Mens en Dier

Ravage Rutte: je helemaal de rambam werken in een land dat helemaal naar de rambam is

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!

Na de puinhopen paars de ravage Rutte. Het is echt werkelijk waar heel erg knap, maar vooral ook hilarisch om te zien hoe in 15 jaar tijd een land helemaal naar de rambam gaat, zegt jurist Sven Hulleman (BVNL) in een video.

En dat daar één iemand aan het roer zit – meerdere malen demissionair zelfs – en vervolgens overal mee wegkomt. Dan verdien je als land ook een pak slaag, vindt Hulleman.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De hele middenstand naar de rambam, de helft van de boeren eruit geschrapt, de armoede neemt toe, the stress levels are through the roof, burn-outs, migranten, crisissen en iedereen maar de hele tijd geloven wat er in de media staat, verzucht hij.

Het volk heeft één vijand

Rutte verdient volgens hem een lintje omdat hij ervoor zorgt dat iedereen snoeihard op z’n donder krijgt en nog steeds blijft applaudisseren voor deze onzin.

“Alles wat dit land leuk maakt, gaat weg. Iedereen is ongelukkig. Boos op elkaar. En dan de hele tijd wijzen naar de regering, en niet zien dat het allemaal uit de financiële sector komt. Occupy was 2012, we zijn 11 jaar verder, niks gebeurd.”

Hulleman wijst erop dat er aan het begin van de coronacrisis boven Den Haag en Scheveningen een vliegtuigje vloog met daarachter een banner met de tekst ‘overheid = volksvijand #1’. “Dat is nog steeds actueel. Het volk heeft één vijand. De overheid, en de overheid is feitelijk gewoon een verlengstuk van de financiële sector.”

U slikt het allemaal

ING schrijft uw belastingwet en u slikt het allemaal, u slikt de inflatie, aldus Hulleman. “Het is om te huilen. Totale destructie van een land dat het zelf niet doorheeft.”

“Tien met een griffel. Als de opdracht was ‘vernietig Nederland’. Geef die man een lintje. Iedereen failliet, iedereen ongelukkig, niemand meer privacy, geen auto’s meer, allemaal onzin verkocht, je helemaal de rambam werken in een land dat helemaal naar de rambam is. Nederland, gefeliciteerd.”

4.8 305 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
6 maanden geleden

Als die zorg verzekering maar eens wegging, dan had iedereen 150€/maand en dat zou veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel mensen helpen en beter van worden.

Maar de mid hogere middenklassen heeft het nog gewoon te goed.

————————————————————————————–

Tomorrowland Brasil 2023 LIVE
https://www.youtube.com/watch?v=3v5HlN1kkB8

https://brasil.tomorrowland.com/en/lineup/

PARQUE MAEDA – ITU, SÃO PAULO

Ziet er weer vet groot uit, DJ Tiesto Speelt nu
3 dagen, komen zeker weer een half mijloen mensen langs van over de hele wereld.

Heo staat de economie nu echt?
Bedrijven zoeken mensen en van de andere kant hoor je dat de industrie op klappen staat?

Wat is het nu?

Carina
Carina
6 maanden geleden

Hoogmoed komt voor de val.
Eerst voor Nederland, dan voor zichzelf.

Annette
Annette
6 maanden geleden

Ik ben het gedeeltelijk eens met wat Sven Hulleman hier allemaal zegt, maar ZEKER niet met alles.

Natuurlijk heeft hij gelijk, dat er (helaas) nog steeds een groot deel van de Nederlandse bevolking ACHTER de huidige demissionaire regering staat, maar dat komt alleen maar door het feit, dat deze mensen niet meer in staat zijn of überhaupt NOOIT zelf hebben kunnen nadenken. Zij slikken alle leugens alsof het zoete broodjes zijn.

Maar ik denk (kan het natuurlijk niet zeker weten), dat er OOK een groot deel van de Nederlandse bevolking is, dat WEL in de gaten heeft wat er hier allemaal in dit land mis is.

Inmiddels is er zelfs een steeds grotere groep Nederlanders, die het voor gezien houden en, mits ze de financiële mogelijkheden daarvoor hebben, dit MOERAS (want zo durf ik Nederland inmiddels wel te noemen) de rug toekeren.

Zij kiezen voor bijvoorbeeld een nieuw bestaan opbouwen in Frankrijk (daar vind je in ieder geval de nodige vechters tegen de Franse regering), maar kan ook één van de Oost Europese landen zijn, zoals Hongarije en Bulgarije. Zelfs zijn er mensen, die ervoor kiezen om helemaal uit Europa weg te gaan en te vertrekken naar het Verre Oosten of Zuid Amerika.

Maar het merendeel van de bewoners van Nederland heeft die keuze niet en ziet dus met lede ogen aan, hoe deze méér dan incompetente demissionaire regering ons eens zo mooie land naar de gallemiezen helpt.

Sven heeft het over de ING bank als het belangrijkste instituut, dat hiervoor verantwoordelijk is.

Daar zou hij best wel eens gelijk in kunnen hebben, want ALLE grote banken over praktisch de hele wereld zijn in handen van een paar groepen. En dan heb ik het over BlackRock, Vanguard en StateStreet, als ik het goed heb.

Ik dacht dat het Tim Gielen was, die een paar jaar geleden zo’n duidelijk filmpje maakte met een pyramide, waarbij hij sprak over institutionele beleggers.

WAT een eyeopener was dat. Dat filmpje met uitleg zegt méér dan miljoenen woorden.

Al met al denk ik, dat wij met z’n allen beland zijn in een razende storm. En wat moet je dan doen?

Zoals ze dat zo mooi zeggen in het Engels: Fasten your seatbelts. It is going to be a bumpy ride!

Mart
Mart
6 maanden geleden

De media is ook het gif, die heeft de grootste rol hier in.

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x