Mens en Dier

Patholoog: artsen krijgen bonus van 20% voor ‘vermoorden’ covidpatiënten

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Patholoog Ryan Cole, aangesloten bij America’s Frontline Doctors, maakt zich grote zorgen over de coronavaccins. Hij zei in de Stew Peters Show dat een goedgekeurd product normaal gesproken na een handvol sterfgevallen al van de markt wordt gehaald.

Dit ene product heeft al meer mensen gedood dan ieder ander medisch hulpmiddel, medicijn of vaccin dat ooit is uitgerold, benadrukte Cole. Hij vindt dan ook dat een product dat zo gevaarlijk is onmiddellijk van de markt moet worden gehaald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Ik was geschokt toen ik dat las

In de Verenigde Staten krijgen coronapatiënten het medicijn remdesivir en worden ze aan de beademing gelegd. Het gevolg is dat veel van hen sterven. De patholoog wees erop dat tijdens klinisch onderzoek naar remdesivir een kwart van de proefdieren stierf.

Hij voegde toe dat artsen een bonus van 20 procent krijgen als ze een naald in iemands arm steken en remdesivir toedienen. “Ik was geschokt toen ik dat las,” zei Cole. “Geen wonder dat ze het geven, ze krijgen er extra geld voor.” Volgens hem weten ze hoe gevaarlijk het middel is.

Ze worden dus vermoord voor geld, zei presentator Stew Peters, terwijl Cole instemmend knikte.

4.9 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Even off topic, maar wil heel graag weten hoeveel anderen hetzelfde is overkomen.
Op zondag 5 september waren wij met z’n vijven naar Amsterdam met mijn auto.
Ik heb de auto in Amsterdam Noord geparkeerd ter hoogte van de Vasumweg 24. Er was absoluut geen enkel bordje van, dat je daar betaald parkeren had.
Het enige was dat er specifiek 2 plaatsen waren gereserveerd voor een bepaald bedrijf. De rest van de plaatsen was vrij.
Gisteravond kreeg ik een e-mail van de gemeente Amsterdam met een parkeerboete van 66,90.
Ik heb hem maar direct betaald, want anders heb je binnen een paar weken nog veel meer kosten.
Wat ik graag zou willen horen, is of er meer mensen zijn die dezelfde nare ervaring hebben.

Jan Doornbos
Jan Doornbos
2 jaren geleden

Opnieuw een zeer bedenkelijk rol derhalve voor een grote groep artsen. In 1947 is de code van Neurenberg opgesteld. Juist om de ECHTE patiënten van wangedrag te weerhouden. Maar ja, ach, wetten en regels. Die zijn om overtreden te worden toch? De overheid beticht mensen die zelf hun eigen normale verstand blijven gebruiken van ‘radicalisering’. Het moet echt niet veel gekker worden. Daarom nog maar een keer, in de wereld waarin wij leven is niets wat het lijkt en werkelijk alles is gelogen. De overheid is, en blijft!, onze grootste vijand. Waarvan akte.

Annette
Annette
2 jaren geleden

De artsen die hieraan meewerken zijn MOORDENAARS. Zeker in een land als Amerika staat daar in veel staten de doodstraf op.
Mochten zij echter deze straf ontlopen, dan mag ik hopen en bidden, dat zij OOIT ter verantwoording worden geroepen door de Allerhoogste. En dan weten jullie allemaal natuurlijk WIE ik daarmee bedoel.
Wat ik hier nog op wil merken is, dat het lijkt of een groot deel van de wereld totaal van God los is. Sodom en Gomorra is er helemaal niets meer bij, vergeleken bij wat er NU anno 2021 gebeurt.
Een arts, verpleegkundigen in een ziekenhuis stonden voor MIJ althans lange tijd voor hulp bij nood.
Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik een aantal operaties heb gehad, die allemaal ervoor gezorgd hebben, dat ik nu op 72-jarige leeftijd een prima gezondheid heb.
Dat WAS eenmaal en komt waarschijnlijk ook niet meer weer.
NU kun je het beste artsen en ziekenhuizen mijden als de pest. En dan bedoel ik dat in de meest letterlijke zin van het woord.

cieleke
cieleke
2 jaren geleden

Britse huisartsen krijgen 12euro extra voor elk kind dat ze inspuiten met een covid vaccin bovenop de 14 euro die ze al krijgen en google probeert het te verbergen.
Zie Frontnieuws dus tuurlijk draait alles om
GELD dat weten we toch al lang

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x