Buitenland

‘WEF-puppet’ Rutte over Oekraïne: ‘Die oorlog daar, is de onze’

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Premier Rutte kreeg vrijdag tijdens de persconferentie na de ministerraad de vraag of we niet langzaam maar zeker een oorlog worden ingerommeld die niet per se de onze is.

“Die oorlog daar, is de onze,” zei Rutte met klem. “Laten we het daar nou wel even met elkaar over eens worden.” Volgens de premier moeten we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Oekraïne de overwinning kan boeken. “Daarbij hebben we gezegd: de rode lijn is dat we niet de NAVO in rechtstreeks conflict brengen met Rusland,” zei hij.

“Verder doen we alles wat we kunnen: financiële steun, humanitaire steun, maar ook met hele zware wapensystemen; Nederland loopt daar redelijk in voorop,” vervolgde Rutte. “Dat doen we omdat het onze oorlog is. Als dit fout gaat en wij zouden laten gebeuren dat Poetin Oekraïne kan bezetten, wat is het volgende?”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hoe diep kun je vallen

En uiteindelijk is dat een directe bedreiging voor onze veiligheid. Daarom heb ik in mijn betoog tegen Nederland gezegd hoe belangrijk het is dat we bereid zijn met z’n allen om de gevolgen daarvan te dragen. Die gevolgen zijn er ook in onze portemonnee, maar dat moeten we doen voor onze veiligheid en onze vrijheid,” beweerde premier Rutte.

“Een WEF-puppet (zonder kinderen) die denkt dat hij oorlogje kan spelen vanaf z’n Nokiaatje, terwijl Oekraïne onder het juk van Azov-psychopaten omkomen en ‘door ons’ straks keihard in de steek worden gelaten als de volgende crisis de agenda dient. Hoe diep kun je vallen,” reageert publicist en jurist Sietske Bergsma.

Vindt Rutte ook dat deze mannen, in de loopgraven van een proxyoorlog (en inmiddels zijn ook vrouwen opgeroepen door Zelenski) ‘ready to die’ zijn voor hem? Ik dacht het niet. En het straalt van zijn gezicht af dat hij dit offer helemaal niet kan dragen,” voegt Bergsma toe.

Dan zijn hier de rapen echt gaar

Als moeder van twee zonen die rond 2030 18 jaar worden, zal ik vechten in (of desnoods vluchten uit) de echte oorlog die heerst. Zij gaan jullie elitaire fantasieën niet dienen, zich opofferen voor een zinloos project en zeker niet tussentijds gebrainwasht worden. Mijn belofte, aldus Bergsma.

Europarlementariër Marcel de Graaff stelt: “Hiermee is Nederland het eerste NAVO-land dat openlijk verklaart dat het conflict in Oekraïne een oorlog is met Rusland en dat het tevens onze oorlog is. Rutte verklaart dus feitelijk dat Nederland als NAVO-land in oorlog is met Rusland. Dat wordt WO3.”

“De enigen die onder de oorlog lijden zijn de Oekraïense en Europese burgers. Poetin wacht nog even met het dichtdraaien van de gaskraan tot aankomende winter. En dan zijn hier de rapen echt gaar,” voorziet gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

4.9 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
304 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
9 maanden geleden

Niet de mijne

slivovitts
slivovitts
9 maanden geleden

Neen, Rutte het is onze oorlog niet. Het is jouw oorlog. Dus ga er zelf naar toe en ga de Nazi’s afknallen

Jos Veraart
Jos Veraart
9 maanden geleden

DIE RUTTE DOM GELUL

anna
anna
9 maanden geleden

Zeker ook in maffieland geinvesteerd smeerlap?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

304
0
We lezen graag je reactie!x