Homepagina » Het Complot » “Pentagon kaapte Maleisische Boeing om nieuwe microchip”
"Pentagon kaapte Maleisische Boeing om nieuwe microchip"

“Pentagon kaapte Maleisische Boeing om nieuwe microchip”

De zoektocht naar de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines zal waarschijnlijk nog lang duren, aldus de Australische premier Tony Abbott tijdens een persconferentie afgelopen week. “We hebben het zoekgebied flink verkleind, maar iets proberen te vinden dat op zo’n 1000 kilometer afstand van het vasteland op 4,5 kilometer diepte ligt, is een grote, grote klus die waarschijnlijk nog lang zal duren.”

Het toestel met 239 inzittenden, onder wie een Nederlandse vrouw, verdween op 8 maart van de radar tijdens een vlucht van Kuala Lumpur naar Peking. Er moet snel verder gezocht worden, aangezien de batterijen van de twee zwarte dozen maar ongeveer een maand meegaan.

Een onderwaterrobot die de bodem van de Indische Oceaan scant, moest naar boven komen ‘wegens een technisch probleem’. Het is niet duidelijk wat het probleem is. Bluefin-21 moest eerder ook al naar de oppervlakte komen omdat er een veiligheidsmechanisme was afgegaan. Het apparaat kan slechts 4500 meter duiken en het water ter plaatse was dieper. De inzet van de Bluefin wordt gezien als de laatste poging om het verdwenen vliegtuig op te sporen.

Eind vorige maand werd gemeld dat zich onder de passagiers aan boord van vlucht MH370 20 medewerkers van Freescale Semiconductor bevonden, een Amerikaanse producent van complexe halfgeleiders. Onder hen waren ook vier patenthouders van een nieuwe chip. Door de verdwijning van de Boeing 777 zou Jacob Rothschild het patent in handen hebben gekregen, zo schrijft de International Business Times.

Op 24 maart bevestigde Freescale Semiconductor dat 20 werknemers van het bedrijf aan boord waren van vlucht MH370 – 12 afkomstig uit Maleisië en acht uit China. “Uit respect voor de familieleden zullen we de namen van de werknemers die aan boord van het toestel waren op dit moment niet vrijgeven,” zei woordvoerster Jacey Zuniga. De vicepresident van Freescale zei: “Het waren mensen met veel ervaring en technische achtergrond en ze waren erg belangrijk voor ons. Het is zeker een verlies voor het bedrijf.”

Freescale is geen nieuwkomer in Oost-Azië. Voorheen was het de halfgeleidertak van Motorola, tot dit bedrijf in 2004 deze afdeling verzelfstandigde. Freescale heeft kantoren in Kuala Lumpur, Peking, Tianjin, Shanghai, Chengdu en Suzhou. De producent van halfgeleiders maakt niet alleen microchips voor auto-onderdelen, maar heeft ook lopende contracten met het Amerikaanse leger. Het produceert onder meer wafers, periscopen, onderdelen voor zelfgeleide raketten en andere wapensystemen.

In februari 2013 lanceerde Freescale de Kinesis KL02, ’s werelds kleinste microcontroller van 1,9 mm bij 2 mm. Het bedrijf zei destijds dat het apparaat zo klein is dat het kan worden ingeslikt voor medische doeleinden.

Volgens oud-redacteur van The Japan Times Weekly en faculteitslid van de School voor Journalistiek in Hong Kong en Peking Yoichi Shimatsu is de microcontroller de sleutel naar een nieuwe generatie wapens. Denk aan drones die kleiner zijn dan een vlieg, implantaten die mensen veranderen in mechanische strijders en manoeuvreerbare micro-satellieten en mini-onderzeeërs die kunnen worden bestuurd als drones.

Kinesis KL02 betekent: versie 2 gemaakt in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië. Dit onmisbare onderdeel van moderne oorlogen werd gemaakt in een overwegend moslimland dat economische banden heeft met China, Rusland en Japan en vaak niet op één lijn zit met het Amerikaanse buitenlandbeleid. De productie van versie 3 van de chip in Peking moest volgens het Pentagon, de NSA en DARPA dan ook koste wat het kost worden tegengehouden, aldus Shimatsu.

Toen Freescale Malaysia voorbereidingen trof om Kinesis te testen in Peking en Tianjin, gingen de alarmbellen af in het Charles Stark Draper Laboratorium in Cambridge in de staat Massachusetts, dat door DARPA wordt gefinancierd. Dit kenniscentrum maakte onder meer de Apollo-maanlandingen mogelijk. Tegenwoordig wordt er hoofdzakelijk gewerkt aan microchips voor militaire toepassingen, zoals ballistische raketten, communicatie, GPS en intelligente richtsystemen voor wapens.

Het Pentagon stond volgens Shimatsu voor een dilemma: Kinesis kan via GPS-systemen voor auto’s en smartphones veel geld opleveren, maar tegelijkertijd raken de Verenigde Staten er hun technologische voorsprong door kwijt.

