaire problemen (cardiovasculaire dementie). Deze vorm van dementie wordt vaak verward met Alzheimer. Een leven zonder medicijnen en met gezonde voeding, voldoende beweging, voldoende licht en zo min mogelijk stress geeft het geheugen een grote kans om tot op hoge leeftijd volledig intact te blijven.

  12 likes
 • helder schreef:

  hennepolie cannabisolie schijnt zeer goed te zijn tegen heel veel aandoeningen. Ik ga het zelf ook proberen.

  8 likes
 • Henk Azie schreef:

  cocos olie is ook een vervanger voor listerine.

  3 likes
 • Wim schreef:

  Ik gebruik kokosolie in mijn haar.

  3 likes
 • Désirée Röver schreef:

  Ik gebruik kokosolie al jaren niet alleen in de keuken, maar ook op mijn lichaam en gezicht.
  Daartoe druppel ik in een pot gesmolten kokosolie een aantal essentiële oliën (bv. lavendel, geranium, ylang-ylang, en wat ‘tegentonen’ zoals cipres, een drupje tea tree)

  1 likes
 • x

  Check Also

  lena

  De vader van Lena overleed aan alzheimer. Waarom de arts Covid-19 opgaf als doodsoorzaak

  In april dit jaar overleed de vader ...

  baudet

  Baudet waarschuwt voor gezondheidsrisico’s 5G: ‘Dit zijn geen kleine kwaaltjes’

  Donderdag werd in de Tweede Kamer gedebatteerd ...

  >