Great ResetMens en Dier

Van Haga waarschuwt voor dystopische controlestaat ‘die gevaarlijker zal zijn dan ooit tevoren’

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Wybren van Haga (BVNL) vergeleek de almachtige Nederlandse staat woensdag tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen met ‘een woekerend gezwel dat steeds groter wordt en onze samenleving necrotiseert’.

De vrijheid van mensen wordt steeds verder ingeperkt. De belastingen worden steeds hoger, de indoctrinatie steeds feller en de controle steeds groter, zei Van Haga.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De overheid is er niet voor u, maar voor de staatskas. Steeds meer mensen komen aan het staatsinfuus te hangen. Dat is volgens Van Haga moderne slavernij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gevaarlijker dan ooit tevoren

De staatsmedia spugen dag in, dag uit dezelfde leugens over ons uit, over corona, over het klimaat, over stikstof, over Oekraïne, over kansenongelijkheid en over vermogensverschillen die moeten worden bestreden, vervolgde het Kamerlid.

“We zullen branden in het vagevuur als we niet stoppen met vliegen, autorijden, vlees eten, kinderen maken of CO2 uitademen. We worden wijsgemaakt dat je geen man of vrouw meer bent, maar iemand met of zonder baarmoeder wiens of wier lichaam toebehoort aan het collectief, aan de staat.”

Van Haga stelde dat woke gewoon een andere naam is voor communisme. Als wij ons als volk laten verzwakken en hieraan toegeven, dan kabbelen we een dystopische controlestaat binnen die gevaarlijker zal zijn dan ooit tevoren, omdat digitale controle ieder verzet kan voorkomen.

Het is nog niet te laat

Mensen worden 24 uur per dag gevolgd en vredig in een testosteronloze slaap gesukkeld. Uiteindelijk zullen we denken dat we gelukkig zijn zonder liefde, zonder verlangen, zonder bezit in onze eigen kleine veilige gevangenis, veilig beschermd door de staat, zei Van Haga.

Het is nog niet te laat, aldus het Kamerlid. Hij stelde een aantal oplossingen voor, waaronder toewerken naar een kleine overheid, belastingverlaging voor iedereen en een asielstop.

Soeverein

“Laten we afspreken dat we ons nooit meer door de overheid laten gijzelen voor een virus. En waarom wordt vaccinatieschade in de relatie tussen vaccinatie en oversterfte nog steeds niet onderzocht?” Demissionair premier Rutte zei dat de resultaten hiervan eind dit jaar worden verwacht.

Na de verkiezingen moet Nederland weer soeverein worden, benadrukte Van Haga. “Zonder inmenging door enge ongekozen elitaire clubjes, zoals het World Economic Forum, de WHO en de VN.”

4.8 210 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jacob
jacob
7 maanden geleden

Op zich Heel goed gezegd

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

TIJD DAT DE SCHAPEN WAKKER WORDEN !!

Remon
Remon
7 maanden geleden

Naast fvd is die van haga ook een topper geert is helaas gezonken

gert
gert
7 maanden geleden

verkiezingen zijn nep veel veel Fraude alleen een opstand kan ons redden

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x