Freescale wordt gefinancierd door het Amerikaanse investeringsbedrijf Blackstone Group. Belangrijke investeerders van dit bedrijf zijn de bankiersfamilie Rothschild en enkele van zijn zakenpartners. Naar verluidt is de familie Rothschild eigenaar van de centrale bank van Maleisië, die sterk verweven zou zijn met de Maleisische overheid en Malaysian Airlines.

Volgens Shimatsu is de kaping als volgt verlopen: de communicatie- en navigatiesystemen van het vliegtuig zijn op afstand uitgeschakeld door de NSA en het Air Force Space Command. De boordcomputer werd opnieuw geprogrammeerd met behulp van een noodsysteem van Boeing dat is uitgebreid met Israëlische software. Van de Zuid-Chinese Zee tot Diego Garcia in de Indische Oceaan werd het toestel gevlogen door een drone-bestuurder.

De vliegroute werd gevolgd door NSA-luisterposten op Sri Lanka en het Jindalee-station in het noordwesten van Australië. Met behulp van radarstations op de Malediven werd het toestel naar de meest zuidelijke atol van de archipel geleid. Volgens ooggetuigen daalde het vliegtuig richting de landingsbaan van de Amerikaanse luchtmachtbasis op Diego Garcia.

Aangezien de CIA de ondergrondse hangars en gevangenis van de basis gedurende de Irakoorlog en de oorlog in Afghanistan gebruikte voor ondervragingen, denkt Shimatsu dat meewerkende passagiers op de basis een nieuwe identiteit hebben gekregen. Hij besluit: MH370 zal waarschijnlijk de geschiedenis ingaan als een onopgelost mysterie, maar geen tv-station zal aandacht besteden aan die andere code: KL02.

[International Business Times]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

In de wereld van de ‘channeling’ wordt er gesteld dat ‘Buitenaardsen’ het vliegtuig en passagiers hebben gered.

Kees Chinees
Kees Chinees
Reactie op  Kalki
7 jaren geleden

Heb ik ook gehoord en ze luisteren nu naar de muziek van Elvis, 2pac, Kurt Cobain, Amy whinehouse etc. op een onbewoond eiland.

Daisy
Daisy
Reactie op  Kalki
7 jaren geleden

Klopt!

Er is ook doorgegeven dat het vliegtuig uiteindelijk gevonden gaat worden in de Indische Oceaan maar zonder lichamen, deze worden niet gevonden!

We zullen zien 🙂

T.R.Hunter
T.R.Hunter
Reactie op  Kalki
7 jaren geleden

Ha ha ha.. ”in de wereld van channeling” yea right, Asthar command, fed of the light.. whatever , Mark Quincy , Salusa en Wappa van Pluto.. LOL RFOL. LMSO. What a joke.
Niks berichten van channelings allemaal fake hoax en mensen die aandacht te kort hebben ofzo.
Move on nothing to see at that comment above.. prettig Pasen (heidens feest)

M. Brandenburg
M. Brandenburg
7 jaren geleden

Haha “naar verluidt is de familie Rotschild eigenaar van de Centrale bank van Maleisie”, oh god ik kom niet meer bij. Er is maar één centrale bank in de hele werled in handen van een private organisatie en dat is de FED in de VS. Elke andere centrale bank is direct eigendom van de betreffende overheid, zoals de NEderlandse centrale bank(welke als enige bank in Nederland geld kan creeeren, private banken kunnen dit totaal niet) voor 100% in handen is van de NEDERLANDSE staat. Centrale banken zijn verantwoordleijk voor de gewenste inflatie, centrale banken zijn verantwoordelijk voor het creeeren van geld en dit vervolgens goedkoop uitlenen aan private banken, die vervolgens als tegenprestaties de extreme schulden van te veel uitgevende en financieel wanbeleid voerende landen financieren.

De centrale bank van Maleisie eigensom van Rothschild, je kan het ook te ver doorvoeren. Even alu-hoede af en de werkelijkheid zien zoals hij is. Centrale banken zijn eigendom van overheden en zijn niet in hande van private organisaties op de FED na.

Dickboner
Dickboner
Reactie op  M. Brandenburg
7 jaren geleden

De Nederlandse Staat is geen eigenaar van DNB, dat is een ongetoetste aanname. Laat je goed informeren. Als je weet welke landen nog geen centrale bank hebben, dan wordt je een hoop duidelijk….

patrik
patrik
Reactie op  M. Brandenburg
7 jaren geleden

Je weet dat het goud daar is opgeslagen net als een grote meerderheid van de eu, en dat de waardepapieren dollars zijn. Je weet ook dat Duitsland hen goud terug hebben gevraagt en er na lang aandringen 5% terug komt naar Duitsland. Een audit op hun goud is geweigerd en het goud maar langzaam en met verkeerde stempels wordt vrijgeven.

Sorry maar er zijn gegronde redenen to wantrouwen. Weet niet of het wel of niet eerlijk gaat, maar het is niet erg transparant.

