Buitenland

‘Oekraïense journalist’ die pleit voor NAVO-ingrijpen ontmaskerd als Global Leader van World Economic Forum

Help door deze info met vrienden op je socials te delen!

De Britse premier Boris Johnson werd dinsdag op een persconferentie in Warschau geconfronteerd door een hysterische Oekraïense ‘journalist’. De vrouw, Daria Kaleniuk, veroordeelde in een emotioneel betoog dat de Rus Roman Abramovitsj, op dat moment nog de eigenaar van Chelsea, niet onder Britse sancties valt.

“U komt niet naar Lviv omdat u bang bent. Omdat de NAVO Oekraïne niet wil verdedigen, omdat het bang is voor de Derde Wereldoorlog. Maar het is al begonnen. U heeft het over Roman Abramovitsj, maar hij heeft nog geen sancties opgelegd gekregen. Zijn kinderen worden niet gebombardeerd, zijn kinderen zitten in Londen. De kinderen van Poetin zitten in Nederland, in Duitsland,” zei ze.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Slaafje van Schwab

De Nederlandse media namen het gretig over. Kort daarop maakte Abramovitsj bekend dat hij Chelsea na 19 jaar zal verkopen.

Daria Kaleniuk blijkt een slaafje van World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab te zijn. Ze is één van de Young Global Leaders, die door het WEF zijn aangewezen om de Great Reset te helpen bewerkstelligen, schrijft The National Pulse. Haar profiel staat op de website van de organisatie.

In 2019 was Kaleniuk te zien als ‘aanhanger’ van Joe Biden in een interview met ABC News. Een jaar later verscheen ze in een campagnevideo van Biden.

Irak

Het emotionele optreden van de vrouw doet denken aan de getuigenis van het Koeweitse meisje Nayirah voor de start van de eerste Golfoorlog. Nayirah verklaarde dat Iraakse soldaten in Koeweit baby’s uit de couveuses haalden en ze op de koude ziekenhuisvloer voor dood achterlieten.

De getuigenis bleek achteraf nep. Nayirah was ingehuurd door een Amerikaans pr-agentschap.

4.8 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

De Russische interventie in Oekraïne draait in beginsel om het voortbestaan van Rusland, daarvoor moet Oekraïne haar neutraliteit behouden omdat het de opmaat is voor Balkanisering van Rusland…De belangrijkste doelen van deze Russische Vredes-Operatie zijn:

1. DeNazificatie
2. De bescherming van het Russische volk in (Oost-) Oekraïne, die al 8 jaar lang worden beschoten & vermoord door de OekroNazis…
3. Decentralisatie van Oekraïne om een ​​Vijandig Anti-Russisch-beleid in Kiev te beëindigen & te voorkomen

Sinds 2014 hebben de (AngloZio)Nazis Oekraïne overgenomen, Rusland heeft gedurende WOII 27 Miljoen Russen verloren in de strijd tegen diezelfde Nazis & nu moeten ze zonder slag of stoot hun nieuwe Buren accepteren? Het Geopolitieke doel van Rusland is om de Verenigde Staten uit Eurazië te verdrijven want nadat Rusland Duitsland had verslagen, bezetten de Verenigde Staten “Bruggenhoofd Europa” en hebben hun invloed gedurende de Koude Oorlog steeds verder uitgebreid…Na de val van de Berlijnse Muur rukten de AngloZioNazis op tot de grenzen van Rusland zelf (Litouwen, Estland en Letland)… De Verenigde Staten zijn een Bezettingsmacht op het grondgebied van Eurazië, wat geeft ze het recht om over Eurazië te heersen? Oekraïne wordt de zoveelste Nederlaag voor Amerika, de afgelopen Decennia draaiden al Hun Oorlogen uit op een Nederlaag (denk aan: Vietnam, Afghanistan, Irak, Libië, Syrië) ze zijn hun Internationale Geloofwaardigheid als Politieagent van de Wereld sinds 2001 Totaal kwijtgeraakt…Home of the Lies, Land of the Broken Treaties & Genocides…

De Veiligheid van Rusland, net als dat van ieder ander Land moeten worden gerespecteerd, de uitbreiding van de Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie naar het Oosten moest om die reden worden gestopt…Het doel van de AngloZioNazis is altijd geweest om Rusland te verzwakken door het van zoveel mogelijk Grondgebied & Economische middelen te beroven…

Deze crisis zal ook de Europese Unie hard treffen…de EU zal er zéér ernstige schade van ondervinden…Het heeft geen Energie en Gas…Zelfs vóór deze “Oorlog” verkeerde Europa al in een Energiecrisis…Nord Stream 1 en 2 zijn niet voor niets gebouwd, omdat er anders altijd de dreiging was dat Gaspijpleidingen kunnen worden afgesneden als ze door Landen gaan die volgens de AngloZioNazis het “Nieuwe Europa” zijn…Het was in het belang van Duitsland om rechtstreeks zaken te doen met Rusland…dit tot groot ongenoegen van de AngloZioNazis want die hebben dan niets meer in Europa te zoeken…Daarom hebben de Amerikanen Nord Stream 1 & 2 op alle mogelijke manieren proberen te Verstoren, Saboteren & Blokkeren…De Russische Strategie is héél duidelijk…de Wereld & Geopolitieke Machtsverhoudingen worden op dit moment opnieuw vormgegeven…voornamelijk in Eurazië, allemaal met het doel om op de lange termijn Vrede en Welvaart tot stand te brengen…

William
William
1 jaar geleden

Levensgevaarlijk deze psychopaten die niets liever willen dan dat wij allemaal in een oorlog betrokken raken.. zoals Assange heeft gezegd, geen enkel volk wil oorlog, de media is een aanjager van een narratief om idereen in een oorlog te sleuren.. als er geen mainstream media was dan was er vrede op aarde

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

hopelijk gaat het bij de massa eens doordringen wat er werkelijk aan de hand is!

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
1 jaar geleden

Het is in ieder geval goed dat deze Young Global Hitlers en mindere goden, zoals deze hysterica, in een steeds rapper tempo door de mand vallen!!!

Maar dit bedrog moet écht aan de grote klok!!! En wel héél snel!!!

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x