Homepagina » Mens en Dier » PCR-uitvinder: ‘De test vertelt je niet of je ziek bent’
pcr
Foto: The National Guard CC BY 2.0

PCR-uitvinder: ‘De test vertelt je niet of je ziek bent’

De laatste tijd is er veel te doen geweest over de PCR-test, ook wel de coronatest geheten. Er werd geclaimd dat Kary Mullis, de uitvinder van de PCR-technologie, had gezegd dat de test niet geschikt is om de aanwezigheid van een virus te detecteren. Mensen die dit beweerden, werden aangevallen en ‘gefactcheckt’ door de media, die schreven dat de uitspraken van Mullis uit de context waren gehaald.

Hoe zit het nu? In onderstaande video heeft Mullis het over aids. Hij zegt: “Je kunt PCR niet verkeerd gebruiken. Het gaat om de resultaten, de interpretatie ervan. Als je het goed doet, kun je met PCR vrijwel alles bij iedereen aantreffen.”

Mullis zegt niet expliciet dat de PCR-technologie ongeschikt is om de aanwezigheid van Covid-19 aan te tonen. Dat kan hij ook niet gezegd hebben omdat hij vorig jaar is overleden. Toch kun je die conclusie wel trekken. Mullis zegt namelijk dat er maar weinig moleculen zijn waarvan je er niet tenminste één in je lichaam hebt. En met PCR kun je één enkel molecuul amplificeren – vergroten of vermeerderen – tot iets wat je kunt meten.

Als je positief test, ben je dan besmet of ziek?

Je kunt met de PCR-test een minuscule hoeveelheid van iets nemen en dat vervolgens meetbaar maken. De test is gebaseerd op dingen die onzichtbaar zijn, lichtte hij toe.

En als je positief test, ben je dan besmet of ziek? Op 51:49 in de video zegt Mullis hierover: “PCR vertelt je niet of je ziek bent.”

Nog iets: als je het materiaal minder dan 35 keer amplificeert, zal niemand positief testen. Als het 60 keer geamplificeerd wordt, zal iedereen positief testen.

[OffGuardian]
5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
4 maanden geleden

Heb ik al eerder beschreven iets wat [de virus corona] onzichtbaars is kan men niet zien.. men wil het zichtbaar maken [met testen]maar wat er [nog] niet is kan men ook nooit een goed overzicht ervan krijgen, als je getest word kan het zomaar zijn dat een uurtje later toch deze griepverschijnsel ermee besmet is geraakt, dus testen heeft weinig resultaat het is een Moment test. het kan zomaar ineens later op een ander moment zich aandienen, een Hoop gedoe maar het resultaat is bekrompen.. Mensen hebben zijn nou eenmaal de neiging om alles onder controle te plaatsen, maar men zal dan ook veel tegenwerking ermee ondervinden, iets wat onzichtbaar is laat zich niet zomaar knechten, men wilt het zichtbaar maken,, ja daar kan je wel een beetje om lachen tenminste als je bewust bent om het te zien. en vele zien dat ook niet ze doen van alles om het zichtbaar te maken,, er is maar een middel ertegen gewoon net als de griep het waait weer over.. Maar de bezetenheid [corona angst ]is gecreeert. door een stel maniakken en deze blijven liever ook onzichtbaar, en met hun zichtbare maatregels gaat ze de mens helemaal onder een maatstaf van regels bombarderen.. het is even wachten nog het is een lange lont..

Hoge Noorden
Hoge Noorden
4 maanden geleden

De PCR-test is op zichzelf staand en hoort daar waar het thuis hoort, maar een stel idioten willen deze test meesleuren in dit coronacircus en gebruiken voor foute doeleinden, fictieve beeldvorming en eigen gewin.

