Het Complot

Er zijn nog altijd geen beelden van Las Vegas-schutter Paddock die wapens naar zijn hotelkamer brengt. Hoe zit dat?

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Federale agenten hebben geen beelden gezien waarop te zien is dat Las Vegas-schutter Stephen Paddock wapens en munitie naar zijn hotelkamer brengt. Dat hebben FBI-bronnen die betrokken zijn bij het onderzoek gezegd, schrijft True Pundit.

“Niemand heeft dat gezien op beelden die zijn aangeleverd door [eigenaar van het hotel] MGM,” zei een FBI-bron.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“De politie van Las Vegas heeft naar dezelfde video gekeken,” voegde de bron toe. “Paddock is op de bewakingsbeelden te zien, maar de wapens niet. Hij draagt geen tassen of koffers met wapens.”

Nog nooit eerder gezien

Hoe kwamen er dan meer dan 12 aanvalsgeweren in zijn hotelkamer terecht?

De bronnen merkten op dat het theoretisch gezien mogelijk is dat er videobewijs is van Paddock die wapens naar zijn hotelkamer in het Mandalay Bay-hotel brengt, maar dat het hotel dat achterhoudt.

“De bewakingsbeelden blijven in handen van MGM,” zei een FBI-bron. “Ik heb dat nog nooit eerder meegemaakt. Wij (de FBI) hebben het fysieke bewijs in handen.”

Eerder zeiden sheriff van Clark County Joe Lombardo en de FBI steeds dat de politie niet op Paddock had geschoten en dat hij zichzelf van het leven had beroofd.

Pure fictie

Later gaf Lombardo toe dat de politie van Las Vegas wél had gevuurd op Paddock, maar hij sprak van een ‘ongeluk’.

Een bron binnen het openbaar ministerie in Clark County zei dat de sheriff uit zijn nek kletst.

“Hij is een leugenaar,” aldus de bron. “We hebben het hier over één van de beste SWAT-teams in de Verenigde Staten. Zij vuren niet per ongeluk wapens af. Dat is pure fictie.”

Als de politie een wapen afvuurde in de hotelkamer van Paddock, was dat om hem uit te schakelen of te doden, benadrukte de bron.

Doofpotcultuur

Burgerjournalist Thomas Michael onthulde eerder dat MGM na de schietpartij een pr-firma had ingehuurd om desinformatie over het bloedbad op internet te verspreiden.

De firma moest allerlei vergezochte complottheorieën op social media plaatsen om verwarring te zaaien, aldus Michael.

In een nieuw documentaire wordt bovendien onthuld dat binnen de corrupte politie van Las Vegas een doofpotcultuur heerst.

Foto: Mariordo Wikimedia Commons

[The Free Thought Project]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

False flag!

Marcel
Marcel
6 jaren geleden

Zoals ik het begrijp waren een of meer van de Saudische prinsen die eind vorig jaar opgepakt zijn de eigenaars van het hotel. De wapens zouden via het helikopterplatform binnen zijn gebracht. Dat er van de meer dan 1300 camera’s geen beelden zijn vrijgegeven is veelzeggend.
Net zo veelzeggend als de plotseling overleden en verdwenen getuigen die gezien en gemeld hadden dat er meerdere schutters waren.

Richard
Richard
6 jaren geleden

Er is nooit een paddock geweest. Paddock betekend overigens: Kraal, voor dieren. Cattle, vee. Op het Harvest festival. Dat geeft toch te denken.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Enigszins of topic, maar zeker interessant om notie van te nemen en wat als er inderdaad de bezem doorgaat? Kan het me niet voorstellen, het is te mooi om waar te zijn, ook omdat het probleem dieper gaat dan wat politieke kopstukken en de nep joden niet zijn gestopt met de wereld te onderwerpen aan hun gluiperige drekwetten en naar kakka stinkende regels en het controleren en kunstmatig beïnvloeden van de financiële beerputten die zijn geslagen in de afgelopen decennia door de centrale banken te onderwerpen aan hun zieke geesten….

https://www.wanttoknow.nl/nieuws/wat-gebeurt-er-met-de-kopstukken-in-de-vs/

https://langleveeuropa.nl/2018/01/schaduwoverheid-wordt-opgepakt-arrestaties-zijn-onderweg/

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x