Mens en Dier

PCR-uitvinder: ‘De test vertelt je niet of je ziek bent’

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De laatste tijd is er veel te doen geweest over de PCR-test, ook wel de coronatest geheten. Er werd geclaimd dat Kary Mullis, de uitvinder van de PCR-technologie, had gezegd dat de test niet geschikt is om de aanwezigheid van een virus te detecteren. Mensen die dit beweerden, werden aangevallen en ‘gefactcheckt’ door de media, die schreven dat de uitspraken van Mullis uit de context waren gehaald.

Hoe zit het nu? In onderstaande video heeft Mullis het over aids. Hij zegt: “Je kunt PCR niet verkeerd gebruiken. Het gaat om de resultaten, de interpretatie ervan. Als je het goed doet, kun je met PCR vrijwel alles bij iedereen aantreffen.”

Mullis zegt niet expliciet dat de PCR-technologie ongeschikt is om de aanwezigheid van Covid-19 aan te tonen. Dat kan hij ook niet gezegd hebben omdat hij vorig jaar is overleden. Toch kun je die conclusie wel trekken. Mullis zegt namelijk dat er maar weinig moleculen zijn waarvan je er niet tenminste één in je lichaam hebt. En met PCR kun je één enkel molecuul amplificeren – vergroten of vermeerderen – tot iets wat je kunt meten.

Als je positief test, ben je dan besmet of ziek?

Je kunt met de PCR-test een minuscule hoeveelheid van iets nemen en dat vervolgens meetbaar maken. De test is gebaseerd op dingen die onzichtbaar zijn, lichtte hij toe.

En als je positief test, ben je dan besmet of ziek? Op 51:49 in de video zegt Mullis hierover: “PCR vertelt je niet of je ziek bent.”

Nog iets: als je het materiaal minder dan 35 keer amplificeert, zal niemand positief testen. Als het 60 keer geamplificeerd wordt, zal iedereen positief testen.

[OffGuardian]

4 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
1 jaar geleden

Heb ik al eerder beschreven iets wat [de virus corona] onzichtbaars is kan men niet zien.. men wil het zichtbaar maken [met testen]maar wat er [nog] niet is kan men ook nooit een goed overzicht ervan krijgen, als je getest word kan het zomaar zijn dat een uurtje later toch deze griepverschijnsel ermee besmet is geraakt, dus testen heeft weinig resultaat het is een Moment test. het kan zomaar ineens later op een ander moment zich aandienen, een Hoop gedoe maar het resultaat is bekrompen.. Mensen hebben zijn nou eenmaal de neiging om alles onder controle te plaatsen, maar men zal dan ook veel tegenwerking ermee ondervinden, iets wat onzichtbaar is laat zich niet zomaar knechten, men wilt het zichtbaar maken,, ja daar kan je wel een beetje om lachen tenminste als je bewust bent om het te zien. en vele zien dat ook niet ze doen van alles om het zichtbaar te maken,, er is maar een middel ertegen gewoon net als de griep het waait weer over.. Maar de bezetenheid [corona angst ]is gecreeert. door een stel maniakken en deze blijven liever ook onzichtbaar, en met hun zichtbare maatregels gaat ze de mens helemaal onder een maatstaf van regels bombarderen.. het is even wachten nog het is een lange lont..

Hoge Noorden
Hoge Noorden
1 jaar geleden

De PCR-test is op zichzelf staand en hoort daar waar het thuis hoort, maar een stel idioten willen deze test meesleuren in dit coronacircus en gebruiken voor foute doeleinden, fictieve beeldvorming en eigen gewin.

Jan V
Jan V
1 jaar geleden

Héél toevallig overleed Kary Mullis in augustus 2019 aan longkanker, nét voor de uitbraak van het z.g. killervirus. Dat kwam de autoriteiten natuurlijk wel heel mooi uit. Hij kan in ieder geval het verhaal niet meer ontkrachten, anders had de leugen niet lang standgehouden.

salvar
salvar
1 jaar geleden

dat weet het duo ook maar die blijven gewoon doorgaan.
ze blijven zeggen de opnames blijven stijgen.
ik snap het niet meer met al die besmettingen en opnames zie toch nog mensen lopen.
ik dacht ik loop zo meteen alleen net als in de film i am legend.
de economie had al met al die corona en besmettingen in elkaar moeten storten.
alle cafe,s en andere gelegenheden totaal aan de grond.
maar al met al wordt de wereld behoorlijk leeg als je die twee idioten hoort praten.
trouwens jullie moeten ophouden met die muilkorven op te doen of je de hele dag daar mee rondloopt.
ik snap het wel het voor de buhne om te laten zien van kijk ons eens.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x