Margie
Margie
Reactie op  Hoge Noorden
4 maanden geleden

Wereldwijd…

Jan V
Jan V
4 maanden geleden

Héél toevallig overleed Kary Mullis in augustus 2019 aan longkanker, nét voor de uitbraak van het z.g. killervirus. Dat kwam de autoriteiten natuurlijk wel heel mooi uit. Hij kan in ieder geval het verhaal niet meer ontkrachten, anders had de leugen niet lang standgehouden.

salvar
salvar
4 maanden geleden

dat weet het duo ook maar die blijven gewoon doorgaan.
ze blijven zeggen de opnames blijven stijgen.
ik snap het niet meer met al die besmettingen en opnames zie toch nog mensen lopen.
ik dacht ik loop zo meteen alleen net als in de film i am legend.
de economie had al met al die corona en besmettingen in elkaar moeten storten.
alle cafe,s en andere gelegenheden totaal aan de grond.
maar al met al wordt de wereld behoorlijk leeg als je die twee idioten hoort praten.
trouwens jullie moeten ophouden met die muilkorven op te doen of je de hele dag daar mee rondloopt.
ik snap het wel het voor de buhne om te laten zien van kijk ons eens.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
4 maanden geleden

Gelukig heb ik geen kinderen ,en zal ik sterven als een cristelijke martelaar ,alleen ik vergeef niemand !

D
D
Reactie op  Edwin Vissers
4 maanden geleden

Christelijke martelaar en niemand vergeven in één zin?

rrr
rrr
4 maanden geleden

De PCR-test wordt volkomen onjuist gebruikt. De PCR-test is een meetsysteem om DNA-materiaal te kunnen vergelijken bijv. in de criminologie. Een duitstalig artikel over de PCR-test:
https://corona-transition.org/alles-steht-und-fallt-mit-den-fallzahlen-und-diese-mit-dem-pcr-test

Door het aantal testcycli (n) in de PCR-test te sturen kan je ook het aantal “besmettingen” sturen. Bij n=35 wordt de test 1024x gevoeliger dan bij n=25.

Misbruik van de PCR-test:
https://corona-transition.org/was-der-pcr-test-kann-und-was-nicht
“Mangels Eichung und validierter Standards hat der PCR-Test ein grosses Manipulationspotential.”

Elise
Elise
4 maanden geleden

Mijn grootste ergernis blijft: Als je corona vooropzet, dan verlies je andere ziektes uit het oog of te laat.
We lezen weer berichten, dat het personeel het niet aan kan. Waarom hebben ze de capaciteit(meer mensen op de werkvloer) niet verhoogd? Met het geld van vaccinaties en het geld naar de EU etc. had men dit makkelijk kunnen oplossen.
Bij deze: voor de corona kon het personeel het al niet meer aan.(zijn we de vele protesten alweer vergeten?). En niet alleen bij de zorg.
Ik als chronisch patiënt wordt ook weer de dupe. En uiteindelijk krijgt iedereen die ziek wordt te maken met een zorg, die geen zorg meer is. Het is aan het instorten!
Hier een voorbeeld over planning werknemer bij een taxicentrale(dat bedrijf is inmiddels ook al failliet).
Zat bij deze meneer in de taxi naar het ziekenhuis. Hij stond letterlijk elke seconde in contact met de centrale. Als hij naar de wc moet, moest ie eerst dat aangeven bij de centrale. Of als ie iets te lang een cliënt geholpen had met uitstappen en wegbrengen naar de deur moest ie dat verantwoorden. Hij werd dus op de seconde ingepland. Je snapt dus wel, dat dit continu onder controle staan je uiteindelijk gaat breken. Bij de zorg gaat het zo. Alles te strak ingepland. Het punt is dus: personeel is zo meer bezig met werk, dan met de patiënt. Dan praat je dus niet meer over zorg. Dan ben je meer bezig om het ziekenhuis/bedrijf te laten draaien. En dit moet zo snel mogelijk aangepakt worden. En nee, niet met meer technologie, maar gewoon met persoonlijk contact. Gezondheid bestaat uit lichamelijke en geestelijke balans. En daar moet weer meer op gefocust worden. We zijn mensen, geen producten, geen 0 of een 1, geen bezit.

Piere
Piere
4 maanden geleden

wel erg vedacht dat hij stierf op 7 Aug. 2019 vlak voor deze hysterie uitbrak.

x

Check Also

who

Advocaten slepen WHO voor rechter wegens ‘misleiding van de wereld over corona-uitbraak’

Een groep advocaten bereidt zich voor om ...

baudet

Baudet maakt gehakt van 10 jaar Rutte: ‘Dit is nou precies wat het vertrouwen in de overheid ondermijnt’

Wat gebeurt er als minister Grapperhaus op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x