Schrander
Schrander
Reactie op  M. Brandenburg
7 jaren geleden

@M. Brandenburg
Verder weg van de realiteit kun je niet zitten. Zelden zo naief statement gezien.
Zelden z’n lachwekkend naief statement gezien dat landen zelf hun geld creeeren. De ENIGE rede waarom we inflatie hebben is omdat landen zelf geen geld creeren dat doen PRIVATE banken. De rente die betaald moet worden is onze inflatie. Kort door de bocht.

Er zijn nog maar 3 landen anno 2011 die nog niet van Rothschild zijn:
http://bigvalleydiscountstore.blogspot.nl/2011/10/only-3-countries-left-wo-rothschild.html

Jack Kerst
Jack Kerst
7 jaren geleden

Sinds wanneer laat een bedrijf 20 werknemers tegelijk vliegen.!!
Het is een algemene bedrijfsregel om werknemers nooit gelijktijdig met meerdere te reizen.

scalple
scalple
Reactie op  Jack Kerst
7 jaren geleden

Mijn bedrijf…:p

pietje
pietje
7 jaren geleden

Allemaal in scene gezet veel mensen zien het niet maar ja voor mij en vele anderen overduidelijk ! alles voor geld !En patenten etc. verrotte wereld en wij……die wakker zijn moeten opstaan ! Rothschild etc. willen ons onder controle houden mensen denk na, denk voor jezelf ! Wat zijn zijn wij ??? Mensen die moeten opstaan tegen deze machten, berusten heeft geen nut ! want dan bent je de prooi ! Waar gaan al die mensen naartoe uit die boeiing allemaal met een andere identiteit ???? Ik ben een beetje heel erg misselijk van deze situatie en het gaat maar door ! Nu gaan ze bijna 400 mensen een andere identiteit geven en die moeten dan door in een ander land zonder familie denk eens na ! Natuurlijk gaan zij op een gegeven moment contact opnemen met familie en vrienden nu…. zullen ze streng gecontroleerd worden maar over een paar jaar zwak het af en dan….. dan vergeten wij dit enorme bedrog want zo gaat het ! Ziek !!!

M. Brandenburg
M. Brandenburg
Reactie op  pietje
7 jaren geleden

Dank je wel ik had even een rot humeur maar dat is met deze geweldige grap verdweneen als sneeuw voor de zon. Ahh ik voel me gelijk een stuk beter. Ik zou me niet zo kunnen voelen als ik dacht dat er echt mensen met hun volle verstand zoiets als dit konden verzinnen.

Geweldig !!!
Geweldig !!!
Reactie op  M. Brandenburg
7 jaren geleden

M Brandenburg Dank u wel u maakt mijn dag met uw uitspraken altijd lollig iemand die hier blijkbaar niks te zoeken heeft en probeert van alles onderuit te halen zonder er zelf echt in te duiken.
Vooral uw reactie over Rothschild en de centrale banken is geweldig je snapt er duidelijk niks van.

Keep on trolling pipo de clown 😉

Eddie
Eddie
7 jaren geleden

Voor M. Brandenburg

Ik raad je aan om twee video’s te bekijken:

– ” The Money Masters ”
– ” Money As Debt ”

Daarna zul je nooit meer zulke ongefundeerde opmerkingen maken…..
Het zal je wereldbeeld veranderen !!

Loki
Loki
7 jaren geleden

Wat verrassend dat de code KL02 verwijst naar Freescale;

KL02: Kinetis KL02 Chip-Scale Package (CSP)
http://www.freescale.com › … › Kinetis L Series MCUs‎

T.R.Hunter
T.R.Hunter
Reactie op  Loki
7 jaren geleden

Wat is daar verrassend aan ? Die chip wordt zo genoemd so what ?

Loki
Loki
Reactie op  T.R.Hunter
7 jaren geleden

Als je code KL02 intoetst op google staat freescale meteen bovenaan.

Dus uit de tekst laatste zin “maar geen tv-station zal aandacht besteden aan die andere code: KL02.”

Welke andere code?????

Ben
Ben
7 jaren geleden

Ik eis van de Nederlandse regering dat ze uitzoeken wat er met onze landgenoot is gebeurt op deze vlucht. Mocht er iets zijn gebeurt wat niet door de beugel kan, dan moeten we maar uit de NAVO en de Europese unie. En worden we maar neutraal net zoals Liechtenstein, Zwitserland, Vaticaanstad.

Michel
Michel
7 jaren geleden

Jongens,

“Door de verdwijning van de Boeing 777 zou Jacob Rothschild het patent in handen hebben gekregen, zo schrijft de International Business Times.”

Wie kan mij die link verschaffen?

Dit is fictie en feiten vermengen!

x

Check Also

schwab

Kijk: Klaus Schwab kondigde in 2016 de breinchip al aan

World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab zei in ...

musk

Steeds een stapje verder: Elon Musk stopt chip in hersenen van aap

De startup Neuralink van Elon Musk heeft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x