Homepagina » Mens en Dier » Patholoog: artsen krijgen bonus van 20% voor ‘vermoorden’ covidpatiënten
patholoog
Foto: Ryan Cole (Videostill Rumble/Stew Peters Show)

Patholoog: artsen krijgen bonus van 20% voor ‘vermoorden’ covidpatiënten

Patholoog Ryan Cole, aangesloten bij America’s Frontline Doctors, maakt zich grote zorgen over de coronavaccins. Hij zei in de Stew Peters Show dat een goedgekeurd product normaal gesproken na een handvol sterfgevallen al van de markt wordt gehaald.

Dit ene product heeft al meer mensen gedood dan ieder ander medisch hulpmiddel, medicijn of vaccin dat ooit is uitgerold, benadrukte Cole. Hij vindt dan ook dat een product dat zo gevaarlijk is onmiddellijk van de markt moet worden gehaald.

Ik was geschokt toen ik dat las

In de Verenigde Staten krijgen coronapatiënten het medicijn remdesivir en worden ze aan de beademing gelegd. Het gevolg is dat veel van hen sterven. De patholoog wees erop dat tijdens klinisch onderzoek naar remdesivir een kwart van de proefdieren stierf.

Hij voegde toe dat artsen een bonus van 20 procent krijgen als ze een naald in iemands arm steken en remdesivir toedienen. “Ik was geschokt toen ik dat las,” zei Cole. “Geen wonder dat ze het geven, ze krijgen er extra geld voor.” Volgens hem weten ze hoe gevaarlijk het middel is.

Ze worden dus vermoord voor geld, zei presentator Stew Peters, terwijl Cole instemmend knikte.

4.8 79 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 maand geleden

Even off topic, maar wil heel graag weten hoeveel anderen hetzelfde is overkomen.
Op zondag 5 september waren wij met z’n vijven naar Amsterdam met mijn auto.
Ik heb de auto in Amsterdam Noord geparkeerd ter hoogte van de Vasumweg 24. Er was absoluut geen enkel bordje van, dat je daar betaald parkeren had.
Het enige was dat er specifiek 2 plaatsen waren gereserveerd voor een bepaald bedrijf. De rest van de plaatsen was vrij.
Gisteravond kreeg ik een e-mail van de gemeente Amsterdam met een parkeerboete van 66,90.
Ik heb hem maar direct betaald, want anders heb je binnen een paar weken nog veel meer kosten.
Wat ik graag zou willen horen, is of er meer mensen zijn die dezelfde nare ervaring hebben.

Jan Doornbos
Jan Doornbos
1 maand geleden

Opnieuw een zeer bedenkelijk rol derhalve voor een grote groep artsen. In 1947 is de code van Neurenberg opgesteld. Juist om de ECHTE patiënten van wangedrag te weerhouden. Maar ja, ach, wetten en regels. Die zijn om overtreden te worden toch? De overheid beticht mensen die zelf hun eigen normale verstand blijven gebruiken van ‘radicalisering’. Het moet echt niet veel gekker worden. Daarom nog maar een keer, in de wereld waarin wij leven is niets wat het lijkt en werkelijk alles is gelogen. De overheid is, en blijft!, onze grootste vijand. Waarvan akte.

Annette
Annette
1 maand geleden

De artsen die hieraan meewerken zijn MOORDENAARS. Zeker in een land als Amerika staat daar in veel staten de doodstraf op.
Mochten zij echter deze straf ontlopen, dan mag ik hopen en bidden, dat zij OOIT ter verantwoording worden geroepen door de Allerhoogste. En dan weten jullie allemaal natuurlijk WIE ik daarmee bedoel.
Wat ik hier nog op wil merken is, dat het lijkt of een groot deel van de wereld totaal van God los is. Sodom en Gomorra is er helemaal niets meer bij, vergeleken bij wat er NU anno 2021 gebeurt.
Een arts, verpleegkundigen in een ziekenhuis stonden voor MIJ althans lange tijd voor hulp bij nood.
Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik een aantal operaties heb gehad, die allemaal ervoor gezorgd hebben, dat ik nu op 72-jarige leeftijd een prima gezondheid heb.
Dat WAS eenmaal en komt waarschijnlijk ook niet meer weer.
NU kun je het beste artsen en ziekenhuizen mijden als de pest. En dan bedoel ik dat in de meest letterlijke zin van het woord.

cieleke
cieleke
1 maand geleden

Britse huisartsen krijgen 12euro extra voor elk kind dat ze inspuiten met een covid vaccin bovenop de 14 euro die ze al krijgen en google probeert het te verbergen.
Zie Frontnieuws dus tuurlijk draait alles om
GELD dat weten we toch al lang

x

Check Also

verpleegkundige

CCU-verpleegkundige: ‘Ik heb het afgelopen halfjaar meer patiënten met deze klachten gehad dan in de 24 jaar ervoor’

CCU-verpleegkundige Myrthe heeft aan de werkgroep Zorgmedewerkers ...

duits

In deze Duitse deelstaat mogen supermarkten ongevaccineerden WEIGEREN

In de Duitse deelstaat Hessen is een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

74
0
We lezen graag je reactie!x