Homepagina » Mens en Dier » Koning krijgt geen zonnepanelen: ‘Terugverdientijd 50 jaar’
koning
Foto: Richard Broekhuijzen CC BY-SA 4.0

Koning krijgt geen zonnepanelen: ‘Terugverdientijd 50 jaar’

Op het werkpaleis van koning Willem-Alexander komen geen zonnepanelen. Volgens het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) zijn zonnepanelen op het Haagse paleis niet rendabel, schrijft Solar Magazine.

De terugverdientijd van de investering is meer dan 50 jaar en om die reden wegen de kosten niet op tegen de opbrengsten, zo liet premier Rutte weten aan de Tweede Kamer. Het RVB onderzoekt nu of Huis ten Bosch, waar koning Willem-Alexander en koningin Maxima met hun kinderen wonen, wel van zonnepanelen kan worden voorzien.

De koning krijgt dus geen zonnepanelen op het dak van zijn werkpaleis omdat ze niet rendabel zijn. Wie had dat gedacht.

“Ik ga u iets schokkends vertellen, Willem-Alexander: Heel het klimaatakkoord is niet rendabel. En anders dan u kunnen veel burgers dergelijke panelen niet eens betalen, of ze nu rendabel zijn of niet,” schrijft Statenlid Eelco van Hoecke.

Oud-marineofficier Hans van Rossum voegt toe: “We weten allang dat zonne- en windenergie niet rendabel zijn zonder subsidies, evenals elektrische auto’s. Wanneer stoppen we met deze onzin en kiezen we voor kernenergie?”

3 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
1 jaar geleden

Jammer dat mensen altijd achteraf pas gelijk krijgen en dat er dan desondanks gewoon doorgegaan wordt met geld in een bodemloze put gooien. Dat heb je als je al sinds mensenheugenis zit opgescheept met een opportunistische en totaal corrupte regering, zogenaamd democratisch gekozen om ons de afgrond in te duwen.

Ome Jaap
Ome Jaap
1 jaar geleden

Koning geldwolf moet zelf maar eens wat betalen uit eigen zak , waarom krijgen die gasten nog überhaupt nog geld als ze al alles gratis krijgen. Ze lijken wel vluchtelingen..oprotten met dat fake koningshuis

G van Peet
G van Peet
1 jaar geleden

Alle positieve verhalen over besparing.. minimum investering is ongeveer 4000 euro. Ik heb een stroomrekening van 208 euro per jaar. Het lijkt mij duidelijk dat hier niks te verdienen valt. Terugleveren zou 60 euro per jaar zijn.
Terugverdientijd.. vervover de twintig jaar. En vooral omdat de omvormer het niet haalt. Een kapotte omvormer kost je meer als een jaar stroom. Dus waar begin je aan?

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
1 jaar geleden

Ik ga u iets schokkends vertellen: dat hele koningshuis is niet rendabel.

x

Check Also

vvd

VVD West Betuwe rebelleert: ‘Wij zijn keihard tegen 2G!’

“Het is klaar! West Betuwe moet gewoon ...

nederland

‘Bewijs! Nederland gaat van lockdown naar lockdown omdat Rutte niet wil investeren in ziekenhuiscapaciteit’

Donderdagochtend gaf Jaap van Dissel van het ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

30
0
We lezen graag je reactie!x