Buitenland

Parlementslid over Israël: ‘elk leven dat verloren gaat dient alleen de belangen van de mondiale machthebbers’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

We kunnen niet toegeven aan onze emoties onder invloed van de toenemende propaganda, die er gemakkelijk toe kan leiden dat er verkeerde conclusies worden getrokken. Dat schrijft het Hongaarse parlementslid Laszlo Toroczkai in een verklaring op X over het geweld in Israël.

Het is moeilijk voor te stellen dat Israël, dat over één van de beste geheime diensten en spionagenetwerken ter wereld beschikt, niet heeft gemerkt wat er werd voorbereid, aldus de partijleider van Mi Hazank (Ons Land).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Het is zelfs nog minder geloofwaardig dat de bewegingen en communicatie van duizenden Palestijnse militanten, die grote menigten mobiliseerden en het land binnenvielen met deltavliegers en motorfietsen – waarvoor maandenlange coördinatie nodig was – niet werden opgemerkt door de alomtegenwoordige geheime diensten van bevriende landen, zoals de CIA.”

Gewaarschuwd

Bovendien beweert Egypte Israël te hebben gewaarschuwd voor de aanstaande aanval. Toch werd er een internationaal muziekfestival georganiseerd bij de grens met Gaza dat veel publiek trok.

Met het bloedvergieten dat nu in Israël en Gaza is begonnen, heeft de wereld opnieuw een stap gezet in de richting van de Derde Wereldoorlog, waarschuwt het Hongaarse parlementslid.

Mondiale machthebbers

Ook hier staan aan de ene kant de Verenigde Staten en hun bondgenoten op de achtergrond, en aan de andere kant Iran, Rusland en hun bondgenoten.

“De waanzin van de oorlog moet worden gestopt, omdat elk leven dat verloren gaat eigenlijk alleen maar de belangen van de mondiale machthebbers dient,” benadrukt Toroczkai.


4.8 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
6 maanden geleden

het dient een agenda.
niets gebeurd toevallig of zonder reden.
zie oekraïne, 911, irak, afganistan, covid, ga zo maar door.

snappie
snappie
6 maanden geleden

Hongarije durft de waarheid te zeggen,

Kans
Kans
6 maanden geleden

En zo is het maar net, die Israëliërs wisten heus wel dat er een aanval zou komen en hebben dit lekker laten gebeuren, die leiders waar wij met z’n allen mee te maken hebben dienen afgezet te worden en er zouden integere mensen op hun plaats gezet moeten worden, maar ja, hoe ga je dat in godsnaam voor elkaar krijgen, dan moeten deze integeren nog slechter zijn als degene waar wij nu mee te maken hebben, conclusie, wij zijn gewoon allemaal de lul, het lijden zal alleen maar toenemen totdat het volk zich tegen haar leiders keert, maar ja, dan kan je wachten tot je een ons weegt !
🥴🤢🥴🤢🥴🤢🥴🤢🥴🤢🥴🤢🥴🤢🥴🤢🥴🤢🥴🤢🥴🤢🥴🤢🥴🤢

Eddie
Eddie
6 maanden geleden

Zo zie ik het ook goed verwoord .

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x